- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Peki neden bana inatla bildirim gelmiyor
Bugun dedim ki bu topik bu kadar uzun sure sessiz kalmaz. Bakayim sayfalara. Kiii kalmamis zaten. Sitenin yeni duzenine mi alisamadim acep?
Bu arada hos geldinparkbyull
Ben de hayatimla ilgili bazi kararlar aldimsosyal medya uygulamalarimi telefonumdan kaldirdim daha az telefon daha cok insan daha cok huzur insallah
merhabalar hoşbulduk canım ...Peki neden bana inatla bildirim gelmiyor
Bugun dedim ki bu topik bu kadar uzun sure sessiz kalmaz. Bakayim sayfalara. Kiii kalmamis zaten. Sitenin yeni duzenine mi alisamadim acep?
Bu arada hos geldinparkbyull
Ben de hayatimla ilgili bazi kararlar aldimsosyal medya uygulamalarimi telefonumdan kaldirdim daha az telefon daha cok insan daha cok huzur insallah
Bugun gonderdiSelam Pozitif Düşünce KardeşliğiMutlu keyifli günler dilerim...
Her ne iş yapıyorsak nefes alıp ne kadar değerli olduğunuzu hatırlayarak kutsal işinize tekrar devam ediyor musunuz?... Ben arada unutuyorum ama buraya girip baktığımda ve etrafımda pozitif anlam yüklediğim eşyalara bakınca hatırlıyorum ( kitap, çiçek, yazı, not, müzik, dua vs kişiye özel siz neye bakınca/yapınca enerjiniz yükselirse) ve teşekkür ediyorum, jarj dolum anları oluştumak gibi böylece toparlanıp enerjik oluyorum...
Şikayet yok, sevgi övgü ya da minnetle bakamıyorsak o kişiye ya da olaya nötr olalım sessiz kalalım, sessizlik herşey biz herşeyle biriz...
Eki Görüntüle 2244793
Selam Pozitif Düşünce KardeşliğiMutlu keyifli günler dilerim...
Her ne iş yapıyorsak nefes alıp ne kadar değerli olduğunuzu hatırlayarak kutsal işinize tekrar devam ediyor musunuz?... Ben arada unutuyorum ama buraya girip baktığımda ve etrafımda pozitif anlam yüklediğim eşyalara bakınca hatırlıyorum ( kitap, çiçek, yazı, not, müzik, dua vs kişiye özel siz neye bakınca/yapınca enerjiniz yükselirse) ve teşekkür ediyorum, jarj dolum anları oluştumak gibi böylece toparlanıp enerjik oluyorum...
Şikayet yok, sevgi övgü ya da minnetle bakamıyorsak o kişiye ya da olaya nötr olalım sessiz kalalım, sessizlik herşey biz herşeyle biriz...
Eki Görüntüle 2244793
Selam Pozitif Düşünce KardeşliğiMutlu keyifli günler dilerim...
Eki Görüntüle 2244793
Tamam iste kulağa küpe olur unutmazsın artikBugun gonderdi
Bu nasil is dedim 1 saat gecmedi basima geldi
Bu aralar
Süpersin:)) halinden memnun kalma ya da o yola çaba etme hali hepimize nasip olsun inşallahBundan sonra evreni şikayetlerimle sıkboğaz etmeyeceğim. Söz veriyorum! :)
Harika canım senin sürekli bu ruh halinde olduğuna eminim zatenSelamlarrr topikcanlarım
Evvvett ben yapıyorum canım, her yaptığım işe sevgimi katıyorum; böylelikle alakasız yaptığım işler bile sevdiğim işe inanılmaz katkı sağlıyor. Hatta esas yaptığım işler bile bu kadar görülmüyorHemen aklıma şu güzel söz geliyor;
"Rastgele yaptığınız işler bile, inancınızın şiddetine göre, amaçlarınıza paralel şekillendirilecektir "
Yaaaa ilk gunlerim aklima geldiben bişey sorucam şimdi olumlama ve niyet farklı farklı mı yazılıp okunuyor ve ikisi aynı anda mı yapılıyor 21 gün benim kafam bu konular da karışıyor ve odak sorunu yaşıyorum bana yazarak özür dilemesini istediğim biri var örneğin niyet m iedicem yoksa olumlama mı yapıcam esma okuyorum hergün farklı bir esma okunması var mı bu konu için mesela ?
ben bişey sorucam şimdi olumlama ve niyet farklı farklı mı yazılıp okunuyor ve ikisi aynı anda mı yapılıyor 21 gün benim kafam bu konular da karışıyor ve odak sorunu yaşıyorum bana yazarak özür dilemesini istediğim biri var örneğin niyet m iedicem yoksa olumlama mı yapıcam esma okuyorum hergün farklı bir esma okunması var mı bu konu için mesela ?
