Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Mutlu huzurlu haftalar :KK200:
Kendimi bağışlıyorum. Kendimi affediyorum. Kendimi çok seviyorum. Ruhuma zihnime bedenime minnettarım...
Öyledir. Amin....
⭐⭐⭐
DEĞİŞMEK İSTİYORSANIZ, GELMEKTE OLAN DEĞİŞİKLİKLERİN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORSANIZ ALÇAKGÖNÜLLÜ OLMAYI ÖĞRENMELİSİNİZ...

Halim olmak son derece alçakgönüllü olabilmektir. Nefret ettiğiniz birine bakıp hiç de derin görüşlü olmadığınızı idrak etmek ve sonra gidip onları kucaklamaktır. Birilerini azarlayıp dersini verdikten sonra müthiş bir hata yaptığınızı fark etmektir. Kendi kendinizi yargıladığınızdan dolayı kendinizden af dilemektir. BAŞKALARINI DİNLEMEK İÇİN ZAMAN AYIRMAK VE BAŞKALARININ -SİZİ NE KADAR RAHATSIZ EDERSE ETSİN- KENDİLERİ OLMALARINA İZİN VERMEKTİR...

KENDİNİZİ BAĞIŞLAYACAK KADAR ALÇAKGÖNÜLLÜ OLUN. ASLA BAŞKALARINDAN SİZİ BAĞIŞLAMALARINI İSTEYEMEZSİNİZ. ONLAR SİZİ ASLA AFFETMEZLER. SİZ KENDİNİZİ BAĞIŞLAMALISINIZ...

- Ramtha -

⭐⭐⭐
Gunaydiiin.
Ne kadar guzel bir yazi. Temelde hep sorunumuz kendimizle...
Ben de guzel bir sey paylasmak istiyorum. Yasammimariyiz sayfasindan aldim. Imajinasyonu soranlar vardi:)

Screenshot_20180604-081340.webp
Screenshot_20180604-081405.webp
Screenshot_20180604-081419.webp

Mucizelerle.dolu bir hafta gecirmenizi diliyorum...

buttrfly buttrfly canim sabahtan beri aklimdasin. Misafirim vardi buraya bakamadim.
Bu gece ruyamda seni gordum. Cok havali, manken gibi bir hatunsun. Sarisin degildin ama bayagi acik tenliydin. 1 oglun vardi. 9- 10 yaslarinda. Bir otelin merdiveninde karsilasiyoruz. Ben seni hemen taniyorum. Sen beni tanimiyorsun. Kisisel gelisimle ilgili bir kamp varmis. O yuzden otele gitmisiz.

Hayırdır inşallah canım,gerçekten çok ilginç bir rüyaymış. Çok mutlu oldum, birbirimizi göremesek te birbirimizin rüyasına girecek kadar enerji alışverişi yapıyoruz:KK200:

Sende benim onları neden yazdığımı umarım anlamışsındır. Bir insana takılıp kalma demenin şekli bu değil. Burada bir suçlama var. Yorum eğer pozitif düşüncede suçlama tarzıysa söylerim.Herkes herkese istediği şekilde karşıdaki kişiyi anlamadan yargılayarak yorum yapamaz, yorumlar saygı çerçevesinde olur. Ben kavga etmiyorum , sadecebana yazılanlara cevap verdim.sen yolunu biliyorsan banada öğret dedim, bende uygulayayım. Ben kimseden seni seviyor lafı duymak için yazmadım, Arkadaş o kadar suçlama yapacağına ve sende katılacağına daha olumlu bir şekilde yorum yapabilirdiniz.
(Kaldi ki sana o insana takilip kalma deniyor) bu kavga içermiyor mu sence. Ben senin 3 yaşındaki çocuğun değilim ki. Bende kendimi dahaiyi yapmak için buradayım birileri beni anlamadan yargılasın diye değil. Hem sen neden okadar uzun süredir bir insana takılıp kalıyorsun ki bence sende kalmamalısın

