• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende niye boyle özellikler yok yahu. Bi forumda okumuştum bi iki ay öne bu rüya kontrolünü o zamanda baya ilgimi çekti bende niye olmuyo demiştim.

Ama inanıyorum bu yıl benimde yılım olucak. Ve arkadaşlar 3 aydır istediğim şeylerden bitanesi yarın gerçekleşecek insallah. Ve ben haftaya olcak diye düşünürken bugün öğrendim ki yarın dileğime kavusucam. bi hafta önce yani.

Bi isteğim daha var inşallah ona da kavusucam. Inanıyorum hep inandım bir gün benim o isteğimde yani basimda olcak
Ne guzel haberler boylee bunlar :) insallah bizim dileklerimizde hayirlisiyla gerceklesir cokk coook sevindim senin adina :) bak bunlar bile gelisme bitanem bunu dusunup dahada baglan hayallerine ben bgn kizlar bir kolaj yapmisim yok boyle bisey pofu pofu sana yolladim ya sonra yine biseyler ekledim ama kalbim pir pir atti resmen yaparken :)) tamamladim bitti telefonumda bakiyorum onaa en kisa zamanda cikarticam insallah :)

Bende niye boyle özellikler yok yahu. Bi forumda okumuştum bi iki ay öne bu rüya kontrolünü o zamanda baya ilgimi çekti bende niye olmuyo demiştim.

Ama inanıyorum bu yıl benimde yılım olucak. Ve arkadaşlar 3 aydır istediğim şeylerden bitanesi yarın gerçekleşecek insallah. Ve ben haftaya olcak diye düşünürken bugün öğrendim ki yarın dileğime kavusucam. bi hafta önce yani.

Bi isteğim daha var inşallah ona da kavusucam. Inanıyorum hep inandım bir gün benim o isteğimde yani basimda olcak

Canimmmm umarim aklimdan gecendir,cok cok istedigin sey mi ? Ayy insallah

Kizlar meditasyon icin onerebilceginiz muzikler var mi ? Mommy sen hangilerini dinliyorsun ? Youtubeda bir suru cikiyor ama bir tanesini actim baya uykum geldi :))) pofu pofu kuzum sanki sen onceki sayfalarda paylasmismiydin yanlis hatirlamiyorum dimi ? :/

astralı biliyorum
farkında olmadan yani bilinçsiz 3 kere yaptım :)
deneyimin var mı mrk ettim :KK70:
lucid rüya da sanırım gerçek gibi olan rüyalar yani emin değilim
okumaya üşeniyorm:KK70:
yapan vardır belki bi yerden çıkar

Lucid rüyayı ilk kez duydum ama bir kitap tavsiyem var ki benim başucu kitabımdır :) Betty Bethards - Rüya Kitabı... Kafanda ki sorunla ilgili nasıl rüya görebileceğin, rüyalarını nasıl kontrol edebileceğin hakkında ikna edici açıklamaları var. Ayrıca tabi ki bir de rüya sözlüğü :) Şahsen ben bu kitabı aldıktan sonra diğer tüm rüya kitaplarını çöpe attım o derece memnunum ve içindeki bazı teknikleri uygulayıp başarılı da oldum :) Yine astral seyahat ile ilgili bir kitap da okumuştum hatta daha fazlasını içeren... yıllar önce okuduğum için daha bu konularla hiç mi hiç tanışmamış o yüzden de çok samimi bulmamıştım ama şu sıralar bu bilincimle tekrar okumayı düşünüyorum. Bir incele istersen olumlu bir enerji alırsan okuyabilirsin :) Kemal Osmanbey - Reenkarnasyon ve Telepati kitabın ismi... :KK15:

pofu pofu Ayy kuzum kitaba şimdi baktımda içinde herşey var astral seyahat yokmuş :/ yanlış bilgi oldu ama ben bu konuyla ilgili bir kitap okuduğuma eminim kitaplığımı karıştırıcam şimdi bende merak ettim :))))

