Teşekkür ederimSahra- paylasimlarin yine harika
Tekrar okuyacagim. Simdi is yaparken mistik yoldan yeni video iletisi geldi. Is yaparken dinledim ve hemen paylasmam lazim kizlarla dedim
Uygulamasi cok kolay
kulaklıkla dinlemiyorum maalesef.Evet cnm uyurken kulaklıkla dinlediğin sürece bilinçaltı kayda devam eder, hatta uzmanlar yatak odasında tv yi önermezler uyurken tv açıksa beyin olumlu olumsuz bütün verileri kaydetmeye devam ediyormuş.
Teşekkür ederim canım.41 gün kuralı varmı? olumlamalarda 21 gün yapıp 7 gün ara verilmeli deniyor ya esmalarda böyle bir şey varmı?526 adet çekiyordum canım.
Ayı kendini öptürürmü ki?Doğayı sev, ağaca sarıl, ayıyı öp( Ben de ulu bir ağaç görünce dayanamayıp sarılıyorum ama ayıyı öper miyim bilemedim)
Eki Görüntüle 2160091
Orda benzetme yaptım aslında canım koşulsuzca herkesi herşeyi sev ana temasıAyı kendini öptürürmü ki?
Demek istediğini anlamıştım şaka yaptım :))). İnsanların büyüttüğü (Hayvanat bahçesi gibi) ayılar, kendilerine bakanlara sevdirirler bence. Tüm canlıların yavruları çok güzel Bence büyükkende sevimliler yabani olmasalarOrda benzetme yaptım aslında canım koşulsuzca herkesi herşeyi sev ana temasıyavruyken belki o da vahşi ortamda büyüyenleri pek zannetmem ama çok şirinler ama yavru iken
Demek istediğini anlamıştım şaka yaptım :))). İnsanların büyüttüğü (Hayvanat bahçesi gibi) ayılar, kendilerine bakanlara sevdirirler bence. Tüm canlıların yavruları çok güzel Bence büyükkende sevimliler yabani olmasalar
Bu esmaya 40 gün devam edilecek canım.Teşekkür ederim canım.41 gün kuralı varmı? olumlamalarda 21 gün yapıp 7 gün ara verilmeli deniyor ya esmalarda böyle bir şey varmı?
Teşekkür ederimBu esmaya 40 gün devam edilecek canım.
Tesekkurler:)Merhaba sağlıklı huzurlu mutlu haftalar dilerim. Hayatımıza istedigimiz şeyi soyut somut fark etmez bunun için Alan Tutmak nedir cok güzel anlatılmış bir video keyifli seyirler :)
Evet :) "olasılıklar için adim at ve eyleme geç" benu ateşleyen bölümü ,kısa ama net anlaşılır bir video rica ederim bu aradaTesekkurler:)
Biz hemen dilegimiz olsun istiyoruz. Halbuki emek vermek gerekir. Kucuk adimlarla baslayin diyor. Sabirsiz bilerse:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?