Rica ederim ne demekÇokk teşekkürler hemen alıp okucam ihtiyacım var çünkü bizim aramızda çok bağ oluştuğunu hissetmiyorum bu duruma çok üzülüyorm kış bebeği doğru düzgün üşütür diye ten teması yapamadım emzirme olmayınca hani annenin kucağına gelir sakinleşir ya bizde öle olmuyo yada sesimi ayırmıyo beslerken bende temasta olmaya dikkat edicem bitek kanguruda gezidiriyorum orda biraz bağımız oluşuyo sanki emiyomu sorusu bana kabus oldu ya bizim doktorlar emzirmem için okadar zorladılarki ters tepti sanırım bende bebek te istemiyinceartık büyüsün diye beklememek şimdiden mutlu olmak istiyorum çok istemiştim çünkü bebeğim olmasını
2 ayımız beyaz gürültü sesiyle geçti bebekten önce çıt çıksa uyuyamayan ben beyaz gürültü sesiyle nası uyuyodum:) kitabı gerçekten mrk ettim hemen okucam ya çok saolunRica ederim ne demekO bağ mutlaka var anne bebek arasında göbek bağı kesilsede onlar bize hala o enerjide bağlılar anne karnindaki sıcaklığı o sıkı duruşu arıyorlar onun icin bolca kucağınıza alın göğsünüze dayayın sımsıkı o aglama krizleri büyüme ataklarından olabilirmis. Mutlaka sizin sicakliginizi evin diğer üyelerine göre daha cok ister arar sizi emin olun. Bolca adini söyleyin seslenin bakın nasıl kulak kesilir annesi
Tlflara indirilen uygulamalar var anne karni sesi veya beyaz gürültü belki dinlettiniz bilmiyorum onlarda sakinleştiriyor bebeği.
Kitapta da daha çok önce anneyi iyileştirme yani bizim kendi annemize nasil baglandigimizi anlatiyor biz kendimizi anlayıp sarıp sarmalayınca onarinca bebekle aramızdaki ilişkide güven duygusu saglamlasiyor bebekte hayata güvenmeye başlıyor bunu bir hikaye içinde anlatıyor yazar.
Kesinlikle haklısın2 ayımız beyaz gürültü sesiyle geçti bebekten önce çıt çıksa uyuyamayan ben beyaz gürültü sesiyle nası uyuyodum:) kitabı gerçekten mrk ettim hemen okucam ya çok saolunkesinlikşe mutlu ve sağlıklı annenin bebeğine yapacağı en büyük iyilik olduğunu düşünüyorum ilk başta acıkmak duşa girmeyi istemek bile sanki bebeğe haksızlık yapıyorum gibi geliyodu aslında tam tersi ben mutlu olunca ona daha iyi bakıyorum hatta tüm eve mutluluk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?