Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sahra- cım ben de yazacaktım bugün ama yazmak için en müsait enerji ve zaman tam da şimdidir umarım.Çünkü bu yazıya başlayalı epey oldu gönderemedim sizlere hala Bugün çok kararlıyım yazmaya ama.

Çok ilginç dönemlere girdiğimizi,gireceğimizi çok önceden söyleniyordu. Çok yazı paylaşmıştım ben de. Hatta tüm hazırlıklarımız,iç huzurumuzu sağlamamız bugünler için,bugünlerdeki değişimler için. Enerjimizin karşılığını hızla alacağımız döneme girdik. Medyadan uzaklaşmamız gerekiyor.Çünkü bize korku yayını yapıyorlar. Yönümüzü şükre,coşkuya vermeliyiz ki bu harika frekansımız gerçek sağlığına kavuşmakta olana evrene ve insanlığımıza çok daha hızla şifa olsun. Her şey çok çok çok daha güzelleşecek, zaten öyle de
 
Amin Öyle Olsun inşallah
Evet Canim kesinlikle haklısın
Bu takip ettiğim sayfa toplu şifa meditasyonu yaptiginda yakalarsam burda da paylasirim zamanını... dua, namaz, meditasyon gönlünüzden nasıl kopuyorsa öyle katılın önemli olan bütünün en yüksek hayrına olması dileğiyle, kalbinizden aşkla çıkan sevgi, şifa niyeti
 
Selamlar,
Corona virüscüğü bize neler neler öğretiyor...Bir kere hepimizin bir olduğunu bize açık açik gosteriyor.
Afrika'da kelebek kanat çırpsa Amerika da firtina çıkar...Evet...Çin' de yarasa dünyanin tüm düzenini ne hale getirdi. Ne zengini,ne akıllısi,ne soylusu...hepsi bu sürecin içinde.
Değil dışarı çıkip eğlenmek,arkadaşımızla evimizde kahve içemiyoruz. Şu an en küçük tatil planı bile içimizi gıcıklıyor,nasıl mutlu oluyoruz. İşte bu zıtlık durumudur bize hayallerimizin ötesini çekecek olan;enerjimizi,frekansımızı harika boyutlara taşıyıp paralel evrene geçiş hissi yaşatacak olan.
Kurabildigimiz kadar hayal kurmali,imajinasyonlarimizi doyasiya yaşamalıyız. O harika aile ortami,O harika aşk,O harika eğitim,O harika ev,o harika araba,o harika dostlar,o harika ortamlar,o harika işler,...Her biri bizi alanına davet ediyor,biz de onlara alan açalım hadi
 
Gunaydinlar topikcanlar,
Evrenin bizim bildigimizden cok farkli uygulamalari var yasalari dahilinde. Hic tahmin etmedigimiz, aklimizin ucundan bile gecmeyecek şekilde iş ve işlemleri var. Kendim icin homeoffice calismayi, kizim icin homescholing yani evde egitim, oglum icin gozumun onunde olup kendim bakmak ve tabiki eşimin daha az calisip birlikte bol bol vakit gecirip ev islerini birlikte yapmak ...Hepsi şu an mucizevi şekilde gercek oldu. 2 haftaya onceye kadar oglum her gun anne yine mi is diyordu, tatil olsun diyordu.Bunun nasil mümkün olabilecegini ona sorarken aslinda evrene de sordum. Evet artik cok mumkun...Akıl almaz hizla gerceklestigine hep birlikte şahit olduk.
Bu sürede yine cok isteyipte firsat bulamadigim tüm gereksiz eşyalari evden cikariyorum.Dip bucak temizligimi yapıyorum.Kafamda erteledigim her işi yaptikca enerjim ışıl ışıl oluyor. Okuyamadigim kitaplarimi okuyor, izlemedigim filmleri izliyor, yapmak istedigim duzenli saatli sporumu yapiyorum. En son 3 yil once gordugum kilolari tekrar görüyorum cok şükür. Saçlarima istedigim sekli veriyor, cilt bakimi saç bakimini doya doya yapiyorum. Yapmayi istedigim diger faalyetleri iple cekiyorum. Bunlardan daha guzel neler olur daha coskuyla,daha mutlulukla diye soruyorum.
Tabi bu sürede esmalarim,dualarim,imajinasyonlarim,meditasyonlarim da peak yapmış durumda sonsuz şükürler olsun.Gecen sayfada sormustum neler var Allahi daha yakindan hissettirecek coskuyla diye...Evet o da realitem oldu.
Sizler de bir bu zamanlari bir firsata cevirebilmenin yollarini bulabilirsiniz,belki halihazirda oyledir zaten benim ki gibi. Neler var coskuyla,huzurla,mutlulukla ve tabiki saglikla yasayacagimiz-realitemiz olacak hangi hayallerimiz,imajinasyonlarimiz var
 
