Gunaydiiiiin...
Psikologumun bir kac tavsiyesini sizlerle paylasmak istiyorum:) bu ufak bir kismi. Dun tamamini izlemeye basladim ama uyuyakaldim
Bu filmi izle dedi. Sadece su kismi bile cok hosuma gitti:))) hele bunun yuzunden mi pilottan vazgectik diyor. Cok guldum
Bir de kitap tavsiye etti de onun adini unuttumnot aĺdim bulunca tekrar yazarim.
Bir digeri de cok dusundugumu soyledim her konuyu farkli yonleriyle... aklim hep dolu. Bu da beni cok yoruyor. Kafam rahat olsun istiyorum. Oncelikle gecmisi dusunmek sana bir sey kazandirmaz. Olup bitti degistiremezsin. Gelecege yonelik de ne olacagi belli degil. Simdiden karamsar dusunup anini mahvetme. Daha duzgun seyler soyledi de ben tama aktatamadim. Bir saat belirle Seni olumsuza dogru ceken duygularini o saatte dusunecegim diye not al ve birak dusunme. O saat geldiginde 15 dk boyunca dusun. Her gun ayni saat olsun. O saatten sonra aklina gelirse de ertesi gune aktar. O zaman dusun. Uygulayacagim insallah. Yani nasil dusunmeyecegim dedim. Yolda yururken ne yapayim? Etrafa bak:)) gercekten dusunerek yuruyordum birden aklima geldi. Dur saga sola bakayim dedim inanin sesleri duymaya basladiminsanlarin konusmasi, kosusturmasi...
Bu filmi izlemiştim :)Gunaydiiiiin...
Psikologumun bir kac tavsiyesini sizlerle paylasmak istiyorum:) bu ufak bir kismi. Dun tamamini izlemeye basladim ama uyuyakaldim
Bu filmi izle dedi. Sadece su kismi bile cok hosuma gitti:))) hele bunun yuzunden mi pilottan vazgectik diyor. Cok guldum
Bir de kitap tavsiye etti de onun adini unuttumnot aĺdim bulunca tekrar yazarim.
Bir digeri de cok dusundugumu soyledim her konuyu farkli yonleriyle... aklim hep dolu. Bu da beni cok yoruyor. Kafam rahat olsun istiyorum. Oncelikle gecmisi dusunmek sana bir sey kazandirmaz. Olup bitti degistiremezsin. Gelecege yonelik de ne olacagi belli degil. Simdiden karamsar dusunup anini mahvetme. Daha duzgun seyler soyledi de ben tama aktatamadim. Bir saat belirle Seni olumsuza dogru ceken duygularini o saatte dusunecegim diye not al ve birak dusunme. O saat geldiginde 15 dk boyunca dusun. Her gun ayni saat olsun. O saatten sonra aklina gelirse de ertesi gune aktar. O zaman dusun. Uygulayacagim insallah. Yani nasil dusunmeyecegim dedim. Yolda yururken ne yapayim? Etrafa bak:)) gercekten dusunerek yuruyordum birden aklima geldi. Dur saga sola bakayim dedim inanin sesleri duymaya basladiminsanlarin konusmasi, kosusturmasi...
Cok tesekkur ederim. Ben de hala anin tadini tam olarak cikarabilmis degilimBu filmi izlemiştim ama tekrar izleyeceğim, kitap tavsiyesinin de bekliyorum.
Çok güzel ilerliyorsun diye düşünüyorum, bende ilk başlarda böyle başlamıştım çalışmaya tabi kendimce yardım filan almamıştım, ve ilk zamanlar hatırlıyorum da, anı yaşamanın verdiği huzuru beğenmemiştim, sıkılmıştım, o kadar alışmışım ki sürekli geçmiş ve geleceği düşünmeye, sürekli planlar yapmaya oysa hepsi ne kadar anlamsız, anı yaşayamadıktan sonra...
Adına çok sevindim bu çalışmaları yardım alarak yapıyor olmak çok daha kısa sürede sonuç almanı sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Naçizane sana bir öneride bulanabilir miyim an da kalmak ile, yıllar önce aldığım yardımda aklimda kalan bir alistirma ve hala cok işe yarar. Düşünceler geldiğinde korku stres o an hangi duyguysa, dur yakala fark et, sonra kendine " Şu an şimdi burdayım " de birden fazla tekrarla sonra etrafına bak mesela disardaysan atiyorum yoldasın, yürüyorsun ağaçlar var, kaldırım var hatta kaldirim arnavut taşlı, kuşlar var, insanlar var de kendi kendine sesleri duy tekrar tekrar söyle. Şu an şimdi burdayım diyerek etrafdaki nesnelerin içine gir hatta dokunma duygusunu da kat bir ağaca dokun çiçeğe çimene atıyorum markete gir sakız al cik, düşünceler bu alistirmaya başladigin en fazla 5. dk da susacak ben de çok ise yarıyor paylaşmak istedim.
