Bende okumadım canim okuyan varsa tavsiye eder miDr.Gülseren Budayıcıoğlu yeni keşfettiğim bir psikiyatrist yazar. Henüz kitaplarını okumadım ama youtubede birkaç videosunu seyrettim ve çok beğendim. Onun haricinde gerçek bir İstanbul hanımefendisi. Ayrıca bilmeyenler için hatırlatayım,geçen sezon biten “İstanbullu Gelin” dizisi Gülseren Hanımın kitabından esinlenerek yapılmıştır:)
ben son çıkan hariç tüm kitaplarını okudum ve çok beğendim. kral kaybederse özellikle çok akıcıydı. diğer kitapları da öyle, zaten yaşadığı psikolog ve hasta arasındaki diyalogları kitaplaştırmış.Bende okumadım canim okuyan varsa tavsiye eder mi
Kitaplarin çoğunu okudum bazılarını pdf Bende bu listeden 6. 9.10.11. Ve 12. kitapları okumadim.Eki Görüntüle 2308648 Internette boyle bir liste var. Bunlarin azini okudum.gucci ben bir iki Turk yazar deneyimimden sonra kitaplarini pek almamaya calisiyorum. Burda yazmiyor ama David Burns un İyi Hissetmek kitabi da cok guzeldir. Uygulamalar ayni kitabinda yer alir
Teşekkürler şu ara ağır kitap okuyamiyorum hamilelikten galiba bir bölümü 2-3 tekrar okuyup zor anlıyorum hormonlardan ve bebekten sanırım ne var ne yok çekiyorben son çıkan hariç tüm kitaplarını okudum ve çok beğendim. kral kaybederse özellikle çok akıcıydı. diğer kitapları da öyle, zaten yaşadığı psikolog ve hasta arasındaki diyalogları kitaplaştırmış.
https://onelesslimit.com/ kızlar bu sitedeki protokolleri takip edin. ben bu adamı cok beğeniyorum kısmetse kendisinden seansta eğitimde alacağım mantıgıma dunya görüşüme uydu içime sindi. sabah kilo protokolünü okudum ve şuan gerçekten yemeğe saldırmıyorum. bilmiyorum plasebo etkisimi birkaç gün daha gözlemleyeceğim. kendisini facebookta da takip ediyorum. inşallah sizlerede faydası olur
Azra Kohen in kitaplarını merak ediyorum ben de, tavsiye eder misin? maşallah güzel kitapların var.Kitaplarin çoğunu okudum bazılarını pdf Bende bu listeden 6. 9.10.11. Ve 12. kitapları okumadim.
Kendi minik kütüphanemi paylaşayım naçizane belki fikir olur
Eki Görüntüle 2308662
Eki Görüntüle 2308663 Eki Görüntüle 2308664
Biraz karışık görünebilir hepsinin bir yerde fotoğrafını çekmek için sıkıstırdım biraz kusura bakmayın :)
Bu açılacak mi bir bakar misin?Arkadaşlar bu sitedeki yazılar açılmıyor ? Nasıl açtınız acaba ?
Teşekkürederim CanımAzra Kohen in kitaplarını merak ediyorum ben de, tavsiye eder misin? maşallah güzel kitapların var.
hadi yaaa, o derece yani. ben de listeme ekleyeyim o zaman, okuyamasam da listemden heray 1 kitap almaya çalışıyorum.Teşekkürederim CanımEvet tavsiye ederim o yazsın gider hemen kitabını alırım o derece takip ediyorum yeni kitap çıkmış mi diye :))
teşekkür ederim dün dört anlaşmayı da almıştım onu okuyup bitirdim tanrılar okulu pahalı diye gittim bu adamın kitabını aldım diğer kitaplarında çoğunu okumuştum evet haklısın yabancı yazarlar daha özveriliEki Görüntüle 2308648 Internette boyle bir liste var. Bunlarin azini okudum.gucci ben bir iki Turk yazar deneyimimden sonra kitaplarini pek almamaya calisiyorum. Burda yazmiyor ama David Burns un İyi Hissetmek kitabi da cok guzeldir. Uygulamalar ayni kitabinda yer alir
böle aşırı öfkeler üzüntüler benden kötü çıkıyor gece hiç uyumadım kardeşim saldırıya uğramış kafasına iki yerden bir sürü dikiş atıldı şimdi ofise geldim evde kalsam kafayı yerdim çünkü kolu ağrıyordu annemle hastaneye gidicekler yine tam detaylı bakılsın diye biz merak edip aramasak çocuk sokakta kendinden geçicekti şoka girmiş kimseyi aramak aklına gelmemiş aradığımızda abla polisi arayın diyordu annemle sokak sokak koştuk arkadaşları buldu bizden önce o hali gözümün önünde gitmiyor sarışın olduğu için çok daha kötü bir görüntü olmuştu aklım çıktı napıcamı bilmiorum unutamam ben bu şokuaman sakin ol canım, olan olmuş, bir daha almszsın kitaplarını olır biter. bizim kitap listemiz vardı zaten, çoğu da internette oluyor, ordan bak istersen.
