Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben daha şimdiye kadar hiçbir eğitim,seans,... filan katılmadım canım.Çok niyetlendim ama kısmet oldu.Sonra niye diye sordum evrene? Bulduğum cevap, https://onelesslimit.com/yazılar/f/gurulardan-özgürleşme

de kastettiği durum,

"Bütün zamanlarda, boyutlarda ve mekanlarda, hangi hocalara, gurulara, masterlara, okullara, akademilere, gruplara, kiliselere, dinlere, tanrılara, putlara, entitilere, demonlara olan sadakatim ve bağlılığım beni sonsuz alıp kabul edişten, oluştan, bilişten, algılayıştan, kendim olmaktan, anlık ve mucizevi şifadan alıkoyuyor? "

İşte ben bunu evren bana bu şekilde cevaplamıştı çooook önceden, eğer onlara kendimi kaptırırsam beni asıl olan sonsuz bilişten uzak tutacak.

Heeerkeeese gunaydiiiiin
Dun her yesil isik gordugumde "Bugun cok sansliyim" dedim hemen de dilek tuttum Sahra- nin gonderdigi yazdaki gibi

Geçen bir film izliyordum.Başroldeki kadın arkadaşına planlarından bahsediyor bir cafede. Arka masada oturan başka bir adamda maç izliyor gibi kulaklığı takılı ekranına bakıyor. Kadın her şunu şunu yapacağım dediğimde, adam yeeessss diye bağırıyor maç izlerken. Kadın da teşekkür ediyor evrene, onaylandığı için

Sonra farkettim ki ben ne zaman evrenle muhteşem iletişime geçsem enerjisini çok sevdiğim bir arkadaşım içeriye giriyor, ben de evrene teşekkür ediyorum hemen beni onayladığı için

Tarzını az çok biliyorum canım.

Tecrübene güvenerek sana bir şey sormak istiyorum. Artt’yle sizleri ben tanıştırdım ama içimizde en başarılı uygulayan sensin. Hem videodan hem de kitaptan ne kadar yapmaya çalışsamda tabir-i caizse ya uykuya dalıp horul horul uyuyorum ya da tekniği yaparken bir süre sonra daralıp yarıda kesiyorum. Özellikle bazı konularda bu değişmeyen bir durum.

Sen Artt’yi nasıl uyguluyorsun,var mı bir formülün? Eminim benim gibi pek çok arkadaşımız merak ediyordur. Bizi aydınlatsana:)

aynen dün gece bende denedim bir an sıkıntı geldi bıraktım yarıda. bu ara hepimiz taktık sanırım Artt ye aydan mı güneşten mi nedense. bir de gulhilal uygulama video linkini bir daha paylaşırmısın bi ara yanlış video mu acaba dedim ☺

Sadece sorulari okuyorsun. Ben baska bir sey yapmadim. Aile ile ilgili olanini okudum. Zaten 1 defa okumak gerekiyormus karismamasi icin. Firsat buldugumda da iliskiler ile ilgili olanini okuyacagim

Yani şimdi anladığım şu ; diğer meditasyonlardaki gibi imgelemegle falan yapmıyoruz bunda. Sadece soruları okuyup bırakıyoruz cevaplarını düşünmüyoruz öyle mi ?

Ben o videodaki artt yi sonuna kadar yaptım ilk seferde. Güneş tan videosu paylaşmıştınız 25 dakika falan sürüyor galiba onu yaptım. Yaptıktan sonra kurtuldum gibi oldu beni üzen şeyden . Bakalım olumlu şuanda. Cumartesi günü yaptım.
Yaptığımda akşam ezanına doğru bir vakitti dolayısıyla uyumadım oturur pozisyonda yaptım. Yatmadım.

Artt tekniği beni direk moda sokuyor canım, çünkü çok önemsiyorum ve sonuca ulaşacağıma çok emin oluyorum. Bu çok önemli; inanç... Mesela bir yerim ağrıyor, önce soruyorum neden diye.Sonra ekliyorum bunun üzerine bir Artt iyi gider. Hemen yapmıyorum ama, böylece kendime zaman ayıracağım için seviniyorum ve bilinçaltıma güzel sinyaller gidiyor.Akaşama ya da uygun zamanda başlıyorum. Önce meditasyon moduna geçiyorum. Bol şükürler, bol ferahlık, rahatlık durumu filan... Boşaltıyorum zihnimi. Ağrıya, ya da duruma odaklanıyorum. O ağrı bölgesinden ya da his yerinden bir kapı açıyorum. İllaki her defasında bir şeyler çıkmaya başlıyor, en son mutlaka bir şeyler kalıyor. O en son şeyin bana anlattığı şeyler oluyor... Onu da ordan çıkartıp feraha kavuşuyorum resmen Ne o ağrı kalıyor ne de o durumla ilgili bir şey,kökünden gidiyo; Çok şükür bin şükür.