Tamda istediğim tarzda filmler çok teşekkür ederim şansıma karşıma çıktı çok işime yaricak :)
 
Merhaba pozitif canlar
Bu yazıyı okumanızı mutlaka!!! tavsiye ederim ...
Loise Hay in " Düşünce Gücü ile Tedavi " kitabını tekrar okumam gerektiğini gösterdi ...
 
Merhabalaar kizlar ben bu dusunce gucu ve olumlamalarla ilk olarak bu sayfa sayesinde tanistim 1 bucuk yil once. İyiki de gormusumYeni tasindigim sehirde de tesadufler eseri bununla ilgilenen bir grup ve toplantilarina katilma imkani buldumbir suredir virusten oturu toplantilari yapmiyoruz. 1bucuk yildir kendimi daha iyi mutlu ve kucuk mucizeleri hissetmenin verdigi huzurla dolu hissediyorum. Simdi burayi bdv'ye cevirme gibi bir derdim yok ama akil danismak istiyorum. 32 yasindan 33 yasina gectigim su siralarda artik hayalimdeki insani bulayim da evleneyim ve mutlu bir birlikteligim olsun cok istedim. 1 yil once tanistigim kisiye gercekten asik oldum. Elimden geleni yaptim. Ruh esim sandim ama degilmis. Mutsuzluktan baska bisey getirmedi. Cidden buyuk problemleri vardi ve ben onu seversem mutlu olursak duzelir sandim ama aksine daha cok beni dibe itti. 2 ay once bitti. Bu iliskiden almam gereken dersi aldim. Benden onemlisi yok evet. Ama aklima takilan su ben bu kadar imajinasyon olumlama yaparken nasil bu kadar geri tepti. Neyi tam yapamadim acaba. Evet biliyorum bu hisler eksiklik hisleri ama insanlar evlenecekleri insani cok daha kucuk yaslarda bulup evlilik asamasina gelirken ben nerde hata yapiyorum acaba bilemedim. Akliniza ihtiyacim var kendim cikamadim bu isin icinden
 
Son düzenleme:
Demek ki nasip değilmiş bir taraftan da öyle bakmak lazım. Yaşadığımız her olay ve hayatımıza giren her insan kendimizi daha iyi tanımamızı sağlıyor. Bence akışına bırakın şu yaşıma geldim diye acele etmeyin. Siz akışına bıraktıkça Düşünmemeye çalıştıkça işler çok daha kolaylaşacaktır. Ilişkinizin bitmesine sevindim çünkü baştan belli oluyor mutsuz bir evliliktense başlamaması hayırlı olan. Bilinçaltı temizliği icin Youtube da Güneş Tanin videoları etkili. Artt yontemiyle bilincaltini formatliyo. Burada bircok arkadasimiz deneyip yarar sagladi okudugum kadariyla. Ben de yeni basladim fakat cok odaklanamiyorum ama pes etmeyip devamli deneyeceğim. Inanıyorum zamanla buttrfly Sahra- gibi bilinçaltıma akıp tertemiz oluncaya kadar piri pak yapacağım
 
