sabah akşam paylaşım yapıp, birbirimize hatırlatalım, katılmak isteyenler de okur.sanırım görsel ekleyememişim bende bununlayım bu hafta herkese olumlu olumlu olumlamalarrrr can dostlar
Mutlu Huzurlu Günler Pozitif Güzellergünaydınlarrr
Eki Görüntüle 2308464
geç bir yorum ama bu yazarın kadın olmayı hatırlamak kitabını aldım bugün bir hevesle okumaya başladım 45.sayfada kapatım attım bir kenara hep aynı kişisel gelişim kitap cümleleri her önerdiği tekniğin başka bir kitabında olduğunu yazan notları madem bana iyi gelcek bir konudan bahsediyorsun yaz oraya niye bütün kitaplarını almak zorundayım bunu yaparsanız iyi olur ama işte tekniği şu kitabımda onuda alın tamamen ticarete dökmüş işi çok öfkeliyim ya bıktım artık sürekli kötü niyetli insanlarla karşılaşmaktanHımm anladım canım, sağolasın. Eminim güzeldir psikolog tavsiye ettiğine göre. Bülent Gardiyanoğlu kitaplarından okuyan var mı hiç, ben de onun kitaplarını merak ediyorum ama hiç almadım. Okuyan varsa tavsiye bekliyorum.
ben bir ara alacaktım, dediğin gibi yorumlarda pek önermemişler, ben de vazgeçtim. ama benim kişisel gelişimle ilk başlangıcım, onun geçmişi affetme videosuyla olmuştu, o video çok işime yaradı, ama soran olursa önernede bulunamam çünkü 5-6 yılöncesi.geç bir yorum ama bu yazarın kadın olmayı hatırlamak kitabını aldım bugün bir hevesle okumaya başladım 45.sayfada kapatım attım bir kenara hep aynı kişisel gelişim kitap cümleleri her önerdiği tekniğin başka bir kitabında olduğunu yazan notları madem bana iyi gelcek bir konudan bahsediyorsun yaz oraya niye bütün kitaplarını almak zorundayım bunu yaparsanız iyi olur ama işte tekniği şu kitabımda onuda alın tamamen ticarete dökmüş işi çok öfkeliyim ya bıktım artık sürekli kötü niyetli insanlarla karşılaşmaktan
ben de çok beğeniyorum videolarını, bir de hastalıkla mücadele ediyor, Rabbim şifa versin. onun Terapi odası konuları kitabını bitirdim yeni, memnun kaldım. sorunları o kadar güzel çözümlemişki hayran kaldım.psikolog tülay kök hanımefendinin youtube videolarını tavsiye ediyorum. normalde psikolog videoları bana cok bayık ve şişirilmiş gelir ama bu hanımefendi çok güncel bir dil kullanarak güzel çözümler veriyor.
Bende facede uzun zamandır takip ediyorum daha önce böyle birşey yapmıyordu hergün hergün kitaplarını satmaya çalışıyor neyse ilk yazdığı kitaplardan başlayayım dedim aldım bugün öğlen hemen okudum 5 sayfada bir aynı şey işe kendinizi affetme meditasyonu şu kitabımda detaylı anlatılmıştır hadi onu geçtim 5 sayfa sonra başka bir kitabına bakmamız gerekiyor bu nedir ya ? dönem ödevimi hazırlıyoruz yani madem bir konuda yardımcı oluyorsun sorunun çözümünüde oraya yaz beni niye o kitap bu kitap arattırıyorsun ? faceden adama neler yazdım ama demin cevap yazmış hiç bakıp kendimi delirtmiycem herkesi salak sanıyorlar ama vallahi bıktım bu konulardan abidik gubidik yaza yaza zengin oldular ya bi küçük faydaları olsa helali hoş olsun ama oda yok yok işteben bir ara alacaktım, dediğin gibi yorumlarda pek önermemişler, ben de vazgeçtim. ama benim kişisel gelişimle ilk başlangıcım, onun geçmişi affetme videosuyla olmuştu, o video çok işime yaradı, ama soran olursa önernede bulunamam çünkü 5-6 yılöncesi.
aman sakin ol canım, olan olmuş, bir daha almszsın kitaplarını olır biter. bizim kitap listemiz vardı zaten, çoğu da internette oluyor, ordan bak istersen.Bende facede uzun zamandır takip ediyorum daha önce böyle birşey yapmıyordu hergün hergün kitaplarını satmaya çalışıyor neyse ilk yazdığı kitaplardan başlayayım dedim aldım bugün öğlen hemen okudum 5 sayfada bir aynı şey işe kendinizi affetme meditasyonu şu kitabımda detaylı anlatılmıştır hadi onu geçtim 5 sayfa sonra başka bir kitabına bakmamız gerekiyor bu nedir ya ? dönem ödevimi hazırlıyoruz yani madem bir konuda yardımcı oluyorsun sorunun çözümünüde oraya yaz beni niye o kitap bu kitap arattırıyorsun ? faceden adama neler yazdım ama demin cevap yazmış hiç bakıp kendimi delirtmiycem herkesi salak sanıyorlar ama vallahi bıktım bu konulardan abidik gubidik yaza yaza zengin oldular ya bi küçük faydaları olsa helali hoş olsun ama oda yok yok işte
Tesekkurler paylasiminiz icin.https://onelesslimit.com/ kızlar bu sitedeki protokolleri takip edin. ben bu adamı cok beğeniyorum kısmetse kendisinden seansta eğitimde alacağım mantıgıma dunya görüşüme uydu içime sindi. sabah kilo protokolünü okudum ve şuan gerçekten yemeğe saldırmıyorum. bilmiyorum plasebo etkisimi birkaç gün daha gözlemleyeceğim. kendisini facebookta da takip ediyorum. inşallah sizlerede faydası olur
O Zaman Bir Dilek Tutmak Lazım
Çocukken bende yapardım kirpik tutma, ayni isimli iki arkadaşın arasına geçmeIçimizdeki küçük çocuğu canlı tutmak lazim. Diğerlerini hala yaparim
Eki Görüntüle 2308575
Acaba diyorum, seni Güneş Tan’a eğitime yollasak, sen de daha sonra hepimize seans uygulasan ve bizleri şu yüklerimizden kurtarsan ne güzel olurdu değil mi? Yakışırdı valla:))) Sen bunu bir düşün, içimizde en yetenekli sensin:)))gulhilal sayesinde tanıştık biz burada artt ıle. Çok fazla deneyime sahibim ben,çok defa anlatmıştım burada sıcağı sıcağına; geçmiş sayfaları okumanız bu açıdan çok faydalı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?