Herkes kendince yorumlamış canım.Ben dışarıdan bir gözlemci olarak baktığımda hem sana hem de yazılanlara hak verdim. Kendilerince yorum yapmışlar,kendi gördüklerine duyduklarına göre.Mesela çoook öncelerde senin yaşadığın durumu yaşayan bir arkadaşım vardı,hemen aklıma o geldi. Kıskandırılmaktan,küçük oyunlardan,küçük hesaplardan hiç mi hiç hoşlanmazdı. Hoşlandığı çocuk da yapı olarak bunun tam tersiydi.Yaşadığı bir kaç olaydan sonra zannediyordu ki rekabet ortamı oluşturursa sevdiği kızın dikkatini çeker ve kızı kendisine çeker...Arkadaşım bu erkekten hoşlanmasına rağmen sırf bu davranışlarından dolayı arasına duvar ördü, yüzüne bile bakmadı...İşte ben burdan bakınca seni anlayabilirim.Ama senin ne yaşadığını bilmedğimden ; genel bdv bakış açısından bakacak olursam da belki de sen kafanda yoruyorsundur.İlk başlarda belki de öyledir ama sonrasında çok sevmiş de olabilir.Ki erkekler çooook düzdür.Çok çok engel yoksa ve hoşlanıyorsa gider söyler,sever;olursa olur olmazsa olmaz.Dediğim gibi canım bunların hepsi sadece birer yorum,seninkiler de öyle olabilir. Sana tavsiyem her şekilde seçimini net yapman.Eğer madem bu kişiden hoşlanmadığın yönleri var hiç ama hiç kafanı yorma bile lütfen.Aklında acabalar varsa o acabalar ileride dağ olur zaten,hayır gelmez.Olsa olsa bu sadece geçici hevesdir ve egosaldır.İyi bir şey olsa her şey çok saf ve çok eğlenceli şekilde gerçekleşir,ne kafanı ne de mideni bulandırır.Sadece ilham olur,huzur olur,şevk olur,imajinasyon olur doğal doğal. Sen ne istediğine ne yaşamak istediğine odaklan;sana coşku neşe keyif getirsin ilişkin inşallah:KK200:

Benim hakkımda yanlış düşünen sizsiniz benim düşüncelerim ve davranışlarım hakkında siz karar veremezsiniz. Siz bizim aramızda ne geçti ne konuştuk ne gibi engeller var biliyormusunuz ki. Başlarda inada çıktığını ama şimdi gerçeğe dönüşmüşmüdür bilmiyorum gibi bir şey yazmıştım zaten. İnadıma yaptığını benimle aynı ortamda olan biriyle çıkmasından, ve ilk konuşmaya başladıklarında kızla dönüp bnim duyacağım ve göreceğim şekilde davranmasından,benim gözüme sokmasından anlayabilirim.Okızla selamlaşıp benibeklemesinden benim arkamdan gelmesinden de anlayabilirim.O insan 2 yıldır benim peşimde yani kızdan çokdaha öncesinden. Hem kızı tanıyor musun onun yapıısını ya da o kişiyi sevdiğini biliyormusun. Kızın da onu kullanmadığını nereden biliyorsun .benzaten kabullenemeyeceğim şeyler yapıyor diye yazmıştım yukarıyı okursan görürsün. Ben bir insanın neden baktığını anlayacak zekaya sahibim merak etmeyin.Eğer benim göremeyeceğim yerlrde arkamdan iç çekerek bakıyorsa ya da beni görebilmek için bekliyorsa sırf terslendiği içindeğildir. Ben ona karşılık verdiğim an onun geleceğini biliyorum ama o karşılığı vermiyorum çünkü başkasıyla berabar olduğunu düşünüyorum ve bana bakarken ona çok kötü bir lafta ettim yüzüne karşı şimdi bakamıyor yüzüme.Baktığında kırgın ve kızgın bakıyor.( senin yanındaki biri de ağzı açık başkasına baksa ve bunu gulerek anlatsa eminim hoşuna gitmezdi) başıma gelmediğini nereden biliyorsun. Ben ne yapacağımı sizden daha iyi bilirim ne yapacağımı siz söyleyemezsiniz.Lütfen bir dahatam bilmediğiniz konularda yorum yaparken dikkat edin ve bana yorum yapmayın .

