Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba arkadadaşlar bu kitabı okuyan var mı yeni aldım bir kaç sayfa okuyabildim henüz
Ben yarisindan fazlasini okudum ama yarim biraktim canim. Kitabı sakin sakin sindire sindire okumak istiyordum cunku.Bir turlu o firsati yakalayamadim Baştan okumak planim dahilinde ama. Guzel bir kitap, cok farkli bakis acilari sunuyor. Aaa ben bunu boyle düşünmemistim dedirtiyor.

N nilsen89 O donem bende annemle hic gecinemedim. Ama annem beni hic yalniz birakmadi. Farkli sehirlerdeyiz. Tlf.da sesimden halimi anliyordu. Sik sik geldi. Hakki odenmez valla.
Bu sikintilari yasayan yuzlerce kadin var. Donemsel bir durum ve gececek. Kendi mutluluguna odaklan. Bu cumle ilk anda kulaga bencilce geliyor ama yillardir bu topik te paylastigimiz en temel bilgi ; kendini sevmek, kendine deger vermek, bebekliginde almadigin sefkati su anda kendine vermek, ozsefkat, ozsevgi. Bunlar varsa zaten enerjin yuksek oluyor.
Mutluluk bir tercih, bende oyle dusunuyorum.Nasil yasayacagimizin tercihi kendi elimizde.

İki alıntı yaptım sanırım bir türlü düzeltemedim neyse bende temizlik yaptım yeni bitiridim enerjim yükseldi resmen bugün sabah 5 te meditasyon yaptım mistik yokun içindeki çocuğu iyileştirme 25 dakikalık bir videoydu ama bana sanki 2 dakikalık geldi o kadar güzeldi ki geçmişe gittiğimde 2 yaşındaydım ve altıma yapmıştım ve ben hıçkıra hıçkıra öyle ağladım ki sanırım annem kızmıştı ben onu kendi çocuğum gibi banyo yaptırdım güzelce giydirdin sarıldım onunla uyudum meritasyon bitiyor dediğinde uyanın dediğinde üstünü örtmeyi unuttum döndüm tekrar üstünü örttüm beynim mi uydurdu gerçek mi bilmiyor ama çok ağladım zaten zor bir çocukluk geçirdim annemden çok dayak yedim çok sevgisini göstermedi içten çöl severdi biliyorum ama sarıldığını hiç hatırlamam ve babama kızgındı guatırı vardı sinirliydi beni çöl dövmüştür Erken yaşta vefat etti 43 yaşındaydı böyle bdv ye çevirmek istemiyorum ana bazı şeyleri paylaşmak istedim halaylar vardı bizi sağolsunlar çok ezdiler şimdi işim var kimseye muhtaç değilim ama ben kendimi çoğu kez yine ezik hissediyorum affetme çalışmaları yaptığımda halamları affettim ilk evlenecek arkadaşlara şunu söylicem lütfen önce kendinizi sevin kimsenin sevgisine muhtaç olmayın ben evliyim o kadar kendimi değersiz görmüşüm o kadar sevmemişim ki eşim beni çok sevdi bana uymayan şeyleri olmasına rağmen vazgeçmedim o beni sevdi ya ben zaten çok değersizim kimse beni sevmez değer vermez ben ona o kadar bağlandım kendime üzülüyorum şimdi zor bir evliliğim var neresinden kendimi evliliğimi iyileştirmeye çalışsam başka bir şey çıkıyor birşey içinize sinmiyorsa zorlamayın ben çok zorladım benim gibi üç arkadaşım var onlarda çok zorladı şimdi üçümüzde sürünüyoruz sizi gerçekten tatmin edecek biriyle evlenin ben artık benim yaşamam lazımmış kendimi iyileştirmek için diyorum böyle bakıyorum olaylara biraz uzun oldu kusura bakmayın

