Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Başın sağ olsun canım. Bende senin gibi çok etkileniyorum ama eskisine nazaran daha çabuk atlatabiliyorum. Çünkü her canlının bir sonu var bunu kabul etmek zorunda olduğumuzu anladım (zor olsada). Huzurlu mutludur emin ol.

Affetme çalışmalarını devamlı yapmamız gerekli galiba. ÇÜnkü affettim zannediyorum sonra o kişi yada olay hakkında istemedende olsa olumsuz konuşup, olumsuz şeyler hissettiğimi farkettim.Bir ara bundan 5-6 ay önce herkesi koşulsuz sevebiliyordum ama çok kısa bir dönemdi maalesef.

Arınma duşu nasıl acaba? Suya birşeyler katılıyor mu?özel uygulanışı var mı?

birini affetmeye calisirke. dünü farkettim genelde ona da hak verme eğilimi ben de şunu yapmıştı diye kafamda oturtmaya calisiyordum sanki ama ise yaramıyor yani ve bana cevap niteliğinde bir video buldum . evrim balıkçının kanalında 'Affetmek istemiyorum ama neden??' diye bir video var o benim sorularıma cevap oldu. affetmek aslında tam olarak nedemek bunu idrak etmek için izlemenizi tavsiye ederim

Arınma duşu nasıl acaba? Suya birşeyler katılıyor mu?özel uygulanışı var mı?
Banyo sonunda minik bir kovaya deniz tuzu karıştırıyorum suya de niyetimi söylüyorum bütün negatif enerjilerden (deniz suyu gibi olacak) olumsuzluklardan hastalıklardan beni arındırsın diyorum tekrar arı suyla durulanıp çıkıyorum denize girince de insan ferahlar ya tuz çok güzel arındırıcıdır, sirkede olur bir litre suya bir iki yemek kaşığı kadar az olacak yani gözünü yakmasın dikkat et evi de silerim arada ben sirkeli suyla :)

Gunaydiiiiiin:)

Tesekkurler. Aksama dinleyecegim...

İçinde o insana ya da olaya dair herhangibir düşünce kalmayana kadar yapmalısın. Umarım tez zamanda herşeyş herkesi affedebilirsin. Bol bol kitap oku canım, eminim faydasını göreceksin. Ara ara burda yazıyoruz kitapları. Sırayla al başla okumaya, hatta kendine hedef koy. Yazılı olsun, gerçekleşmesi daha kolay oluyor o zaman.

Teşekkür ederim. Sirkeli su saçlarada iyi :)))

Sağol canım. İnşallah affederim. Sürekli aynı ortamda olduğun birileri sürekli birşeyler yaptıkça biraz zor oluyor :))).Ama tam anlamıyla affedebilsem belkide onlar artık hiç birşey yapmayacak yada hayatımdan çıkacaklar. Elimden geldiğince kitap okuyorum. burayıda baştan tekrar okumaya başladım :))

Kızlar birkaç gündür uyumaya yakın mistik yol yada evrim balıkçının ruh eşi meditasyonlarını dinliyorum genelde ikisi arka arkaya geliyor.Yalnız ben genelde dinlerken uyuyorum :))). Tam olarak dinlediğim çok az, videolardaki olumlama cümlelerinide doğal olarak tekrarlayamıyorum. Yinede faydasını görürüm değil mi? Uyurken bilinçaltıma kayıt olduğunu düşünüyorum.

Ben de aynı senin gibi bir ortamdaydım. İnan katlanmak çok zordu benim için, ama mecburum diye katlanıyordım. Sonra burayı keşfetmemle ve olumlama cümleleri ve esmalarla hayatım biranda değişti. Şimdi o kişilerin hepsinden uzakta çok huzurlu bir hayat yaşıyorum. Sen de olumlama cümleleri ve esmalara da başla, bir de şükret, en basit şeyler için bile, yaşadığın, nefes aldığın, görebildiğin, duyabildiğin..... böyle mutlaka ve mutlaka şükür. Ben 41gün ya şekür esmasını okumuştım, olumlama cümlelerimle birlikte.

