Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

İşte anlatmak istediğim bu kafamda soru işareti varken söylediğim sözlerin işe yaramayacağını düşünüyorum sanırım bi arkadaşımın söylediği ben istemeyi bilmiyorum bişeyler istediğim kesin ama bir türlü tam anlamıyla ne olduğunu söze dökemiyorum benim niyetim herşeyden önce beni mutlu edecek şeyi bulmak tipik bir kova burcuyum malesef sorularım ve soru işaretlerim asla bitmez :)

buttrfly sen baskasina yazmissin ama benim yasadiklarima cuk oturdu
Aslinda burdan yazmak istemiyordum ama yaklasik 2 aydir hic iyi degilim yasamak istemedigim seyleri donup donup tekrar yasiyorum. Hakli olduguma emin oldugum konularda dongulere girdim cikamiyorum... Dedigin gibi bu duyguyu bulmam lazim. Bulurum da biraz yoruldugumu hissediyorum. Dinlenemedim, farkli seyler uat uste geldi. Simdi ne yapmam gerektigini biliyorum. Icime donup arayacagim. Profesyonel yardim da aliyorum bu surec de misafir gelip gececek.
Tekrar tesekkur ederim buttrfly bazi seyleri fark etmemi sagladigin icin...
Ve kizlar ozur dilerim BDV gibi ic dokup muhtememlen icinizi kararttigim icin

merhaba geriden sayfaları okuyarak geliyorum malumunuz biraz uzun sürecek ama bugün aynanın karşısına geçip yüksek sesle bir kaç kez ben iyiyim ben güzelim ben sağlıklıyım ben huzurluyum Allahtan gelen şifayı bedenimde hissediyor ve şükrediyorum evrenin pozitif enerjisini zihnimde bedenimde ve ruhumda hissediyorum dedim,saçma mı geldi yok valla gelmedi :)

Merhaba iyi geceler kızlar izinde olduğumuz için günlük girip okuyamadım. Yeni gelen arkadaşlarımız var hoşgeldiniz dilerim kalıcı olursunuz nasil enerjimi daha iyi titresimimi daha yüksek yapabilirim diye doyumsuz bir istek, öğrenme ve gerceklestirme azminiz olur... ki geçmiş sayfalarda bu bilgilerden örneklerden bolca var. Bazı sayfalar bol sıkıcı muhabbet gibi görülsede bir sürü yol yöntem ve basamak var. Bana göre buradaki her arkadaşım ayrı ayri bir cevher ne zaman bir soruyla gelsem herkes kendine göre harika bakış açılarıyla çok güzel yol gösterdiler sağolsunlar 2015 kasim aralık tan beri vayyy bee maşallah diyelim..
Dün Bir tv de bir sohbet izledim alanında çok başarılı metobolizma hastalıkları ve endokrinoloji uzmanı Doçent Doktor ismini tam vermeyeyim..
*** (ne alaka kişi psikiyatris ya da psikolog değil diyebilirsiniz. Vücudumuzu beynimizin ve hormonlarımızın yönettiğini, savunma sistemlerimizin hayatta kalmamizi sağladığını düşünürsek dinlemeye değer dedim doktorlar alanı dışında okusalarda psikoji eğitimi alıyorlardı değil mi ?)
Neyse devam edelim :) ... programın konusu
Hayatımızdaki en önemli değerler .. sonra sohbet ilişkilere geldi. Doktor dediki " Bir insanın size iyi ya da kötü davranması aslinda onun kendine verdiği değeri gösterir " .... burdan sorulan sorulara genel bir cevap vermek istedim.. bugün ilişkiler muhabbeti olunca denk geldi yazmak istedim..
Şimdi o cümleyi kendimce yorumlamaya çalışacağım naçizane..