Gecmis olsun...böle aşırı öfkeler üzüntüler benden kötü çıkıyor gece hiç uyumadım kardeşim saldırıya uğramış kafasına iki yerden bir sürü dikiş atıldı şimdi ofise geldim evde kalsam kafayı yerdim çünkü kolu ağrıyordu annemle hastaneye gidicekler yine tam detaylı bakılsın diye biz merak edip aramasak çocuk sokakta kendinden geçicekti şoka girmiş kimseyi aramak aklına gelmemiş aradığımızda abla polisi arayın diyordu annemle sokak sokak koştuk arkadaşları buldu bizden önce o hali gözümün önünde gitmiyor sarışın olduğu için çok daha kötü bir görüntü olmuştu aklım çıktı napıcamı bilmiorum unutamam ben bu şoku
Benim bildiğim kadarıyla beş. fi çi pi 3 lü serisi ,Aeden ve Gör Benihadi yaaa, o derece yani. ben de listeme ekleyeyim o zaman, okuyamasam da listemden heray 1 kitap almaya çalışıyorum.
kaç kitabı var onun?
aaaa çok geçmiş olsun canım, iyi bari tam zamanında atamışsınız.böle aşırı öfkeler üzüntüler benden kötü çıkıyor gece hiç uyumadım kardeşim saldırıya uğramış kafasına iki yerden bir sürü dikiş atıldı şimdi ofise geldim evde kalsam kafayı yerdim çünkü kolu ağrıyordu annemle hastaneye gidicekler yine tam detaylı bakılsın diye biz merak edip aramasak çocuk sokakta kendinden geçicekti şoka girmiş kimseyi aramak aklına gelmemiş aradığımızda abla polisi arayın diyordu annemle sokak sokak koştuk arkadaşları buldu bizden önce o hali gözümün önünde gitmiyor sarışın olduğu için çok daha kötü bir görüntü olmuştu aklım çıktı napıcamı bilmiorum unutamam ben bu şoku
sağol canım, ben de baktım.Benim bildiğim kadarıyla beş. fi çi pi 3 lü serisi ,Aeden ve Gör Beni
Bi kişiye 8 kişi saldırmışlar hastaneden eve gelirken intikam filan diye sayıklamaya başlamıştı bile keşke bu kadarla bitecek olsaaaaa çok geçmiş olsun canım, iyi bari tam zamanında atamışsınız.
aman canım yaaa, Allah korusun, silsin onu kafasından. umarım iyleşesiye, unutur bu olayı.Bi kişiye 8 kişi saldırmışlar hastaneden eve gelirken intikam filan diye sayıklamaya başlamıştı bile keşke bu kadarla bitecek olsa
geçmiş sayfalardan bir alıntı.Aslında ilk olarak EFT ile başlarsanız daha hızlı yol alırsınız. Değişimin olması için önce bilinçaltının değişmesi gerekiyor. Şöyle örneklersem daha kolay anlaşılır sanırım. Sizin yıllardır kullanmadığınız bir evde yeniden yaşamanız gerekiyor. Nasıl bir yerleşim yapmak mantıklı olacaktır?
Evi komple temizleyip eski artık işe yaramayan eşyaları atarak ya da kullanılabilir durumda ise başkasına vererek; kendi yeni kullandığınız eşyaları eve yerleştirmek. Kendi yaşam enerjinizi yeniden bu eve yüklemek.
Hiç bir yeri temizlemeden yeni eşyaları boş bulduğunuz yere yerleştirmek ve bu evde de yaşanır demek.
İlkinde yapılan temizlik işlemi, EFT ile ya da başka yöntemlerle bilinçaltını temizlemek; yeni eşyaları yerleştirmek de; olumlamalar ve kazanmış olduğumuz pozitif bakış açısı.
Doğru yerden bilgi aldıktan sonra her çalışmayı yapabilirsiniz. Doğru yerden bilgiye ulaşmanın tek anahtarı var sizin ve herkesin hayrına olacak saf niyetlerde bulunmanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?