Tüm kalbimle diliyorum bu topic her birimiz icin mucizelerin birbirini kovaladigi, Rabbimin yürüyun ya kullarim dedigi;evrenin,meleklerin ele ele verip dileklerimizi gerceklestirmek icin bir araya geldigi imkansizlarin gerceklestigi; şükür topigi haline gelsin Rabbimin Ya Mucib Ya Kadir Ya Latif Es Sekur isimleriyle :) Bugun siz uyurken hepimize bol bol dua edicigim insallah :)

Tüm kalbimle diliyorum bu topic her birimiz icin mucizelerin birbirini kovaladigi, Rabbimin yürüyun ya kullarim dedigi;evrenin,meleklerin ele ele verip dileklerimizi gerceklestirmek icin bir araya geldigi imkansizlarin gerceklestigi; şükür topigi haline gelsin Rabbimin Ya Mucib Ya Kadir Ya Latif Es Sekur isimleriyle :) Bugun siz uyurken hepimize bol bol dua edicigim insallah :)

İnşallah canım güzel dileklerin için kendi adıma çoooook teşekkür ederim bende sayenizde toparlandım rabbim burada ki herkesin tüm iyi dileklerini kabul etsin inşallah :)

dlkplttt dlkplttt sagol canim.
Hemen hosuma giden alinti yaptigim seyi paylasayimmm.
Alintidir;

Eklentiler

• 2015-12-19 13.54.38.webp
    2015-12-19 13.54.38.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 316
Ruyamdan zorlaya uyanmaya calistigim oluyor biliyorum yani ruya oldugunu,bir keresinde surekli ruyamda orumcekler goruyordum,gece yatmadan once gorursuniz uleyn siz bu gece dedim.Bildiginkz ruyama girdiler ben de onlari ruyada oldugumu bilerek haklarindan geldim,bir daha da girmediler ruyama : )))
Aaa enterasanmış ama sürekli girip rüyana sonra rüyanda haklarından gelmen :D bende grace kelly olmak istedim rüyamda oldum sonra keyfini çıkardım :D

Kizlar meditasyon icin onerebilceginiz muzikler var mi ? Momy sen hangilerini dinliyorsun ? Youtubeda bir suru cikiyor ama bir tanesini actim baya uykum geldi :))) pofu pofu kuzum sanki sen onceki sayfalarda paylasmismiydin yanlis hatirlamiyorum dimi ? :/
Evet canım ben YouTube heart chakra healing diye yazıyorum,dinliyorum,genelde yatarken dinliyorum zaten.ama dinlerken esnemek,(Nasıl dua ederken esnemek nazarın çıktığına delaletse öyle) kalp hızlnmsı,eski kafana takılan şeylerin birden görüntülerle aklına gelmesi gibi şeyler hissettirebiliyor,bu da işe yaradığını gösteriyormuş.

Amin kız,:KK19:
2016 çok iyi gelecek bana da hissediyorum
6 uğurlu sayımdır zaten,rakamsal işim varsa hep 6 tercih ederim,piyango bileti alırken hep 6 yla bitsin diye bakarım:21:

Günaydın
Muhteşem bir pazar olsun,:KK200:
ben sabah sabah güzel bir haber aldım bile...
Dün akşamdan içim kıpır kıpırdı (bişey olduğundan değil,durduk yere) bugüne iyi bir haber alacakmışım demekki,çoooookkkk şükür Allah'ıma

Günaydın
Dün akşamdan içim kıpır kıpırdı (bişey olduğundan değil,durduk yere) bugüne iyi bir haber alacakmışım demekki,çoooookkkk şükür Allah'ıma

wayyy çok güzel bir gelişme...

Canım yaaa inşallah bildiğim dileklerindendir biridir ;) ;)

Merak etmeyin kizlar,endiselenmeyin kuantumda kim oldugunuz nerde oldugunuz hic onemli degil; yeterki olacagindan emin olun,nasil sorusunu aklinizdan cikarin uygulamalari dogru yapin.Isteginiz Allahin izniyle sizin olacak,ama iste isteginizi oyle yasamalisinizki imajinasyonla su hissi yakalamaniz lazim ,olmazsa olmazsin ben zaten o harika seyi yasadim,yasiyorum da.O kadar inandirici olmali imajinasyonunuz.

bu kısım tam olarak kitapta da geçiyor :)