sadece anlattığın kadarıyla fikrimi belirttim herkese açık bir forumda bu özgürlüğe sahibim. bunu kötü bi şekild e söylediğimi düşünmüyorum bir de şu açıdan bak dedim. seni tanimiyorum yargilamadim da. tanimadiginin seni tanimayan birinin yorumunu bukadar onemseyip inan sinirlenmeye degmez kendine haksizlik etme.senin yanında değilim olaylari tüm açıklığıyla bilemem yargılamadım sadece anlattıklarına fikir belirttim. niye bukadar fevrrisin bu mesajım sen de hangi duyguları orataya çıkardı seni neden kızdırdı. aslında bana kızmadin bu mesajım içinde ki bir duyguyu tetikledi. o duyguyu bul ve temizle bidaha karşına çıkmasın. Madem kişisel gelişme formu bu açıdan bakarsan süper olur:)) iyi günler

nda isteme derim istiyorsan da git konuş karşılık varsa en azindan kıza yazı
adece anlattığın kadarıyla fikrimi belirttim herkese açık bir forumda bu özgürlüğe sahibim. bunu kötü bi şekild e söylediğimi düşünmüyorum bir de şu açıdan bak dedim. seni tanimiyorum yargilamadim da. tanimadiginin seni tanimayan birinin yorumunu bukadar onemseyip inan sinirlenmeye degmez kendine haksizlik etme.senin yanında değilim olaylari tüm açıklığıyla bilemem yargılamadım sadece anlattıklarına fikir belirttim. niye bukadar fevrrisin bu mesajım sen de hangi duyguları orataya çıkardı seni neden kızdırdı. aslında bana kızmadin bu mesajım içinde ki bir duyguyu tetikledi. o duyguyu bul ve temizle bidaha karşına çıkmasın. Madem kişisel gelişme formu bu açıdan bakarsan süper olur:)) iyi günler
Fikrini yanlış belirttin,belirtmedin resmen yargıladın. Ben ona asılıyorum, bakıyorum, gel diyorum gibilerinden bir şey yazmadım.Aksine onun davranışlarını yazdım ve bu yüzden sürekli terslediğimide yazdım. Eğer yazdıklarımı yargılamaya yönelik okumasaydın Benim o açıdan bakacak bir durumum olmadığını anlardın. Ben o kişiye bana bak, bana gülümse beni bekle demiyorum.Ben dosdoğru bir insanım evet o kişiye benimde ilgim oluştu yalan söyleyecek değilim, ama kızın elinden almak için çaba göstermiyorum. O zaten kendi içinde inadını bitirirse gelir ama o zamanda beni bulur mu bilmem.

git konuş karşılık varsa en azindan kıza yazık ya
Ben o kızla çıkda çıkmada demedim. Biriyle çıktığını düşündüğüm kişiyle konuşmam çok mu doğruda bunu tavsiye etmişsin. Asıl o zaman kıza ayıp olur. Hayatta her şey olabilir ve oluyor. İnada başkasıyla beraber olan insanlarda var. Senin inadına böyle yapıyor dediklerinde ilk başta bende olmaz demiştim ama ben ne yaşadığımı biliyorum ki burada benimle inatlaşıyor diye kesin ifade kullanıyorum.
Fevri falan değilim, kızmışta değilim. Senin yazdıklarına cevap yazdım. Sende bana yazdıklarına bakıp kendi içinde neyi yargıladığını ve suçladığını anlarsan daha süper olur :))).Anlaşılan benim inatlaşma mevzusuda senin içinde birşeyleri tetiklemiş.