Merhabalar, anladığım kadarıyla olumlamalar,pozitif düşünceler,... yeni başladınız; hoşgeldiniz. Niyette esas olan hissedilen duygudur, gerçekleşmesinin istediğiniz olayda siz hangi histesiniz? Bir başkasının sizden özür dilemesini istiyorsanız içinde çok hoş duygular yoktur, sevgi hiç yoktur korku vardır.Aynı şeyleri yaşama korkusu vardır, bu olayı asıl yaşama enerjinizin verdiği negatif histen kaynaklanan korkular vardır... Bu şekilde yapacağınız niyetlerle, olumlamalarla bir bakmışsınız siz o kişiden özür diliyorsunuz; hatta bunu kurtulmak adına yaparsınız güya.
Şimdi ben ve benim gibi düşünen topikcanlar bilir ki; olaylar ve kişiler içimizde barındırdığımız negatif enerjinin dışarı vurup temizlenmesi için gereken araçlardır,vesilelerdir. Enerjiler hiçbir zaman kaybolmaz, bu yüzden ailenizden,çevrenizden, medyadan... alıp doğru kabul edip üzerine yargı yaptığınız sonra da duygularla,hislerle elde ettiğimiz "enerjiler" olaylar,kişiler aracılığı ile bir döngü olarak tekrar tekrar hayatımıza girerler .Taaakiii biz bu negatif enerjiyi farkedip, dışarıdan bakar gibi değerlendirip değiştirene kadar. Negatif enerji, nötr ya da pozitife dönmeden değişmez. Ahmet amca olmaz, Mehmet öğretmen olur,Ayşe doktor olur sizin canınızı sıkar... Siz diyorsunuz ya benden özür dilesin. İstediğiniz özürün altında köpek olsun,peşime düşsün,pişman olsun.... var; bunlar egodan gelir,negatiften,zayıflıktan gelir.Ancak negatifliğe katkıda bulunur,o kişi gider başkası başka olaylar gelir; yine siz aynı negatiflikle boğuşursunuz.Önce içinize dönüp kendinizi, o enerjiyi affetmelisiniz olumlamalısınız.Kişi gelir gider zaten umrunuzda bile olmaz,anlarsınız o vakit sizin o kişiyle hiçbir derdiniz yoktur.
Ben onu örnek olarak vermiştim :) yani bazı konular da işte sevgilim arasın ya da yazsın tarzı konular için olumlama yapanlar vardı kısaca ne için olumlama yapmalıyız bir kişi için herhangi bir sebep için mi yoksa kendimizde düzeltmek istediğimiz konular için mi bu konular da yeni değilim secret ilk çıktığında okumuştum o ve devamın daki bir çok kitabı zero limit de dahil ama her zaman kafama yatmayan aklımı karıştıran durumlar oldu çok ilginç bazen aklımdan geçen bir arkadaşım aynen o gün o dakka bana yazar ama yazmasını istediğim biri sürekli düşündüğüm halde yazmaz yani bir kişi için düşünce gücüyle bişeyler yapabiliyoruz fakat odaklanmak istediğim konular için niyet mi edicem olumlama mı yapıcam ikisini birlikte 21 gün mü yapıcam bunu bir oturtamadım hem hayatım da hem de kafam da konuları da baştan elimden geldiğince okuyorum
geldim kuzum sen çağırırsın da ben gelmez miyim
Hos geldiin.. hem baslardan okuyorum hem gunluk sohbete katiliyorum.. belki sen de isine yariyacak biseyler bulabilirsin❤geldim kuzum sen çağırırsın da ben gelmez miyim
ben de biraz okudum bakalım ❤Hos geldiin.. hem baslardan okuyorum hem gunluk sohbete katiliyorum.. belki sen de isine yariyacak biseyler bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?