Günaydın Kızlar

Musmutlu bir haftalarınız olsun
arkadaşlar ne soracam size benım kafamda takıldığım bir konu olumlu olmaya çevirmek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum belki sizler için basit olabilir ama ben zorlaşırdıkça zorlaştırıyorum
yıllardır araç kullanıır herzaman benı getirip götürecek bir aracım olduğuna şükür ederim
ama bayadır acaba kazamı yapıcam acaba benzin mi biticek acaba yoldamı kalıcam diye saçma sapan düşünceler var aklımda
bulundum ilden başka bir ile gittim ama gidene kadar acaba kaza yaparmıyım acaba gidebilirmiyim derken düşünürken şehir merkezine varınca ışıkta küt öndeki araaca vurdum araçtan inen genç başladı bağırmaya benimde resmen elim ayağım salındı (aslında çok soğukkanlıyımdır ) ve yola çıkmadan birkaç gün önce arkadaşlarla sohbet ederken aa ben hiç kaza yapamdım 20 yıldır araç kullanıyorum dedim ve o haftasonu kaza yaptım ufak bir kaza idi ama ben korktum neyse genç baktı ben korktum elim ayağım titrenice çocuk benı sakinleştirmeye çalıştı

polis gelmeden işi halletik
yine gecen arkadaşlar bir yere gittik tam oturduk birşey içecez garson gelerek abla *** araba size mi ait dedi bende evet dedim benzin kaçırıyor araba dedi ben panikledim çünkü oldukça uzak bir yerdeydim merkezden ve akşam dı neyse bir bardak çayımı içtim ve hemen kalktım ve merkeze inince ne benzin aktı ne de araçta sıkıntı oldu ha arkadaş dedi ki sakın lpg(aynı zmaanda araç lpg) kullanma patlar deyince on gündür lpg kullanmıyorum ama çok şükür araçım giidiyor geliyor ama öyle zihnime yerleşmişki araç acaba patlar mı acaba kaza yaparmıyım sürekli bu düşünceler var zihnimde ben onları nasıl olumluya çeviririm ha araca bakıttım birşey yok