• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben bu ara cok üşengecim elime kalem bile alamiyorum o kadar :) Cepten besleniyor benim hayaller bu ara,ama hepsi normal ve gecici.Hele benimki cok normal,dogumum yaklasiyor hala erken dogum ihtimaline karsi istedigim gibi hareket edemiyorum.Uzerimdeki ateleti yendigim anda sizle Sandra Anna Taylor dan notlarimi paylasacagim,deneyimlerimle harmanlayarak.Yeni yeni seyler kesfediyorum,bazi bilgileri deneyimlemeden tam olarak ne demek istedigini,onemini kavrayamiyoruz.Bol enerjili,bol imajinasyonlu mutlu gunler diliyorummmm

Ben bu ara cok üşengecim elime kalem bile alamiyorum o kadar :) Cepten besleniyor benim hayaller bu ara,ama hepsi normal ve gecici.Hele benimki cok normal,dogumum yaklasiyor hala erken dogum ihtimaline karsi istedigim gibi hareket edemiyorum.Uzerimdeki ateleti yendigim anda sizle Sandra Anna Taylor dan notlarimi paylasacagim,deneyimlerimle harmanlayarak.Yeni yeni seyler kesfediyorum,bazi bilgileri deneyimlemeden tam olarak ne demek istedigini,onemini kavrayamiyoruz.Bol enerjili,bol imajinasyonlu mutlu gunler diliyorummmm

Sabırsızlıkla bekliyoruz canım, bir an önce paylaş özellikle kendi deneyimlerini. Teoriden ziyade pratikler insanı çok motive ediyor. Dün ben de ilk kez defterime yazdım, yazdıkça yazasım geldi. 2-3 sayfa sadece çalıştığım yeri betimledim, çok zevkliymiş:21:

Sevgili pofu pofu üçer set derken aynı şeyi üç kez üst üste mi imgeliyorsun?

ayy canım dikkat et kendine..
kendini iyi hissedince paylaşırsın hiç acelesi yok

Sabırsızlıkla bekliyoruz canım, bir an önce paylaş özellikle kendi deneyimlerini. Teoriden ziyade pratikler insanı çok motive ediyor. Dün ben de ilk kez defterime yazdım, yazdıkça yazasım geldi. 2-3 sayfa sadece çalıştığım yeri betimledim, çok zevkliymiş:21:

Sevgili pofu pofu üçer set derken aynı şeyi üç kez üst üste mi imgeliyorsun?

aynı konu hakkında imgeleme diyelim zihnimi alıştırmak için :) şuan iyi gidiyor gibiyim

dün bi deneyimimi paylaşmak istiyorum kızlar

ağrım vardı biraz
canım baya yanıyordu anlıycanız
sonra kapattım gözlerimi ''o ağrı yok,ben rahatım,ağrı yok herşey iyi,gayet rahatım ''diye bastıra bastıra söyledim
inanılmaz ama gerçek saniyesinde ağrım geçti :D:D şaşırmadım buna artık normal şartlarda şaşırmam gerekti..sadece gülümsedim :) bunu yaşamak bile güzel bi deneyim :D

ve bir şey daha aklıma geldi onu da yazmak istiyorum
bi konu hakkında rüya mı gerçek mi olduğunu kavrayamıyorum şuan
yakın zaman önce yaşadığım bişey
ilginç bi halde rüya gibi ama bi yandan da gerçekte yaşanmış gibi..

buttrfly buttrfly sana bişey sorucam canım,bu boyutlar hakkında bi fikrin var mı :)
dün akşam okuduğum kitapda aklıma bişey takıldı da ..seninle konuşmak istiyorm bu konuyu

Günaydınnnnnn

Bugün de güne erken başladım...06:30 da kalktım...Tan agarmadan isteklerimi dualarımı gökyüzüne bakarak anlattım...Yüce Rabbim duyuyor biliyorum...

