Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

GÖKYÜZÜNDE HARİKA manevi bir açılım var.Nadir rastlanan türden...Dua,düş,hayal,istek için yaratımın ve duaların kabul oluşunu hizlandıracak harika bir kapı açılıyor.Tarih ve saat bildiriyorum.Ne yapın edin sakın ama sakın kaçırmayın bu vakt-i eşref zamanını...”Ol der olur,ol de olsun”makamına eriyor olacağız inşallah...

01 Haziran 2018 Cuma, Saat : 17.05-17:50 arası özellikle şifa kapısı tamamen açık olacak.Hem kutsal günümüz Cuma olması hem de Venüs günü olması manidar...Bu saatler en baskın saatler olup,etkisi 02 Haziran Akşamına kadar devam ediyor olacak...Paylaşın,paylaştırın...Herkese fayda olsun...

Ne yapmalı? Neye inanıyorsanız,bol dua,bol dilek,bol istek,bol yazı,bol çizim...Kendinizi ve herkesi affetmek için müthiş zamanlar.Kabule geçip,içe dönerek ahenkli bir biçimde istediklerinizi Evrene sessizce haykırmak için müthiş bir enerji akışı hakim.Ne istiyorsanız yazın,imgeleyin...Unutmayın olduran ve oldurtan tüm çaba bize ait ve bize verilmiş bir sürü aracımız var...Anlamaya çalışalım...

Su ile çok fazla haşır neşir olun.Yıkanın,yüzün,suya anlatın,suyu seyredin ve özellikle Gül suyunun frekans yükseltici gücünden fayda sağlayın derim.İnancınız ve niyetiniz tam olsun.Her hücreniz ile duanıza,düşünüze inanın ve teslim olun...

Bu iki gün rüyalarınıza dikkat edin.Ne anlatıyor anlamaya çalışın,sabah kalkar kalmaz yazın mesela.Hayata dair kesin bir ipucu yakalayacaksınızdır.Hayatınızda eş zamanlılıklar yaşama ihtimaliniz çok büyük. İşaretler ile takip edin.Evrende her sorunuzun cevabı mutlaka vardır.
Maksimumda Alfa enerji seviyesinde kalmaya özen gösterin bu iki gün.Mesela açın youtube’u ve Alfa seviyesi müzikleri eşliğinde yazın isteklerinizi.Hatta o müzikleri dinleyerek uykuya geçin...Şiddetle tavsiyemdir.Bilim ve ilim asla ayrılmaz.Her ikisinin gücünden bu iki günde maksimumda fayda sağlamaya çalışın...

Dediğim gibi az bulunan zamanlar ve yeniay’a yaklaşırken ne istediklerinizi iyice belirlemek için kendinize iyice konsantre olma vaktidir vesselam...Şifa olsun,fayda olsun,bolluk,bereket aksın...#astroloji

Burcu Özen( instg. :brczen) arkadaşlar bu hesap paylaşmış.
bu zamanları değerlendirelim

GÖKYÜZÜNDE HARİKA manevi bir açılım var.Nadir rastlanan türden...Dua,düş,hayal,istek için yaratımın ve duaların kabul oluşunu hizlandıracak harika bir kapı açılıyor.Tarih ve saat bildiriyorum.Ne yapın edin sakın ama sakın kaçırmayın bu vakt-i eşref zamanını...”Ol der olur,ol de olsun”makamına eriyor olacağız inşallah...

01 Haziran 2018 Cuma, Saat : 17.05-17:50 arası özellikle şifa kapısı tamamen açık olacak.Hem kutsal günümüz Cuma olması hem de Venüs günü olması manidar...Bu saatler en baskın saatler olup,etkisi 02 Haziran Akşamına kadar devam ediyor olacak...Paylaşın,paylaştırın...Herkese fayda olsun...

Ne yapmalı? Neye inanıyorsanız,bol dua,bol dilek,bol istek,bol yazı,bol çizim...Kendinizi ve herkesi affetmek için müthiş zamanlar.Kabule geçip,içe dönerek ahenkli bir biçimde istediklerinizi Evrene sessizce haykırmak için müthiş bir enerji akışı hakim.Ne istiyorsanız yazın,imgeleyin...Unutmayın olduran ve oldurtan tüm çaba bize ait ve bize verilmiş bir sürü aracımız var...Anlamaya çalışalım...