Hemen paylaşayım.En sonlarda yaptığım Artt ta, taaa birinci dünya savaşına ve öncesine dayanan bir enerjiye ulaştım. O enerjiyi pozitife çevirdiğimde evreni şifalandırdığımı hissettim mesela. Ne tesadüf ki geçenlerde izlediğim diye bahsettiğim üstteki paylaşımdaki filmde de birinci dünya savaşından kalan mektuplar, enerjiler vardı.Filmin adı " Fall in Love"Netflix dizisi. Netflix üyeliğiniz yoksa 1 ay ücretsiz paketle izleyebilirsiniz,kayıt olmak çok kolay.

1. Dünya savaşına kadar nasıl gittiniz astral seyahat falan mı ? Çok şaşırdım.

Yani şimdi anladığım şu ; diğer meditasyonlardaki gibi imgelemegle falan yapmıyoruz bunda. Sadece soruları okuyup bırakıyoruz cevaplarını düşünmüyoruz öyle mi ?
Evet canim. Bilen bir arkadasima sordum. Sadece okuyacaksin dedi. Odaklanarak, frekansini yuksek tutarak

Arkadaşlar bana özeldene yazıyor fakat ben ciddi olarak çok yoğunum telefonu elime alamıyorum. Arada sırada bi bakıp çıkıyorum, bu sebepten ötürü yardımcı olamıyorum, bu sayfada sıkıntınızı paylaşırsanız daha hızlı yardım alacaksınız.. çok özür diliyorum、 sevgiyle kalın

Vay bee! Müthiş bir deneyim olsa gerek.Peki Artt yaparken videodan mı yoksa kitaptan mı faydalanıyorsun? Video biraz hızlı ilerliyor, video bana kitaptan daha pratik gelse de uyumadığım nadir anlarda hızına zor yetişiyorum.

Daha önce de bahsetmiştim. Hobi olarak sebze yetiştiriyorum. İnanılmaz mutluluk verici bir şey toprakla meşgul olmak. Ağustos ayında şehir dışında olduğum için sebzelerim çok bakımsız ve susuz kaldılar. Geri döndüğümde biberler dışında sebzelerin hepsi solup gitmişti Ölü yaprakları temizledim ölü enerji dağılsın diye,ama maalesef geri dönüş alamadım. Sadece aşağıdaki ( yukarıda da olabilir:)) fotoğrafta gördüğünüz salatalık bitkisi dışında.Birkaç yarı solmuş yeşil yaprak dışında hiç bir hayat belirtisi yoktu. Daha bir şey vermez diye düşünüyordum ama kökü sağlam diye söküp atmadım.Gidip gelip ilgilendim, suyunu verdim. Biraz da mevsimle alakalı olarak tekrardan salatalık vereceğine dair hiç bir ümidim yoktu. Tam her şey bitti derken bugün bu küçük salatalığı farkettim:) Üstüne bir de yeni yeni yaprak vermeye başlamış.Bu sanki benim için ilahi sistemin bir mesajı gibiydi. Vazgeçmediğim sürece hiç bir ümidim boşa çıkmayacak:)

Eklentiler

• 5AA078D2-90F8-45D4-8911-EC72DB63C2F0.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bizi seviyorum sayfamızın enerjisini seviyorum. Dışarıdan eve geldiğimde koşa koşa sayfaya bakıyorum Bir ara çok depresiftim ve devamlı forumda bdv bölümünde takılırdım. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Dertlerim varken oraya yazınca daha çok dertleniyordum
Şimdi gene dertlerim oluyor ama çok şükür kolay toparlanıyorum veya derdim olmasına izin vermiyorum mümkün mertebe . İşte çekim yasası ne oluyorsam o geliyor

Paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…