- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Kötü niyetli insanlardan Rabbim korusun bizi insallah enerjimiz her daim yüksek olsunFelak nas ikisinide 3 defa okuyorum. Bazende YouTube'dan kuran açıp dinliyorum uyumadan önce yada kendim okuyorum Türkçesini böylece rahatlamış oluyorum.
Benim için çok inişli çıkışlı ama sonu çooooook güzel biten bir gündüHerkese iyi geceler diliyorum. Allah huzur versin
Olumlamalarin işe yaradığını düşünüyorum. Bugün dışarı çıktığımda birçok kişiyle göz göze geldim. Normalde görünmez hayalet Casper gibiyimdir. Tabi denk gelmişte olabilir
Ben nazara çok inanan biriyim bol bol dua okuyun. Ne zaman dışarı çıksam eve gelince okumaya çalışıyorum. Dışarıda kimin neye gözü değiyor hiç belli olmaz. Mesela dışarıdan mükemmel hayatım var gibi görünüyor benim. Bunu ben değil çevrem söylüyor. Halbuki işsizim, özgüven problemlerim var, panik atağim var, sevgilimle sürekli sorun yaşıyoruz, gün aşırı ağlayacak bişey çıkıyor. Ailemin sağlık sorunları oldu ve olmaya devam ediyor vb. Ama insanlar onları görmüyor. Ah ne güzel bir eli yağda bir eli balda diyorlar. Olmayan şeye nazarlari değiyor. Bu konuda çok doluyum biraz uzun oldu kusura bakmayınha yinede şükür halime asla isyan etmiyorum ama keşke kem gözlerini benden çekseler
canım yeni başladığın için tabii cümlelerin çok negatif söylemler içeriyor, bu çok normal. eğer ki sayfaları baştan okumaya başlarsan, sözün ne kadar önemli olduğunu, kullandığımız kelimelerin gücünü öğrenirsin. lütfen dediklerimi ihmal etme, emin ol zamanla sen de ne demek istediğimi anlayacaksın. ilk tavsiye olarak da negatif kelimeletini pozitifle değiştirerek işe başlayabilirsin.Olumlamalarin işe yaradığını düşünüyorum. Bugün dışarı çıktığımda birçok kişiyle göz göze geldim. Normalde görünmez hayalet Casper gibiyimdir. Tabi denk gelmişte olabilir
Ben nazara çok inanan biriyim bol bol dua okuyun. Ne zaman dışarı çıksam eve gelince okumaya çalışıyorum. Dışarıda kimin neye gözü değiyor hiç belli olmaz. Mesela dışarıdan mükemmel hayatım var gibi görünüyor benim. Bunu ben değil çevrem söylüyor. Halbuki işsizim, özgüven problemlerim var, panik atağim var, sevgilimle sürekli sorun yaşıyoruz, gün aşırı ağlayacak bişey çıkıyor. Ailemin sağlık sorunları oldu ve olmaya devam ediyor vb. Ama insanlar onları görmüyor. Ah ne güzel bir eli yağda bir eli balda diyorlar. Olmayan şeye nazarlari değiyor. Bu konuda çok doluyum biraz uzun oldu kusura bakmayınha yinede şükür halime asla isyan etmiyorum ama keşke kem gözlerini benden çekseler
Felak, nas, ayetel kürsi, ihlas ve fatiha surelerini 7 şer kez okursan çok daha yararı olacaktır.Felak nas ikisinide 3 defa okuyorum. Bazende YouTube'dan kuran açıp dinliyorum uyumadan önce yada kendim okuyorum Türkçesini böylece rahatlamış oluyorum.
bu fikre bayıldım bende yapıyorum teşekkürlerTeşekkür ederim
Yarın bir defter edinip bu topigi baştan not alarak okuyacağım. Gelişmeleri de sizinle paylaşırım mutlaka.Kitapları da yarın çarşıdan bakayım, teşekkür ederim öneriler için
Kimin videosu bu bankadan açamıyorum da bunu göremedim kimin olduğunubu yorum beni çok heyecanlandırdı...eskileri okuyorum yeniden denemek isteyenler olur diye paylaşıyorum. ..
evet aynen dediginiz gibi, yani insanlar kendilerine yogunlasacaklarina ona buna imreniyorlar, enerjilerini bu yönde kullaniyorlar
simdi kendim icin de bunlar gecerli ama ben hayatimi seviyorum, ne zorlugu cekersem cekeyim dimdik durmaya calisiyorum evet benim de panik atagim var, ailemden destek göremeyecegim kadar uzaktayim, hasta olsam bir saat dinlenemiyorum ama ben sikayet etmem bunlar icin, kabullenip yoluma devam ederim
fark ettigim cevremdeki insanlar bana cok rahat surat yapiyor, sebebi belki dedikodu bilemiyorum kimseye zararim yok ama mahallenin gözüne batiyorum
vicdansizlara fazla geliyorum, ben kendimi sevmeye, gelistirmeye calisan biriyim. bu enerji yerinde sayanlara iyi gelmiyor, bilemiyorum ama bu böyle
ama pes etmeyecegim, esime ve cpcuklarima sariliyorum, ne zorluklar yasadim, yeri geldi iyi oldum yeri geldi kötü, hata da yaptim belki ama her zaman ayaga kalkip dogru devam etmeye calistim
neyse de iste insanlarin bu kem gözleri bana ugruyor bu aralar
hayatimi seviyorum bunu her sabah hissetmemeleri mümkün degil
negatif enerji aliyorum, hep yolda sokakta, bakislarindan üzerime zehir akiyor sanki, cok yorucu bununla yasamak
Olumlamalarin işe yaradığını düşünüyorum. Bugün dışarı çıktığımda birçok kişiyle göz göze geldim. Normalde görünmez hayalet Casper gibiyimdir. Tabi denk gelmişte olabilir
Ne zorluğu çekersem çekim diyerek evrene meydan okuyup göndeerrrr banaa gööönder diyorsunuz. Buradaki amacımız evrenle dost olmak, bağcıyı dövmek değil de bağdan üzüm yemek... İşte o yüzden kendinizi evrenin sevilen çocuğu olmalısınız. Kurban rolünden çıkmalısınız. Evrenin iyisi kötüsü diye yargı yoktur. Başka bir boyutta iyilik,doğruluk o başkalarıı için geçerlidir.Ama onlar haklıdır,siz kötüsünüzdür evren için. Evren sadece iç duygulara,enerjilere cevap verir. Siz haklı mı olmak istiyorsunuz, yoksa mutlu mu olmak istiyorsunuz? Sırf bu yüzden belki de kendimizi haklı kılmak üzere kaç insanı çekiyoruz, kendimizi zora sokan. Şimdiden bir sürü absürt, tuhaf insana gönüllü olmalıyız ki enerjiyi sertleştirip okları kendimize çevirmemeliyiz. Enerjisi yüksek insana büyüler, nazarlar tırı vırıdır. Çünkü onlar da birer enerjidir, ama negatif enerjidir. Enerjisi düşük insanlara bulaşır ve çarpar resmen. Kendimize ne kadar değer verirsek o kadar mutlu oluruz ve çevredekiler bizi o kadar az etkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?