Iyi geceler canlar. Çok mutluyum çünkü uzun zamandır listemde bekleyen bir türlü firsat bulup da alamadığım kitaplarımı aldim sonunda hem de %50 indirimle Yasadigim şehirde bir kitabevinde indirim vardi hemen degerlendirdim burada onerilen tum kitaplari not etmistim fakat sadece bunlari bulabildim. Daha cok internette satiliyo sanırım. Bılincaltinin gücü , Sınırsız Güç ve Düşünce Gücüyle Tedavi cok beğenilmişti. Mümin Sekmanin kitabi ve Seninle Başlamadı ise rafda dikkatimi cekti ve sanki "Beni oku pişman olmazsın" dedi Beğendiğim bölümleri buradan paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum Masamda karsida dizili olan kitaplari da burada duyup okumuştum cok guzeller. Tavsiye edebilirim

Eklentiler

• 20200403_001919.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 42

Duruma dışarıdan bakabiliyorsun bu harika bir şey. Fark ettin mi "durumuna" demedim, "duruma" dedim. Çünkü o sana ait değil, enerjini değiştirdiğin anda değiştirebileceğin bir şey. Sen en önemli kısmını yakaladın.
Şu an yetişkin olan insanların anne-baba-öğretmenleri çok narsistti. En iyi ben bilirim,ben yaparım,ben kusursuzum.. kafasındaydı. Yalnız değilsin çoğumuz yaşadık, daha önce arkadaşların da yazdığı gibi anne olduğumuzda kendi değerimizi anladık. Anne olunca anneni anlarsın diyorlar, anne olunca hiçbir zaman annemi anlamayacağımı anladım. Ben çocuklarıma durup durup sarılır,öperim koklarım. Hiç bilmem ben annemin sarılıp öptüğünü mesela. Ama içimde anneme zerre kızgınlık yok; toplumun dönemin yani o zamanın enerjisi,dönemin getirdikleri,annemin psikolojik-fizyolojik durumu...Hepsi etkiliydi.Tabi o döneme gelen biz çocukları da o döneme aittik enerjimizle,yapımızla. Onları kaldırabilecek güçlükteydik, bizim de normallerimiz onların normalleriydi zaten. Biz şu anla kendimizle karşılaştırdığımız için kıyaslama fırsatı bulabiliyoruz. Kendimizi iyileştirdikçe de hayatımıza daha gelişmiş,iyileşmiş insanlar geliyor.

Şu an dünya da kendini iyileştiriyor. Corona virüscüğü sayesinde enerjisini temizliyor. İnsanoğlunun tahribatları hızla toparlanıyor enerji olarak, yakında fiziksel olarak da karşımıza çıkacak. Avm ler kapalı; onların o düşük, kötü enerjilerinden eser yok şu an mesela. Çılgınca seyahetler, gösteriş çılgınlıkları azaldı hatta bitti bile diyebiliriz. Çekilin artık evinize,içinize dönün diyor doğa.Biz enerjimizi yükseltirken siz de yükseltin ve birlik olalım diyor. Doğa yeniden uyandığında bizler de onun enerjisine yetişebilmek adına coşkuda,huzurda,neşe de kalalım. Ne yaşandıysa ne olduysa o enerjilerle oldu.Şimdi frekansı coşkuya,şükre çevirme zamanı

Teşekkür ederim ne kadar güzel özetlemişsiniz durumu kimseye kırgın kızgınn değilim sadece artık kendimi iyileştirmeyi seçiyorum o zamanın şartlarıydı bende öyle düşünüyorum mistik yolun içindeki çocuğu iyileştirme meditasyonunu yapıyorum bıkana kadar yapmayı seçiyorum bana çok iyi geliyor.

kızlar herkese mutlu gunler :)
uzun zamandir aklimi kurcalayan ve merak ettigim bir soru var, şimdi bazi kadinlar olur ya, mesela cok guzel bir kadından ortalama güzellikle bile daha fazla dikkat cekerler , yani aurasi var deriz,daha cekici gelir. bu nasil oluyor ne yapabiliriz aura icin :)

