Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Aynen beni anlattın gece uyurken başka şeyler düşünmemek için içimden hep tekrarlıyorum ve öyle uykuya dalıyorum sabah uyanınca başlıyorum servise binene kadar yine serviste sızıp kalıyorum işe yararmı bilmiyorum ama en azından yaşanan kötü olayları düşünmemi engelliyor bide sesimden dinlemekte tekrar etmem için faydalı oluyor önceden sınavlarada hep öyle çalışırdım derslerde not almıyorum kayıt ediyorum hocaları bende bu şekil anlıyorum napim :)

Günaydın ben bu ho'oponopono sözlerini kendi sesimle telime kaydettim ordan dinliyorum sürekli bide içimden aklıma geldikçe söylüyorum niyet filan etmedim olurmu böyle ?
Evet çok doğru birşey yapıyorsun hatta Barış Özcan bir videosunda günlük 20 dk kitap okuyorsanız 10 dk sında sessiz bir yerde fısıltı da olsa hafif sesinizi duyacak şekilde okuyun diyordu. Bilinçaltı ve hafıza için çok önemliymiş bir daha bakayım o videoya.

Inanmissiniz ve gerceklesmis, ne kadar guzel. Bir konu icin aylardir her gu sabah aksam dua ettim, imgeledim, cok istedim...olmadı. Simdi o olmayan durumun isyani acisiyla yasamaya calisiyorum. Sukredip yoluma devam etmeye calisiyorum ama nefes alamiyorum. Hayata pozitif bakan biri degilim hic olmadim da..belki de bu yuzden her sey boyle

artık pozitif olma zamanın gelmiş demek ki. hiç birimiz tesadüfen burada değiliz. olmadıysa emin ol ve daha iyisi için hazır ol. ve bundan sonra bizimle olllll ☺

Kızlar selamlar nasılsınız iyisiniz inşallah
Özellikle mavi arkadaşımızın yaptığı son paylaşımdan sonra paylaşımın instagram sayfasına gittiğimde postların altında yorum yapanların hemen hemen hepsinin kadın olduğunu gördüm. Ve aklıma bir şey takıldı . Bu tarz konularla kadınlar sizce de daha ilgili değil mi ? Bunun sebebi nedir ?
Belki erkekler bunlardan bi haber yaşıyorlar ve hayatı çok iyi gidiyor diyelim . Bu iyi gitmenin sebebi onların daha az duygusal olduğundan negatif duygu ve düşüncelerle Zaman kaybetmeden eylemlere odaklanması olabilir mi ? Erkekler daha rasyonel canlılar çünkü. Kadınların ise olumlu olumsuz her duygunun üzerine fazlaca düştüklerinden ve olumlu bir duygu da olsa acaba bunun içinde olumsuz ne olabilir diye kendilerini şüpheye düşürdüklerinden bu gibi konulara en rağbet eden kesim olduğunu söyleyebilir miyiz ?

ve dikkat çeken bi başka şeyde bence uygulamaları paylaşanların veya yaptıranların çoğu erkek. verdiğin cvpların hepsi doğru gibime geldi. yada kadınlar onlar yüzünden rotayı kaybedip bulmaya mı çalışıyorlar ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…