ben sürekli dua ediyorum neyimi kıskancaklar zaten güzel bişey olmuyor ki anlatayım ben olmayan kötü şeyler için şükrediyorum sadece buna da şükür ne acılar yaşayan insanlar var yine iyiyim benkızlar benim bildiğim nazar için, kendinizde olan güzel şeyleri herkese anlatmayacaksınız, arkadaşınız dıstunuz gözükenler içten içe sizi kıskanıyor ve enerjinizi çalıyor olabilirler. bundan sonra biraz daha dikkatli olun bakalım, fark edecek mi. Felas-nas-ihlas surelerini bol bol okuyun.
canım canım ne kadar karamsar bir cümle böyle, ne olur böyle düşünme, en basiti sağlığın yerinde mi, vücudun, tüm organların sağlıklı mı, ne kadar çok şükredecek şeyimiz var. iyi düşünelimki, haytımızda da güzellikler olsun değil mi? hergün akşam yatarken 10 tane şükür cümlesi yazar mısın? bir ara yapmıştık burda ve bana çok iyi gelmişti.ben sürekli dua ediyorum neyimi kıskancaklar zaten güzel bişey olmuyor ki anlatayım ben olmayan kötü şeyler için şükrediyorum sadece buna da şükür ne acılar yaşayan insanlar var yine iyiyim ben
benim hayatım da sorunum yok sevgilim var aramız gayet güzel iş hayatım gayet güzel şükrediyorum ama evimde durumlar hep kötüydü yıllarca babamdan çektik geçen sene vefat etti şimdi oğlundan çekiyoruz hergün endişeyle bekliyoruz deli dolu bi çocuk üniversite mezunu ama kabadayı gibi dolanıyor belinde silahla hayatında ilk defa dayak yedi arkadan beyzbol sopasıyla vurup bayıltmışlar bunu kendine yediremiyor o döven çocuklar ortadan kayboldu korkudan ama eninde sonunda rastlaşıcaklar napıcam bilmiyorum korkudan ölüyoruz annemle çare de bulamıyorumcanım canım ne kadar karamsar bir cümle böyle, ne olur böyle düşünme, en basiti sağlığın yerinde mi, vücudun, tüm organların sağlıklı mı, ne kadar çok şükredecek şeyimiz var. iyi düşünelimki, haytımızda da güzellikler olsun değil mi? hergün akşam yatarken 10 tane şükür cümlesi yazar mısın? bir ara yapmıştık burda ve bana çok iyi gelmişti.
hımm anladım canım, ama kardeşin için yapabileceğin tek şey dua ve de imagine. çünkü o yaşlarda maalesef hiçbir söz, hiçbir öneri onlar tarafından kabul edilmiyor. bu yüzden yapacağımız tek şey dua, bende de var bir kardeş, seninki kadar olmasa da, elinizden bişey gelmiyor maalesef. Allah onlara hidayet versin inşallah.benim hayatım da sorunum yok sevgilim var aramız gayet güzel iş hayatım gayet güzel şükrediyorum ama evimde durumlar hep kötüydü yıllarca babamdan çektik geçen sene vefat etti şimdi oğlundan çekiyoruz hergün endişeyle bekliyoruz deli dolu bi çocuk üniversite mezunu ama kabadayı gibi dolanıyor belinde silahla hayatında ilk defa dayak yedi arkadan beyzbol sopasıyla vurup bayıltmışlar bunu kendine yediremiyor o döven çocuklar ortadan kayboldu korkudan ama eninde sonunda rastlaşıcaklar napıcam bilmiyorum korkudan ölüyoruz annemle çare de bulamıyorum
Amin canım dua ediyorum hergün her gece omuş gibi onun adına efendi akıllı sakin bir çocuk olduğu için şükrediyorum inşallah buda geçerhımm anladım canım, ama kardeşin için yapabileceğin tek şey dua ve de imagine. çünkü o yaşlarda maalesef hiçbir söz, hiçbir öneri onlar tarafından kabul edilmiyor. bu yüzden yapacağımız tek şey dua, bende de var bir kardeş, seninki kadar olmasa da, elinizden bişey gelmiyor maalesef. Allah onlara hidayet versin inşallah.
şu kırmızı yaptığım yeri hiç anlayamadım. o his yerinden kapı açıyorum derken? bunu nasıl yapıyorsunuz? mesela aramasını istediğiniz yada iletişim kurmak istediğiniz biri için bu uygulamayı nasıl yapmalıyım?
Vay bee! Müthiş bir deneyim olsa gerek.Peki Artt yaparken videodan mı yoksa kitaptan mı faydalanıyorsun? Video biraz hızlı ilerliyor, video bana kitaptan daha pratik gelse de uyumadığım nadir anlarda hızına zor yetişiyorum.
Pratik her zaman daha faydalı oluyor değil mi:)Bana videolar yeterli geldi ama kitaplarında daha fazlası vardır diye kitabı da aldım. Videolardan önce kitabı alsaydım yapamazdım sanırım
Pratik her zaman daha faydalı oluyor değil mi:)
Bir şey daha soracağım canım. Beni çok rahatsız eden bir duygu var. O duyguyla ilgili ne zaman bir olay yaşasam ya da o duyguyu hissetsem sadece tek bir bölgemde değil, bedenimin neredeyse tamamında hissediyorum. 3.4.5. çakralarımın olduğu noktalarda kasılma,kollarımda uyuşma olarak, sırtımda yanma, kafamda da zihin bulanıklığı şeklinde yaşıyorum ve bütün bunların hepsini aynı anda yaşıyorum. Bir boşaltma yapmaya çalıştığımda bunu bölge bölge mi yapmalıyım yoksa aynı anda bütün bölgelerden kapı mı açmalıyım?
Bir şey daha var. O duyguyu bazı oturuş stilini yaptığımda daha yoğun hissediyorum. Mesela midemi sıkıştıracak şekilde oturduğumda çok yoğun yaşıyorum.Bedensel hareketlerimizin duygularımız üzerinde etkisi olabilir mi dersin?
Tüm vucudundan acabilirsin canımmavidelisiii aymem. Dev bir kapı. Ben cok defa actigimi biliyorum yani
anladım zaten çünkü benim kızımda kelimenin sonumdaki bütün n leri m diye söylüyor hiç yabacılık çekmedim bu YÜZDEMMaymem=aynen
soruyuTüm vucudundan acabilirsin canımmavidelisiii aymem. Dev bir kapı. Ben cok defa actigimi biliyorum yani
Merhaba Hanımlar ben de bir kaç gündür olumlamaya yapmaya başladım ama tam olarak kendimizi nasıl odaklayabiliriz? Zira ya iyle olmazsa diye vesvese veriyor şeytan arada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?