Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

bende hiç sessiz kalamıyorum herkes her seyimizi bilir. bir yola baskoyarız ve olmaz sonra herkese dert anlatırız. yakın zamanda mesela ev almaya niyetlendik herkese anlattık bi ev beğendik anlaştık emlakçıyla diye.. sonra aksilikler oldu ve alamadık.. 1 ay herkese laf anlattık neden olmadı aaa nasıl olmadı diye

bende Aykut Oğut'un Evrenden Torpilim Var ı okumaya başladım.. her seyin bir frekansı olduğunu ve düşüncelerimizin frekansı düştükçe olumsuz seyleri üzerimize çektiğimizi söylüyor.

Ne zaman hayatimdan negatif insanlari cikardim o zaman cok daha pozitif oldum,farkinda olmadan herseyinizi etkiliyorlar.Secret in belgeseli var baya uzun onu da mutlaka izleyin,sakin kafayla.Hepsi gercek :)
ah işte ben o insanları çıkaramıyorum hayatımdan akrabalık ilişkileri yüzünden .ama yanlarında konuşmamayı öğrendim artık. bi daha hamile kaldığım da saklayabildiğim kadar saklıycam :)

Bak iste tatlim bizzat yasamissin aksilikleri,anlatmayacaksin.Hatta bunu bile imajine edeceksin;evi aldiktan sonra soyledigini,onlarin aaa ne ara aldiniz hayirli olsun dediklerini filan.Hem imajinasyonin soyle faydasi var,hem senin hayalini yukseltiyor hem de daha sonra sevincini hakkinla yasatiyor :) Ya benimkiler bir sasirirlar ki aa ne ara aldiniz ne zaman yaptiniz filan; ama bilse ben onun icin ne calismalar yaptim evren boyutunda : )))))

bende oyleyım guzel bırsey olsun hemen anlatırım,paylaşmak isterim yakın arkadaşlarıma kotu nıyetlı olmadıklarınıda bılırım ama ters tepıyor sonradan olaylar başka sekılde ılerlıyor bunu fark ettım cenemızı tutmamız lazım mavımart :)

bunu ogrendım artık dıyorum ama bır yerde kacırıyorum agzımdan :) ılıskımle ılgılı, ısımle ılgılıde olsa 'ıyı, ıdare eder normal' dıyorum hanı mutlu bısey olunca paylaşmak ıstıyor ınsan ama ters tepıyor bunu daha gecen ay yaşadım o kadar sevınmısken sankı hersey tersıne dondu cunku ınsanlar herseyı bılmek ıstıyor ozellıkle oyle tıpte ınsanlardan ztn mumkun oldukca uzak durmaya calısıyorum,oğreniyoruz yavaş yavaş :)

buttrfly pofu özellikle ikiniz bana umut oldunuz yazdıklarınızla,paylaştıklarınızla
cok sukur bgnde 7 gunumuz bıtıyor

Eki Görüntüle 1717953 Benim okuduğum kitaplar bunlar,nilda Ferhan ı pek beğenmedim,o bilgileri güzel ama Bi yerlerden bulup derlemiş,kendine mal etmiş gibi geldi bana
2 kitabini okudum Nildanin sadece bilgi duzeyinde kaliyor,gaz vermiyor pek.Bizim cogu yazarlar boyle,sonra millet kuantumla dalga geciyor bunlarin yuzunden :)

aynen bende öyle. çenemden çekiyorum biraz. ben bu ara şifalı taşları araştırıyorum. negatif enerji aldığım ve görüşmek zorunda olduğum evime giren insanlar var. dualarımın yanında belki taşlarında olumlu etkisi olur diye düşünüyorum. bir de artık daha sessiz kalıcam :)

Ne mutlu bana umut olduysam canim :)
Arkadaslarin kotu niyetli oldugu icin dusmuyor, bu saf bilincalti anlattiginda olayi gercek saniyor,enerji akisini sifira indiriyor nerdeyse.Ondan yani : )))

Canım çok sağol site için. Bizim hesapmamıza gerek kalmadan veriyo.

Ne mutlu bana umut olduysam canim :)
Arkadaslarin kotu niyetli oldugu icin dusmuyor, bu saf bilincalti anlattiginda olayi gercek saniyor,enerji akisini sifira indiriyor nerdeyse.Ondan yani : )))

Oyle galıba cunku gercekten cok sevdıgım ınsanlar kı boyle bır durum olsa anlarımda hıslerım kuvvetlıdır,ama oyle bırsey oldu kı hatta keske anlatmasaydım kımseye dedım kendı kendıme ama cok sukur duzeldı sımdı ınsallah dahada ıyı olur hersey :) bu arada evrenden torpılım var kıtabını almıstım ben kızlar var bende ama okuyamadım neden bılmıyorum sıkılmıs olabılırım bır daha bakıyım o kıtaba :)

soz verelım valla ben verdım bıle bak cenemı tutucam =)))
bıcır bıcır konusup kendımıze nazar edıyoruz =))
taşlar hakkında pek bır bılgım yok ama bırınden duymustum evınde adacayı yakıyordu kotu enerjıler ıcın canım bır bak ıstersen

Kızlar nasılsınız? Ben olumlamalara tam gaz devam ediyorum. Etkisini görmeye başladım bile. Çok daha mutluyum. Keşke daha önce keşfetseydim bu olayı =)

bızım bır kac sene once keşfetmemız lazımdı greyım
olsun hıc bırsey ıcın gec degıl bana bır haller oldu valla son gunlerde =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…