Herkes kendince yorumlamış canım.Ben dışarıdan bir gözlemci olarak baktığımda hem sana hem de yazılanlara hak verdim. Kendilerince yorum yapmışlar,kendi gördüklerine duyduklarına göre.Mesela çoook öncelerde senin yaşadığın durumu yaşayan bir arkadaşım vardı,hemen aklıma o geldi. Kıskandırılmaktan,küçük oyunlardan,küçük hesaplardan hiç mi hiç hoşlanmazdı. Hoşlandığı çocuk da yapı olarak bunun tam tersiydi.Yaşadığduı bir kaç olaydan sonra zannediyordu ki rekabet ortamı oluşturursa sevdiği kızın dikkatini çeker ve kızı kendisine çeker...Arkadaşım bu erkekten hoşlanmasına rağmen sırf bu davranışlarından dolayı arasına duvar ördü, yüzüne bile bakmadı...İşte ben burdan bakınca seni anlayabilirim.Ama senin ne yaşadığını bilmedğimden ; genel bdv bakış açısından bakacak olursam da belki de sen kafanda yoruyorsundur.İlk başlarda belki de öyledir ama sonrasında çok sevmiş de olabilir.Ki erkekler çooook düzdür.Çok çok engel yoksa ve hoşlanıyorsa gider söyler,sever;olursa olur olmazsa olmaz.Dediğim gibi canım bunların hepsi sadece birer yorum,seninkiler de öyle olabilir. Sana tavsiyem her şekilde seçimini net yapman.Eğer madem bu kişiden hoşlanmadığın yönleri var hiç ama hiç kafanı yorma bile lütfen.Aklında acabalar varsa o acabalar ileride dağ olur zaten,hayır gelmez.Olsa olsa bu sadece geçici hevesdir ve egosaldır.İyi bir şey olsa her şey çok saf ve çok eğlenceli şekilde gerçekleşir,ne kafanı ne de mideni bulandırır.Sadece ilham olur,huzur olur,şevk olur,imajinasyon olur doğal doğal. Sen ne istediğine ne yaşamak istediğine odaklan;sana coşku neşe keyif getirsin ilişkin inşallah:KK200:
Evet bende hiç hoşlanmıyorum bu tip davranışlardan, arkadaşın gibi. Her ne kadar ilgimi çekiyor desemde bende öyle bir duvar ördüm, yüzüne bakmıyorum :)). Bende zaten yazmıştım belkide artık gerçeğe dönüşmüştür diye. Ama İşin kötüsü hala bana ilgi gösteriyor :KK43:( . Aslında çok engel var, yani onu korkutacak kadar var, birde buna benim davranışlarım eklendi :))). İnan ki emin olmasam böyle bir şey demem, senin inadına bu tip şeyleri yapıyor diyenlere başta inanmadım olur mu bir insan hoşlanmadığı biriyle neden olsun diyordum.hatta ben onu reddetmeden öncede benim dikkatimi çektikten sonra yani bazı konularda inatlaştığını farketmiştim ama bir erkek neden ilgilendiği kıza böyle davransın diyerek yanlış anladığımı düşünmüştüm.Evet hoşlanmadığım yönleri çok ve ben nasıl böyle birine ilgi duydum bilmiyorum. Demek ki hayatta öğreneceğimiz, göreceğimiz çok şey var ve bu bizim başımıza gelmez dememeliyiz. Ben sana sormuştum ama o kişiyle ilgili imajinasyon yapmıyorum çünkü kafama takılan çok şey var.Teşekkür ederim temennilerin için canım inşallah olur.
Arkadaşların yorumlarına hak verdim demişsin ama bence yorumdan çok eleştiri :))). Kızı düşünmem gerektiren bir durum yok, benim yaptığım bir şey yok.Sadece o kişinin davranışlarını bnimde tersldiğimi yazdım.

