Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sahra- paylasimlarin yine harika
Tekrar okuyacagim. Simdi is yaparken mistik yoldan yeni video iletisi geldi. Is yaparken dinledim ve hemen paylasmam lazim kizlarla dedim

Uygulamasi cok kolay
Teşekkür ederim normale dönüyorum yavaştan videoyu geçende dinlemiştim çok güzelmiş yatmadan yine dinlemeyi düşünüyorum

Orda benzetme yaptım aslında canım koşulsuzca herkesi herşeyi sev ana teması yavruyken belki o da vahşi ortamda büyüyenleri pek zannetmem ama çok şirinler ama yavru iken
Demek istediğini anlamıştım şaka yaptım :))). İnsanların büyüttüğü (Hayvanat bahçesi gibi) ayılar, kendilerine bakanlara sevdirirler bence. Tüm canlıların yavruları çok güzel Bence büyükkende sevimliler yabani olmasalar

anlamıştım espriden sorduğunu :))

Merhaba sağlıklı huzurlu mutlu haftalar dilerim. Hayatımıza istedigimiz şeyi soyut somut fark etmez bunun için Alan Tutmak nedir cok güzel anlatılmış bir video keyifli seyirler :)
Tesekkurler:)
Biz hemen dilegimiz olsun istiyoruz. Halbuki emek vermek gerekir. Kucuk adimlarla baslayin diyor. Sabirsiz bilerse:)))

Gunaydiiiiin...
Psikologumun bir kac tavsiyesini sizlerle paylasmak istiyorum:) bu ufak bir kismi. Dun tamamini izlemeye basladim ama uyuyakaldim
Bu filmi izle dedi. Sadece su kismi bile cok hosuma gitti:))) hele bunun yuzunden mi pilottan vazgectik diyor. Cok guldum

Bir de kitap tavsiye etti de onun adini unuttum not aĺdim bulunca tekrar yazarim.

Bir digeri de cok dusundugumu soyledim her konuyu farkli yonleriyle... aklim hep dolu. Bu da beni cok yoruyor. Kafam rahat olsun istiyorum. Oncelikle gecmisi dusunmek sana bir sey kazandirmaz. Olup bitti degistiremezsin. Gelecege yonelik de ne olacagi belli degil. Simdiden karamsar dusunup anini mahvetme. Daha duzgun seyler soyledi de ben tama aktatamadim. Bir saat belirle Seni olumsuza dogru ceken duygularini o saatte dusunecegim diye not al ve birak dusunme. O saat geldiginde 15 dk boyunca dusun. Her gun ayni saat olsun. O saatten sonra aklina gelirse de ertesi gune aktar. O zaman dusun. Uygulayacagim insallah. Yani nasil dusunmeyecegim dedim. Yolda yururken ne yapayim? Etrafa bak:)) gercekten dusunerek yuruyordum birden aklima geldi. Dur saga sola bakayim dedim inanin sesleri duymaya basladim insanlarin konusmasi, kosusturmasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…