- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Soyle oldu da biraktim. Yabu otobuste her yer mikrop egzos falan. Git evinde yap dedimAllah seniuyardım birde ayakta yapmayın diye birden vücudun alabileceği kapasiteden fazla oksijen yüklüyoruz. Fazla oksijen insanı sarhoş eder. Dağcılar tırmanırken maske takarlar bundan dolayı.
Nasıl güzel miydi kafasıben ilk yaptığımda oturuyordum bir seminerde öğretiyorlardı ciğerlerim yandı sanki başım değişik uyuştu döndü gibi oldu çok garip ama vücut alışıyor zamanla onun için 5 dk işe başlayın.
Günlük 10 dk sınırı bundan dolayı kızlar. Terapi şifa seansı gibi kısa süre yapacağız güvenli şekilde
Normal o belirtilerSoyle oldu da biraktim. Yabu otobuste her yer mikrop egzos falan. Git evinde yap dedimSahra- sen kimden ogrenmistin bu teknigi. Videosu varsa paylasir misin?
Ben yatarak yaptim. Bir yanma olmadi. Hastaliktan dolayi tikali olan burnumla biraz zorlandim
Boyle bir gevseme, uyuma istegi geldi
NotNormal o belirtiler ☺ Yıllar önce Ankara da bir panik atak terapi seminerinde öğrendim 1 günlük eğitim Dr un adı Eftelya Cabral . Başka nefes teknikleride var.
Videosu yoktu ama benzer birşey bulursam paylaşırım. Kişisel farkındalık sayfasında Metin Hara nın anlattığı ile aynı aslında. YouTube Metin Hara nın videolarına bakalım vardır belki..
Uyuma isteği alıştıkça azalacakmı peki?Normal o belirtiler ☺ Yıllar önce Ankara da bir panik atak terapi seminerinde öğrendim 1 günlük eğitim Dr un adı Eftelya Cabral . Başka nefes teknikleride var.
Videosu yoktu ama benzer birşey bulursam paylaşırım. Kişisel farkındalık sayfasında Metin Hara nın anlattığı ile aynı aslında. YouTube Metin Hara nın videolarına bakalım vardır belki..
Evet azalıyor hatta ben nefes egzersizi ya da meditasyon yapınca uykum kaçar daha enerjik olurumUyuma isteği alıştıkça azalacakmı peki?
Ben gülme krizine girdimEvet azalıyor hatta ben nefes egzersizi ya da meditasyon yapınca uykum kaçar daha enerjik olurum
Hiiic bilmiyorum ama cok hosuma gittiNeden ki
Çok teşekkür ederim canim benim bende görsellerini ekleyeyim tam yazıyordum sen paylaşmışsınArkadaşlar 3.gun çalışmaları
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın üçüncü günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra bir de “İlişkiyi İyileştirme Çalışma”mız var.
İlişkinizi iyileştirmek istediğimiz kişinin minnet duyduğumuz, olumlu özelliklerini düşünüyoruz öncellikle. Ardından bir kağıt bir de bir kalem alıp, o kişinin fotoğrafını önümüze sabit bir şekilde koyuyoruz. Olumlu özelliklerini önce fotoğrafa bakıp söylüyoruz, ismiyle hitap ederek; sonra da kağıda yazıyoruz.
Örnek: “Ayşe, zor zamanlarımda yanımda olduğun için sana teşekkür ederim.”
“Ahmet, birlikte güzel zaman geçirdiğimiz için sana teşekkür ederim.” vs.
5 olumlu özelliği yazdıktan sonra o kişinin fotoğrafını gün içerisinde sıkça göreceğimiz yere koyuyoruz.
Böyle bir şansımız yoksa, gün boyunca üç kez fotoğrafa bakıp teşekkür ediyoruz. “Teşekkür ederim Ayşe.” “Teşekkür ederim Ahmet.”
Bu çalışmayı aynı anda üç kişiye uygulayabilirsiniz.
Tamamen kopuk olan ilişkilerde ekstradan bir uygulama daha yapmanızı tavsiye ediyorum.
Basit ama oldukça etkili.
Yapılan bu uygulamada duyguyu tam olarak yaşamanız ve hissetmeniz gerekiyor.