Bir kişinin bana olan davranışı ve o davranışa karşı gösterdiğim tepki, hareket, konuşma, hatta dile dökülmeyen her duygu düşünce bile (çünkü o düşüncenin enerjisi bedenimde ve hayatimda) benim gelecekteki hayatımı şekillendirecek... basit etki-tepki yasası.. iki seçenek var; dengeli sevgi dolu bir bakis açısı ile iç huzuru dolu bir hayat ya da karmaşık inişli çıkışlı huzursuz bir döngü ile dönüp dolaşıp beni bulan bir hayat..

Bu düşünce yapısına gelebilmem 5 - 6 yılı bulmuş ve daha çok öğreneceğim değiştirip geliştireceğim şeyler var bu isteklede ve zamanı geldikçe hayatıma giriyor bu bilgiler ve deneyimleme şansları.
2010 yılında başladım pozitif yöne geçmeye kendimi ve hayatımı değiştirmeye.. buttrfly 'ın dediği gibi ilk beş yılım negatifi nötre çevirme, öğrenme safhası bazen eksiye düşme ama kısa zamanda tekrar nötre gelebilmekle geçti. Kalan dört yilda ve gerçek anlamda son iki senedir pozitif e daha yakınım hatta pozitifim ... çok şükür ❤

Ve doktor program bitmeye yakin vurucu bir cümle daha söyledi " Bir insan her anlamda etrafındaki beş kişinin ortalamasıdır " ...
Şimdi benim etrafımı kimler çevreliyor; fiziksel sağlık, ruh hali, destek motivasyon, eğitim, eğlence, sosyal hayat vs gibi hayatı dengelerini pozitifte mi negatifte mi tutuyor? ....Ben nasil bir hayat istiyorum ve bu kişilerden kim kalmalı kim gitmeli ?
Işte arkadaslar burdan yola çıkmanızı tavsiye ederim ...belki sizin süreciniz daha hızlı ve olumlu değişir...
Bu topigin tek amacı sevgi enerjisinde kalmak ve yaymak seve seve hepimiz sorulara yardımcı oluruz belki sizde bize yardımcı olursunuz hoşçakalın huzurlu mutlu geceler olsun ❤

Evet öncelikle o soru işaretlerini gidermelisin; o soru işaretlerinin kaynağı içindeki sürekli konuşan kendini bir şey sanan ukala cüce cindir.Hepimizin içinde ondan vardır; özü ebeveynlerimizdir. Yapamazsın, edemezsin,.... gibi ailenin eğitim ve yaşam koşullarına göre daha da arttırılan eleştirileri de üstlenmiştir bu cin. Biz de içselleştirilmiş olumlamalarla bu cini değiştirip dönüştürmeye çalışıyoruz. İçimizdeki o sonsuz-sınırsız kaynağın sevgisini derinden hissedip bizi koruyan kollayan,her koşulda yanımızda duran bizi hep seven,sevdiğinden emin olduğumuz ebevynimize döndürüyoruz bu cini veeee içimizdeki çocuğa sahip çıkıyoruz Eğer o içindeki ukala cin, kaynağını sınırsız kaynaktan öz sevgiden alan ebevyn e dönerse içinde hiçbir tutarsızlık olmaz,kargaşa olmaz.Dışarıda bir kargaşa olsa, her şey alt üst olsa başkası için mesela sen bunu asla kargaşa olarak nitelemezsin; sana anlattıkları bir şey olduğunu,sana bir hediyesi olduğunu varsayarsın. Kendimden bir anne olarak örnek vermek istiyorum; hem pedagojik anlamda hem de kişisel gelişim anlamda pek çok bilgiye sahibim; ama yeri geliyor çocuklarıma haketmedikleri ithamda bulunabiliyorum. Artık onlara anne,baba,öğretmenin,diğer büyüklerin söylediklerinin her zaman doğru olamayacağını,sinirli,gergin,üzgün oldukları anda aslında gerçek olmayan şeyler söyleyebileceğini bunları önemsememesi gerektiğini söyledim. Eğer ben söylersem zaten hemen farkedip düzeltiyorum, aslında seninle ilgili değil bu durum bu benim sabırsızlığımdan, aceleciliğimden kaynaklanıyor; ben senin yaşındayken senin kadar bile değildim diyorum. Hem mutlu oluyor, hem de hoşgörüyü ve affetmeyi öğreniyor diye seviniyorum işte kendimce