Fikrini yanlış belirttin,belirtmedin resmen yargıladın. Ben ona asılıyorum, bakıyorum, gel diyorum gibilerinden bir şey yazmadım.Aksine onun davranışlarını yazdım ve bu yüzden sürekli terslediğimide yazdım. Eğer yazdıklarımı yargılamaya yönelik okumasaydın Benim o açıdan bakacak bir durumum olmadığını anlardın. Ben o kişiye bana bak, bana gülümse beni bekle demiyorum.Ben dosdoğru bir insanım evet o kişiye benimde ilgim oluştu yalan söyleyecek değilim, ama kızın elinden almak için çaba göstermiyorum. O zaten kendi içinde inadını bitirirse gelir ama o zamanda beni bulur mu bilmem.

Ben o kızla çıkda çıkmada demedim. Biriyle çıktığını düşündüğüm kişiyle konuşmam çok mu doğruda bunu tavsiye etmişsin. Asıl o zaman kıza ayıp olur. Hayatta her şey olabilir ve oluyor. İnada başkasıyla beraber olan insanlarda var. Senin inadına böyle yapıyor dediklerinde ilk başta bende olmaz demiştim ama ben ne yaşadığımı biliyorum ki burada benimle inatlaşıyor diye kesin ifade kullanıyorum.
Fevri falan değilim, kızmışta değilim. Senin yazdıklarına cevap yazdım. Sende bana yazdıklarına bakıp kendi içinde neyi yargıladığını ve suçladığını anlarsan daha süper olur :))).Anlaşılan benim inatlaşma mevzusuda senin içinde birşeyleri tetiklemiş.

ben seni yargılamadım. olaylara karşıki kizin acısından baktim diye seni suçluyor oluyorsam da varsın olsun. olay ne olurs olsun onun yanında sevgilisi var mi var bitmistir. sen kizin yanında ağzı açık bana bakıyor dediğin için. belki yanlis anliyor olabilir misjn dedim.yanında kiz varken sana bakan bir insandan hayir bekleme o kıza da yazık dedim. fikirlerimin arkasindayim. burda seni sucladigim yok çünkü seni kişisel olarak tanımıyorum ben olayı yorumladım. bitmiştir yani. allah gönlüne göre versin bu son yorumum bu konuya.

buarada arkadaşlar @brczn adlı hesabı takip etmenizi öneririm. astroloji açılardan eşref saatlerini paylaşıyor yine yaziyi kopyalayamadigim için fotoğrafını paylaşıyorum. dileyenler baksın sayfasına :) okudukça motive oluyorum
20180604_213209.webp

ben seni yargılamadım. olaylara karşıki kizin acısından baktim diye seni suçluyor oluyorsam da varsın olsun. olay ne olurs olsun onun yanında sevgilisi var mi var bitmistir. sen kizin yanında ağzı açık bana bakıyor dediğin için. belki yanlis anliyor olabilir misjn dedim.yanında kiz varken sana bakan bir insandan hayir bekleme o kıza da yazık dedim. fikirlerimin arkasindayim. burda seni sucladigim yok çünkü seni kişisel olarak tanımıyorum ben olayı yorumladım. bitmiştir yani. allah gönlüne göre versin bu son yorumum bu konuya.
Evet sevinirim son yorumun olsun lütfen Zaten daha önce de senden yorum istemediğimi açıkça söylemiştim. Asıl kızan şu anda sensin doğru bir yere dokunmuşum galiba. şimdi ifadelerin biraz yumuşadı.Ağzı açık bana bakıyor bende ters davranıyor dedim. karşımdaki kişide gerçekten öyle bir şey görmesem, ben ona nasıl ters davranabilirim. bana kafayı yemiş gözüyle bakmazlar mı öylebir şey yapsam.Kızın açısından bakılacak bir durum yok diyorum benim bakacağım bir şeyde yok. Kızın açısından bak demişsin o adam öyleyse bu benim sorunum değil ben ayartmıyorum bir şey yapmıyorum. hayırda bekliyorum o kişiden demedim okumuşsan benim kabulleneceğim şeyler değil demiştim ama sadece bir cümleye odaklanmışsın anlaşılan. Git konuş o kişiyle kıza yazık demişsin, neden kodnuşayım ki başkasıyla görüşen biriyle. onun hareketlerinin sorumlusu ben değilim yazık edende ben değilim. kıza yazık olmasın diye sırf ilgim var diye kafamda netleştirmediğim biriyle konuşmak yanlış. Olayda bu kadar yorumlayacak bir şeyde yoktu. Zaten adam o tıynetteyse, başkalarına da yapıyorsa, beni farketmezse başkasını farkedecek kapasitede bir kız.