Amin canim hepimizin isteklerinin gerceklestigi mucize dolu bir yil olsun,topigimizde o sevinc cigliklarini hissedelim :)

oluyor kiiii :))) yavaş yavaş hayallere doğru gidiyoruzzzzzz

aaaa süperrrr bi haberr tahmin ettiğim konuyla alakalıdırr umarrıımmm

Ne guzel haberler boylee bunlar :) insallh bizim dileklerimizde hayirlisiyla gerceklesir cokk coook sevindim senin adina :) bak bunlar bile gelisme bitanem bunu dusunup dahada baglan hayallerine ben bgn kizlar bir kolaj yapmisim yok boyle bisey pofu pofu sana yolladim ya sonra yine biseyler ekledim ama kalbim pir pir atti resmen yaparken :)) tamamladim bitti telefonumda bakiyorum onaa en kisa zamanda cikarticam insallah :)

onu da istiyorum nolur nolur nolurrr :D:D

Kizlar meditasyon icin onerebilceginiz muzikler var mi ? Mommy sen hangilerini dinliyorsun ? Youtubeda bir suru cikiyor ama bir tanesini actim baya uykum geldi :))) pofu pofu kuzum sanki sen onceki sayfalarda paylasmismiydin yanlis hatirlamiyorum dimi ? :/
evet tatlım paylaşmıştım :) hatta baya baya uyku getiriyordu :D

Kızlar bu geceyi iyi degerlendirin. Balkona çıktım az önce...Hava da huzur vardı. Zaman zaman hissederim böyle...dışarı da çok güzel bir elektrik var. pozitif...

ooowww hayallerimiz gerçekleşsin diye bütün enerjiler toplanmış demek bizi kendine çekiyor :)

Lucid rüyayı ilk kez duydum ama bir kitap tavsiyem var ki benim başucu kitabımdır :) Betty Bethards - Rüya Kitabı... Kafanda ki sorunla ilgili nasıl rüya görebileceğin, rüyalarını nasıl kontrol edebileceğin hakkında ikna edici açıklamaları var. Ayrıca tabi ki bir de rüya sözlüğü :) Şahsen ben bu kitabı aldıktan sonra diğer tüm rüya kitaplarını çöpe attım o derece memnunum ve içindeki bazı teknikleri uygulayıp başarılı da oldum :) Yine astral seyahat ile ilgili bir kitap da okumuştum hatta daha fazlasını içeren... yıllar önce okuduğum için daha bu konularla hiç mi hiç tanışmamış o yüzden de çok samimi bulmamıştım ama şu sıralar bu bilincimle tekrar okumayı düşünüyorum. Bir incele istersen olumlu bir enerji alırsan okuyabilirsin :) Kemal Osmanbey - Reenkarnasyon ve Telepati kitabın ismi... :KK15:

pofu pofu Ayy kuzum kitaba şimdi baktımda içinde herşey var astral seyahat yokmuş :/ yanlış bilgi oldu ama ben bu konuyla ilgili bir kitap okuduğuma eminim kitaplığımı karıştırıcam şimdi bende merak ettim :))))
ay ben onu yapamam ya
o biraz ürkütücü geliyor :D
mrkımdan sordum acaba yapanlar varmı aramızda diye :)

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: sen bi harikassıınnn!!!!! seviyorum seni koskocamannn :)

Hahahahaha uyan diyorsun ha :KK70: aynen garip garip şeyler

he valla :D uyan bu bi rüya diyorum uyanıyorum:D:D

Günaydın

güünayddıınn tatlışşkommm
ay çok sevindim
bu aralar ardı ardına haberle geliyorrr
darısı başımızaaaaa :)

Nerdesiniz yahuuuu
pofu pofu hep bana nöbet yazıyon ama,gece ben kapattım,sabah ben açtım dükkanı kalk kalk kalllllkkkk:KK11::KK31:

:D yaaa ama azıcık tembellik yaptıımm ama ama kalktım ki ben,olumlamamı yaptım,hayallerimi kurdum,kahvemi içtim :) şimdi dilek kutuma bi dileğimi daha yazacağım :)

Mutlu pazarlaaaaaar :)

sana da kuzzuumm :KK68::KK68:

Back
X