Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende okumadım canim okuyan varsa tavsiye eder mi

Kitaplarin çoğunu okudum bazılarını pdf Bende bu listeden 6. 9.10.11. Ve 12. kitapları okumadim.
Kendi minik kütüphanemi paylaşayım naçizane belki fikir olur

Biraz karışık görünebilir hepsinin bir yerde fotoğrafını çekmek için sıkıstırdım biraz kusura bakmayın :)

Teşekkürler şu ara ağır kitap okuyamiyorum hamilelikten galiba bir bölümü 2-3 tekrar okuyup zor anlıyorum hormonlardan ve bebekten sanırım ne var ne yok çekiyor günlük işlerimi yürütecek kadar hafiza bırakıyor Allahtan ama canı sağolsun kuzumun.
Sonraya listeye ekleyeyim canım bunları tekrar sağol

Arkadaşlar bu sitedeki yazılar açılmıyor ? Nasıl açtınız acaba ?

Azra Kohen in kitaplarını merak ediyorum ben de, tavsiye eder misin? maşallah güzel kitapların var.

teşekkür ederim dün dört anlaşmayı da almıştım onu okuyup bitirdim tanrılar okulu pahalı diye gittim bu adamın kitabını aldım diğer kitaplarında çoğunu okumuştum evet haklısın yabancı yazarlar daha özverili

aman sakin ol canım, olan olmuş, bir daha almszsın kitaplarını olır biter. bizim kitap listemiz vardı zaten, çoğu da internette oluyor, ordan bak istersen.
böle aşırı öfkeler üzüntüler benden kötü çıkıyor gece hiç uyumadım kardeşim saldırıya uğramış kafasına iki yerden bir sürü dikiş atıldı şimdi ofise geldim evde kalsam kafayı yerdim çünkü kolu ağrıyordu annemle hastaneye gidicekler yine tam detaylı bakılsın diye biz merak edip aramasak çocuk sokakta kendinden geçicekti şoka girmiş kimseyi aramak aklına gelmemiş aradığımızda abla polisi arayın diyordu annemle sokak sokak koştuk arkadaşları buldu bizden önce o hali gözümün önünde gitmiyor sarışın olduğu için çok daha kötü bir görüntü olmuştu aklım çıktı napıcamı bilmiorum unutamam ben bu şoku

Gecmis olsun...

aaaa çok geçmiş olsun canım, iyi bari tam zamanında atamışsınız.

geçmiş sayfalardan bir alıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…