Yaaa ben bu hikayeye bayıldım. Nasıl güzel bir yöntem. Bende her gün bir yere neresi olduğu farketmez 30 gün boyunca yazacam. Ay sağol pofu .
evet kızlar bızde hergun olumlama yapıyoruz ama en enn cok ıstedıgmız seyı bence bu adam gıbı tek cumle yazalım ben yapıcam mutlakaa cok guzel:)
Yok şifre yapmıcam ama telefonumda notlar a yazacam her günşifre mi yapacaksınız?
şifre mi yapacaksınız?
Oyle seyler oyle seylere vesile oluyor ki canim, 12 yasindan beri cok kere uyguladim kuantumu.Arada cok buyuk ilahi-kader (vefat) devreye girdiginden ara donemlerde tamamen biraktim,o zamanlar kaldirabilecek gucte degildim;bir donem hersey ust uste gelmisti ; onlarda cekim iste.Kendimi verdigim donemlerden birinde 15 yasimda yani esimle tanistim 15 yildir da birlikteyiz cok cok cok sukur Rabbime.En onemli cekimim derim esime :) esimin kanunla askerlkten muaf olmasi,en torpilli bolgelrrden birinde gorev yapmamiz;kafamda hayal ettigim gibi isim.Sonra o donem hayalini kurdugum evi cok uyguna ve epey bir borcumuz olmasina ragmen almamiz. Sonra asil calisma donemine girdim kuantumda,2 ay icerisinde 5 tane ab ülkesine proje kabul ettirdim yillik iznim dolayisiyla 2 tanesine gidebildim;ruya gibiydi.Hayalim sadece o iki ulkeyi gormekti : ))) yine borcun icinde devlet eliyle cebimden 5 kurus cikmadan,cok guzel kosullarda hemde profesyonel anlamda gezdim gordum.Sonra gozumu abd ye diktim,nasil olacagina dair hic bilgim yoktu,umrumda da degildi :) yonetmelikler degisti,mucizeler gerceklesti Rabbimin izniyle geldik abd ye ve bazi imkanlarimiza abd vatandasi bile sahip degil.Imajinasyonlarim gerceklestigi icin dejavu etkisi yapiyor bazen :) Daha atladigim cok sey vardir...Rabbime binlerce kez sukurler olsun Es Sekur adiyla...evet canım bende lımonu denedım ve nabız atısları varya kosar gıbı hısset kosmamana ragmen yorfun oluyorsun dıye onu cıddı konsantre olup yaptım kalp atısları bıle hızlandı :)
ve şöyle bısey yasamıstım unıversıteye hazırlanırken herkes dersanede aksamlara kadar ders calısır butun derslere kacırmadan gırerlerdı bende en calıskan sınıfta odugum halde sözel derslerı sevmedıgım ıcın gırmez matematık geometrı agırlıklı gırerdım hocalarım ve annemde dahıl kesın bu yıl kazanamıcaksın herkes ıneklıyor sen kafana gore derslere giriyorsun dıye benı hatta en calıskan sınıftan bı alt sınıfa aldılar :) ama kendımden o kadar emındım kı kesınlıkle istanbul unı. giriyorum bu yıl gorursunuz dıyordum ve bu dusunce bır an bıle 1 yıl boyunca aklımdan gıtmedı. denemelerım gayet ıyıydı o sabahlars kadar calısıp butun derslere gırıp ıcınde umutsuzluk korku olanlardan hep daha ıyı aldım ve gercekten ıstanbul unısıne gırdım! :) annem basta olmak uzere en calıskan sınıfta olan bazı kısılerden daha ıyı puanlar aldım ve emın oldugum dusundugum asla umutsuz olmadıgım gayet rahat oldugum boylesıne onemlı bır seyı basardım kendı hayatımda :)
mesela ıkılı ılıskılerımde ne korktuysam basıma geldı cunku emın degıldım kendımden ve cıdden yasadım ama bunları sımdı dusundukce anlıyorum ve artık hayatımda hep olumlu dusuncelere kısılere yer verıcem. kendımı bu konuda dahada gelıstırıcem cok kararlıyım :)
ve aslında farkında mısınız bızım bu gerceklestırmek ıstedıgımız hayallerımız olmasaydı boyle bır konuda acılmazdı hersey bır sekılde bıseylere vesıle oluyor gercekten.. ve hayatta tecrube ettıklerı seylerı arkadaslarda yazarlarsa daha bı heves olur yanı şöyle dusundum oldu gibisinden ben okumak ıstıyorum şahsen :)
Basucu kitabimdir uzuuun zamandir; su an kitapta anlatilan hikayelerin gectigi yerdeyim :) Los Angeles, Wilshire,Inglewood bunlari gordugunde; bugun sana bu yazilari tam da burdan yazarkeb yazdigimi mutlaka hatirla tatlim :) Dunya kuantumla mucizelerle doluOo guzel soruymus :) ama bence hayal kurmayi hicbir zaman birakmamaliyiz hic bir hayalimiz olmasa beklentimiz olmasa hayat daha bos olur. Kimimiz hayatimizin duzene girmesini hayal ediyor kimimiz sevdikleriyle barismayi kimilerimiz cok baska seyler... aslinda bunlar bizi zamanla uzse de hayata baglayan seyler.