Kızlar Bugün uzun zamandır odaklanamadigim affetme meditasyonunu yaptim. Daha önce burada öğrendiğim hayallerimi yaratıyorum meditasyonunu yapmıştım fakat odaklanamadığım için pek rahatlama olmamıştı. Demek ki daha zamani gelmemisti. Bugün de Evrim Balıkçının derin affetme meditasyonunu yapmayı denedim. Bu sefer sakinliğimi korumaya calistim ve ic sesimi susturmayi basardim. Kendimi Evrim Hanım'ın sesine odakladıkça hafiflemiş hissettim sonra bir anda kendimi çok yüksek bir yerde zirvede gördüm karsimda büyük büyük bulutlar sadece bulutları görüyordum sanki bulutların içerisine girmeye başladım inanılmaz bir hafifleme ve huzur hissettim sonra tek tek kızgın olduğum kırgın olduğum kişileri düşünmeye başladım. Onları ve yaşadığım anları kesik kesik gördüm ve sonrasında o kırgınlıkları zincirlerinden kopartarak zirveden aşağıya attım. En sonunda da hepsiyle tek tek sıkı sıkı sarıldım. Ellerini tuttum sıkı sıkı iyi ki hayatımdasınız iyi ki bunları yaşadım sizin sayenizde şimdiki beni buldum bunlara vesile olduğunuz için size çok teşekkür ediyorum. Size çok minnettarım İyi ki bunları yaşadım Benim için çok güzel tecrübeleri oldu dedim. Hepsine gülümsedim o huzuru içimde hissettim inanılmaz bir duyguydu ilk defa böylesine bedenimin ağırlaştığını ve huzura erdiğini hissettim.
Hatta bir an bedenimin agirlasmasi ve ellerimdeki karincalanma korkuttu o anda basarili bir meditasyonda bedenin agirlastigini ellerin ayaklarin uyuştuğunu soyledi Evrim Hanim. Tam aklimdan gecirirken bu cumleleri duymak mutluluktan havalara uçurdu.
Sonrasında bir asansörün onuncu katında olduğumu hayal ettim ve yavaş yavaş dokuz ,sekiz, yedi derken zemine kadar sakin ve rahatlamış bir şekilde indim asansörü açtığım zaman inanılmaz aydınlık bir alana çıktım ve orada çok güzel bir sahil beni bekliyordu kumlara bastığımı yavaş yavaş dalgaların ayaklarıma yaklaştığını ve degdigini hissettim bu sefer de affetmek istedigim kisilerle el ele tutustugumu ve sahilde onlarla bilikte kostugumu beraber eglendigimizi ve guldugumuzu hissettim.
Meditasyonda bambaska seyler hayal etmemizi soyluyordu fakat ben birden orada görüyordum kendimi oyle huzur doluydu ki bozmadim o anı. Inanılmaz duygulardi. Icimdeki nefret hissinin üzüntünün tam olmasa da buyuk kisminin gittigini hissettim. Ilk defa yapmama ragmen muhtesem bir andı.
Şunu ictenlikle söylüyorum canlarim asla pes etmeyin bir iki uc denemekten vazgecmeyin oyle bir an geliyorki akip gidiyorsunuz huzura bilincaltina. Bunlarin hepsini buradan ogrendim cok okudum burayi harekete gecmem biraz zor oldu ama cok guzel oldu. Paylasimlar yapan tecrubelerini aktaran herkese minnettarim iyiki varsiniz. Hayat sizinle cok cok daha guzel
 
Ne güzel yazmışsınız ne harika hisler Çok sevindim sizin adınıza. Ben yaşıyormuş gibi okudum. Sizde iyiki varsınız bu sayfaya yolu düşenler tesadüf değil hepimiz bagliyiz bir şekilde birbirimize
Yazın hep buraya tecrübelerinizi belki benim gibi vakit bulamıyorum diye meditasyon yapamayanlar tekrar yapmaya başlar hevesleniriz.
 
Cook tesekkurler cevabiniz icin. İkalanin melek kartini cektim dun o da akisina birak diyordu bu konuyla ilgili Sayenizde Gunes Tan'in artt teknigiyle tanistim. Dun tum gece duygu bosaltmasi denedim. Bugun cok daha iyi hissediyorum. Umarim tertemiz olur bilinclerimizin alti
 
Merhabalar,
Direk konuya girecegim Ruh eşi ya da pozitif kaynaktan gelen aşk insanı çok hafif hissettiriyor. Yeni tanışsan bile sanki yıllardır tanıyor hissi oluşuyor ama bu sıradan bir kisi icin de gecerli ama farkli olan yanı müthiş bir güven hissi hem o kişiye hem de sürece.Kendi aleminizdesiniz, kendinizi cok kaptirmiyorsunuz gibi geliyor diger iliskilerinize gore ama bu tamamen o icinizdeki rahatlik hissinden kaynaklaniyor.Kuş gibisiniz çünkü :) Onu düşünmek,onunla bir şeyler yapma hissi şunun gibidir ; çocukken cok sevdiginiz arkadaşınızla birlikte hiç olmadık mucizevi (gittiginiz yaz tatilinde o da ordadir, keyifle doya doya vakit gecirirsiniz mesela) bir şeyi yaşamanin verdigi coskulu mutluluk gibidir. Sadece anı yaşarsiniz; plan yoktur, beklenti hic yoktur, akıştasınızdır.
Eger araya acabalar,yorumlar girerse o ilişki zaten negatif temeldedir.Acabalar başlar,ben hep yapiyorum o hicbir şey yapmiyorlar devreye girer. Iki tarafli negatif enerji aktarimi devam eder. Ta ki birisi enerjisini yükseltip farkli yöne çevirene kadar.İliski artik enerji olarak biter ve ardindan ayriliş gelir.

