Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bana uygun değil diye düşünüyorum galiba, ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda yaptıkları canımı sıkıyor :)))
Sen sana uygun degil diye düşünürken akılla aslında bilinç altında onu seviyor olabilirsin :anne:bazen karşımızdaki çok saçmalasa kabul etmeyeceğimiz Şeylerde yapsa bu böyle :KK57::KK57:

Şimdi nasıl aranız inatlaşması seni önemsediği anlamına gelir aklı sende demekki :KK49::kahve::kahve:
Aramızda hiç bir şey olmadı, şimdide yok,benden ters hareket gördü ve başkasıyla görüşmeye başladı hep birlikteler, benim gözüme sokmak içinde herşeyi yaptı. Onun yanındayken bile bana bakıyordu ben bu tip hareketleine snirlendim ve ters davrandım şimdi bakmıyor yada benim görmyeceğimi zannettiği zamanlarda kırgın bakıyor. Biraz çetrefilli anlayacağın.

Aramızda hiç bir şey olmadı, şimdide yok,benden ters hareket gördü ve başkasıyla görüşmeye başladı hep birlikteler, benim gözüme sokmak içinde herşeyi yaptı. Onun yanındayken bile bana bakıyordu ben bu tip hareketleine snirlendim ve ters davrandım şimdi bakmıyor yada benim görmyeceğimi zannettiği zamanlarda kırgın bakıyor. Biraz çetrefilli anlayacağın.
Hım anladım sen önceki ilişkileirnde üzüldüğün için korktun biraz tersledin sanrıım oda öyle şeyler yaptı :KK61:keşke sende okadar sert davranmasaydın :KK67::KK67:

Back
X