- 16 Mayıs 2018
- 107
- 132
- 18
Sürekli görmediğin biriyse unutmaya çalışDediğin gibiymiş, ben böyle alışmadığım için :)))bilmiyordum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli görmediğin biriyse unutmaya çalışDediğin gibiymiş, ben böyle alışmadığım için :)))bilmiyordum.
Görüyorum, işin kötü yanı benim her ters davranışımda fazlasıyla misilleme yapıyor ben tamamen vazgeçtiğimi düşündüğüm sırada o tekrar ilgisini belli ediyor. Aslında ilgisi hep var ama inatçılık yapıyor.:)))Sürekli görmediğin biriyse unutmaya çalışdiğer türlü gördükçe insan sinir olup tekrar tekrar takıyor kafaya
![]()
Görüyorum, işin kötü yanı benim her ters davranışımda fazlasıyla misilleme yapıyor ben tamamen vazgeçtiğimi düşündüğüm sırada o tekrar ilgisini belli ediyor. Aslında ilgisi hep var ama inatçılık yapıyor.:)))
Hep birlikteler kızla, bana inadından çıkmaya başladı onunla. Benim görebileceğim şekilde davranıyordu çünkü. Şimdi gerçekten kızla ilgileniyor mu bilemiyorum. Ama kızın yanında bile ağzı açık bana bakıyor :)))İlişkisi devam ediyor mu acaba sana ilgisi varsa kızı bırakmalı
![]()
ayıp etmiş kıza diycemde kız demiyor mu hiç neden başka kıza bakıyorsun diyeHep birlikteler kızla, bana inadından çıkmaya başladı onunla. Benim görebileceğim şekilde davranıyordu çünkü. Şimdi gerçekten kızla ilgileniyor mu bilemiyorum. Ama kızın yanında bile ağzı açık bana bakıyor :)))
Kız görse diycekte görmüyor ki :))), kız başkasıyla konuştuğu sırada, arkası dönükken falan.Belki dikkat etse görür.ayıp etmiş kıza diycemde kız demiyor mu hiç neden başka kıza bakıyorsun diye![]()
Kız görse diycekte görmüyor ki :))), kız başkasıyla konuştuğu sırada, arkası dönükken falan.Belki dikkat etse görür.
Benim hakkımda yanlış düşünen sizsiniz benim düşüncelerim ve davranışlarım hakkında siz karar veremezsiniz. Siz bizim aramızda ne geçti ne konuştuk ne gibi engeller var biliyormusunuz ki. Başlarda inada çıktığını ama şimdi gerçeğe dönüşmüşmüdür bilmiyorum gibi bir şey yazmıştım zaten. İnadıma yaptığını benimle aynı ortamda olan biriyle çıkmasından, ve ilk konuşmaya başladıklarında kızla dönüp bnim duyacağım ve göreceğim şekilde davranmasından,benim gözüme sokmasından anlayabilirim.Okızla selamlaşıp benibeklemesinden benim arkamdan gelmesinden de anlayabilirim.O insan 2 yıldır benim peşimde yani kızdan çokdaha öncesinden. Hem kızı tanıyor musun onun yapıısını ya da o kişiyi sevdiğini biliyormusun. Kızın da onu kullanmadığını nereden biliyorsun .benzaten kabullenemeyeceğim şeyler yapıyor diye yazmıştım yukarıyı okursan görürsün. Ben bir insanın neden baktığını anlayacak zekaya sahibim merak etmeyin.Eğer benim göremeyeceğim yerlrde arkamdan iç çekerek bakıyorsa ya da beni görebilmek için bekliyorsa sırf terslendiği içindeğildir. Ben ona karşılık verdiğim an onun geleceğini biliyorum ama o karşılığı vermiyorum çünkü başkasıyla berabar olduğunu düşünüyorum ve bana bakarken ona çok kötü bir lafta ettim yüzüne karşı şimdi bakamıyor yüzüme.Baktığında kırgın ve kızgın bakıyor.