Ne yapabilirim demişsiniz. Enerjiniz tam anlamıyla pozitife geçmeden pozitif olay yada kişilerle karşılaşamazsınız malesef. Kendinize gercekten hakettiginiz degeri verdiginizde sizin verdiginiz degeri size yansitacak insanlari olaylari cekersiniz. O kadar deger vermelisiniz ki hadi bana göster bakalim benim degerimi, benim icin neler yapabiliyorsun diye ona meydan okuma enerjisi gönderesiniz. O enerji o kişiye sizi bulunmaz hint kumaşi gibi hissettirecek. Sanki sizden başkasi yokmuş gibi gelecek dünyada. Ama önce bunun icin kendi degerinizi kendiniz vereceksiniz, gitse de umrunuzda olmayacak.Hadi canım hadiii bekleme yapma deyip gönderebilmelisiniz Çünkü o sizin ilginize,sevginize ve tabiki zamaniniza değmez. Net olmalisiniz. O kişi gibi evren de tum imkanlarini sizi inandirmak icin uğraşmalı, bak nasıl olmuş beğendirebildim mi diye önüne getirmeli. Yine de rehavete kapilmadan hımmm bundan daha iyi daha güzel nasıl olur diye evrene cevaplamasi icin sormalisiniz nacizane.
 
Cok tesekkurler detayli anlatiminiz icin. Merak ettigim tam da buydubunu deneyimlediniz mi acaba. Defalarca okudum ama sadece hayal edebildim. Hic tanidik bir his gelmedi maalesef evet arada kaliyorum surekli pozitifte kalamiyorum maalesef. Bunun icin cok calismam gerekli farkindayim. Sunu merak ettim sadece. Ruh esi taniminizda benim icin neler yapabilirsin diye enerjisel olarak meydan okuyoruz anladigim kadariyla. Gozumde canlandi bu peki o da ayni seyi beklemeyecek mi
 
Meydan okuma enerjisi ona bu kızı kaçırmamalıyım,o harika biri olarak geçer. Siz meydan okumuyorsunuz, yüksek olan enerjiniz meydan okuyor. Ben her şeyin en iyisine en güzeline layığım diye bilincaltina gecirdiginiz de her şeye,maddeye yansitiyorsunuz.
Aynı şeyi beklemeyecek mi demişmişsiniz öncelik sizsiniz unutmayın.Enerjisi yüksek olan her ilişkide avantajlıdır. Siz mutlu olursaniz zaten karşıdakini de pozitif olarak beslersiniz.
 
Merhaba arkadadaşlar bu kitabı okuyan var mı yeni aldım bir kaç sayfa okuyabildim henüz
 

Eklentiler

  • 85B4E3A3-1DA7-4B22-AE46-4266B03074E2.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 29
N nilsen89 , C cane
Merhaba. Lohusalik depresyonu konusu gecince iki kelam etmeden gecemedim.
Ben de ayni sizin gibiydim. Yasamayan bilemez. Cok uzun yazmistim ama sarj bitince silinmis. Ozetlemeye calisayim. Simdiki aklimla o gunlere donsem kendimi mutlu edecek seylere odaklanirdim. Kocayi, kaynanayi hic dusunmezdim. Gecici bir sure oldugunu surekli kendime hatirlatirdim. Sosyal medyada yetersizlik hissi verenlere donup bakmazdim. Kendisiyle dalga gecen hesaplari okurdum. .@sahra- nin konuyla ilgili tum onerilerinin ekran fotosunu ceker, donup donup okurdum. Kagida yazar, evin gorecegim yerlerine asar gorince okumak zorunda kalirdim Zihnimiz neye odaklanirsa onu cogaltiyor. Modumu dusuren kisi ve ortamlardan mumkun mertebe uzak kalirdim. Saglam 1- 2 dostumla irtibati koparmazdim.
Oneri cok ama bunlari uygulamak onemli. Uygulayacak kendinizsiniz. Oldugu kadar, yapabildiginiz kadar.Moraliniz, keyfiniz, enerjiniz yettigi kadar. Mukemmel olmadan, bugunde sinirlendim sakin kalamadim diye kendini yiyip bitirmeden. Sucluluk hislerini zihninizden kovarak. Sonucta anneyiz, tabiki cocugumuz icin en iyiyi biz bilecegiz. Kendi gucumuze inanarak.
Imkaniniz varsa profesyonel yardim almak cok iyi olur. Bebekle yasamaya baslayinca, kisinin kendi gizli kalmis cocukluk yaralari surekli tetikleniyor. Bunlari kendi basimiza fark edemiyoruz. Eskiden insanlar kendi yaralarini sarmadan cocuk sahibi olmamali; kendi mutsuzluklarinda cocuguyla birlikte bogulmamali ; her cocuk mutlu bir ortamda buyumeyi hakeder vs. Diye dusunurdum. Simdi goruyorum ki; evlatlarim yaralarimla yuzlesmem icin birer araciymis. Onlar beni buyuttuler aslinda.
Sizin su anda yapacaginiz kisacasi kendinizi mutlu etmek. Oksijen maskesini herkesten once kendinize takmak. BU CENDERENIN ICINDEN GECMEK ZORUNDASINIZ. Kacacak yeriniz yok. Gecici bir donem oldugunu kendinize surekli hatirlatin. Cok ofkelenince yada ne zaman akliniza gelirse nefes calismalarindan begendiginizi yapabilirsiniz.
Bebislerinizi doya doya koklamak isterdim.Biz simdi fotograflarini seviyoruz. Allah yardimciniz olsun. Cok bunalinca buraya herseyi yazabilirsiniz
 
