- 29 Nisan 2011
- 2.797
- 12.843
- 408
Günaydın kızlar,
Bu aralar içsel sıkıntılar baş gösterebilir, dün ben de öyleydim. Bir arkadaşımızın dediği gibi bizler dileklerimize odaklanalım, fazla takılmayalım.
Kızlar hergün 998 defa Ya Hafız esmasını okuyun kendinizi ve ailenizi koruma altına alın. Hatta suya okuyup tüm aile fertlerine içirin. Ben evdeki damacanaya okuyorum
Sevgilibuttrfly çok güzel yazıyorsun, gerçekten güzel bir enerjin var. Okuduğun kitapları, takip ettiğin site yada kişileri yazar mısın, takibindeyim bacım
![]()
Tesekkur ederim canim sagol, tabiki paylasirim ama google a rastgele yazarim.Sansima ne gelirse okurum,arada cok guzel seyler cikiyor :) Moralev diye blog tarzi var onun yazilari hosuma gidiyor,ilgili oldugum kismi aliyorum.Facebook da Isik sarsin sizi var,o cok ilham veriyor onu da takip ederim.Ama olumsuz ne var ne yok cikarttim facebook da, buraya abd ye geldim geleli yani 3 aydir haberlerden de uzagim.Cok cok daha iyi oldu,zaten bir sey yapamiyorsun.Guzel enerjimle ülkeye dua etmek yapabilecegimin bireysel anlamda en iyisi zaten.Nobel odulu alan Prof Aziz Sancar da diyordu,ülke haberlerini takip edince cok üzülüyorum,calisma yapamiyorum diyordu mesela