Bu uygulama esnasında işaret ve orta parmağını 'BEN NOKTASINA” (kalp çakrası; göğüs kafesimizin ortasında kalbimizin yanında) koyuyoruz.
Yaklaşık 5 dakika boyunca o kişinin fotoğrafına bakarak şu cümleleri tekrar ediyoruz: “BEN simdi senden özur diliyorum.
Lütfen beni affet... Şimdiye kadar bana tahammül ettiğin için sana teşekkür ederim.
Seninle yeniden sevgi şefkat ve karşılıklı güvene dayalı yeni bir ilişki kurmak istiyorum ve bu yeni bilincimle seni de bu ilişkiye davet ediyorum çünkü seni çok seviyorum.” Bugünkü program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪ Rahatsız edilemeyeceğimiz, müsait bir zamanımızda “İlişkileri İyileştirme Çalışması” yapıyoruz.
Bende hergün çıkamıyorum canim 10 dk evde hareket edebilirsin ev toparlama, 10 dk lik bir spor ya da dans edebilirsingünaydın kızlarrrr
2 ci günü eksik tamamlamak istedim derdim ama yürüşümü yapamadımmm
ama nefes egz ve şükür listem oluştu
Bende hergün çıkamıyorum canim 10 dk evde hareket edebilirsin ev toparlama, 10 dk lik bir spor ya da dans edebilirsin
Oh oh süpermişonda sıkıntı yok işten çıkıp eve gittiğimde motor takmış gibi oluyorum
neyseki hafta 3 gün salon kurtarıyor beni ama yürüşün keyfini hiçbirşey vermezz
Bence hayır canım onlara uygulanmasın.. ha ama ilişkimiz iyi olsun görüşelim dersen o ayrı affedemediğini düşünüyorsan o konuda çalışsan daha iyi olur gibi.. yani benim anladığım misal bir iş arkadaşın aran iyi değil ve sürekli birlikte oluyorsun onun için gibi bu iyileştirme çalışması.. yanlış düşünüyorsam düzeltebilirsin.❤Merhaba arkadaşlar sağlıklı huzurlu günler olsun hepimize
Kabul ediyorum 3. gün benim adıma zormuşHocam naptin yaaawwfff amaaaa yapacağız mecbur.
Nedenini ise kalpten isteyerek bilerek yaptığım herşey oldu çok şükür. .. Bir gerçek çıktı bu calismayla ortaya .. Hayatımdaki bazı insanları affettigimi zannediyordum ama tam affetmemisim demek ki bir iki kişi var onlara bu çalışmayı hic yapmak istemiyorum. Onlara nefret kin asla beslemiyorum nötr oldum ama. Sanki bu çalışmayı yaparsam tekrar hayatıma girerler ve sanki ayni olaylar olur mu diye kafamda bir soru var.
Bir akil verin kızlar görüştüğüm ama eskisi gibi sıkı fıkı olmadığım iki arkadaşım var onlara uygulasam olur mu acaba
Onlara uygulamayacağım değil mi doğru anladım.Bence hayır canım onlara uygulanmasın.. ha ama ilişkimiz iyi olsun görüşelim dersen o ayrı affedemediğini düşünüyorsan o konuda çalışsan daha iyi olur gibi.. yani benim anladığım misal bir iş arkadaşın aran iyi değil ve sürekli birlikte oluyorsun onun için gibi bu iyileştirme çalışması.. yanlış düşünüyorsam düzeltebilirsin.❤
evet onlara uygulamaya gerek yok.. aynen affedip yolumuza bakıcaz. herkes yerinde sağolsuunnOnlara uygulamayacağım değil mi doğru anladım.
Içimden bile gelmiyor zaten onları tamamen affetmem sarmaş dolaş olacağız anlamına gelmiyor biliyorum ama genel anlamda onlar insanlarla bir barışıp tekrar küsen tipler akraba birde offf
Anladım canım teşekkürler yorumun için 4-5 kişi daha yorum yaparsa ortalamasını alacağımevet onlara uygulamaya gerek yok.. aynen affedip yolumuza bakıcaz. herkes yerinde sağolsuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?