( senin yanındaki biri de ağzı açık başkasına baksa ve bunu gulerek anlatsa eminim hoşuna gitmezdi) başıma gelmediğini nereden biliyorsun. Ben ne yapacağımı sizden daha iyi bilirim ne yapacağımı siz söyleyemezsiniz.Lütfen bir dahatam bilmediğiniz konularda yorum yaparken dikkat edin ve bana yorum yapmayın .bence hayatında biri olan kişi için bu düşüncelerin yanlış sana inat dahi yapıyor olsa bir kiz var sonuçta yanında. bu olaya kiz acısından da bakmalısın. sen onu teslemis ol ve ya o sana inat yapıyor olsun. bence o kız acısından baktığın zaman da sana bakıyorsa eğer onunla bir şey düşünme. çünkü eski sevgilin değil bir yaşanmışlığın yok. iki tersledin ve ya istemedigin için ya da o an öyle davrandın ama başkasına gitmis. bunun inadı minadi yok yani. belki de gerçekten o kızla olmak istediği için beraberdir sana inat değildir. o zaten başksiyla göz göre göre birlikte olarak sen ihtimalini silmiş de olabilir sadece o tersleme vs muhabbetlerinden dolayı da bakiyor olabilir. yani o kızı da düşün bence 2 terslerin diye gidip göz göre göre başkasıyla çıkan insanı da hayatında isteme derim istiyorsan da git konuş karşılık varsa en azindan kıza yazık ya. senin yanındaki biri de ağzı açık başkasına baksa ve bunu gulerek anlatsa eminim hoşuna gitmezdi
Canım ben seninle birbirimizi anladığımızı düşünmüştüm. Bdv topiğini bilmiyorum ben.öyl bir niyetimde yoktu.Arkadaş soru sormuştu bnde cevap verdim o kadar. Sende seninle çok ilgili olmayan birini istiyorsun sende anlamlar çıkarıyorsun. Seninle vakit geçirmeyi istemediğini düşündüğünde olumluda kalmanı söylemiştim daha dün.Ben zaten keşke yeni biri olsa demiştim senin bir yazın üzerine. O insan 2 yıldır benim peşimdeydi zaten.L Letter1 kesinlikle sana katiliyorum. Bir de biz kadinlar biraz olaylari buyuturuz. Bir bakisindan kac anlam cikaririz. Halbuki erkekler oyle degil. Hatta bulursam burda paylasayim caps i. Kadin acaba beni seviyor mu diye dusunuyor, erkek aksam ne yesem diye dusunuyor.
Artik o cocugu birak. Kendi onune bak. Yani cumlelerim biraz BDV topigi gibi oldu:))))
Hani olumlu guzel paylasimlarimiz atkadaslar? Ramazan rehaveti topige de mi geldi :)))
Arkadaş resmen beni suçlamış sen bunlara katılıyor musun yani? Çok üzüldüm.L Letter1 kesinlikle sana katiliyorum. Bir de biz kadinlar biraz olaylari buyuturuz. Bir bakisindan kac anlam cikaririz. Halbuki erkekler oyle degil. Hatta bulursam burda paylasayim caps i. Kadin acaba beni seviyor mu diye dusunuyor, erkek aksam ne yesem diye dusunuyor.
Artik o cocugu birak. Kendi onune bak. Yani cumlelerim biraz BDV topigi gibi oldu:))))
Hani olumlu guzel paylasimlarimiz atkadaslar? Ramazan rehaveti topige de mi geldi :)))
Tam okumamışım, Bnim çocuğu tuttuğum falan yok, o kızla çıkıyor mu normal arkadaşlar mı bilmiyorum. Sadece beraber görüyorum sürekli. Ben o insandan sadece bir kaç kere bahsettim.Rüyamı yazmıştım arkadaş sevdiğin biri var galiba diye yorum yapmış ve konu böyle açıldı. Bir insana karşı olan duyguları bitirmek kolaysa önce sen bitir canım benim, banada hemen nasıl bitirildiğini anlatırsın bende uygularım. Çünkü bizim olayda yeni değil 2 yıldan fazla oldu. Burada bir çok insan birbirinden yardım istiyor, sende diğer arkadaşlarda bir şeyler,sorunlar paylaşıyoruz evet bende yardım istiyorum. Evli yada nişanlı bir insanı elde etmekten bahsetmiyorum ki ben, ilgimin olduğu ve benimle ilgili ama bazı nedenlerden birlikte olamayacağımızı düşünüp kendimden uzaklaştırdığım birinden bahsettim o kadar.L Letter1 kesinlikle sana katiliyorum. Bir de biz kadinlar biraz olaylari buyuturuz. Bir bakisindan kac anlam cikaririz. Halbuki erkekler oyle degil. Hatta bulursam burda paylasayim caps i. Kadin acaba beni seviyor mu diye dusunuyor, erkek aksam ne yesem diye dusunuyor.
