• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben imgeleme yaparken kendimi uzaktan izliyormuş gibi yapabiliyorum. Yani gözü açık bile imgeleme yapabiliyorum ama hani normal hayatta insan sadece baktığı yönü görebilir tepeden izliyormuş gibi olmaz ya ben işte imgelemede tepeden izliyormuş gibi yapıyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum:KK45:

Sizler bunu başarıyor musunuz?
Dilbazz bunu bana ogretiyorsun hemen :))supersim masallah :) ben kendim karsidan bakiyormus gibi yababiliyorum bunu,olumsuz seyleri yapabilirdim eskiden galiba beyin bunu yapmaya daha musait oldugundan bilincaltimiz ozellikle ama simdi normal sekilde yapbiliyorum hata aklima kotu bisey geldiginde o anda 'sen sus bir bakiyim ' bile diyorum ;)oda dedigim gibi yuzleri goremiyorum bazen onuda kolaj yaparak buldum cozumu :)

Imgelw

Imajinasyon yani imgeleme yaparken kesinlikle kendini disaridan gormuyorsun canim sadece aynaya bakarken gorebilirsin.Olayin icinde olman lazim,ani yasar gibi.Daha once bircok sey icin yapiyorum demissin olur neden olmasin, odaklanabildigin surece

Canım teşekkür ediyorum, bundan sonra buna daha çok dikkat edeceğim. Ayrıca arkadaşımız sormuş esmaların yazılışında Er, Es gibi takılar alabiliyor ama okurken Ya diye okuyoruz, sesleniş olduğu için bildiğim kadarıyla ben de hep Ya diye okurum:)

Dilbazz bunu bana ogretiyorsun hemen :))supersim masallah :) ben kendim karsidan bakiyormus gibi yababiliyorum bunu,olumsuz seyleri yapabilirdim eskiden galiba beyin bunu yapmaya daha musait oldugundan bilincaltimiz ozellikle ama simdi normal sekilde yapbiliyorum hata aklima kotu bisey geldiginde o anda 'sen sus bir bakiyim ' bile diyorum :KK66:oda dedigim gibi yuzleri goremiyorum bazen onuda kolaj yaparak buldum cozumu :)

Canım biz kovayız hayal gücü sınırsız malum:KK45:Senaryo, oyuncular, mekan zaman hiç sıkıntı yok ama gel gelelim kendimi tam olarak senaryadaki benin yerine koyma işine orda biraz bocalıyorum. Zaten onu başardığım anlarda sanki ruhum hayalimdeki bedene girmiş gibi oluyor, sanırım etkiside burda gizli. Ama hiç kurtuluşu yok başaracağım ben bu işi:KK39:

Kolajı bende yapacağım.

daha fazla imgeleme
daha fazla olay oluşumu
daha fazla duygu yoğunluğu
artık olumlama yapanlarımızın bunlara yönelmesi lazım sanırımmm :)
bir de boyut atlama tekniği
zaten bunu yaparsam tutmayıın beniii
:KK55::KK55::KK55:

o zaman imgeleme üzerine eğiliyoruz hatunlar :)
yeni başlayanlar önce arındırsın kendini
daha sonra bu kısma geçecekler malum geçmek zorundalar zaten :)
akşama doğru döncem aranıza :)

Canım teşekkür ediyorum, bundan sonra buna daha çok dikkat edeceğim. Ayrıca arkadaşımız sormuş esmaların yazılışında Er, Es gibi takılar alabiliyor ama okurken Ya diye okuyoruz, sesleniş olduğu için bildiğim kadarıyla ben de hep Ya diye okurum:)
Bendede zikir programi var telde orda hep es el takilari ile basliyo esmalar hepsini ya ile baslayip okuyabiliyoz mu ki :KK58:

Eger arada saf sevgi varsa, birbirinizle ilgili hic dedikodu tarzi kotu bir elektrik tarzi olmadigin her insanla bu daha cok sevgili oluyor zaten bu gibi deneyimler cok oluyor.Telepatik bag.Esimle 15 yildir birlikteyiz,artik sasirmiyoruz ayni anda hic akla gelmeyecek bir seyi dusunup soyluyor oliyoruz.Ayni anda whatsapta filab birbirimize sevgi mesajlari atiyoruz :) Tesaduf degil yani yasadiklariniz
Evet canim oyle oluyor bazen o dusunurken ben onun dusundugu sey hakkinda cvp veriyorum daha dile getirmeden. Yada ben tam soracak oluyorum alakasiz bisey ama konusma arasinda gecmiyo bi bakiyorum pat diye o soyluyo.