You tube dan Ahmet Şerif İzgören videolarını seyrettim.. Hoş bir ses tonu ve akıcı konuşma şekli var...hiç sıkılmadım..yer yerde komik...seyredin derim.

Gelelim Hz. Mevlana nın özlü sözlerine...kendimizi bulalım az..

Başkalarından üstün olmamız önemli degildir.Asıl önemli olan şey dünki halimizden üstün olmamızdır...

Cehennem, insanın yüregindeki sevginin bittigi yerdedir...

Birine egri bakınca o kişi egrilmez. Bil ki senin işin dogru gitmez...

Her yol kapalı olsa da, kapısından ayrılma. O sana kimsenin bilmedigi gizli kapıyı açar....

Ey Gönül...İstedikçe vermedi deme. İstemeyi bilmedin, bari yalan söyleme...

Kalbinizle yaptıgınız her şey, size geri dönecektir...

Üzülme; çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma; yagmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar...

Kötü söyleme, kötü düşünme, kötü teşvik ve telkinde bulunma; Ancak o zaman dünyadaki kötülüklerin sana gelmesinden kurtulursun...

Günaydınnnnnn

Bugün de güne erken başladım...06:30 da kalktım...Tan agarmadan isteklerimi dualarımı gökyüzüne bakarak anlattım...Yüce Rabbim duyuyor biliyorum...

You tube dan Ahmet Şerif İzgören videolarını seyrettim.. Hoş bir ses tonu ve akıcı konuşma şekli var...hiç sıkılmadım..yer yerde komik...seyredin derim.

Gelelim Hz. Mevlana nın özlü sözlerine...kendimizi bulalım az..

Başkalarından üstün olmamız önemli degildir.Asıl önemli olan şey dünki halimizden üstün olmamızdır...

Cehennem, insanın yüregindeki sevginin bittigi yerdedir...

Birine egri bakınca o kişi egrilmez. Bil ki senin işin dogru gitmez...

Her yol kapalı olsa da, kapısından ayrılma. O sana kimsenin bilmedigi gizli kapıyı açar....

Ey Gönül...İstedikçe vermedi deme. İstemeyi bilmedin, bari yalan söyleme...

Kalbinizle yaptıgınız her şey, size geri dönecektir...

Üzülme; çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma; yagmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar...

Kötü söyleme, kötü düşünme, kötü teşvik ve telkinde bulunma; Ancak o zaman dünyadaki kötülüklerin sana gelmesinden kurtulursun...

ne kadar doğru demiş mevlana :)

ammiinnnnn

Ahmet Şerifi bende çok seviyorum :)
içinizdeki kelebeği mutlaka izle eğer izlemediysen :)

Evet tatlım onuda izledim..hatta tekrar tekrar izliyorum...Ben yeni keşfettim Ahmet Şerif İzgören i :) kitaplarınıda edinicem...bayıldım...eger benim gibi izlemeyen varsa seyretsin diye yazdım..herkesin hoşuna gidecek.verdigi mesajlar etkileyici...konunun özünden kopmadan ve en önemlisi sıkmadan anlatıyor.

Evet tatlım onuda izledim..hatta tekrar tekrar izliyorum...Ben yeni keşfettim Ahmet Şerif İzgören i :) kitaplarınıda edinicem...bayıldım...eger benim gibi izlemeyen varsa seyretsin diye yazdım..herkesin hoşuna gidecek.verdigi mesajlar etkileyici...konunun özünden kopmadan ve en önemlisi sıkmadan anlatıyor.
evet ben 2010 dan beri izliyorum ara ara adamın ses tonu duruşu eminliği ve sıkmadan anlatması mükemmel..çok seviyorum..hatta geçen sayfalarda paylaştım onla ilgili güzel bi video :)

dün bi deneyimimi paylaşmak istiyorum kızlar

ağrım vardı biraz
canım baya yanıyordu anlıycanız
sonra kapattım gözlerimi ''o ağrı yok,ben rahatım,ağrı yok herşey iyi,gayet rahatım ''diye bastıra bastıra söyledim
inanılmaz ama gerçek saniyesinde ağrım geçti :D:D şaşırmadım buna artık normal şartlarda şaşırmam gerekti..sadece gülümsedim :) bunu yaşamak bile güzel bi deneyim :D

