Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce bahsi geçmedi sanırm :)Daha once yazdigimi hatirlamiyorum aklima gelmiskn yazayim Norman Vincent Peale Olumlu Düsünmenin Gücü tavsiye ediyorum
olumlama/bilinçaltına vereceğim mesajlar halinde /yapıyorum-ediyorum-ordayım-mutluyum gibi cümleler..tamamen yaşadığını hissetmek ve var olduğuna inanmak...pofu yaa canim dilek kutunu nasil yaptin bende suan heveslendim :)) birde ne gibi cumleler yaziyorsun yani icinden gectigi gibi mi yoksa olumlama cumleleri mi anlatir misin :)
Anladim canim bende yapicam tesekkur ederim :)dilekten kastım bu zaten
hani imgeliyoruz
hani söylüyoruz
evrene yolluyoruz ya
bi de yazılı olsun dedim :)
yap canım :)Anladim canim bende yapicam tesekkur ederim :)
tek bu güne değil her güne yap bunu :)Kizlar bu arada istedigimiz seylerin iyi yonlerini yazmamizda cok faydaliymis.
Ornegin biiryle barismak mi istiyoruz onun butun sadece iyi yonlerini yazmak yada bolluk mu istiyoruz oyle olunca yapacagin iyilikleri yazmak gibi..
Sadece hayatimizda sahip olmak istedigimiz seylerin iyi yonlerini yazarakta cok guzel enerji gonderebiliyormusuz ben bugun bunuda yapicam :)
Ay bende seneler önce dalga geçerek okumuştum itiraf ediyorumKizlar bu kitaplarim gelmis diger kitaplarda yanlis yere gitmis onlarda yolda :) ayri ayri sipris vermistim bekliyorum onlarida :))) hadi bakalim aslinda ilk kitabi okurken sikilmistim gerci seneler onceydi dalga bile gecmis olabilirim itiraf ediyorum :)Eki Görüntüle 1722547
dilekten kastım bu zaten
hani imgeliyoruz
hani söylüyoruz
evrene yolluyoruz ya
bi de yazılı olsun dedim :)
O kadar yuzeysel anlatmis ki ilk okuyanlar icin gerckten sanki evrene soyle o sana gonderir olmus.Ondan sonra kuantumla ilgili dalgalar,asagilamalar,on yargilar tavan yapmis.Sirf bu kitaptan sonra bazen yuzeysel dusunen, bilgisi olmadan fikri olan insanlar icin ohhh olsun nimetlerinden faydalanamasin dedigim dogrudur;napayim ben de insanim : )))Ay bende seneler önce dalga geçerek okumuştum itiraf ediyorum![]()
ednur canimm kesin gelmen lazim okumustum fali birakanlar konusundaki mesajini hatta etiketliycektim seni unuttum
ne iyi soyledin perim :) bak kendini daha iyi hissediceksin kesinlikle falida biraktik ohh beee
![]()
İnan topic e girdikten sonra bile bir rahatlama oldu ne güzel bir enerjisi var buranın. Kuzumednur um sende gel, burası senin yerin.
hem o hemde gerçekleştikçe bakıp ben bunu dilemişim demek istiyorum :)ZekiceSonuçta söz uçar, yazı kalır
![]()
aquamarinea olmaz mı :) ne istediğini tam olarak ifade edersen yardımcı oluruz :)
onu kendine nasıl çekeceğini biliyor musun peki :)Yeni bir aşk istiyorum. Hayırlı bir insan çıksın karşıma. :) Çekim yasasıyla o kişiyi hayatıma çağırayım istiyorum :)
İstiyorum sadece nasıl yapılır bilmiyorumonu kendine nasıl çekeceğini biliyor musun peki :)