ve dikkat çeken bi başka şeyde bence uygulamaları paylaşanların veya yaptıranların çoğu erkek. verdiğin cvpların hepsi doğru gibime geldi. yada kadınlar onlar yüzünden rotayı kaybedip bulmaya mı çalışıyorlar ki.
Benim bir kızım daha geliyormuuuş kızlar ❤❤❤
süperrrrr bi haber buuu.....Benim bir kızım daha geliyormuuuş kızlar ❤❤❤
Amin canımm çok teşekkür ederimmGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Valla öyle oldu. Önce gititğimizde %70 erkek demişti. Bu defa kız deyince bi şaşırdık süper bir haber olduuu❤süperrrrr bi haber buuu.....
Çok sevindim Canim gözünüz aydın sağlıcakla doğsun inşallahBenim bir kızım daha geliyormuuuş kızlar ❤❤❤
Sağol canım teşekkür ederim❤ inşallah sağlıkla kucaklarımıza alıyoruzÇok sevindim Canim gözünüz aydın sağlıcakla doğsun inşallahyaşasın pozitif bir kiz daha geliyor
kızlar daha önce bahsettim mi bilmiyorum mutlaka az da olsa yazdım diye hatırlıyorum @buttrly cım biraz daha detaylı biliyor.pek çok konu hakkında olumluya döndüm daha yüzde 40 falan. fakat iş konusunda daha doğrusu hakettiğim konum konusunda son bi kaç yıldır yerimde sayıyorum. talep ediyorum . ısrar ediyorum. dillekçe yazıyorum. eğitimim bu doğrultuda zaten ama biliyorsunuz bizim ülkede bazen işler başka türlü yürüyor. buda bi kök inanç sanırım ama böyle de bi gerçek vsr bu ülkede. yani özetle bu konuda bi ilerleme kaydedemiyorum. imagine ederken bile yapamıyorum. bi tarafımı bi türlü inandramıyorum. bunun altındaki kök inanç nedir. yada artt yapsam hangi duygu üzerinden gitmeliyim bilemedimmm
kızlar daha önce bahsettim mi bilmiyorum mutlaka az da olsa yazdım diye hatırlıyorum @buttrly cım biraz daha detaylı biliyor.pek çok konu hakkında olumluya döndüm daha yüzde 40 falan. fakat iş konusunda daha doğrusu hakettiğim konum konusunda son bi kaç yıldır yerimde sayıyorum. talep ediyorum . ısrar ediyorum. dillekçe yazıyorum. eğitimim bu doğrultuda zaten ama biliyorsunuz bizim ülkede bazen işler başka türlü yürüyor. buda bi kök inanç sanırım ama böyle de bi gerçek vsr bu ülkede. yani özetle bu konuda bi ilerleme kaydedemiyorum. imagine ederken bile yapamıyorum. bi tarafımı bi türlü inandramıyorum. bunun altındaki kök inanç nedir. yada artt yapsam hangi duygu üzerinden gitmeliyim bilemedimmm
şu kırmızı yaptığım yeri hiç anlayamadım. o his yerinden kapı açıyorum derken? bunu nasıl yapıyorsunuz? mesela aramasını istediğiniz yada iletişim kurmak istediğiniz biri için bu uygulamayı nasıl yapmalıyım?Artt tekniği beni direk moda sokuyor canım, çünkü çok önemsiyorum ve sonuca ulaşacağıma çok emin oluyorum. Bu çok önemli; inanç... Mesela bir yerim ağrıyor, önce soruyorum neden diye.Sonra ekliyorum bunun üzerine bir Artt iyi gider. Hemen yapmıyorum ama, böylece kendime zaman ayıracağım için seviniyorum ve bilinçaltıma güzel sinyaller gidiyor.Akaşama ya da uygun zamanda başlıyorum. Önce meditasyon moduna geçiyorum. Bol şükürler, bol ferahlık, rahatlık durumu filan... Boşaltıyorum zihnimi. Ağrıya, ya da duruma odaklanıyorum. O ağrı bölgesinden ya da his yerinden bir kapı açıyorum. İllaki her defasında bir şeyler çıkmaya başlıyor, en son mutlaka bir şeyler kalıyor. O en son şeyin bana anlattığı şeyler oluyor... Onu da ordan çıkartıp feraha kavuşuyorum resmenNe o ağrı kalıyor ne de o durumla ilgili bir şey,kökünden gidiyo; Çok şükür bin şükür.
Hemen paylaşayım.En sonlarda yaptığım Artt ta, taaa birinci dünya savaşına ve öncesine dayanan bir enerjiye ulaştım. O enerjiyi pozitife çevirdiğimde evreni şifalandırdığımı hissettim mesela. Ne tesadüf ki geçenlerde izlediğim diye bahsettiğim üstteki paylaşımdaki filmde de birinci dünya savaşından kalan mektuplar, enerjiler vardı.Filmin adı " Fall in Love"Netflix dizisi. Netflix üyeliğiniz yoksa 1 ay ücretsiz paketle izleyebilirsiniz,kayıt olmak çok kolay.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.Sağol canım teşekkür ederim❤ inşallah sağlıkla kucaklarımıza alıyoruz
Amiin canım teşekkür ederim❤Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
Bildigim kadariyla bu tur soru sormalarda cevap vermiyorsun sadece soru soruyorsun.Merhaba kızlar iyisiniz tabiki
Ben atasal yüklerden arınma meditasyonu yaptım orada işte sizi engelleyen atasal yükünüz nedir ? İşte atalarınıza bakın size ne diyorlar ? Falan gibi şeyler diyor.
E ben bunların cevabını bilmiyorum ki zaten kimden ne gibi kötü enerji gelmiş nerden bilebilirim. Dolayısıyla bu sorular cevapsız kaldı . Neyi yanlış yapmış olabilirim ?
Bildigim kadariyla bu tur soru sormalarda cevap vermiyorsun sadece soru soruyorsun.
Diyelim ki sabah kalkip acaba bugun hangi guzellikleri yasayacagim diyerek evrene sorunu birakiyorsun o da onune getiriyor
video paylaşomın için teşekkürler bebim sorunum iş yerimdekilerle değil ekiple iyiyiz. hatta gitsem üzülürler. ama artık bi kaç tık üste geçmem ve nöbetten muaf olma zamanım geldi kıdemim ve eğitimim buna uygun. ben idare ile anlaşamıyorum. dua etmek ilginç bunu keşke yapabilsem bi denemek lazım. zor gibi geliyor bana.Buna bir bak istersen. Degisim burdan baslasin engel oldugunu dusundugun kisiler icin dua et inan faydasini cooook goreceksin. Ayrica is degisikligi konusunda simdiye kadar herkes ayni seyi yasamis olabilir ama sen de bunlari yasayacaksin diye bir kural yok. Daha zamani gelmemis bazi seylerin. Butunun hayrina en dogru zamanda is degisikligin olur
Bir arkadasim devlet kurumunda memur mudur olmak icin sinava girdi. Senin soyledigim sebeplere benzer sebeplerden mudur olamadi. Peki sonra o mudur olanlar ne oldu? Hepsini baska illere gonderdilerarkadasim da sehrinde oda degisikligi yaparak ve iyi ki olmamis diyerek hayatina devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?