Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Tesekkurler
Acep nedir erteledigim sey

günaydın canım, teşekkürler paylaşım için.

Meditasyon yapacaktim saat 10.26 idi. Topige bakayim dedim once, 10.30 meditasyonunu daha da icsel olarak yaptım.Meditasyon sirasinda tüm nagatif enerjilerimin, blokajlarimin uçucu bir şey gibi buharlaştığını hissettim, gördüm. Cok hafifleticiydi.Sonunda da sırt kısmımdan çıkan, pozitif enerjilerimi polen gibi taşıyıp evrene dağılan ışıltılı masmavi kelebekler gördüm; harikaydı

Bu güzel Cuma gününde maddi manevi bolluk,berekete dönüşsün icimizdeki tüm güzel niyetler keyifle,coşkuyla,huzurla,sağlıkla

Ertelediğiniz birşeyi yapmak için bir fikirle geldim. İlla ev temizliği dolap düzenleme olmak zorunda mı ?
Belki uzun zamandır bitirmediğin ya da okumadığın bir kitabı okuyabilirsin, tek başına ya da sevdiğin biri ile sinemaya gitmek, imkan varsa kısa bir tatil, görmediğin bir müze sergi, kültürel bir gezi, kendini şımartmak ya da uzun zamandır kuaföre gitmemek gibi kendine bir güzellik bakımı ısmarlamak ya da kendine Harika bir yemek, tatlı ısmarlamak gibi ... kısaca şahsımıza neyi ihmal ettiysek onu yapmak, Canım kendimize bir güzellik yapmaya değmez mi Ne dersiniz güzeller
Hadi yapın paylaşın ben geçen gün saçımı kestirdim birde uzun zamandır istediğim bir parfümü aldım

Tesekkurler Sahra-
Ben sehir disinda oldugum icin ne yapacagimi bilemedim.

çoktandır kitap okumuyordum, dün kütüphaneye gidip 5 tane kitap aldım ve dünden beri okuyorum, kitap okumayı özlemişim.
hariika fikirlerin için teşekkürler canım, saçını güle güle uzat, parfümün de güzel günlerde kullan inşallah.

Belime gelen saçımı omzunda kestirdim

Ben antikkentte 2 tane agaca sarildim. Tabii bir tedirginlikle, acaba goren ne der diye ikinci sarilisimda daha iyiydim konustum, olumsuz enerjimi aldi koklerinden topraga gonderdi. Sevgiyle sarildim kac yildir orda oldugunu sordum...
Sahra- hep sarilirim yazardi cok ozenirdim
Bir de uzun zamandir aramak istedigim birini aradim

Rica ederim kızlar ilham olduysam ne mutlu bana çok teşekkür ederim
Hepinizinki harika kitap okumak, kuaföre gitmek, doğada gezinip ağaçlara sarılmak her biri ayrı ayrı bizi besler
Haydi diğer kızlar siz Naptınız yazın..... açın evde dans edin, uzun zamandır diyetteysen o erteledegin az zararlı yemeği yap ye göm gitsin ye iç işte utandigin ertelediğin bir elbiseyi giy tak takistir, misafire sakladigin takımı kullan, parkta salıncağa bin kaydiraktan kay çocuk ol ... canin ne isterse onunla ödüllendir kendini

13.Gün
kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın onüçüncü günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaları ve “olumsuz olayları silme çalışması” yapacağız.

Bir kağıt, bir kurşun kalem ve bir silgi alıyoruz öncelikle.
Hayatımızda yaşadığımız olumsuz bir olayı veya olayları (en fazla üç) hatırlayalım...
Bu olay(lar) geçmişte de olabilir şu anda yaşadığınız bir olay da. Hangisinin değişmesini isterdiniz?
Bunu bir kelime veya kısa bir cümle olarak yazın... Örneğin:
“Borç”, “Hastalık” (hastalığınızın ne olduğunu yazın. Migrense “migren” diye yazın kağıda), bir ayrılık yaşadıysanız “(kişinin ismi) ile yaşadığım ayrılık” vs gibi... Silgiyi alıp, dört ho’oponopono cümlesini tekrar ederek, kurşun kalemle yazmış olduklarımızı teker teker siliyoruz.

Bu cümleler:
Seni seviyorum.
Özür dilerim.
Lütfen beni affet.
Teşekkür ederim.

Bu çalışmadaki amaç, bilinçaltına bu sorunun yavaş yavaş yok olduğunu, sanıldığı kadar da önemli olmadığını iletmek ve tekrar ettğimiz dört cümleyle bu olaydan kendimizi arındırmaktır.
Bu çalışmayı dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar yapabilirsiniz...
Etkisini bir kaç hafta içinde gösteren bir uygulamadır. Sabır ve derin inanç her çalışmada olduğu gibi bu çalışmada da çok önemli.

Bugünki program:
▪sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ‭▪Olumsuz Olayları Silme Çalışması‬ .

Teşekkürler canım yeni gün görevleri için hoponopoyu cok severiz topikce çocuk oyuncağı

Herkese 300. Sayfadan merhaba:) bir aydır bu topiği okuyorum. Kafam okadar karışıkki neye olumlama yapıym neye imajinasyon yapıym hangi çakramı açıym hangi esmayı okıym açık kapalı günler derken :)) artık dayanamadım 1000 li sayfalara baktım 200. Sayfalardayken buttrfly ın doğum heycanını stresini yaşıyordum sağlıkla doğum yaptı ve şimdi bakıyorum herşey yolunda bebeğini büyütmüş istekleri teker teker oluyor pofu nun sıkıntıları vardı hatta çok katılamıyodu bi dönem konuşmalara şimdi oda herşey yoluna girmiş görünce duygulanıp yazmak istedim bende hayatımda çözmelk istediğim şeyler için olumlamalar yapıyorum inşallah sizler gibi olabilirim buna inanıyorum ve biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…