Su ile çok fazla haşır neşir olun.Yıkanın,yüzün,suya anlatın,suyu seyredin ve özellikle Gül suyunun frekans yükseltici gücünden fayda sağlayın derim.İnancınız ve niyetiniz tam olsun.Her hücreniz ile duanıza,düşünüze inanın ve teslim olun...

Bu iki gün rüyalarınıza dikkat edin.Ne anlatıyor anlamaya çalışın,sabah kalkar kalmaz yazın mesela.Hayata dair kesin bir ipucu yakalayacaksınızdır.Hayatınızda eş zamanlılıklar yaşama ihtimaliniz çok büyük. İşaretler ile takip edin.Evrende her sorunuzun cevabı mutlaka vardır.
Maksimumda Alfa enerji seviyesinde kalmaya özen gösterin bu iki gün.Mesela açın youtube’u ve Alfa seviyesi müzikleri eşliğinde yazın isteklerinizi.Hatta o müzikleri dinleyerek uykuya geçin...Şiddetle tavsiyemdir.Bilim ve ilim asla ayrılmaz.Her ikisinin gücünden bu iki günde maksimumda fayda sağlamaya çalışın...

Dediğim gibi az bulunan zamanlar ve yeniay’a yaklaşırken ne istediklerinizi iyice belirlemek için kendinize iyice konsantre olma vaktidir vesselam...Şifa olsun,fayda olsun,bolluk,bereket aksın...#astroloji

Cok tesekkur ederim... :)

Selam tatli arkadaslarim.
Dun gece saglam imajinasyon yapmisim ki ruyamda oglumuzla nisanlandigimi gordum. Vuhuuu dedim. Guzel seyler olacak. Sonra bir baktim ruya tabirlerine:oha::KK70:hep olumsuz yorumlar.

Bilemedim...
İnternetten bende bakıyorum zaman zaman ama daha önceden bildiklerimle uyuşmuyor genelde.Ben pek doğru olduklarını düşünmüyorum. Nasıl yorumlarsan öyle olur derler. Birde senin rüyadayken nasıl hissettiğin önemli. SEn güzel şyler olacağını hissettiysen güzel şeyler olacaktır. Rüyanda sen yada o yeşil mi giymiştiniz.

Ne iyi geldi :) çok güzel yazı teşekkürler paylaşımın İçin.

Kızlar merhaba bende dün gece baya güzel bi rüya gördüm rüyamda hamileydim yani oda yeni kapılar kısmet vs iyi anlamlara geliuormuş gerçi evli bi arkadaşıda gördüm rüyada bebek geliyo olabilir ona :anneadayı::anneadayı:

Nedense rüyanda yeşil renkte bir şey olduğunu hissetmiştim.
Hic hatirlamiyorum yesil gordum mu ama soyle bir sey oldu bugun. Oglumuz normalde sehir disinda ve persembe aksami geldi. Ortak arkadasimizi aramis grldim diye o da bugun olan planimizi soylemis. Katilmak isterim ancak evdeki durumlara bakayim demis. Sonuc :))) bugun biz arkadaslarla geziye ciktik. Ortak arkadasimiz da onu tekrar aramamis geliyor musun diye. Bugun yola ciktigimizda aradi o da acmadi. Sonra konustular mi bilmiyorum :(

Bu durum bana kendimi iyi hissettirmedi...
Ne dusunecegim, nasil dusunecegim bilmiyorum :(

Hic hatirlamiyorum yesil gordum mu ama soyle bir sey oldu bugun. Oglumuz normalde sehir disinda ve persembe aksami geldi. Ortak arkadasimizi aramis grldim diye o da bugun olan planimizi soylemis. Katilmak isterim ancak evvamdeki durumlara bakayim demis. Sonuc :))) bugun biz arkadaslarla geziye ciktik. Ortak arkadasimiz da onu tekrar aramamis geliyor musun diye. Bugun yola ciktigimizda aradi o da acmadi. Sonra konustular mi bilmiyorum :KK43:

Ne dusunecegim, nasil dusunecegim bilmiyorum :KK43:
Sen iyi düşün, imajinlere devam et yinede :KK45:. OLumsuz düşünmek yok unutma. Yalnız sana diyorum ama bende aynı durumdayım :))). Bende sürekli kendimi olumsuz şeyler düşünürken,hayal ederken yakalıyorum :))). Ona ve arkadaşıma yatıştıramadığımı farkettim, Ama yinede o kişiye teşekkür diyorum içimden onun sayesinde arkadaşımı anladım.
Sen benimle hiçbir görüşme fırsatını kaçırmamalı diye düşünüyorsun. Daha önceki ilişkilerinde seni erteleyen yada görüşme imkanı olduğu halde görüşmeyen varmıydı. Acaba ondan mı kaynaklanıyor.

