- 18 Şubat 2010
- 16.424
- 20.120
- 923
Hepinize teşekkür ederim. Yani Allaha şükür sağlığım yerinde, iyi giden bir evliliğim var, işim var ama bu öyle bişey ki yok olan şeylere odaklayıp seni gün be gün hayattan izole ediyor. Ailemle aynı şehirde yaşamıyorum, onlara yakın olsam annem beni depresyona girecek kadar yalnız bırakmazdı zaten :) Bunda 3.kez düşük yapmış olmamın etkisi de var ve çok yeni...
Evlenmeden kısa bir süre önce iş yerimde beni olumsuz etkileyen olaylarla başlamıştı depresyon. Ve 7 yıldır beni esir aldı resmen. İşin kötü tarafı bu durumu görmezden gelip ona göre yaşamaya başladım. Sürekli evde ve yalnızım. Tek arkadaşım eşim. Tabi evden çıkıp, aradaşlarımla vakit geçirdiğim zamanlarda oluyor ama bu zamanlar çok sık değil. Mutsuzluğumu kimseye göstermemem, güleryüzlü ve eğlenceli olmam bu durumu kamufle ediyor. Ama ben kamufle değil, bu durum tamamen yok olsun istiyorum. Kişisel gelişim kitapları işe yarıyor gerçekten, Herşey seninle başlar kitabı ile bayağı iyi hissetmeye başladım. Tabi öğrendiklerini uygulamaya koymazsan etkisi kısa sürer. Evinizdeki terapisti okumaya başlıycam yarın. Bir gözüm kitapta, bir gözüm evde, bir gözümde burada olcak :)
sen tamamen kendi kendine yapmışsın :)
hiç bişeyciğin yok
herşey geride kalmış
bak ne güzel mis gibi bi yuvan
bi eşin
güzel bi evliliğin
sağlıklı bi bedenin var
yalnız mısın?tek sorun bu mu?bence bu o kadar da büyütülcek bişey değil,hem bak artık biz varız :)
gel bizimle gül-eğlen-paylaş herşeyi
ne kadar yanında olmasakta destek oluruz :)
kendini rahat bırak ve yaşadığın anın tadını çıkart :)