• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kizlar Osho'nun martilari seven adam kitabini okuyaniniz var mi ?
ben nedense o adamın kıtaplarını okuyamıyorum bır turlu :KK43:

birde böyle halsızlık,enerjısızlık ıcın esma onerısı olan varmı hıc bırsey yapıcak halım olmuyor bazen kendımde o gucu bulamıyorum butun gun evde oturcaksın hıc bıryere gıtmıyceksın deseler otururum o moddayım :KK43:

Bugun bende nedense ayni moddayim hicbisey yapasim yok moralde biraz asagilarda

pofu pofu bir zamanlar ne kadar da hit sarkilardi boyle muthis ilhamla yazilmis gibi,hemen hemen hepsi ayni donemin sarkilariydi sanki milenyum sarkilari gibi :)bir sicrama olmus da muzik dunyasinda aydinlanmislar gibi.Ama olabilir de gercekten :)
evet ben çok dinlerdim cher jennifer lopez whitney houston...aklıma geldi paylaşmak istedim

Kizlarrrr hergunumuz bomba gibi gececek diye bir sey yok,bulundugumuz ortamin havasi,o gunku hormanal durumumuz,ayin sekilleri... her biri uzerimizde etkili.Biz iste boyle zamanlar icin pozitif oldugumuz,enerjik oldugumuz anlarda nasil ki sincaplar zor gunler icin kestane findik biriktirir biz de hayalimize bol bol besleme yapacaz.Olumsuz oldugumuzda hedeflerimizin hala canliligini korudugunu zaten cooooktan sekillendigini ve guven icinde oldugi hissiyle huzur bulacaz, yasadigimiz anin gecici oldugunj biliyoruz zaten.

Back
X