Hic hatirlamiyorum yesil gordum mu ama soyle bir sey oldu bugun. Oglumuz normalde sehir disinda ve persembe aksami geldi. Ortak arkadasimizi aramis grldim diye o da bugun olan planimizi soylemis. Katilmak isterim ancak evdeki durumlara bakayim demis. Sonuc :))) bugun biz arkadaslarla geziye ciktik. Ortak arkadasimiz da onu tekrar aramamis geliyor musun diye. Bugun yola ciktigimizda aradi o da acmadi. Sonra konustular mi bilmiyorum :KK43:

Ne dusunecegim, nasil dusunecegim bilmiyorum :KK43:
Ona ve arkadaşıma olan kızgınlığımı yatıştıramadım diyecektim:))). Ama yinede iyiyim çok uzun bir arkadaşlığım bitti.

Sen benimle hiçbir görüşme fırsatını kaçırmamalı diye düşünüyorsun. Daha önceki ilişkilerinde seni erteleyen yada görüşme imkanı olduğu halde görüşmeyen varmıydı. Acaba ondan mı kaynaklanıyor.
Evet. Bundan oncekinde cok yasadim. Olumsuz dusunme mi bilemedim ama kendimi kotu hissettim. Aslinda dedigin tam olarak dogru. Neden andan zevk almiyorum da kisiyi dusunuyorum ki? Neden mutlulugu kisiye bagliyorum ki?

Evet. Bundan oncekinde cok yasadim. Olumsuz dusunme mi bilemedim ama kendimi kotu hissettim. Aslinda dedigin tam olarak dogru. Neden andan zevk almiyorum da kisiyi dusunuyorum ki? Neden mutlulugu kisiye bagliyorum ki?
Bende bu tip şeyleri çok yaşadım,bu kişide şeyleri yapacak diye korktum ve kendimden defalarca uzaklaştırdım korkularımla ve gerçek davranışlarımla.

Bu gece rüyamda yeşil gördüm ama koyu yeşil otlar, ileride orman gibi koyu yşil ağaçlarla kaplı yeşil bir alan, çok büyük çok güzel koyu yeşil bir alan evimizin bahçesiymiş hep buralar, bir arkadaşı görüyorum en alt katta oturan kişi oymuş senin yerinde olsam buraya sebze ekerim diyorum rüyamda tellerle çevrili asma kilitle kilitlenen bir alan hayal ediyorum böyle bir şey yapabilirsin diyorum arkadaşa içine bende az bir şey ekerim diyerek hayal ettiğim alanda özellikle domateslerim olduğunu görüyorum. bahçeye ekme hakkı arkadaşın oluyormuş arkadaşın suratı asılıyor bende şaka yaptım diyorum ama aslında sebze ekmeyi çok istiyorum.:)))

Bu gece rüyamda yeşil gördüm ama koyu yeşil otlar, ileride orman gibi koyu yşil ağaçlarla kaplı yeşil bir alan, çok büyük çok güzel koyu yeşil bir alan evimizin bahçesiymiş hep buralar, bir arkadaşı görüyorum en alt katta oturan kişi oymuş senin yerinde olsam buraya sebze ekerim diyorum rüyamda tellerle çevrili asma kilitle kilitlenen bir alan hayal ediyorum böyle bir şey yapabilirsin diyorum arkadaşa içine bende az bir şey ekerim diyerek hayal ettiğim alanda özellikle domateslerim olduğunu görüyorum. bahçeye ekme hakkı arkadaşın oluyormuş arkadaşın suratı asılıyor bende şaka yaptım diyorum ama aslında sebze ekmeyi çok istiyorum.:)))
Yeşil güzel derler anlam olarak sanki bi konuda kendine sürekli sınır çiziyorsun gibi hep kilit çit tarzı bişey mi görüyordun öyle hatırladım :kahve:

Back
X