- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
Başın sağ olsun canım. Bende senin gibi çok etkileniyorum ama eskisine nazaran daha çabuk atlatabiliyorum. Çünkü her canlının bir sonu var bunu kabul etmek zorunda olduğumuzu anladım (zor olsada). Huzurlu mutludur emin ol.herkese selam, uzun suredir ugrayamiodum cunku 20 yillik kopegim ailemin bi uyesini kaybettm ve bi yandan yasadigimiz uzun guzel yillara sukrederken bi yandan cok kizgin ofkeliyim o sebeple pozitiflik falan kalmadimelegime guzel dualar gonderınn kızalr sızden rıcam bu cok guzel huzurlu mutlu uyusunnn
Affetme çalışmalarını devamlı yapmamız gerekli galiba. ÇÜnkü affettim zannediyorum sonra o kişi yada olay hakkında istemedende olsa olumsuz konuşup, olumsuz şeyler hissettiğimi farkettim.Bir ara bundan 5-6 ay önce herkesi koşulsuz sevebiliyordum ama çok kısa bir dönemdi maalesef.Affetmek(1)
AFFETMEK (1)
Herkesin hayatında kırıldığı bir nokta var. Kimi insan aldatılmış kimisi dolandırılmış.Ve bunların birikimi sonucunda insanların hoşgörü limitleri dolmuş. Ama affetmeden yolumuzda ilerleyemeyiz ve başarılı olamayız.
Binlerce kişiyle yaptığımız çalışmalarımızda ortak olarak ortaya çıkan en ilginç yan, geçmişte affedemedikleri, canlarını yakan, haklarını yiyen, korkularını tetikleyen olaylar yaşamalarıydı.
Bu ilginç ortak yan ortaya çıktığında en hızlı ve faydalı çözümü elde etmek için birçok farklı bilginin harmanlanmış halini bir araya getirdik.
Hayatımızın en önemli dönüm noktası olan affetmenin ne kadar önemli olduğunu, çözümlenmezse ileride çok ciddi yaşam yolundan uzaklaşmalar, hastalıklara sebep olmalar olacağını gördük ve uygulamaları kişilerle direk kendi tekniklerimiz ile çalıştık.
YÜZDE DOKSAN DOKUZ BAŞARI
Evet, sizce bu çalışmamızdaki başarı oranı neydi? Tam olarak yüzde doksan dokuz…
Çalışmalarımıza başladığımızda, ilk başlarda birçok kişi herkesi affederim ama onu asla affetmem demiştir. Birçok kişide affedemeyecek kadar canını yakan muhakkak bir derin acı olmuştur.
Bir düşünün on yıl önce biri sizin canınızı çok derinden yaktı ve hayatınızdan bir şekilde çıktı gitti veya halen daha hayatınızda. O kendi hayatını bir şekilde sürdürüyor. Peki sen? O kişinin size yaptığı darbeyi halen daha yaşıyorsun ve sürdürüyorsun… Acıyla, üzüntüyle, gözyaşıyla, kırgınlıklarla belki kin ve öfkeyle…
Herkesin hayatında kırıldığı bir nokta var. Kimi insan aldatılmış kimisi dolandırılmış. Ve bunların birikimi sonucunda insanların hoşgörü limitleri dolmuş. Şu anki toplumumuz o yüzden sabırsız, gergin ve bazı konularda kırılgan. Çünkü birçok insanın limitleri dolmuş, hatta taşmış durumda…
Affetmeden yolumuzda ilerleyemeyiz ve başarılı olamayız…
Not: Nasıl affederim ? Nasıl dengede kalabilirim ? ve 21 gün düşünce detoksu ile ilgili bilgileri "Evrenin İlahi Dili - Uyanış" kitabımızda elimden geldiğince kaleme almaya çalıştım.