Bendede zikir programi var telde orda hep es el takilari ile basliyo esmalar hepsini ya ile baslayip okuyabiliyoz mu ki :KK58:

Canım Er, Es, En gibi ön ekler gösterge ekleridir. Ya demek ise Ey demek, yani nasıl dua ederken Eyy yüceler yücesi Rabbim diyoruzya, esmaları okurken de Ya dediğimizde seslenişte bulunmuş oluyoruz. Ama hep diyoruz önemli olan niyettir. Sen Ya da desen Er, Es, Er de desen Allah'a yönelmiş oluyorsun. Ya diyerek okumak hemde dile de kolay geldiğinden ben Ya diye okuyorum.

Canım biz kovayız hayal gücü sınırsız malum:KK45:Senaryo, oyuncular, mekan zaman hiç sıkıntı yok ama gel gelelim kendimi tam olarak senaryadaki benin yerine koyma işine orda biraz bocalıyorum. Zaten onu başardığım anlarda sanki ruhum hayalimdeki bedene girmiş gibi oluyor, sanırım etkiside burda gizli. Ama hiç kurtuluşu yok başaracağım ben bu işi:KK39:

Kolajı bende yapacağım.

Aynen bende onu beceremıyorum ıste yoksa hayal kurmak bıze kolay :D:D
Seneryo hele aman allahım bır olay olur bır seneryo yazarım sorma :D
Bır ara olumsuz oluyordu bunlar bende kendı yeteneklerımı,dusuncelerımı kendı kendıme koreltmısım resmen,
Arındım gercı cok sukur olumlama calısmamla :)
Iyıyee gıdıyoruz bu ısıde gelıstırdık mı tamamdır kımse tutmasın bızı :)

Benım gıbı yuzlerde sorun yasıyorsan cok ıyı oluyor dırek aklımda hayal edıyorum bırde kendı kendıme ıcımden konusup yonlendırmeye calısıyorum o yaptıgım dogrumu kızlar ?

Canım Er, Es, En gibi ön ekler gösterge ekleridir. Ya demek ise Ey demek, yani nasıl dua ederken Eyy yüceler yücesi Rabbim diyoruzya, esmaları okurken de Ya dediğimizde seslenişte bulunmuş oluyoruz. Ama hep diyoruz önemli olan niyettir. Sen Ya da desen Er, Es, Er de desen Allah'a yönelmiş oluyorsun. Ya diyerek okumak hemde dile de kolay geldiğinden ben Ya diye okuyorum.
Canim cok soru sordum vallaa her zaman esma okumaya calisiyorum ama bu olumlama islerinde yeni oldugum icin sorma ihtiyaci duydum cok sagol zamanini ayirip cvp verdigin icin :KK68:

Canim cok soru sordum vallaa her zaman esma okumaya calisiyorum ama bu olumlama islerinde yeni oldugum icin sorma ihtiyaci duydum cok sagol zamanini ayirip cvp verdigin icin :KK68:

Canım burada istedğin kadar soru sorabilirsin bizlerde bu konularda mükemmel değiliz. Sora sora ve bildiklerimizi burada aktarak bu işi yürütüyoruz, sen yeterki öğrenmeyi iste:KK66:

Merhabalar yeniden,

Bir kaç sorum olacak. Cevaplayabilirseniz çok mutlu olacağım.

İşimle ve iş yerimdeki kişilerle ilgili bir olumlamaya başlayacağım.Yaklaşık 10 cümlelik bir liste yaptım. Kısa cümleler. Bunun bir sınırı var mı onu öğrenmek istiyorum.

Bu olumlamayı yaparken farklı bir konuda da olumlama yapabilir miyim. Gün içerisinde kendimi motive edici sözler, cümleler v.s.
İmajinasyonu da eklemek istiyorum ayrıca.