Auro herkeste vardir canim sadece kiminde yuksek kiminde az olur
(Ben mesela gozlerimin yaninda isik gecer gibi suzulme goruyorum o auraymis..)
Yukseltilirmi blmiyorum ama sanirim dogustan

Parantez icinde ki farkli bi ornekti

Auro herkeste vardir canim sadece kiminde yuksek kiminde az olur
(Ben mesela gozlerimin yaninda isik gecer gibi suzulme goruyorum o auraymis..)
Yukseltilirmi blmiyorum ama sanirim dogustan

Parantez icinde ki farkli bi ornekti
bazı meditasyon teknikleri varmis bu sekilde aurana odaklanaarak hissedip guclendirebiliyormussun denemek istiyorum daha önce dusuce gucuyle hayatimda bazi seyleri degismisti cok guzel sonuclar almıştım buraya da yazmistim :)
bu topige tekrar katilmak istiyorum cok güzel bir enerjisi var

Muhakkak vardir.videolari var bunun ama bakinabilirsin. Bende ucretli bilincslti calismasi yaptim terapi olarak aldim.kendimde yaptim olumlama vsInsanin dusunce dunyasi degisiyor. Insallah hayirlisi hakkinizda

Muhakkak vardir.videolari var bunun ama bakinabilirsin. Bende ucretli bilincslti calismasi yaptim terapi olarak aldim.kendimde yaptim olumlama vsInsanin dusunce dunyasi degisiyor. Insallah hayirlisi hakkinizda
tesekkur ederim ben bu calismalara baslayayim yakin zamanda :) topigi takipteyim

Reactions: H M

Aura bizim çekim gücümüzdür, insanlar üzerindeki etkimizdir. Çirkinlikle,güzellikle,beyazlıkla,siyahlıkla...ilgisi yoktur. Tamamen içimizdeki enerjiyi dışarıyı yansıtmakla ilgisi vardır. Ben aura enerjisinin en çok kalpten yayıldığına inanıyorum mesela. Kalp manyetik etkisi en güçlü alan olduğuna inanılıyor. Kalbimizde ne kadar çok sevgi,ferahlık,hoşgörü bulundurursak enerjimiz o kadar saf ve güzel oluyor,öyle de dışarıya yansıyor. Kalbin yargısı olmadığı için zihinden bedene herhangi negatif akış da gerçekleşmiyor ne bağırsaklar etkileniyor ne hormonlar. İçerideki huzur artık dışarı taşıyor. Bedensel ve zihinsel muhteşem bir uyum,denge hali.

İş bu hale gelebilmekte tabi. Bakış açımızı yıkıp yeniden kuruyoruz. Yargılarımıza göre sürekli bedenimizdeki enerjiler,frekanslar değişiyor. İyi kötü yargılarımızı rafa kaldırmamız gerekiyor ki enerjimizi etkilemesin. Dedikoduyu bırakıyoruz,insanları kategoriye sokmuyoruz. Akıllıymış, akılsızmış, akıllarını kullanamıyorlarmış; çirkin,güzel, dindar,dinsiz, muhafazakar,kapalı, zengin,fakir,uzun,kısa,... gibi dönemimiz yargılarını da bırakıyoruz. Dönemimiz diyorum önceden kiloluysan demekki yemek bulabiliyorsun, zenginsin-güzelsin demekmiş

İnançlarımızla uyumlu şekilde yaşarsak auramız yükseliyor, kendimize de inancımız artıyor; bir nevi olumlama da yapmış oluyoruz. Yanlış yaptığınızı düşündüğünüz bir şey varsa onu yapmayı bırakalım yanlış olduğunu düşündüğümüz kişilerle görüşmeyelim.Ruhumuza ağır gelen her şey bizi de auramızı da düşürür. İnançlı biriysek namazımızı kılabilir;esmalar,dualar okuyabiliriz.