Kova burcuna gelinceeee...Ahhh kovalar, sizin için zaten bu evrende yaşamak çetrefilliyken bir de gelip ülkemizde yaşamak bu çetrefilliği katı katına çıkarıyor. Kişisel gelişim,nlp, kuantum,pozitif düşünce Amerika'da kütüphanelerde sıradan vatandaşa seminer olarak (katıldım da), üniversitede ders olarak anlatıldığını biliyorum ama gel gör ki bizim ülkede inanılmaz önyargıyla yaklaşılıyor,üzerine dalga geçiliyor filan. Bu tarz görüşler,inançlar toplumca mantıkdışı görüyorsa kovalar daha da mantıkdışı bakar.Çünkü doğruyu yanlışı,iyiyi kötüyü belirleyen toplum kurallarıdır. Mantıklı mantıkdışı da bu toplumsal kuralların çerçevesinde geliştiği aşikar. Ama tanıdığım bu pozitif düşünce,kuantumla ilgilenen kovaların ciddi anlamda kafa patlattığını, çok güzel işler çıkardığını biliyorum; çünkü işin mantığına,derinine inebiliyorlar isteyince. Sohbetlerimiz bile çok güzel,çok öğretici geçiyor çünkü farklı bakış açıları oluyor ben gibi su gruplarından.

Sorularını sormaya devam et; elimizden, dilimizden, bilgimizden geldiği kadar cevaplamaya çalışırız

" Bir insan her anlamda etrafındaki beş kişinin ortalamasıdır " ...

Nasıl güzel bir ifadedir bu. Konuştuğumuz,dikkate aldığımız kişilerin önemini vurguluyor. Günün niyeti ve olumlaması gelsin o zaman "Hayatıma ilham verecek, yepyeni ufuklar açan, harika deneyimlere vesile olan yüksek enerjili harika diyeceğim insanları hayatıma çekiyorum (NİYET); onlar, her zaman,daha da fazlalaşarak hayatımdalar (OLUMLAMA)"

Çok teşekkür ederim :) ben o kovalardan değilim bu arada :) yeni şeyler öğrenmeyi çok severim bir astrolog bunu kovalar daima öğrenci kalır diyerek çok güzel anlatmıştı :) öyle gerçekten mantıksızlık değil de ben çok mental bir insanım hem doğaüstü bişeylerin peşindeyim hem de sürekli kanıt isteyen bir yapım var ama sabırlı ve düzenliyimdir yükselenim oğlak ay burcum akrep sanırım akrep burcundan sezgisel yeteneklerimi aldım bir çok şeyi hisseder bir insanı daha ilk saniyede tarar kim olduğunu karakterini çözerim bundan 6 yıl önce gamsız tasasız çok mutlu ve neşeli biriyken biriyle tanışıp aşık oldum ve hayatım kısa dönem karardı zor zamanlardı eski halime dönmek için aşırı gayret ettim herşeyi denedim asla yılmadımbulduğum tüm kitapları okudum reiki uyumlanması yoga vs. adıma özel telkin cd leri aklınıza ne gelirse ve hepsini düzenli ve umutla yaptım asla önyargılı değilim aksine işe yarasın çok istedim fakat beni kurtaran tek şey zaman oldu :) zaman geçince tüm acılar unutuluyor hayat tekrar başlıyor benim içimdeki o cin çok ukala ve kendini beğenmiş kendimi hep çok beğendim ve sevdim ben çocukluğumdan beri böyledir bu güzel bir ailem var belkide bu yüzden şanslıyım yalnızlığı çok sevdiğim için aşk ilişkilerim malesef yürümüyor 30 yaşına girdim şubatta ve şunu farkettim tüm arkadaşlarım evlenmiş yalnızlıktan şikayetçi değilim ama o bebişler benim biyolojik saati aktifleştiriyor :) çocukları çok seviyorum aşırı çok :) bu yüzden hayatımın ilişki kısmını düzenlemek istiyorum tekrar aşık olmaktan korkmamayı öğrenmek hayatım harika ve şükrediyorum bi bebiş nasip ederse Allahım başka bİşey istemem :)