Şimdiden teşekkür ederim. :)

The Black The Black bu konularda forumumuzun bilir kişileri olarak sevgili pofu pofu ve @buttryfly'ın cevap vermeleri daha doğru olur ama ben kendi yaptıklarımı söyleyeyim. Akşam uyumadan önce ve uyandığım anda yaptığım belli başlı bir olumlamam var. Bu niyetim için de okuduğum esmalarım var. Ama gün içerisinde hayatımda olmasını istediğim herşeyle ilgili olmuş gibi düşünüyorum imgeliyorum, görsellerine bakıyorum. Okuduğum başka dua ve esmalrım var onları okuyorum. Herşeyden evvel beni mutsuz eden kişilerden, haberlerden, ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum ne kadar mümkün olursa. Yani işin aslı kendini iyi hisset, mutlu olmak için sebep arama, mutlu oldukça, mutlu edecek sebepler de seni bulacak:)

Sevgili gurularım nasıl iyi özetleyebildim mi:KK23:

D dilbaz teşekkür ederim. ayırdığın zaman bile ne kadar kıymetli. Tam da bunu soruyorum frekanslar karışmaz yani değil mi? :)

buttrfly buttrfly işle ilgili durumumu biliyor sağ olsun yol gösterdi.

Esma okumadan önce;

Esma okumalarına başlamadan önce Abdestli olmak,kıbleye kardşı dönerek oturup okumak daha uygun olur.

Esma okumadan önce 51 Besmele veya “Yasin-i şerif suresinin 9.Ayeti “Ve cealna min beyni eydihim sedden ve min halfihim sedden fe’eğşaynahüm fe füm la yübsirün” okuyup niyete edin ve okumaya başlayın.

Esma okurken yada dua ederken Allah’a sığının.

Esmaül Hüsna nasıl okunmalı;

Esmaül Hüsna ,bir çokanlamalrı ,maksatları ,sırları ve hikmetleri olan Allah’ın isimleridir.

Kimi kısmet için..
Kimi derde derman için…

Kimi borcundan kurtulmak için..

Kimi Düşmana galip gelemk için

Kimi şeytan ve cin şerrinden korunmak için okunur.

Esmaları okuyana kişiler.

Kalpler nurlanır.isteme feyzi ve berekete alınır.

Okumak için önce niyet edlir.Hastaya okunacak ise elini üzerine koymak gerekir.Okuma bitince üflenir.

Dua da tekrara önelidir.

Dua ve zikirler tekara oldukça önemlidir.Bir,üç,Beş,Yedi,22 defa yada 41 1oo defada okunabliir.

Mümkünse isminizin ebced değerini bulun ve bu esma ile dua edin.

Esmaül Hüsna yada her ibadetten önce abdest almak,özelkile özel amaç için yapılacak dualarda abdestli olmak gerekir.Önce Allah’a hamd etmek, ve Peygamberimize salat ve selam etmek duanın kabulüne vesiledir.

Meşhur Hâdis âlimi İmam Zühri:”Bana bir çok ilim ehlnden ualaştığına göre ,Esmaül Hüsnanın okunmasına “ Lâ ilahe illallahü vehdehu lâ şerike leh.Lehü’l-Mülkü ve lehü’l-Hamdü bi yedihi’l-Hayr ve hüve alâ külli şey’in kadir.La İlahe illallahu ,lehü’l-Esmau’l-Hüsna.”

Esmaül hüsnada el-er -es-et gibi takılar harfi tariftr.Yani o ismin tarifi belirgin hale gelmesi Allah’a ait olduğunun bilinmesi içindir. Dua maksadıyla okunmaya başlanınca bu takılar yerine “Ey “analmına gelen” Ya” getirilmesi ve o şekilde okunması uygundur.Mesela “El-Adlü yerine Ya Adil” “Er rahman yerine Ya Rahman ” ve sonunda “Celle Celalüh” diyerek okunması uygundur.Celle cellaühü okumak saygü ve hürmet ifade deder.

kaynak;Esma zikri (Dr.Arif -Arslan”

D dilbaz işle ilgili durumumu biliyor sağ olsun yol gösterdi.[/USER]
D dilbaz ve buttrfly buttrfly nin cevaplarını bekle.

Kızlar son olarak yaptığım birşeyi de yazayım size. Sting in Englishman In New York şarkısını Türkiş man in new york diye dinliyor ve söylüyorum:KK70::KK70:
Kendimi New Yorkta görüyorum, aştım kendimi artık:KK70::KK70:[/user]

A audrey_24 bugün benimde canım hiç çalışmak istemiyor. Allah'tan işim yok bugün, herkes gelse de sohbet etsek beraber ne güzel olurdu:KK70:
Super olurdu,huzura ererdık orası kesın :)
Bende bir ciziyorum bir buraya bakiyorum, ciziyorum video ariyorum yazi okuyorum hahahahah :) olur oylee arada benimde su anda isim pek yoğun degil hafiflettim ondan rahatim :)

Back
X