Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen dedikten sonra ben de baktım, mistikyol uygulamasını indirdim. bir bak istersen.Tünaydın, puzzle parçası iyiyimiş
Bu arada indirdiğim uygulamalar boş çıktı . Deneme süreci falan ... sonrası ücretliymiş , sildim ben de . Bir iki bişey kaldı
Evet onu hatırladımsen dedikten sonra ben de baktım, mistikyol uygulamasını indirdim. bir bak istersen.
Ben mistik yolu cok severim. Youtube dan takip ediyorum. Bir de son zamanlarda Onur Tuna nin videolarini takip ediyorum. Biri burda paylasmistiEvet onu hatırladım
Bir şahsa ait uygulama
Deneme yazıyordu
Belki başka versiondur
Ben mistik yolu cok severim. Youtube dan takip ediyorum. Bir de son zamanlarda Onur Tuna nin videolarini takip ediyorum. Biri burda paylasmistisag olsun cok isime yariyor
Tünaydın, puzzle parçası iyiyimiş
Bu arada indirdiğim uygulamalar boş çıktı . Deneme süreci falan ... sonrası ücretliymiş , sildim ben de . Bir iki bişey kaldı
evet ama zaten öyle değil miyizftemiz Ben bu dunyanin basina gelmis en guzel seyim. Acayip gaza getirici, okuyunca bile insanin modu hemen yukseliyor
![]()
Hayırlı olsun canim bereketli sevdiğin iş teklifleri olsun Aşkta olsun inşallah
Yanlis ifade etmisim
Kuafore sac yaptirmaya gittim. Orda karsilastigim biriyle meslegimle alakali bir is teklifi. Henuz karar vermedim![]()
Aynen, katılıyorummaalesef medıtasyon ıle ılgılı uygulamaların hemen hemen hepsı ucretlı ve hatta normalden daha yuksek ucretlı, ben de bır kac gun once ındırmek ıcın baktım ancak alttakı yorumları okudugumda hepsının tamamen para kazanma amaclı oldugunu ıse uygulamaın ıse yarar kısımlarını hep paralı yaptıklarını gordum![]()
harikaaa paylaşımını tekrar yazayım ki, görmeyen, görüp de unutanlara ilham olsun.Günaydınlar topikcanlar
İçim kıpır kıpır; kalbim coşkuyla,neşeyle çarpıyor sanki. Çok mu güzel şey oldu ? Hayır görünen somut bir şey yok. Sadece sabah harika bir meditasyon yaptım, Rabbimden ve meleklerimden bu coşkuyu talep ettim veeee ilhamlar başladı akmaya. Tüm hücrelerimi mutluluk emici, pozitif enerji mıknatısı gibi hissediyorum ve öyle de olduklarını biliyorum. Şu an tam merkezdeyim, evrenimin bana sunacağı harika olayları ve insanları hayatıma keyifle çekiyorum. Ben güçlü ve arzulanan bir insanım; tüm evren amaçlarıma,hayallerime hizmet eden emrime amade bir hizmetçi gibi vee bunu coşkuyla,neşeyle,keyifle ve tabiki kolaylıkla gerçekleşti. Rabbimin Ya Evvel Ya Ahir ismi ile tüm geçmiş ve gelecek muazzzam örgülerle birleşti, kaderimin o muhteşem ağları artık daha da gün yüzüne çıkıyorBu evrendeki en üst potansiyelimi, benliğimden gelen o harika özü çıkartmaya, yaşamaya hazırımmmm
Bu enerjim,ilhamım sizlere,bütüne katkı sağlamasını tüm kalbimle diliyorum. Biz bir bütünüz![]()
Ooooh ne guzel olmuşSelamlar pozitif kizlarson 3-4 yıldır deniz okyanus görüntülü meditasyon yaparken bir hayal canlandırırdım gözümün önünde işte gittigim plajlardan aklimda kalan görüntüler ya da benim yarattigim olmayan bir deniz sahil hatta kumun rengi ağaçlar ve hayalimin gerçek olmuş hali ...
dün izne ayrılmıştık eşimle bugün hayalimdeki çizdiğim resmi yaşadım resmen bir ara gerçek mi yaa diye uzun uzun dondum kaldım an i zamani dondurdum resmen bir sürü şükür şükran kalbimm pir pir Allahim dedigim teşekkür ederim sonsuz şükürler sanaben mucize olduğuma inanmaya başladığımda değişti herşey ...
Devam edin kizlar hayalinize yürümeye pozitif olmaya çalışmaya değerli olduğunuzu ve mutlulugu hakkettiginizi önce kendinize kanitlamaya devam edin
Kocaman sarıldım size minosumla birlikteteyzeleri ablalari öperim güzel kalplerinizden
![]()
Çooook tesekkur ederim. Boyle guzel paylasimlari okudukca ben de cosuyorumharikaaa paylaşımını tekrar yazayım ki, görmeyen, görüp de unutanlara ilham olsun.
Olsun insallahHayırlı olsun canim bereketli sevdiğin iş teklifleri olsun Aşkta olsun inşallah![]()
![]()
Amin canim öyle olsun inşallahOlsun insallah
Benim kismetim, ruh esim ayagima gelir![]()