- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydıııın
Nasilmiş pozitif arkadaşlarımsoguk olsa da harika bir gun
hem yazin ortasinda bu soguk iyi oldu
![]()
Tüylerim diken diken oldu...merhabaa kızlar
hemen uzatmadan konuya giriyorum
ben kasım sonu gibi sebepsiz işimden oldum ( iftira sonucu)
o günden itibaren iş aramaya başladım ( tam 7 ay sürdü bu süreç ve çok sancılıydı)
bi ara bi arkadaşıma beyaz bi ofis ortamı görüyorum bak göreceksin öyle bi yerde işe başlıycam demiştim ( durugörü yapabiliyorum bilenler biliyor bunu)
iş süreci uzadıkça benim başka olaylarım gecikmeye girdi..
bu da beni strese soktu haliyle..
sonra netten dualara bakmaya karar verdim (bi anlık oldu bu :) )
bi dua buldum olumlama ile onu her gün okumaya başladım..
son zamanlarda avuç içlerimin ısındığına ve sebepsiz gözlerimden yaşlar geldiğine şahit oldum
olucak dedim ama beklemem lazım
gireceğim yerde biri var o çıkacak ben gireceğim o sebepten bekliyorum dedim
iş olursa diğer olaylar gelimeye başlayacak çünkü..
hepsi farkındalık içinde oldu
ve hiç beklemediğim bi gün bi telefon geldi
aylar öncesi başvurduğum , öncesinde hiç tecrübem olmayan bi dalda teklif aldım..
yerin yakınlığı, maaş, ortam ve çalışanlar, ve tabiki iş beni çekti
görüşmeye gittim 2-2.5 saat kaldım , herşey konuşuldu ama çıkınca dedim aramazlar beni
vee ertesi gün öğlen aradılar, pazartesi sizinle başlamak istiyoruz diye
şok oldum!!!
nasıl başvurduğuma gelince, sonradan hatırladım, aralık -ocak gibi sırf yeri yakın diye başvurmuştum ama sıfır tecrübe, ve gerçekten bi erkek çalışan varmış, o çıkmış, akabinde beni aldılar :))) tecrübe şartı yok, işi iş yerinde öğreniyorum.. şu ana kadar çalıştığım yerlerden daha farklı
eklemem gerekirse, ofis, beyaz duvarlar :) tam gördüğüm noktaya bakıyorum masamdan :)
dua etmeyi bırakmayın asla!!!
ben bazen pes ettim olmuyor diye
ama tam 7 ay sürdü buranın karşıma çıkması!!!
hem de beklemediğim yerden beklemedğim bi anda
bu iş öncesi ben bana çookk uzak bi yerden cvp bekliyordum
olsaydı oraya gidecektim
nedense adam bi türlü dönemedi
şimdi diyorum iyiki dönemedi :))))
ve bi dipnot daha, inşallah seneye evleniyorum :) bunun kararını da aldıkinanın herşey muazzam ilerliyor
O zaman demiştim devam et lütfen ben şimdiden o güzel enerjileri aliyorum diye,çok şükür òyle de oldu bak. Çok sevindim gözünaydin canım, her konuda cok daha guzelleri gelsin seni,hepimizi bulsunmerhaba herkesler nasıl acaba. en son ev arıyordum ve kafamda kalbimde hissettiğimden daha güzelini buldum.buttrfly a da dert yanmıştım. fakat en vazgeçtiğim artık neresi olursa olsun dediğim bir anda.yeni ev yeni hayat yeni enerjiler... şimdi güzel bi niyet edip minik minik olumlamalara hafiften esmalara bu güzel pozitif yaşama adım atıyorum evet napıyoruz vazgeçmiyoruz. herşeyi pozitifliyoruz ve coşuyoruz ok?
Çoook sevindim. Tebrik ederimEki Görüntüle 2288849
bu da benden olsun kızşlar, çok şükür ben de işe başlıyorum inşallah. uzun süredir ben de arıyordum, hayırlısıyla buldum, çok şükür, bin şükür.
Amiiiiiinhoşgeldin canım, daimi katılım sağlarsan, ne güzelliklerle karşılaşacağını hayal bile edemezsin. içtenlikle ve inanarak yaptıkça, her yeni gün bşr mucize olacak ınşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah.
Ben genelde uyuyakaliyorumKızlar aklıma takılan bir konu var. İmajinasyon yapmak istiyorum yatmadan,tam anlamıyla nasıl yapacağım? Şimdi uyumadan önce Esma niyet ve olumlama yapıp yatınca istediğim şeyi o an yaşıyor gibi hayal kurup o anın içinde olucam dimi? Bunun bir süresi var mı? imajinasyon halini bitirirken nasıl bitirmek gerek?yardımcı olur musunuz![]()
Aaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 2288849
bu da benden olsun kızşlar, çok şükür ben de işe başlıyorum inşallah. uzun süredir ben de arıyordum, hayırlısıyla buldum, çok şükür, bin şükür.
Cok guzel bir haber canim bu.Insallah gonlundeki gibi daha da güzeli olur yeni işin canim benim.Cok şükür Rabbime bize hep en güzelini, en iyisini nasip ediyor her konudaEki Görüntüle 2288849
nasıl da unutmamışsın... inşallah dediğin gibi olur.O zaman demiştim devam et lütfen ben şimdiden o güzel enerjileri aliyorum diye,çok şükür òyle de oldu bak. Çok sevindim gözünaydin canım, her konuda cok daha guzelleri gelsin seni,hepimizi bulsun![]()
Ben bir bakınayım bloglara güzel bir çalışma bulursam paylaşırım ama takibine yardım edin yine Cankızlaryeni çalışmamız ne kızlar, boş kalmasın buralar?