Olumlama cümleleriniz nelerdi

Ben 21 temmuzda dgs sinavina gireceğim kizlar olumlama ve esma olarak ne söylemeliyim. Bu konulara yeni merak sarıyorum

Hergün kalktığımda (bazen unutuyorum) dediğingibi şükretmeye başladım:))). Ya şekürü günde kaç defa okudun. Olumlama cümlelerini yazar mısın yada onlara yakın örnekler verebilir misin.

Söz büyüdür. Bu nedenle kullandığınız her sözcüğün niyetinizle, varmak istediğiniz noktayla ilgili olmasına özen gösterin. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre sonra bizim gerçekliğimiz olmaya başlar.

Bugüne kadar kim bilir size neler söylendi? Sadece öyle söylendi diye hiç denemeden, farkında bile olmadan kabul ettiğiniz kim bilir neler var? Ancak bunların artık önemi yok. Önemli olan nasıl bir "siz" yaratmak istediğiniz. Hayal ettiğiniz yeni sizi yaratırken, kelimelerin, hedefinize uygun olumlama cümlelerinin gücünü unutmayın. Bu cümleleri boş kaldığınızda, araba kullanırken, uykuya dalmadan önce, sabah kalkar kalkmaz aynaya bakarak sık sık yüksek sesle tekrar edin. Ödev verilmiş bir ilkokul çocuğu gibi sayfalar dolusu yazın. Yazı evrenle yaptığınız bir sözleşmedir.

Sitedeki olumlama cümleleri her gün artacağından, her seferinde karşınıza yepyeni cümleler gelecek. Bu cümlelerden faydalanabilirsiniz. Ancak kendi olumlama cümlelerinizi yazmak isterseniz dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var:

1. Olumlama cümleniz olumlu olsun! Yani Hasta olmak istemiyorum yerine Sağlıklıyım gibi tamamen olumlu kelimelerden seçilmiş kalıplar kullanın.

2. İstiyorum ifadesinden kaçının. Mutlu bir hayat istiyorum demek yerine Mutlu bir hayata sahibimdeyin. Evren onaylayandır. İstiyorum dedikçe istemekle kalırsınız. Sahibim dediğinizde tüm hücreleriniz o andan itibaren mutlu bir hayata sahip olduğu komutunu alır ve size bunu yaşatmaya başlar.

3. Cümleler hedefinizi net içersin. Zayıflıyorum gibi sonunun nereye gittiği belli olmayan cümleler kullanmayın. Eğer muhakkak zayıflamakla ilgili bir cümle kurmak istiyorsanız, varmak istediğiniz hedef kiloyu da içine koyarak 55 kilodayım, hatta 55 kiloda olduğum için şükürler olsun deyin.

4. Belirsiz ifadelerden kaçının. Kurduğunuz cümle herkes tarafından anlaşılabilecek basitlikte olsun.

5. Cümlelerinizi gelecek zaman yerine şimdiki zaman veya geniş zaman kipinde kurun. Çok mutlu olacağım demek yerine Çok mutluyum deyin. Gelecek zaman kipi yaşamak istediğiniz durumu her zaman daha ileri bir zamana öteler. Böylece hiçbir zaman o durumun içinde olamazsınız.

6. Olumlamalarınız başka insanlar hakkında değil kendiniz hakkında olsun. Bana saygı göstersin demek yerine, saygı görmeyi hak ediyorum deyin.

7. Cümlelerinizi yumuşatabilirsiniz. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum şeklinde ilk başta ikna olmakta zorluk çektiğiniz cümleleri kendimi olduğum gibi kabul etmeye niyet ediyorum/ hazırım/ başlıyorum, kendimi olduğum gibi kabul etmeyi öğreniyorumşeklinde yumuşatın. Zamanla bu cümleleri kabul ediyorum şeklinde değiştirirsiniz.