Arınma duşu nasıl acaba? Suya birşeyler katılıyor mu?özel uygulanışı var mı?Kendi adima konusayim evet benim enerjim düşük ya toparlamaya calisiyorum. Bayramdan once esimin iş arkadaşları ile görüştük, eşi bayağı bir negatif resmen enerji vampiri surekli sikayet belli bir saatten sonra tüketti beni ertesi gün hasta oldum bana kalsa gitmezdim de iş yemeği gibi mecburi bişeydi yılda bir kez denk geliyor gecen sene taşınma yerleşme derken olmamıştı yemek. Beni etkilemez yaa boyle insanlar diyordum uzun saatler maruz kalinca demek dayanamadım enerji duvarımı çökertti kadin yaa neyse uzun oldu biraz kusura bakmayın, internetten tlf tv den uzak duruyorum iste kızlar arınma duşu dualar nefes meditasyonu derken biraz daha iyiyim. Aman dikkat edin böyle tiplere .
Banyo sonunda minik bir kovaya deniz tuzu karıştırıyorum suya de niyetimi söylüyorum bütün negatif enerjilerden (deniz suyu gibi olacak) olumsuzluklardan hastalıklardan beni arındırsın diyorum tekrar arı suyla durulanıp çıkıyorum denize girince de insan ferahlar ya tuz çok güzel arındırıcıdır, sirkede olur bir litre suya bir iki yemek kaşığı kadar az olacak yani gözünü yakmasın dikkat et evi de silerim arada ben sirkeli suyla :)Arınma duşu nasıl acaba? Suya birşeyler katılıyor mu?özel uygulanışı var mı?
Gunaydiiiiiin:)birini affetmeye calisirke. dünü farkettim genelde ona da hak verme eğilimi ben de şunu yapmıştı diye kafamda oturtmaya calisiyordum sanki ama ise yaramıyor yani ve bana cevap niteliğinde bir video buldum . evrim balıkçının kanalında 'Affetmek istemiyorum ama neden??' diye bir video var o benim sorularıma cevap oldu. affetmek aslında tam olarak nedemek bunu idrak etmek için izlemenizi tavsiye ederim
İçinde o insana ya da olaya dair herhangibir düşünce kalmayana kadar yapmalısın. Umarım tez zamanda herşeyş herkesi affedebilirsin. Bol bol kitap oku canım, eminim faydasını göreceksin. Ara ara burda yazıyoruz kitapları. Sırayla al başla okumaya, hatta kendine hedef koy. Yazılı olsun, gerçekleşmesi daha kolay oluyor o zaman.Affetme çalışmalarını devamlı yapmamız gerekli galiba. ÇÜnkü affettim zannediyorum sonra o kişi yada olay hakkında istemedende olsa olumsuz konuşup, olumsuz şeyler hissettiğimi farkettim.Bir ara bundan 5-6 ay önce herkesi koşulsuz sevebiliyordum ama çok kısa bir dönemdi maalesef.
Teşekkür ederim. Sirkeli su saçlarada iyi :)))Banyo sonunda minik bir kovaya deniz tuzu karıştırıyorum suya de niyetimi söylüyorum bütün negatif enerjilerden (deniz suyu gibi olacak) olumsuzluklardan hastalıklardan beni arındırsın diyorum tekrar arı suyla durulanıp çıkıyorum denize girince de insan ferahlar ya tuz çok güzel arındırıcıdır, sirkede olur bir litre suya bir iki yemek kaşığı kadar az olacak yani gözünü yakmasın dikkat et evi de silerim arada ben sirkeli suyla :)
Sağol canım. İnşallah affederim. Sürekli aynı ortamda olduğun birileri sürekli birşeyler yaptıkça biraz zor oluyor :))).Ama tam anlamıyla affedebilsem belkide onlar artık hiç birşey yapmayacak yada hayatımdan çıkacaklar. Elimden geldiğince kitap okuyorum. burayıda baştan tekrar okumaya başladım :))İçinde o insana ya da olaya dair herhangibir düşünce kalmayana kadar yapmalısın. Umarım tez zamanda herşeyş herkesi affedebilirsin. Bol bol kitap oku canım, eminim faydasını göreceksin. Ara ara burda yazıyoruz kitapları. Sırayla al başla okumaya, hatta kendine hedef koy. Yazılı olsun, gerçekleşmesi daha kolay oluyor o zaman.
