Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

bu da geçmişten.

aaaa acaba istanbullu gelin dizisindeki terapıstı canlandıran kadın gülseren hanımımı canlandırdı
Bilmiyorum ki Canım geçen ben bir yerden onun alintisini yaptim dilek dileme konusunda cok hoşuma gitmişti kitaplarını okumadim hiç ftemiz le gulhilal biliyor yazarin kitaplarını onlar bilgilendirdi beni hatta

canım ben onun kitapla diziyi hiç bağdaştıramadım ki, anlamadım hatta. Hayata dön diye bir kitabı vardı, ondan alıntılanmış ama, çok değiştirmişler herhalde.

Kızlar ben son günlerde kendimi motive etmek dertleri kafama takmamak adına içimden her sıkıldığım anda eylemin amman şarkısını söylüyorum bir de içimden dans ediyorum hehehhee çok iyi geliyor sizinle paylaşmak istedim.
Bir de bircan yıldırım ı duymuşsunuzdur. Uygulamalarıyla hiç çalıştınız mı ?

Hayat cesurlara torpil geçer var, okuduğum zaman faydası olmuştu. özellikle bulutlara bakarak dua edin diyor, bulutlara bakmak bile içimi ferahlatıyor.

Hayat cesurlara torpil geçer var, okuduğum zaman faydası olmuştu. özellikle bulutlara bakarak dua edin diyor, bulutlara bakmak bile içimi ferahlatıyor.

Ya evet bulutlara bakın diyor . Bende bugün öğrendim bunu dışarı çıkmıştım bir tane bile bulut olmaz mı ya pırıl pırıldı gökyüzü demek nasip olmayınca

bende açamadım çoğu sayfayı bi şekilde eğitim semineri çıkıyor karşıma

Hangi konuyu istersen yaz ben gondereyim

Canım şunlar iyi olacak ;
Ruhsal aileye kökleme
Korunma ihtiyacı
Karmik ve acı bedenler protokolü
Parayı alıp kabul edebilme
Atasal yüklerden özgürleşme

Çok oldu mu bilmiyorum ama bunları okuyabilirsem süper olur canım ya saol şimdiden

Ben bu adamın dilini anlayamadım biraz karmaşık anlatmış sanki . Siz yapabiliyormusunuz arkadaşlar bu adamın uygulamalarını ?
Sadece sorulari okuyorsun. Ben baska bir sey yapmadim. Aile ile ilgili olanini okudum. Zaten 1 defa okumak gerekiyormus karismamasi icin. Firsat buldugumda da iliskiler ile ilgili olanini okuyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…