En saf halimizde auramızın pırpıl pırıl olduğuna inanıyorum ama inançlarımızla,enerjimizle üzerini örtüyoruz. Enerjimizi yükselterek auramızın ışığını ortaya çıkartıyoruz aslında. Fazlalıklarımızdan, yüklerimizden kurtularak bunu yapıyoruz. Kendimizi sevgiye açıyoruz, kabule açıyoruz. Geçmişi, geçmişteki kalıplarımızın negatif enerjilerini serbest bırakıyoruz; korkuların,endişelerin üzerimizden hafifçe geçmesine izin veriyoruz.

Ne zaman esmalarıma-dualarıma,sporuma, meditasyonuma sarılsam hayatım bir anda değişik insanlarla çevreleniyor.Hepsi de çok farklı ortamlardan. İlhamlar akmaya başlıyor. O sürede çevremdeki insanlar bana sevgiyle,coşkuyla yaklaşıyor. İyi ki varsın, bize çok iyi geliyorsun diyorlar. Onlar da bana çok iyi geliyor. Sonra bir bakıyorum ortamım tamamen değişmiş bulutlar üstünde uçuyor gibi oluyorum

Aura değişikliğinizin en önemli göstergesi etrafınızda değişen insanlar ve size tepkileri. Artıp artmadığını,değişip değişmediğini ordan anlayıp sağlamasını yapabilirsiniz

Ne zaman değişikliğe karar versem,değişikliği hissetsem hemen enerjimi yükseltme moduma geçiyorum.Artık çok daha kolay gerçekleşiyor, enerji hafızamda yeri var; tecrübelerimle de inancım artmış oldu. Geleni tanıdığım için de risk de alıyorum fırsata atlıyorum hemen

ahh canim ne güzel yazmışsın öyle okurken bile cok huzurlu hissettim cok tesekkur ederim böylesine açıklayıcı yazdigin icin
hangi esmalari cekiyorsun? esmalara cok inanırım hepsinin de farkli etkisi var, mesela sevilmek sayilmak için ya Vedud diyorlar kacar tane cekmen gerektigi de yaziyor. Sen hangilerini çekiyorsun? yogaya kisa zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum ben de ,ruhuma cok iyi geliyor :) bilincialti temizligimi de yapicam, dedikodu yapıyorum malesef bu bir gerçek ama kendimi düzelticem, iyi ki yazdin

Rica ederim.
El Vehhab,Ya Latif,Eş Şekur kendime en yakin hissettigim esmalar surekli cekesim gelir. Ya Berr,Ya Muktedir,Er Rafi,Ya Mukaddim de cekerim gün icinde.
Duzenli olarak
"La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram" bunu da cekerim cok kapsamli

Günaydınlar
Her sabah uyandığımızda kendimizi iyi hissettiren bir şeyler yaparsak, titreşimimiz cevap olarakbize çok daha iyisiyle döner.
Harika titresimlerle dolu,şifa dolu,mucize dolu bir gün olsun herkese
Amin Canim öyle olsun ❤ Ben bugün bolca temizlik ev toparlama yaptım. Bebekle birlikte temizlik düzen daha bir titiz olmuştum bu virüs nedeniyle daha da dikkat eder olduk galiba sonra güzel bir duş aldim duşa girmedem suya niyetimi söyledim. Bu dusla suyla arınmaya yüzde yüz bütün hücrelerimle ve benligimle ışıkla ve sevgiyle dolmaya niyet ediyorum dedim Her banyoda yapiyorum. Çok çok daha iyi hissediyorum.
Düşüncelerimi de yokluyorum ara ara duyguları serbest bırakmaya salıvermeye özen gösteriyorum
Sanki bu corona olayi ile birlikte tüm dünya kendini temizliyor değil mi insanlar evler sokaklar caddeler şehirler arınıyor enerji yükseltmeye çalışıyor dünya...
Dilerim en kısa zamanda herşey düzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…