Bu öyle önemli bir cümle ki... Ben de bu yola çıkarken kendi hayatımı gözden geçirmek kadar etrafımdaki insanların da çok önemli olduğunu gördüm. Bakıyorum bazı insanların hayatıma hiçbir pozitif yansıması yok, bir bir çıkarıyorum hayatımdan. Çok daha bilinçli, çok daha kararlı ve çok daha seçiçiyim artık. Böyle oldukça çok daha hafiflediğimi, hayatımın daha bir renklendiğini hissediyorum.

Süper o zaman bende diyorum...
"Hayatıma ilham verecek, yepyeni ufuklar açan, harika deneyimlere vesile olan yüksek enerjili harika diyeceğim insanları hayatıma çekiyorum (NİYET); onlar, her zaman,daha da fazlalaşarak hayatımdalar (OLUMLAMA)"
*** Niyet ve olumlamalarımızı en az 7 kere hafif kendi sesimizi duyarak okuyalım çiçek kızlar

Çok güzel, insan bir süre yalnız kaldığını hissedilebilir ama gerçekten bazı insanların hayatımızdan çıkması gerek zaten siz enerji seviyesi olarak yükseldikçe siz çıkarmasanız bile onlar kendi kendilerine gidiyor doğal ve organik şekilde misss

O yalnızlık iyi geliyor ve hatta gerekiyor bir süre neyin ne olduğunu görmeniz için. Daha sonra zaten eleme aşamasına giriyorsunuz veya dediğiniz gibi insanlar kendi kendilerini eliyorlar.

Hayatım harika dermişsiniz cok güzel cümle :)
ama " bi bebiş nasip ederse Allahım başka bİşey istemem " cümlesi özellikle istemem demeyelim naçizane düzeltmek isterim
Hayatımda istediğim herşey oldu ve oluyor ve hayatın mucizesi bir bebekte en hayırlı en güzel zamanda bana gelir" gibi olumlu ifadeler kurun
Hayırlısı olsun sizin için :) ❤

Bu gece yapıcam bunu :) bizim tibet kızları sayfasından bir bilgi paylaşıyorum naçizane :) kovamhatunum paylaştı .

Bu gece 03.40 ile 08.20 arasi merkur gunesin
kalbindeymis uyumazsaniz bi sey edin,dilek tutun

merhaba geriden tararken dikkatimi çekti ciddiyetle yaptığınız olumlamalar sonucunda 2-4 yıllığına los angelese gidiyorum demişsiniz belki ileride devamı vardır ama ben kitabın sonunu soranlardanım yaşınız kaç pozisyonunuz ne idi şu an ne durumdasınız..hayatımda reformları gerçekleştirme için niyetimi alırken önümde bir takım ufukların belirmesini istiyorum da..

