Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Soyle oldu da biraktim. Yabu otobuste her yer mikrop egzos falan. Git evinde yap dedim Sahra- sen kimden ogrenmistin bu teknigi. Videosu varsa paylasir misin?
Ben yatarak yaptim. Bir yanma olmadi. Hastaliktan dolayi tikali olan burnumla biraz zorlandim
Boyle bir gevseme, uyuma istegi geldi

Normal o belirtiler Yıllar önce Ankara da bir panik atak terapi seminerinde öğrendim 1 günlük eğitim Dr un adı Eftelya Cabral . Başka nefes teknikleride var.
Videosu yoktu ama benzer birşey bulursam paylaşırım. Kişisel farkındalık sayfasında Metin Hara nın anlattığı ile aynı aslında. YouTube Metin Hara nın videolarına bakalım vardır belki..

Not
Asla Dr reklamı yapmıyorum ücretini ödeyip gitmiştim seminere. Dr un videolarını ya da eğitimden birşeyler paylaşmadım etik açıdan yanlış olur diye bilgilerinize ...

Uyuma isteği alıştıkça azalacakmı peki?

Arkadaşlar 3.gun çalışmaları
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın üçüncü günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra bir de “İlişkiyi İyileştirme Çalışma”mız var.

İlişkinizi iyileştirmek istediğimiz kişinin minnet duyduğumuz, olumlu özelliklerini düşünüyoruz öncellikle. Ardından bir kağıt bir de bir kalem alıp, o kişinin fotoğrafını önümüze sabit bir şekilde koyuyoruz. Olumlu özelliklerini önce fotoğrafa bakıp söylüyoruz, ismiyle hitap ederek; sonra da kağıda yazıyoruz.
Örnek: “Ayşe, zor zamanlarımda yanımda olduğun için sana teşekkür ederim.”
“Ahmet, birlikte güzel zaman geçirdiğimiz için sana teşekkür ederim.” vs.

5 olumlu özelliği yazdıktan sonra o kişinin fotoğrafını gün içerisinde sıkça göreceğimiz yere koyuyoruz.
Böyle bir şansımız yoksa, gün boyunca üç kez fotoğrafa bakıp teşekkür ediyoruz. “Teşekkür ederim Ayşe.” “Teşekkür ederim Ahmet.”
Bu çalışmayı aynı anda üç kişiye uygulayabilirsiniz.

Tamamen kopuk olan ilişkilerde ekstradan bir uygulama daha yapmanızı tavsiye ediyorum.
Basit ama oldukça etkili.
Yapılan bu uygulamada duyguyu tam olarak yaşamanız ve hissetmeniz gerekiyor.
Bu uygulama esnasında işaret ve orta parmağını 'BEN NOKTASINA” (kalp çakrası; göğüs kafesimizin ortasında kalbimizin yanında) koyuyoruz.
Yaklaşık 5 dakika boyunca o kişinin fotoğrafına bakarak şu cümleleri tekrar ediyoruz: “BEN simdi senden özur diliyorum.
Lütfen beni affet... Şimdiye kadar bana tahammül ettiğin için sana teşekkür ederim.
Seninle yeniden sevgi şefkat ve karşılıklı güvene dayalı yeni bir ilişki kurmak istiyorum ve bu yeni bilincimle seni de bu ilişkiye davet ediyorum çünkü seni çok seviyorum.” Bugünkü program:
sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) 10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. Rahatsız edilemeyeceğimiz, müsait bir zamanımızda “İlişkileri İyileştirme Çalışması” yapıyoruz.

Çok teşekkür ederim canim benim bende görsellerini ekleyeyim tam yazıyordum sen paylaşmışsın

Merhaba arkadaşlar sağlıklı huzurlu günler olsun hepimize
Kabul ediyorum 3. gün benim adıma zormuş Hocam naptin yaaawwfff amaaaa yapacağız mecbur.
Nedenini ise kalpten isteyerek bilerek yaptığım herşey oldu çok şükür. .. Bir gerçek çıktı bu calismayla ortaya .. Hayatımdaki bazı insanları affettigimi zannediyordum ama tam affetmemisim demek ki bir iki kişi var onlara bu çalışmayı hic yapmak istemiyorum. Onlara nefret kin asla beslemiyorum nötr oldum ama. Sanki bu çalışmayı yaparsam tekrar hayatıma girerler ve sanki ayni olaylar olur mu diye kafamda bir soru var.
Bir akil verin kızlar görüştüğüm ama eskisi gibi sıkı fıkı olmadığım iki arkadaşım var onlara uygulasam olur mu acaba

Bende hergün çıkamıyorum canim 10 dk evde hareket edebilirsin ev toparlama, 10 dk lik bir spor ya da dans edebilirsin

onda sıkıntı yok işten çıkıp eve gittiğimde motor takmış gibi oluyorum

neyseki hafta 3 gün salon kurtarıyor beni ama yürüşün keyfini hiçbirşey vermezz

Bence hayır canım onlara uygulanmasın.. ha ama ilişkimiz iyi olsun görüşelim dersen o ayrı affedemediğini düşünüyorsan o konuda çalışsan daha iyi olur gibi.. yani benim anladığım misal bir iş arkadaşın aran iyi değil ve sürekli birlikte oluyorsun onun için gibi bu iyileştirme çalışması.. yanlış düşünüyorsam düzeltebilirsin.❤

Onlara uygulamayacağım değil mi doğru anladım.
Içimden bile gelmiyor zaten onları tamamen affetmem sarmaş dolaş olacağız anlamına gelmiyor biliyorum ama genel anlamda onlar insanlarla bir barışıp tekrar küsen tipler akraba birde offf

evet onlara uygulamaya gerek yok.. aynen affedip yolumuza bakıcaz. herkes yerinde sağolsuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…