- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Tesekkurlerbugun erkenden yayınlamış 12 gün
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın onikinci günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaları ve daha önce sürekli ertelediğimiz bir şeyi bulup onu yapacağız.
Ertelediğimiz şeyler, dolabımızı düzenlemek, birini aramak, bakım yaptırmak, kitap okumak, biriyle görüşmek, olabilir örneğin... Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪Sürekli ertelediğimiz bir şeyi yapıyoruz..
günaydın canım, teşekkürler paylaşım için.bugun erkenden yayınlamış 12 gün
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın onikinci günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaları ve daha önce sürekli ertelediğimiz bir şeyi bulup onu yapacağız.
Ertelediğimiz şeyler, dolabımızı düzenlemek, birini aramak, bakım yaptırmak, kitap okumak, biriyle görüşmek, olabilir örneğin... Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪Sürekli ertelediğimiz bir şeyi yapıyoruz..
benim ev komple temizlenecek, ama sıcaktan kılımı kıpırdatasım gelmiyo.Tesekkurler
Acep nedir erteledigim sey
Tesekkurler
Acep nedir erteledigim sey
benim ev komple temizlenecek, ama sıcaktan kılımı kıpırdatasım gelmiyo.
zaten yapamıyom istesemde, zaruri işler.bende bulamadımmmmm
sakın öyle bir şey yapma mahvolursun bu havada
TesekkurlerErtelediğiniz birşeyi yapmak için bir fikirle geldim. İlla ev temizliği dolap düzenleme olmak zorunda mı ?
Belki uzun zamandır bitirmediğin ya da okumadığın bir kitabı okuyabilirsin, tek başına ya da sevdiğin biri ile sinemaya gitmek, imkan varsa kısa bir tatil, görmediğin bir müze sergi, kültürel bir gezi, kendini şımartmak ya da uzun zamandır kuaföre gitmemek gibi kendine bir güzellik bakımı ısmarlamak ya da kendine Harika bir yemek, tatlı ısmarlamak gibi ... kısaca şahsımıza neyi ihmal ettiysek onu yapmak, Canım kendimize bir güzellik yapmaya değmez miNe dersiniz güzeller
Hadi yapın paylaşın ben geçen gün saçımı kestirdim birde uzun zamandır istediğim bir parfümü aldım
çoktandır kitap okumuyordum, dün kütüphaneye gidip 5 tane kitap aldım ve dünden beri okuyorum, kitap okumayı özlemişim.Ertelediğiniz birşeyi yapmak için bir fikirle geldim. İlla ev temizliği dolap düzenleme olmak zorunda mı ?
Belki uzun zamandır bitirmediğin ya da okumadığın bir kitabı okuyabilirsin, tek başına ya da sevdiğin biri ile sinemaya gitmek, imkan varsa kısa bir tatil, görmediğin bir müze sergi, kültürel bir gezi, kendini şımartmak ya da uzun zamandır kuaföre gitmemek gibi kendine bir güzellik bakımı ısmarlamak ya da kendine Harika bir yemek, tatlı ısmarlamak gibi ... kısaca şahsımıza neyi ihmal ettiysek onu yapmak, Canım kendimize bir güzellik yapmaya değmez miNe dersiniz güzeller
Hadi yapın paylaşın ben geçen gün saçımı kestirdim birde uzun zamandır istediğim bir parfümü aldım
Ertelediğiniz birşeyi yapmak için bir fikirle geldim. İlla ev temizliği dolap düzenleme olmak zorunda mı ?
Ertelediğiniz birşeyi yapmak için bir fikirle geldim. İlla ev temizliği dolap düzenleme olmak zorunda mı ?
çoktandır kitap okumuyordum, dün kütüphaneye gidip 5 tane kitap aldım ve dünden beri okuyorum, kitap okumayı özlemişim.
hariika fikirlerin için teşekkürler canım, saçını güle güle uzat, parfümün de güzel günlerde kullan inşallah.
Ben antikkentte 2 tane agaca sarildim. Tabii bir tedirginlikle, acaba goren ne der diyeBelime gelen saçımı omzunda kestirdim
çoktandır kitap okumuyordum, dün kütüphaneye gidip 5 tane kitap aldım ve dünden beri okuyorum, kitap okumayı özlemişim.
hariika fikirlerin için teşekkürler canım, saçını güle güle uzat, parfümün de güzel günlerde kullan inşallah.
Belime gelen saçımı omzunda kestirdim
Rica ederim kızlar ilham olduysam ne mutlu bana çok teşekkür ederimBen antikkentte 2 tane agaca sarildim. Tabii bir tedirginlikle, acaba goren ne der diyeikinci sarilisimda daha iyiydim konustum, olumsuz enerjimi aldi koklerinden topraga gonderdi. Sevgiyle sarildim kac yildir orda oldugunu sordum...
Sahra- hep sarilirim yazardi cok ozenirdim
Bir de uzun zamandir aramak istedigim birini aradim
Tünaydın sanada mutlu hafta sonları CanimmGunaydin fistiklar, mutlu hafta sonlari diliyorum herkese....
Teşekkürler canım yeni gün görevleri için13.Gün
kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın onüçüncü günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaları ve “olumsuz olayları silme çalışması” yapacağız.
Bir kağıt, bir kurşun kalem ve bir silgi alıyoruz öncelikle.
Hayatımızda yaşadığımız olumsuz bir olayı veya olayları (en fazla üç) hatırlayalım...
Bu olay(lar) geçmişte de olabilir şu anda yaşadığınız bir olay da. Hangisinin değişmesini isterdiniz?
Bunu bir kelime veya kısa bir cümle olarak yazın... Örneğin:
“Borç”, “Hastalık” (hastalığınızın ne olduğunu yazın. Migrense “migren” diye yazın kağıda), bir ayrılık yaşadıysanız “(kişinin ismi) ile yaşadığım ayrılık” vs gibi... Silgiyi alıp, dört ho’oponopono cümlesini tekrar ederek, kurşun kalemle yazmış olduklarımızı teker teker siliyoruz.
Bu cümleler:
Seni seviyorum.
Özür dilerim.
Lütfen beni affet.
Teşekkür ederim.
Bu çalışmadaki amaç, bilinçaltına bu sorunun yavaş yavaş yok olduğunu, sanıldığı kadar da önemli olmadığını iletmek ve tekrar ettğimiz dört cümleyle bu olaydan kendimizi arındırmaktır.
Bu çalışmayı dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar yapabilirsiniz...
Etkisini bir kaç hafta içinde gösteren bir uygulamadır. Sabır ve derin inanç her çalışmada olduğu gibi bu çalışmada da çok önemli.
Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ▪Olumsuz Olayları Silme Çalışması.
o kıyafetler hiç bitmez, ver ver yine de ev dolu kıyafet. 1 alınca 2 tane vermek gerekiyormuş sanırım, denemek lazım.Ben firsat buldukca kullanilmayan kiyafetleri elden geciriyorum. Ertelesemde kacis yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?