- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
Gercekten kilit cümle "Direnci kaldirmak"İşte buuu dedim, ben direnci kaldırınca eşim kendisi yaptı ve evren bana bir şekilde hazır olarak sundu
Vücudunuz birşeye alarm veriyor. Savaş ya da kaç insan savaşamayınca o yerden durumdan çıkmaya kaçmaya çalışıyor ve panik hali başlıyor.kızlar sayfalarda bulamıyorum aksiyete ile ilgili neler yapmalıyım
Canııımm çok teşekkür ederim eline yüreğine sağlıkSanirim yine ben paylasacagim
9.Gün
kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın dokuzuncu günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaları ve aynı zamanda hayatımızda boşluk oluşturacağız.
Telefon rehberimizden aramadığımız/ aranmadığımız, görüşmediğiniz kişilerin numaralarını siliyoruz örneğin... Artık giyinmediğimiz giysilerimizi birilerine hediye edebilir veya atabiliriz. Hayatınızda yer kaplayan ama dahil olmayan her şeyi sevgiyle kaldırıyoruz.
Boşlukların, bizi daha mutlu edecek, ileriye götürecek enerjilerle dolmasına niyet ediyoruz... Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪Boşluk Oluşturma Çalışması
Tatilde oldugum icin telefon rehberinden birini silecegim. Esya vermeyi gidince yapabilirimsevgiyle
Kesinlikle bende inanıyorum topikçe o enerjiye uyumlandıgımızaMeditasyonlarimi, şükürlerimi, esmalarimi,yuruyuslerimi, bol su icme eylemimi gerceklestirdim. Harika yoğun enerjiler aliyorum hissediyorum, cevremdekilerde de goruyorum bunu. Yepyeni seçimler dönemlerdeyiz, kapıları kırma yepyeni bir dünyamıza pencere açmak üzereyizzzzz
z
İşte bizimde burda bulunup şu an bir programda olmamiz bunu enerjimizin,ruhumuzun hissetmesinden diye düşünüyorum.Yukarida Mor Alev diyor ya " Su anda butun dunya yeni enerjilerle kancalari atmayi ogreniyor"
Iste biz de o bahsettigi kişileriz topik olarak.Elimizde yepyeni enerjilerle oyuncak gibi oynuyoruz . Bol şükürle bol sevgiyle bol affetmeyle maksimum egleneceye ulastirabiliriz bu keyifli oyunu
Bu şifa çalışması da sabah süprizi olsun size güzeller şifalı uykularda olun
Eki Görüntüle 2287201
Kendi kendinize evde yapabileceğiniz şifa çalışması.
Gece yatarken üstünüze önce ilahi beyaz ışığın yağdığını hayal edin ve şöyle söyleyin: Beyaz ışığın şifasıyla bütün çakralarım şifalandı.
Daha sonra ilahi altın ışığın üstünüze pırıl pırıl yağdığını düşünün. Etkisi çok güzel hissettiriyor
Son olarak ilahi gümüş ışığı üstünüze yağdırın.
İsteyenler şu cümleyi söyleyebilir: Kendimi seviyorum. Hayatımdaki insanları affediyorum. Yükselmemi engelleyen her türlü sözümü iptal ediyorum. Evrenle, doğa ana ile ve kendimle bütünüm.
Not 1: Çalışma sırasında bedeninizi ışıkla kaplayın. Işığınız gittikçe büyüsün. Parıl parıl parlayın. Ben ışığım deyin.
Not 2: Bu çalışmayı dilediğiniz zaman yapabilirsiniz. Niyetiniz anında enerji alanında işlemeye başlayacaktır.
Not 3: Çalışmayı çevremdekilerde denedimÇok etkiliydi. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Şifa olsun bütüne
Işık ile...
Alıntı - Burcu Yeryüzü -
Ne de güzel ifade etmişsin canoşŞu an çook duygulandım, içim şükran doldu yine. Ve şu söz tüm hücrelerimde titreşiyor.
"Paralel realitelerden başka hiçbir "şey" yok. "Şey" lerin devamı bir illüzyon, öyle ki her bir yeni deneyim bir öncekinin paralel realitesi. Bu bilgileri ne kadar içselleştirirsen o kadar güç ve gizem hayatına akar. Uzay ve mekan bilinçli bir şekilde oynadığın akışkan dinamiklerin olur."
Çünkü meditasyonlarım sırasında hiç aklımda yokken daha önce hiç yapmamışken bu çalışma bana ilham olarak akmıştı. Ve bu aralar canım bir şeye sıkılsa hemen üzerime yıldızların,ışıkların yağdığını beni yıkadağını düşünürüm. Üzerine de Er Rafi yi okurum her anlamda yükselmek içinEvren içimizde; bizler okyanus içinde damla değil, damla içinde okyanususuz.
Ne de güzel ifade etmişsin canoş
günaydın kızlarrrrrrrrr
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın onuncu günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaların yanısıra dileğimizi/ dileklerimizi kağıda yazacağız.
Bugün, bir kağıt ve bir kalem alarak, sakin bir zamanda, rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda dileklerimizi yazacağız.
Bu çalışmaya başlamadan önce kendimizi mutlu hissetmemiz, motivasyonumuzun yüksek olması çok önemli.
Çünkü dileklerimizi yazarken onlara duygu katacağız, onları şu anda zaten yaşıyormuşuz gibi kağıda dökeceğiz.
Bir evinizin olmasını istiyorsunuz diyelim, yazacağınız cümle şu olabilir: “Evimde olmaktan mutluyum. Çok güzel bir evim var.”
Evinizin nasıl göründüğünü ayrıntılarıyla yazın...
“Arabamla (burada modelini, rengini vs. belirtin) seyahat etmek çok eğlenceli.”
“Her sabah işe gitmeyi seviyorum, çünkü sevdiğim işi yapıyorum.”
“Güzel bir ilişkim var. (Sevdiğiniz insanın özellikleri neler olmalı. Onları da yazın...)
Seviyor ve seviliyorum.” Yazıyı tamamladıktan sonra üç derin nefes alın. Yazdığınız dileği/ dilekleri hissedin...
Ve altına “Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.” diye ekleyin.
Kağıdı katlayıp kimsenin göremeyeceği bir yere saklayın.
Nereye sakladığınızı unutmayın, 6 ay sonra kağıdımıza tekrar bakacağız çünkü :) Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪Dileklerimizi kağıda yazıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?