Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

evet kızlar bızde hergun olumlama yapıyoruz ama en enn cok ıstedıgmız seyı bence bu adam gıbı tek cumle yazalım ben yapıcam mutlakaa cok guzel:)

Yaaa ben bu hikayeye bayıldım. Nasıl güzel bir yöntem. Bende her gün bir yere neresi olduğu farketmez 30 gün boyunca yazacam. Ay sağol pofu .

evet kızlar bızde hergun olumlama yapıyoruz ama en enn cok ıstedıgmız seyı bence bu adam gıbı tek cumle yazalım ben yapıcam mutlakaa cok guzel:)

şifre mi yapacaksınız?

Oyle seyler oyle seylere vesile oluyor ki canim, 12 yasindan beri cok kere uyguladim kuantumu.Arada cok buyuk ilahi-kader (vefat) devreye girdiginden ara donemlerde tamamen biraktim,o zamanlar kaldirabilecek gucte degildim;bir donem hersey ust uste gelmisti ; onlarda cekim iste.Kendimi verdigim donemlerden birinde 15 yasimda yani esimle tanistim 15 yildir da birlikteyiz cok cok cok sukur Rabbime.En onemli cekimim derim esime :) esimin kanunla askerlkten muaf olmasi,en torpilli bolgelrrden birinde gorev yapmamiz;kafamda hayal ettigim gibi isim.Sonra o donem hayalini kurdugum evi cok uyguna ve epey bir borcumuz olmasina ragmen almamiz. Sonra asil calisma donemine girdim kuantumda,2 ay icerisinde 5 tane ab ülkesine proje kabul ettirdim yillik iznim dolayisiyla 2 tanesine gidebildim;ruya gibiydi.Hayalim sadece o iki ulkeyi gormekti : ))) yine borcun icinde devlet eliyle cebimden 5 kurus cikmadan,cok guzel kosullarda hemde profesyonel anlamda gezdim gordum.Sonra gozumu abd ye diktim,nasil olacagina dair hic bilgim yoktu,umrumda da degildi :) yonetmelikler degisti,mucizeler gerceklesti Rabbimin izniyle geldik abd ye ve bazi imkanlarimiza abd vatandasi bile sahip degil.Imajinasyonlarim gerceklestigi icin dejavu etkisi yapiyor bazen :) Daha atladigim cok sey vardir...Rabbime binlerce kez sukurler olsun Es Sekur adiyla...

Ca
Basucu kitabimdir uzuuun zamandir; su an kitapta anlatilan hikayelerin gectigi yerdeyim :) Los Angeles, Wilshire,Inglewood bunlari gordugunde; bugun sana bu yazilari tam da burdan yazarkeb yazdigimi mutlaka hatirla tatlim :) Dunya kuantumla mucizelerle dolu

Diyeceksiniz surekli Los Angeles diyor : ))) Gezmek gormek tanimak benim tutkumdur,buralar benim en buyuk tutkumdu.Hala ruya gibi geliyor,kendimi engellleyemiyorum.Hani birini severseniz herkese ondan bahsetmek istersiniz ya hihhh iste aynen oyleyiz burayla :)

okurken vaaoov dedım gercekten senın adına mutlu oldum ne guzel herseyı guzel dusunmussun ve allah da sana nasıp etmıs ve ınsallah gelecek ıcın dusundugun dıger seylerıde nasıp eder :) supermıs yasadıkların ama bayıldımm

yaaa supermıs bende alırken ıcımden al al dedı bıseyler resmen :) ve asırı ısındım kıtaba. o kısmı okurken senı hatırlıcam tamamdır :))

Yok canım istediğin kadar bahset, ne güzel hayalini yaşıyormuşsun maşallah

Cok sagol canim,kim oldugunun nerde oldugunun hic onemi yok.Zaten tek sınırımiz kendimiz,zihnimizdeki engellerimiz o kadar.Dua ederken,dilek dilerken Allahtan bol bol istemeliyiz olacagindan emin olarak hem de :) Allahin gücü her seye yeter Ya Kadir adiyla.

Pofucum ben sana bir sey daha danismak istiyorum. Bir arkadasim da baslayacak ve soyle bi sorunu var niyet ve esma konusunda yardimci olursan cok ama cok super olur.
Kiz is yerinde cok seviloyor ama biraz kucuk oldugu icn dedikleri istekleri talepleri cokda fazla kayle alinmiyor. Sozu gecen cok sevilen ve isinde cok iyi olmak istiyor. Ne onerirsin? Nasil bir niyet yolu cizmeli ve esma okumali?

Simdiden sagol canim, heyecanla yanitini bekliyo suan telefonda

pofu

212 malikel mulk
110 ya aliyy
94 ya aziz
Esmalar konusunda ben gorunce yardimci olayim dedim :)
Bu esmalari hergun ceken kimse calistigi yerde buyuk saygi ve itibar gorur herkes sozune kiymet verir ve giristigi islerde makami yukselir yaziyor faziletlerinde.
Bir ara bende arastirmistim not etmistim bunlari :)

vilgeta arkadaşın Ya Cami Ya Aziz Ya Hay okuyabilir... yada LaraPars in dediklerinden karma ypıp okuyabilir..sayısının önemi yok istediği kadar içinden ne geçiyorsa..

niyet olarak:
herkes tarafından sevilen ve sayılan biri olmak istiyorum ve bunu çok güçlü şekilde kendime çekiyorum olabilir mesela..yada baika türlüsü geliyorsa içinden öyle niyet etsin

olumlama olarak:
işimde ve çevremde sevilen biriyim
herkes bana gıpta ediyor
çok mutluyum
sözüm herkese geçiyor
ve bunu inanılmaz keyifli kılıyor
...
diyebilir..

arkadaşlar ya merhaba ben bu konuyu yeni gördüm bende olumlama yada bu dualara katılmak istiyorum neyapabilirimm ?

LaraPars o kitabı bugün bende alıcam..mrk ettim :)

60. Sayfaya kadar geldim ve kesinlikle almalisin gece uyumak zorunda olmasam kitabi elimden birakmicaktim. Tamda suan yapmaya calistigimiz seylerle ilgili dolu bu kitap ve kesinlikle cok ogretici ve akici bi dille yazilmis. Normalde kitap okurken sıkılganımdır cogu kez ama bunda hic oyle olmadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…