O sosyal medya olayı çok doğru ama, insan ister istemez etkileniyor. Ben öyle rahatsız olduğum kişiyi taipten çıkarıyorum, o zaman sıkıntı olmuyor. Sen de kendine bir kural koy, mesela şu kadar sayfa kitap okuduktan sonra tlf.bakacağım, veya şu işi yapınca elime alcam diye kendi kendine kurallar koy. Yoksa içinden çıkılmıyor neyseki benim öyle bir sorınum yok, bir süre bakınca sıkılıyorum.Cok tesekkur ederim
Simdi sehir disinda bir koydeyim. Etrafimda meyve agaclari, kosususturan tavuklar, kus sesleri... alistirma yapmak icin uygun bir ortam. Dunden bu yana deneme calismalari da yapiyorum. Anda kalmanin tadini cikarmak istiyorum. Haftaya ufak bir tatile cikacagim. Orda kafam rahat olsun istiyorum
Bir de su telefonu elimden birakabilsemonun icin tavsiyeleriniz var mi? Cok satanlarda 2.sirada olan bir kitap vardi. Kirmiziydi kapagi. Adini unuttum cok emin olmamakla beraber orda soyle yaziyordu(baska bir yerde yaziyir olabilir. Yanlis hatirlama ihtimalim de var ) telefonu elinize aldiginizda 300 tane mutlu insan pozu goruyorsunuz bu da sizi daha da mutsuz ediyor. Mesela ben aktif kullaniyorum sosyal medyayi. Arkadaslarim "ooooo hayat sana guzel. Gez toz..." evet ben de o mutlu gorunenlerdenim ama tam olarak mutlu degildim. Aslinda mutluyum da kafam cok dolu. Hepsinin sonucu An in tadini cikaramamaya variyor.
Biraz karisik yazdim kusura bakmayin
Kitabin adini da insallah bu aksam ya da yarin yazacagim
Harikasin gercekten de. Masallah ne guzel hemen sıkılman. Darisi basima i sallah.O sosyal medya olayı çok doğru ama, insan ister istemez etkileniyor. Ben öyle rahatsız olduğum kişiyi taipten çıkarıyorum, o zaman sıkıntı olmuyor. Sen de kendine bir kural koy, mesela şu kadar sayfa kitap okuduktan sonra tlf.bakacağım, veya şu işi yapınca elime alcam diye kendi kendine kurallar koy. Yoksa içinden çıkılmıyor neyseki benim öyle bir sorınum yok, bir süre bakınca sıkılıyorum.
Güzel huzurlu bir tatil yaparsın inşallahCok tesekkur ederim
Simdi sehir disinda bir koydeyim. Etrafimda meyve agaclari, kosususturan tavuklar, kus sesleri... alistirma yapmak icin uygun bir ortam. Dunden bu yana deneme calismalari da yapiyorum. Anda kalmanin tadini cikarmak istiyorum. Haftaya ufak bir tatile cikacagim. Orda kafam rahat olsun istiyorum
Bir de su telefonu elimden birakabilsemonun icin tavsiyeleriniz var mi? Cok satanlarda 2.sirada olan bir kitap vardi. Kirmiziydi kapagi. Adini unuttum cok emin olmamakla beraber orda soyle yaziyordu(baska bir yerde yaziyir olabilir. Yanlis hatirlama ihtimalim de var ) telefonu elinize aldiginizda 300 tane mutlu insan pozu goruyorsunuz bu da sizi daha da mutsuz ediyor. Mesela ben aktif kullaniyorum sosyal medyayi. Arkadaslarim "ooooo hayat sana guzel. Gez toz..." evet ben de o mutlu gorunenlerdenim ama tam olarak mutlu degildim. Aslinda mutluyum da kafam cok dolu. Hepsinin sonucu An in tadini cikaramamaya variyor.
Biraz karisik yazdim kusura bakmayin
Kitabin adini da insallah bu aksam ya da yarin yazacagim
Ohnihayet bugün untmadan yazabildin,ben de merak etmiştim.
Yok ben unutmadim. Sehir disindaydim not da evde:))))Ohnihayet bugün untmadan yazabildin,ben de merak etmiştim.Sen aldın mı canım, beğendiğin sayfalar olursa paylaşır mısın? Beğenirsen ben de alırım.
Hımm anladım canım, sağolasın. Eminim güzeldir psikolog tavsiye ettiğine göre. Bülent Gardiyanoğlu kitaplarından okuyan var mı hiç, ben de onun kitaplarını merak ediyorum ama hiç almadım. Okuyan varsa tavsiye bekliyorum.Yok ben unutmadim. Sehir disindaydim not da evde:))))
Henuz almadim. Bugun yarin alirim. Bakalim ne diyor
Teşekkürler canım not aldım ben de
Bence bunun en önemli taktiği kendinizi iyi hissetmeniz ve istediğiniz şeye karşı takıntılı olmamanız, zira takıntılı olmak dileğinizin önünde olumsuz enerji oluşturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?