Adet olmak üzereyim ruhum bunaliyor panik yapıyorum sebepsiz ne önerirsiniz

Evet imajinasyonlarımdaki gibi hatta ötesinde diyebileceğim anlar yaşadım. Çok detay vermişim o zaman yazdıklarımda mesela, hiç gerek yokmuş O yüzden başka bir şey yazmayayım artık. Değerlendirme yapacak olsam, hayatımı çok kısıtlamışım Amerika öncesi seçimlerimde. Gidip döneyim 2 3 yıl vakit geçireyim demişim, o zamanki genişlik seviyem o kadarmıs; ama şu an sınır koymuyorum isteklerime abarttıkça abartıyorum.Ama biliyorum daha da ilerisi var, şuanki bilinç seviyem bu kadarına yetiyor.Ayrılırken oradan çok güzel enerjiler elde ettim, harika bilinç yapısı kazandım ama artık korku seviyesine geçtim son zamanlarda. Çünkü LA (losangeles) imi, kaybetme korkusu salmıştı; bunu hissettim. Eeee düzeltemedin mi diyeceksiniz; hayır düzeltemedim o dönem; çünkü o yepyeni bir deneyimdi, kendine hastı. Fakat buraya ülkeye gelir gelmez dışarıdan gözlemleyince tüm korkular kayboldu, çünkü kaybedecek bir şeyim kalmamıştı : )) Yepyeni ben,yepyeni enerji seviyemle buradaki hayatı daha farklı deneyimleyemeye başlayınca korktuklarımın zaten yine bomboş olduğunu kavradım tabi.İçimdeki bendi her yeri,her şeyi güzel yapan.O da hep benimle zaten Orada Japon arkadaşlarım vardı, çok seviyordum onları.Allah bana Anadolunun küçük şehrinde bile Japon arkadaş nasip etti yine.Aynı sevecenlikte,sıcaklıkta,saygıyla arkadaşlığımız devam ediyor.Çalıştığım yere gelince Japon arkadaşım sen nerden tanıyorsun,nasıl arkadaş oldunuz mevzusu geçiyor.Yolda yürürken buldum diyorum Orada çok sevdiğim spor salonum vardı; burda çoook daha güzeli var çok daha harika imkanlarla. Kızımın ingilizce öğretmeni Amerikalı; belki büyük şehirlerde maddi imkan olarak elde edemeyeceğim imkan şu koşullarda .Arada oğlumla gidip sohbet ederek, özlemimizi gideriyoruz sanki ordaymışcasına; bol bol şükürlerle. Geldikten sonra çalıştığım birim değişti; farklı bir evrene geçmiş gibiyim şu an. Hayalimdeki özel sektör ekibini devlet sektöründe yaşıyorum;sonsuz şükürler olsun yine.

Biz imajine ederiz; belki farklı ortamları düşünürek ama; bir bakarsın Yüce Yaradan hiç aklınıza gelmeyecek ortamda size imajinenizi yaşatıyor,o harika hisleri var ediyor

" Yepyeni ben, yepyeni enerji seviyemle buradaki hayatı daha farklı deneyimleyemeye başlayınca korktuklarımın zaten yine bomboş olduğunu kavradım tabi.İçimdeki bendi her yeri,her şeyi güzel yapan.O da hep benimle zaten. "
buttrfly canım şu farkındalığın için çok teşekkür ederim.
Almam gereken mesajı yapmam gereken zaten hep bizde olan güzelliği hatırlattın yine

günaydın ..
ben iyiyim
ben huzurluyum
ben mutluyum
ben şifa doluyum
Allahtan gelen şifayı ve enerjiyi şükür ile kabul ediyorum..
kendimi ve bedenimi ve ruhumu seviyorum..
hayat benim çok daha güzel olacak..
bütün korkularım ve kaygılarım akan suyun dalgası gibi vücudumu terkediyor..
huzuru şifayı o heyecanı iliklerimde ilmek ilmek hissetmeye başladım bile..

benim telkinlerim olumlamalarım bu şekilde...
vücudumu değiştirdim artık benliğimi değiştirme zamanı 32 yıl fiilen olumsuz negatif bir ruh halimi terketme zamanı..
ben önce kendimi seveceğim ki evren de beni sevsin..

imajinasyoonn harika bi deneyim ya
acaip güzel bi duygu
çekirdek yemişliğim bile olmuştu ilk başladığımda dişlerimin kamaşması falan ilginçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…