Teşekkür ederim beni anladığın için ve buranın amacına uygun yargısız davrandığın için. İnsanları bilmeden ve yazılanları anlamadan yargılamak ne kadarda kolaymış. Dediğin gibi istesem bende ona karşılık verirdim.Arkadaşlarhayatimi degistiriyorum zaten o kişiyi istese ona yönelik yazardı sadece kişinin yaptıgı hareketlerden bahsetti bunu konuya uzak bi arkadaşın yargılaması çok saçma istese zaten onla olur adım atar bişey yapar.
Senin yaptığın bişey Yok ki canım gelmişsin buraya duygularını yazıyorsun senin hissettiğin seni baglar benimki beni baglar ayrıca istesen adım atar gel dersin yapmadığına göre kimsenin mutlulugunda gözün yok demektirTeşekkür ederim beni anladığın için ve buranın amacına uygun yargısız davrandığın için. İnsanları bilmeden ve yazılanları anlamadan yargılamak ne kadarda kolaymış. Dediğin gibi istesem bende ona karşılık verirdim.
Coook yanlis anladin yazilanlari. Bu kadar fevri olma. Eger yoruma acik bir yere yazarsan isteyen herkes istedigi gibi yorum yazar. Belki olumsuz yorumlardan cikaracagin olumlu sonuclar olur. Daha cok sey yazabilirim ama yazmayacagim. Ozellikle bu cumleni alintiladim. Sebebini umarim anlarsin. Burasi kavga yeri degil. Kaldi ki sana o insana takilip kalma deniyor. Bunda kotu bir sey yok. Kesin o da seni seviyor bilerek oyle o kizla gorusuyor deseydik mi iyi olacakti? Kaldi ki biz burda kendimizi nasil daha iyi yapariz onunla ugrasiyoruz.Bir insana karşı olan duyguları bitirmek kolaysa önce sen bitir canım benim, banada hemen nasıl bitirildiğini anlatırsın bende uygularım.
Sende seninle çok ilgili olmayan birini istiyorsun sende anlamlar çıkarıyorsun.
Sende benim onları neden yazdığımı umarım anlamışsındır. Bir insana takılıp kalma demenin şekli bu değil. Burada bir suçlama var. Yorum eğer pozitif düşüncede suçlama tarzıysa söylerim.Herkes herkese istediği şekilde karşıdaki kişiyi anlamadan yargılayarak yorum yapamaz, yorumlar saygı çerçevesinde olur. Ben kavga etmiyorum , sadecebana yazılanlara cevap verdim.sen yolunu biliyorsan banada öğret dedim, bende uygulayayım. Ben kimseden seni seviyor lafı duymak için yazmadım, Arkadaş o kadar suçlama yapacağına ve sende katılacağına daha olumlu bir şekilde yorum yapabilirdiniz.Coook yanlis anladin yazilanlari. Bu kadar fevri olma. Eger yoruma acik bir yere yazarsan isteyen herkes istedigi gibi yorum yazar. Belki olumsuz yorumlardan cikaracagin olumlu sonuclar olur. Daha cok sey yazabilirim ama yazmayacagim. Ozellikle bu cumleni alintiladim. Sebebini umarim anlarsin. Burasi kavga yeri degil. Kaldi ki sana o insana takilip kalma deniyor. Bunda kotu bir sey yok. Kesin o da seni seviyor bilerek oyle o kizla gorusuyor deseydik mi iyi olacakti? Kaldi ki biz burda kendimizi nasil daha iyi yapariz onunla ugrasiyoruz.
Bir de bunu alintiladim. Umarim bunun da sebebini anlarsin. Neyse bu durumla ilgili yazdigim son yorumdur. Onu da belirteyim.