Bende az once d&r dan bu kitabi aldim kizlaar aslinda baska bi kitap almaya gelmistim ama bunu gorunce icimden almak geldi :)
Eki Görüntüle 1716443
Belki okuyanlariniz vardir bilmiyorum ama ben bu gece bitiriirm diye dusunuyorum. Bittikten sonra yorumlarimi hatta sevdigim sayfalari burada paylasabilirimde
Oyle seyler oyle seylere vesile oluyor ki canim, 12 yasindan beri cok kere uyguladim kuantumu.Arada cok buyuk ilahi-kader (vefat) devreye girdiginden ara donemlerde tamamen biraktim,o zamanlar kaldirabilecek gucte degildim;bir donem hersey ust uste gelmisti ; onlarda cekim iste.Kendimi verdigim donemlerden birinde 15 yasimda yani esimle tanistim 15 yildir da birlikteyiz cok cok cok sukur Rabbime.En onemli cekimim derim esime :) esimin kanunla askerlkten muaf olmasi,en torpilli bolgelrrden birinde gorev yapmamiz;kafamda hayal ettigim gibi isim.Sonra o donem hayalini kurdugum evi cok uyguna ve epey bir borcumuz olmasina ragmen almamiz. Sonra asil calisma donemine girdim kuantumda,2 ay icerisinde 5 tane ab ülkesine proje kabul ettirdim yillik iznim dolayisiyla 2 tanesine gidebildim;ruya gibiydi.Hayalim sadece o iki ulkeyi gormekti : ))) yine borcun icinde devlet eliyle cebimden 5 kurus cikmadan,cok guzel kosullarda hemde profesyonel anlamda gezdim gordum.Sonra gozumu abd ye diktim,nasil olacagina dair hic bilgim yoktu,umrumda da degildi :) yonetmelikler degisti,mucizeler gerceklesti Rabbimin izniyle geldik abd ye ve bazi imkanlarimiza abd vatandasi bile sahip degil.Imajinasyonlarim gerceklestigi icin dejavu etkisi yapiyor bazen :) Daha atladigim cok sey vardir...Rabbime binlerce kez sukurler olsun Es Sekur adiyla...
Ca
Basucu kitabimdir uzuuun zamandir; su an kitapta anlatilan hikayelerin gectigi yerdeyim :) Los Angeles, Wilshire,Inglewood bunlari gordugunde; bugun sana bu yazilari tam da burdan yazarkeb yazdigimi mutlaka hatirla tatlim :) Dunya kuantumla mucizelerle dolu
Yok canım istediğin kadar bahset, ne güzel hayalini yaşıyormuşsun maşallahDiyeceksiniz surekli Los Angeles diyor : ))) Gezmek gormek tanimak benim tutkumdur,buralar benim en buyuk tutkumdu.Hala ruya gibi geliyor,kendimi engellleyemiyorum.Hani birini severseniz herkese ondan bahsetmek istersiniz ya hihhh iste aynen oyleyiz burayla :)
Cok sagol canim,kim oldugunun nerde oldugunun hic onemi yok.Zaten tek sınırımiz kendimiz,zihnimizdeki engellerimiz o kadar.Dua ederken,dilek dilerken Allahtan bol bol istemeliyiz olacagindan emin olarak hem de :) Allahin gücü her seye yeter Ya Kadir adiyla.okurken vaaoov dedım gercekten senın adına mutlu oldum ne guzel herseyı guzel dusunmussun ve allah da sana nasıp etmıs ve ınsallah gelecek ıcın dusundugun dıger seylerıde nasıp eder :) supermıs yasadıkların ama bayıldımm
Yok canım istediğin kadar bahset, ne güzel hayalini yaşıyormuşsun maşallah
Pofucum ben sana bir sey daha danismak istiyorum. Bir arkadasim da baslayacak ve soyle bi sorunu var niyet ve esma konusunda yardimci olursan cok ama cok super olur.
Kiz is yerinde cok seviloyor ama biraz kucuk oldugu icn dedikleri istekleri talepleri cokda fazla kayle alinmiyor. Sozu gecen cok sevilen ve isinde cok iyi olmak istiyor. Ne onerirsin? Nasil bir niyet yolu cizmeli ve esma okumali?
Simdiden sagol canim, heyecanla yanitini bekliyo suan telefonda
pofu
LaraPars o kitabı bugün bende alıcam..mrk ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?