Ben de aynı senin gibi bir ortamdaydım. İnan katlanmak çok zordu benim için, ama mecburum diye katlanıyordım. Sonra burayı keşfetmemle ve olumlama cümleleri ve esmalarla hayatım biranda değişti. Şimdi o kişilerin hepsinden uzakta çok huzurlu bir hayat yaşıyorum. Sen de olumlama cümleleri ve esmalara da başla, bir de şükret, en basit şeyler için bile, yaşadığın, nefes aldığın, görebildiğin, duyabildiğin..... böyle mutlaka ve mutlaka şükür. Ben 41gün ya şekür esmasını okumuştım, olumlama cümlelerimle birlikte.Sağol canım. İnşallah affederim. Sürekli aynı ortamda olduğun birileri sürekli birşeyler yaptıkça biraz zor oluyor :))).Ama tam anlamıyla affedebilsem belkide onlar artık hiç birşey yapmayacak yada hayatımdan çıkacaklar. Elimden geldiğince kitap okuyorum. burayıda baştan tekrar okumaya başladım :))
Olumlama cümleleriniz nelerdiBen de aynı senin gibi bir ortamdaydım. İnan katlanmak çok zordu benim için, ama mecburum diye katlanıyordım. Sonra burayı keşfetmemle ve olumlama cümleleri ve esmalarla hayatım biranda değişti. Şimdi o kişilerin hepsinden uzakta çok huzurlu bir hayat yaşıyorum. Sen de olumlama cümleleri ve esmalara da başla, bir de şükret, en basit şeyler için bile, yaşadığın, nefes aldığın, görebildiğin, duyabildiğin..... böyle mutlaka ve mutlaka şükür. Ben 41gün ya şekür esmasını okumuştım, olumlama cümlelerimle birlikte.
Hergün kalktığımda (bazen unutuyorum) dediğingibi şükretmeye başladım:))). Ya şekürü günde kaç defa okudun. Olumlama cümlelerini yazar mısın yada onlara yakın örnekler verebilir misinBen de aynı senin gibi bir ortamdaydım. İnan katlanmak çok zordu benim için, ama mecburum diye katlanıyordım. Sonra burayı keşfetmemle ve olumlama cümleleri ve esmalarla hayatım biranda değişti. Şimdi o kişilerin hepsinden uzakta çok huzurlu bir hayat yaşıyorum. Sen de olumlama cümleleri ve esmalara da başla, bir de şükret, en basit şeyler için bile, yaşadığın, nefes aldığın, görebildiğin, duyabildiğin..... böyle mutlaka ve mutlaka şükür. Ben 41gün ya şekür esmasını okumuştım, olumlama cümlelerimle birlikte.
526 adet çekiyordum canım.Hergün kalktığımda (bazen unutuyorum) dediğingibi şükretmeye başladım:))). Ya şekürü günde kaç defa okudun. Olumlama cümlelerini yazar mısın yada onlara yakın örnekler verebilir misin.
Evet cnm uyurken kulaklıkla dinlediğin sürece bilinçaltı kayda devam eder, hatta uzmanlar yatak odasında tv yi önermezler uyurken tv açıksa beyin olumlu olumsuz bütün verileri kaydetmeye devam ediyormuş.Kızlar birkaç gündür uyumaya yakın mistik yol yada evrim balıkçının ruh eşi meditasyonlarını dinliyorum genelde ikisi arka arkaya geliyor.Yalnız ben genelde dinlerken uyuyorum :))). Tam olarak dinlediğim çok az, videolardaki olumlama cümlelerinide doğal olarak tekrarlayamıyorum. Yinede faydasını görürüm değil mi? Uyurken bilinçaltıma kayıt olduğunu düşünüyorum.
Ben pek kulaklikla dinlemiyordum. Sea dagiliyor diye mi oyle tercih ediliyor acaba?Evet cnm uyurken kulaklıkla dinlediğin sürece bilinçaltı kayda devam eder, hatta uzmanlar yatak odasında tv yi önermezler uyurken tv açıksa beyin olumlu olumsuz bütün verileri kaydetmeye devam ediyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?