olur herhalde neden olmasın ki.Günaydın ben bu ho'oponopono sözlerini kendi sesimle telime kaydettim ordan dinliyorum sürekli bide içimden aklıma geldikçe söylüyorum niyet filan etmedim olurmu böyle ?
Aynen beni anlattın gece uyurken başka şeyler düşünmemek için içimden hep tekrarlıyorum ve öyle uykuya dalıyorum sabah uyanınca başlıyorum servise binene kadar yine serviste sızıp kalıyorum işe yararmı bilmiyorum ama en azından yaşanan kötü olayları düşünmemi engelliyor bide sesimden dinlemekte tekrar etmem için faydalı oluyor önceden sınavlarada hep öyle çalışırdım derslerde not almıyorum kayıt ediyorum hocaları bende bu şekil anlıyorum napim :)gucci canim ben o sozleri zikir niyetine, zihnimi mesgul etsin, sacma sapan dusunceleri bastirsin diye tekrarliyorum. Bazen zihhin sesim bidi bidi beynimi kemiriyor. Odagini dagitmak icin o sozcukleri sarki gibi mirildaniyorum.Senin yontemin ise yarar bence.
Evet çok doğru birşey yapıyorsun hatta Barış Özcan bir videosunda günlük 20 dk kitap okuyorsanız 10 dk sında sessiz bir yerde fısıltı da olsa hafif sesinizi duyacak şekilde okuyun diyordu. Bilinçaltı ve hafıza için çok önemliymiş bir daha bakayım o videoya.Günaydın ben bu ho'oponopono sözlerini kendi sesimle telime kaydettim ordan dinliyorum sürekli bide içimden aklıma geldikçe söylüyorum niyet filan etmedim olurmu böyle ?
Evet doğrudur ben çok severim kitabini da okuyun mutlaka Zero Limit - Joe VitaleHoponopono sözleri dediğiniz , seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet ve teşekkür ederim midir hanımlr ?
1. Dünya savaşına kadar nasıl gittinizastral seyahat falan mı ? Çok şaşırdım.
merhabaa kızlar
hemen uzatmadan konuya giriyorum
ben kasım sonu gibi sebepsiz işimden oldum ( iftira sonucu)
o günden itibaren iş aramaya başladım ( tam 7 ay sürdü bu süreç ve çok sancılıydı)
bi ara bi arkadaşıma beyaz bi ofis ortamı görüyorum bak göreceksin öyle bi yerde işe başlıycam demiştim ( durugörü yapabiliyorum bilenler biliyor bunu)
iş süreci uzadıkça benim başka olaylarım gecikmeye girdi..
bu da beni strese soktu haliyle..
sonra netten dualara bakmaya karar verdim (bi anlık oldu bu :) )
bi dua buldum olumlama ile onu her gün okumaya başladım..
son zamanlarda avuç içlerimin ısındığına ve sebepsiz gözlerimden yaşlar geldiğine şahit oldum
olucak dedim ama beklemem lazım
gireceğim yerde biri var o çıkacak ben gireceğim o sebepten bekliyorum dedim
iş olursa diğer olaylar gelimeye başlayacak çünkü..
hepsi farkındalık içinde oldu
ve hiç beklemediğim bi gün bi telefon geldi
aylar öncesi başvurduğum , öncesinde hiç tecrübem olmayan bi dalda teklif aldım..
yerin yakınlığı, maaş, ortam ve çalışanlar, ve tabiki iş beni çekti
görüşmeye gittim 2-2.5 saat kaldım , herşey konuşuldu ama çıkınca dedim aramazlar beni
vee ertesi gün öğlen aradılar, pazartesi sizinle başlamak istiyoruz diye
şok oldum!!!
nasıl başvurduğuma gelince, sonradan hatırladım, aralık -ocak gibi sırf yeri yakın diye başvurmuştum ama sıfır tecrübe, ve gerçekten bi erkek çalışan varmış, o çıkmış, akabinde beni aldılar :))) tecrübe şartı yok, işi iş yerinde öğreniyorum.. şu ana kadar çalıştığım yerlerden daha farklı
eklemem gerekirse, ofis, beyaz duvarlar :) tam gördüğüm noktaya bakıyorum masamdan :)
dua etmeyi bırakmayın asla!!!
ben bazen pes ettim olmuyor diye
ama tam 7 ay sürdü buranın karşıma çıkması!!!
hem de beklemediğim yerden beklemedğim bi anda
bu iş öncesi ben bana çookk uzak bi yerden cvp bekliyordum
olsaydı oraya gidecektim
nedense adam bi türlü dönemedi
şimdi diyorum iyiki dönemedi :))))
ve bi dipnot daha, inşallah seneye evleniyorum :) bunun kararını da aldıkinanın herşey muazzam ilerliyor
artık pozitif olma zamanın gelmiş demek ki. hiç birimiz tesadüfen burada değiliz. olmadıysa emin ol ve daha iyisi için hazır ol. ve bundan sonra bizimle olllll ☺Inanmissiniz ve gerceklesmis, ne kadar guzel. Bir konu icin aylardir her gu sabah aksam dua ettim, imgeledim, cok istedim...olmadı. Simdi o olmayan durumun isyani acisiyla yasamaya calisiyorum. Sukredip yoluma devam etmeye calisiyorum ama nefes alamiyorum. Hayata pozitif bakan biri degilim hic olmadim da..belki de bu yuzden her sey boyle
ve dikkat çeken bi başka şeyde bence uygulamaları paylaşanların veya yaptıranların çoğu erkekKızlar selamlar nasılsınız iyisiniz inşallah
Özellikle mavi arkadaşımızın yaptığı son paylaşımdan sonra paylaşımın instagram sayfasına gittiğimde postların altında yorum yapanların hemen hemen hepsinin kadın olduğunu gördüm. Ve aklıma bir şey takıldı . Bu tarz konularla kadınlar sizce de daha ilgili değil mi ? Bunun sebebi nedir ?
Belki erkekler bunlardan bi haber yaşıyorlar ve hayatı çok iyi gidiyor diyelim . Bu iyi gitmenin sebebi onların daha az duygusal olduğundan negatif duygu ve düşüncelerle Zaman kaybetmeden eylemlere odaklanması olabilir mi ? Erkekler daha rasyonel canlılar çünkü. Kadınların ise olumlu olumsuz her duygunun üzerine fazlaca düştüklerinden ve olumlu bir duygu da olsa acaba bunun içinde olumsuz ne olabilir diye kendilerini şüpheye düşürdüklerinden bu gibi konulara en rağbet eden kesim olduğunu söyleyebilir miyiz ?
bir şey değilllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?