Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

arkadaşlar ya merhaba ben bu konuyu yeni gördüm bende olumlama yada bu dualara katılmak istiyorum neyapabilirimm ?

Canim merhaba. Bi eski sayfalardan basla okumaya kendine hayatinda ne diliyorsan onunla ilgili olumlama cumleleri kur yanlarinda ilgili esmalar cek. Eski sayfalarda daha net var :)

:) her şey bi hikayedir bence..ders almasını bilene

bizim yaptığımızda tam olarak bu :) biraz farklı sadece o kadar..ama eklenebilir tabiki neden olmasın
o beno kızı çok zmandır takip ediyorum gerçekten kanser tedavısı olup ıyılleşti ve zmanında çok zor günler geçirid bende hayranım ona

Canim merhaba. Bi eski sayfalardan basla okumaya kendine hayatinda ne diliyorsan onunla ilgili olumlama cumleleri kur yanlarinda ilgili esmalar cek. Eski sayfalarda daha net var :)
çok teşeşkür ederim canımmm bayağı okudumda dedim bi yazayım tekrar okuduğum yere dönüyrum :)

ıyı haftalarımız olsunn =)))

sabah bıraz yorgun uyandım gec kaldım =))) esmalarımı yolda cektım ıcımden, bırde su anda ıs yerınde dınlıyorum sesımı kaydetmıstım kulagımda kulaklık :) gun ıcındede tekrar edıcem :)

Videoyu dinliyorum. Hepsini dinleyemeyebilirim. Şu anda vaktim yok.

Bu yazıları yazıcıdan çıkarttım. Yolda , belde , otobüste bile olsa okuyacağım inşallah.
Sağ ol

Merhaba kızlar, tam aradığım topik

Ben de uzun süredir bu konularla ilgileniyorum, olumsuz düşünen enerji hırsızlarından uzak duruyorum. Günlük okuduğum dualarım ve esmalarım var ama sizlerden de fikir almak istiyorum. 21 günlük çalışma yapmak istiyorum, maddi zenginlik, bolluk ve bereket için hangi esmaları okuyayım ve nasıl olumla yapayım örnek verebilir misiniz. Bir de esmalarıda mı hem sabah hem de akşam okuyacağım.

Her türlü öneriye açığım, şimdiden teşekkür ederim

Ben hala birakamadim kac kez okumama,notlar almama ragmen canim.Her bir cumlesi sanki icimde cığır aciyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…