Benim de dün kalktıgımda sag bademcigim ve sag kulagım agrıyordu. Hatta kafamın sag tarafındaki sinirler tüm gün zonkladı...bütün gün umrumda olmadı agrırsan agrır modunda gezdim o agrıyı baş tacı yapmadım anlıyacagınız :))

Akşamda yatarken sıcak su torbasını kafama dayayıp uyudum. Sabah kalktıgımda geçmiş olacaksın biliyorum deyip telkinde bulundum. Şu an hiç bir şeyim yok inanırmısınİz kıZlar. şükür iyiyim.

Benim de dün kalktıgımda sag bademcigim ve sag kulagım agrıyordu. Hatta kafamın sag tarafındaki sinirler tüm gün zonkladı...bütün gün umrumda olmadı agrırsan agrır modunda gezdim o agrıyı baş tacı yapmadım anlıyacagınız :))

Akşamda yatarken sıcak su torbasını kafama dayayıp uyudum. Sabah kalktıgımda geçmiş olacaksın biliyorum deyip telkinde bulundum. Şu an hiç bir şeyim yok inanırmısınİz kıZlar. şükür iyiyim.
heheh olmuşuz biz olmuşşş :D hadi bakalım diğerlerinin şerefine inşallah

ve bir şey daha aklıma geldi onu da yazmak istiyorum
bi konu hakkında rüya mı gerçek mi olduğunu kavrayamıyorum şuan
yakın zaman önce yaşadığım bişey
ilginç bi halde rüya gibi ama bi yandan da gerçekte yaşanmış gibi..

buttrfly buttrfly sana bişey sorucam canım,bu boyutlar hakkında bi fikrin var mı :)
dün akşam okuduğum kitapda aklıma bişey takıldı da ..seninle konuşmak istiyorm bu konuyu

dejavu gibi birşey sanırım. Bana da sık sık olur bu...

Uzun zaman önce günün birinde...kendi hayatımda kaos yaşadıgım bir dònemdi...işin içinden çıkamadıgım diyeyim varın siz düşünün gayrı...kendimi dışarılara vurmuşum her an aklımda aglıyorum deli divaneler gibi...gözyaşlarımı durduramıyorum...öyle birgün yine...
Oturdum bir parka öylece aglıyorum...hatta yok olmayı düşünüyorum bir yandan...etrafımdan insanlar öylece gelip geçiyor...bir teyze geldi yanıma...dilenciydi...para istemedi tam tersi...neden aglıyon kızım dedi. hiç dedim...aglama güzel gözyaşlarını akıtma dedi...teskin etti yani beni..

Tabi o dedikçe ben hıçkırıklara boguldum...o konuştu ben agladım...

Para falan istemedi lakin ben gönlümden çıkarıp parayı verdim...Teyze dua et benim için dedim...dua ede ede yanımdan uzaklaştı...sonra silkelendim kalk dedim eve git evladın evde seni bekliyor...masumum oglum...hayata tutunmamdaki sebebim...

Degişen pek birşey olmadı lakin birinin size acı bir anınızda omuza dokunması çok güzel bir duygu...

Halen o anımı hatırlar ve güç alırım...

Bu da böyle bir anımdır...

Benimde olumlama da 3. günüm. geriye kaldı:-18.
Gelecek ay çok güzel haberlerle geliyorum inşaallah. Bir pumanın kuyruğunu yakalamıştım yıllar önce, savrulup durdum, bırakamadım. Gelecek ay azat ediyorum. Böylece arafta kalmak da kurtuluyorum. Aslında zaten olmuş, zaten bitmiş bir şey fakat benim yaşam biçimimmiş bu olup biten.

Back
X