Merhaba canım çok teşekkür ederim samimi duygu ve önerilerin tecrübelerin için.
Biz artık 52 günlük olduk. 10.5 yaşında bir kızım daha olmasına rağmen çoğu şeyi unuttuğumu gördüm. Ezgide daha rahatım ama bu gerçek:)
İlkin tecrübesizliği daha zormuş.
Artık çok daha iyiyim psikolojik anlamda vücut olarak dikiş yerim içten acıyo baya baya hissettiriyor kendini. Malum 2 çocukla evdeyiz. Birinin dersleri birinin bakımı yemek çamaşır bulaşık derken günler geçiyor.
Ve evet pozitif düşünce sayesinde 1 aylık olmadan toparlanmayı başardım. Kvyi geç kendi annemle sorunlar yaşadım:)
Geçti artık şimdi gücümü artırmayı talep ediyorum. Ben güçlüyüm değerlerim yerinde kızlarıma ihtiyaçları doğrultusunda yetiyorum. Her şey çok daha güzel.
 
İnanamıyorum bu yazdıklarınıza buraya sıkıntılarımdan bahsedeli çok olmuştu bebeğim şimdi 4 aylık bir ay önce artık yorgunluktan bide bebeğim bazı şeyleri geç yaptı falan doktorlarda gezdik bir gerilik mi var diye o süreç beni okdr yıprattıki annemin babamın yanına geldim virüs sebebiylede dönemiyoruz burda kaldık geldiğimden beri anne ve babama okdr kızgınımki aslında onlar hep aynı bana davranışlarında değişiklik yok ama bende okadar değişim varki yazdığınız gibi geçmişimle yüzleşiyorum kendi bebeğim olunca demekli buyüzden onlara kızgınım siz yazınca aydınlandım resmen torunlarına ilgililer çok iyi bakıyolar ama ben bir türlü tatmin olmuyorum hep daha fazlasını yapmaları gerekiyomuş gibi hissediyorum daha şimdi annemle tartıştım resmen bebeğim olunca özellikle babama olan saygım sevgim azaldı kendi çocuklupumu hatrladım bana ne kdr bencil ve ilgisiz davrandıklarını anladım meğer gözümde perde varmış çok sağolun bu yorumları yazdığınız için
Lohusalığa gelince herşey çok daha iyi bebekle iletişim arttıkça düzeliyo ancak hala eski hayatıma dönme isteği var oda uykusuzluk ve yorgunluktan sanırım yoksa bakıcak biri olmasına rağmen 5 dakka ayrı kalmak istemiyorum bebeğimden akşamları vakit buldukça meditasyon videoları izleyip uyguluyorum mutluluğun doğuştan gelmediğini öğrenilmesi gereken bir şey olduğunu anladım resmen antraman yapılması gerekiyo birazda genetik olduğunu düşünüyorum ve ailemden gelen bu kodu değiştirmek istiyorum en önemlisi bebeğime pozitif ve mutlu bir anne profili çizmek istiyorum yorumunuz çok değerliydi teşekkürler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…