Evet sevinirim son yorumun olsun lütfen Zaten daha önce de senden yorum istemediğimi açıkça söylemiştim. Asıl kızan şu anda sensin doğru bir yere dokunmuşum galiba. şimdi ifadelerin biraz yumuşadı.

:D :D kutluyorum seni aferin benim ifadelerimi yumuşattin yola getirdin ben zaten yumuşaktım egon seni tatmin etmeye çalışıyor şuan aman dikkat :) benden yorum isteyip istememenle ilgilenmiyorum burasi açık bir forum buarada egonun çiftliği değil. neyse

:KK70: :KK70: kutluyorum seni aferin benim ifadelerimi yumuşattin yola getirdin ben zaten yumuşaktım egon seni tatmin etmeye çalışıyor şuan aman dikkat :) benden yorum isteyip istememenle ilgilenmiyorum burasi açık bir forum buarada egonun çiftliği değil. neyse
hani son yorumundu. Sen daha önce yargılayan kendi ifadelerini yumuşakmış gibi yargıda bulunmamış gibi gözükecek şekilde yukarıda yazdın. Hiçte yumuşak değildin.Beni yapmadığım şeyle suçlayarak kızı düşün kıza yazık diyen sensin hemde ortada bir şey yokken. Sanki adamı ayartıp kızın elinden almaya çalışmışım gibi. Egonu tatmin etmeye çalışan sensin bana böyle saldırarak, anlaşılan geçmişte bu tip bir şey yaşamışsın.

:KK70: :KK70: kutluyorum seni aferin benim ifadelerimi yumuşattin yola getirdin ben zaten yumuşaktım egon seni tatmin etmeye çalışıyor şuan aman dikkat :) benden yorum isteyip istememenle ilgilenmiyorum burasi açık bir forum buarada egonun çiftliği değil. neyse
Senin egonun çiftliği hiç değil. Bana saldıranda sanki adi bir şey yapıyormuşum gibi yazanda sensin.

sana adi bir şey yapıyorsun demedim ama o senin gocunman oldu biraz. cevap vermeyecektim zaten ama '' aaa yumuşadın susturdum '' tarzı nedir ya? işte burda da benim egom devreye giriyor napim evliya değilim sonuçta::)). ''Beni kimse susturamaz kendim istediğim için susarım fikrimi her zaman söylerim. Saygı, ,saygı'' anlayışındayım. Sorun değil ben böyle bir şey yaşamadım ama yaşayadabilirim dünyanın sonu değil kendimce fikrimi belirttim. onaylamak zorunda değilsin ama çemkirmesen hoş olur. Neyse burası tartışma platformu değil, grubun amacına hiç uygun değil. SAĞLICAKLA

sana adi bir şey yapıyorsun demedim ama o senin gocunman oldu biraz. cevap vermeyecektim zaten ama '' aaa yumuşadın susturdum '' tarzı nedir ya? işte burda da benim egom devreye giriyor napim evliya değilim sonuçta::)). ''Beni kimse susturamaz kendim istediğim için susarım fikrimi her zaman söylerim. Saygı, ,saygı'' anlayışındayım. Sorun değil ben böyle bir şey yaşamadım ama yaşayadabilirim dünyanın sonu değil kendimce fikrimi belirttim. onaylamak zorunda değilsin ama çemkirmesen hoş olur. Neyse burası tartışma platformu değil, grubun amacına hiç uygun değil. SAĞLICAKLA
Senin egon baştan beri devredeydi zaten. Sen bana saygı göstermedin ki. Hiçte susmadın zaten. Çemkiren ben değilim birine ters davranmam karşıdaki kıza haksızlık oldu. Olmayan bir şeye fikir beyan ettiğini farkında mısın? Benim daha önce reddettiğim hiç bir şekilde iletişim kurmadığım,onun iletişim kurma çabalarının sonuçsuz kaldığı bir kişinin çıkıp çıkmadığı bile belli değil birlikte gördüğüm,çıktığını düşündüğüm kıza nasıl yazık ettim acaba. sana yapsalar hoşuna gidermiydi diyorsun,benim kimseye bir şey yaptığım yok. Evet bencede tartışma platformu değil, yazdığım ufacık birşeyden bu kadar şeyi nasıl çıkardın anlamadım.