Japon Dr. Masaru Emoto suyun, söylenen sözlere, hissedilen duygulara, gösterilen görüntülere ve dinletilen müziğe göre nasıl bir değişim gösterdiğini birbirinden muhteşem su kristali fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor. Vücudumuzun 4'te 3'ünün su olduğunu düşünürseniz, ağzınızdan çıkan her sözle önce kendinize sonra çevrenize neler yaptığınızı daha iyi anlayabilirsiniz.

Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız mutlaka kullandığınız cümleleri de değiştirin ve olumlama cümlelerini bol bol kullanarak ruh halinizi daha olumluya çekin.

Olumsuz cümleleri şimdiki zaman kipinde değil, geçmiş zaman kipinde söyleyin: İlişkilerim kısa sürüyor yerine Bugüne kadar ilişkilerim hep kısa sürdüdeyin. Böylece kendinizi bütün yeni ihtimallere açarsınız.

Olumlama cümlelerini kullanırken, aynı zamanda harekete de geçin: Artık her gün "zenginim" diyorum, yakında zengin olurum. Bu yanılgıya düşmeyin.Sadece zihininizi yeniden programlamanız yetmez. Hedeflediğiniz duruma doğru adım da atmalısınız. Bir aksiyon planı oluşturmalı ve harekete geçmelisiniz. Bu süreçte bir yaşam koçundan da destek alabilirsiniz

Evet cnm uyurken kulaklıkla dinlediğin sürece bilinçaltı kayda devam eder, hatta uzmanlar yatak odasında tv yi önermezler uyurken tv açıksa beyin olumlu olumsuz bütün verileri kaydetmeye devam ediyormuş.

Evet cnm uyurken kulaklıkla dinlediğin sürece bilinçaltı kayda devam eder, hatta uzmanlar yatak odasında tv yi önermezler uyurken tv açıksa beyin olumlu olumsuz bütün verileri kaydetmeye devam ediyormuş.
Ben pek kulaklikla dinlemiyordum. Sea dagiliyor diye mi oyle tercih ediliyor acaba?

Bu arada herkese gunaydiiiiiin:)))
Haftanin son gunu bol dinlenin bol eglenin. Enerjiniz hep yuksek olsun:)

Biz Sesiz ve kelimeler tohumdur.

“Ben Hissediyorum” diyerek, cildinizi gezerken kaybedilen birimi geri döndürür, ki bu sizi en çok bağlayan ve sizi diğerlerinin deneyimlerine duyarlı hale getiren, sizi sonuçlardan ayıran ve size bir birim yapan en kapsamlı organdır.

“Affedersiniz” sesi, beni affet, pankreasınızda yankılanır ve kolonları bağlarını bağlar, hikayeleri serbest bırakır.

Ve eğer “Teşekkür ederim” sözünü harekete geçiren şeyin ne olduğunu görebilseydiniz, vücudunuzun tüm hücrelerini, damarlarınızı sallayarak, kanı, bu bağımsız harekete ışık tutacak şekilde gülümserdiniz.

“Seni seviyorum”, Evrenin en iyileştirici sesi. Bu cümle, vücudunuzu kaplar ve akciğerleriniz boyunca dolaşır, nefes almanızı ayarlar. Böbreklerinizin korkuları akıtmasını sağlayın ve milyonlarca gülümseyen hücrenin bağışıklık sisteminizin hüzünlü hücrelerine vitaminler vermesini sağlayın ya da vücudunuzun en kuru bölgeleri etrafındaki bahçe bitkileri yumuşak, taze ve yeşil çim sanatıyla uğraşın.

“Eğer sözcüklerin sizin ve başkalarının içinde ne uyandırdığını görebilseydiniz, düşüncelerinizi, sessizliklerinizi, seslerinizi gözlemlemeye başlardınız.

Çünkü bizim bu enerji okyanusunda, yaydığımız her dalga, başkalarını etkileyen farklı renkteki dalgaları yaratır.

Sen Evrenin bir parçasısın.

Ve bu nedenle Evren sende.
- Alıntı -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…