buarada arkadaşlar @brczn adlı hesabı takip etmenizi öneririm. astroloji açılardan eşref saatlerini paylaşıyor yine yaziyi kopyalayamadigim için fotoğrafını paylaşıyorum. dileyenler baksın sayfasına :) okudukça motive oluyorumEki Görüntüle 2154000
Guzel paylasimin icin tesekkur ederim. Gercekten bubaralar bir huzursuzluk, mutsuzluk var uzerimde. Yasadigim olaylara, regl donemimin yaklasmasina bagliyordum. Demek bir de bunun etkisi varmis:)

Guzel paylasimin icin tesekkur ederim. Gercekten bubaralar bir huzursuzluk, mutsuzluk var uzerimde. Yasadigim olaylara, regl donemimin yaklasmasina bagliyordum. Demek bir de bunun etkisi varmis:)

Yine tuhaf bir dönemdeyiz sanki.Aynı günün sabahında kendimi imajinasyonumu gerçekleşmiş bulup sevinç coşku yaşarken, akşamına somut bir şey olmayıp aklıma sadece bir düşüncenin gelmesi ya da tesadüf bir şey görmemle enerjim darma duman olabiliyor.Dönemimiz havası gibiyim yani öğlene kadar yaz gibi çok sıcak öğle sonrası şimşek, yağmur, soğuk :) Enerjimin düşmeye başladığını hissettiğimde kalem kağıt alıyorum hemen şükür listemi çıkarıyorum : ))) Allahın ne kadar sevgili kuluyum diye,sonra epey bir şey çıkıyor çok şükür:KK36: Enerji düşüklüğünden bir şey kalmadığı gibi üzerine enerjik müziklerimi açıp çakralarımı canlandırıyorum ve başlıyorum imajinelere.İşte böylelikle yapmış oluyorum kendime bir hava boşluğu :KK200: Şiddetele tavsiye ediyorum hepinize.

Yine tuhaf bir dönemdeyiz sanki.Aynı günün sabahında kendimi imajinasyonumu gerçekleşmiş bulup sevinç coşku yaşarken, akşamına somut bir şey olmayıp aklıma sadece bir düşüncenin gelmesi ya da tesadüf bir şey görmemle enerjim darma duman olabiliyor.Dönemimiz havası gibiyim yani öğlene kadar yaz gibi çok sıcak öğle sonrası şimşek, yağmur, soğuk :) Enerjimin düşmeye başladığını hissettiğimde kalem kağıt alıyorum hemen şükür listemi çıkarıyorum : ))) Allahın ne kadar sevgili kuluyum diye,sonra epey bir şey çıkıyor çok şükür:KK36: Enerji düşüklüğünden bir şey kalmadığı gibi üzerine enerjik müziklerimi açıp çakralarımı canlandırıyorum ve başlıyorum imajinelere.İşte böylelikle yapmış oluyorum kendime bir hava boşluğu :KK200: Şiddetele tavsiye ediyorum hepinize.
Dun ben de psikologuma soyledim ayni seyi. Hatta burda da kac kere yazdim:olamaz: aksamlari sukur listesi yapacagim diye. Gece geldim ve direk yattim.

Bugun de karsima su yazi cikti. Burdaki cogu kisiye hitap ettigini dusunuyorum.
Screenshot_20180605-110704.webp

Bir taraftan da hayat kisa demek istemiyorum. Hayat uzun ve guzel demek istiyorum:KK200:

Back
X