• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Benimde olumlama da 3. günüm. geriye kaldı:-18.
Gelecek ay çok güzel haberlerle geliyorum inşaallah. Bir pumanın kuyruğunu yakalamıştım yıllar önce, savrulup durdum, bırakamadım. Gelecek ay azat ediyorum. Böylece arafta kalmak da kurtuluyorum. Aslında zaten olmuş, zaten bitmiş bir şey fakat benim yaşam biçimimmiş bu olup biten.
:) benim bitmesine 3 gün kaldı
ilginç olaylar yaşıyorum bu zaman içinde hadi hayırlısı
1 hafta ara verip başka bi olumlamaya geçicem

dün bi deneyimimi paylaşmak istiyorum kızlar

ağrım vardı biraz
canım baya yanıyordu anlıycanız
sonra kapattım gözlerimi ''o ağrı yok,ben rahatım,ağrı yok herşey iyi,gayet rahatım ''diye bastıra bastıra söyledim
inanılmaz ama gerçek saniyesinde ağrım geçti :KK70::KK70: şaşırmadım buna artık normal şartlarda şaşırmam gerekti..sadece gülümsedim :) bunu yaşamak bile güzel bi deneyim :KK70:
Hem kendi üzerimde hem de baskasi üzerinde uygularim canim ben de,hemencik etkisini gorurum.Ama iste pozitif zamanda ve olacagina emin,rahatsam.Gecen gun 1 gun boyunca midem fenaydi,salgin varmis.Her gecen dakika cok iyi oluyorum,midemin cok rahat olmasina sükrediyorum;o huzuru hissediyorum dedim vee cok kisa sure sonra gecti.Kizimin gecen gun atesi vardi,3.5 yasinda su ana kadar hic atesi kendiliginden gecmemistir.Dedim ki bu sefer cok rahatim; kizimin atesi var cunku onun harika bagisiklik sistemi devrede.O huzurla uyuduk.Sabah kalktik hic birseyi yoktu cok sukur.Anneme de yaptim, aynen Josephin kitabinda anlattigi gibi o da tuttu.Isin sirri rahatlikta ve emin olmaktan geciyor.
Kendim icin,bebegim icin uygulamaya calistigim bir durum var ama ben su an o pozitifligi yakalayamadigimdan harekete bile gecemiyorum,o ani yakaliyorum simdi : )))

ve bir şey daha aklıma geldi onu da yazmak istiyorum
bi konu hakkında rüya mı gerçek mi olduğunu kavrayamıyorum şuan
yakın zaman önce yaşadığım bişey
ilginç bi halde rüya gibi ama bi yandan da gerçekte yaşanmış gibi..

buttrfly buttrfly sana bişey sorucam canım,bu boyutlar hakkında bi fikrin var mı :)
dün akşam okuduğum kitapda aklıma bişey takıldı da ..seninle konuşmak istiyorm bu konuyu
Boyutlar hakkinda pek bilgim yok ama biz imgelemeyle baska boyutta yasiyoruz;bilincalti gercek sanmasinin nedeni bu.enerji seviyesini yakaldigimizda bildigin o boyuta geciyoruz. Bu benim bilgimle deneyimin harmanlandigi yorumum bu arada.Kesin boyledir demiyorum :)

Günaydınnnnnn

Bugün de güne erken başladım...06:30 da kalktım...Tan agarmadan isteklerimi dualarımı gökyüzüne bakarak anlattım...Yüce Rabbim duyuyor biliyorum...

You tube dan Ahmet Şerif İzgören videolarını seyrettim.. Hoş bir ses tonu ve akıcı konuşma şekli var...hiç sıkılmadım..yer yerde komik...seyredin derim.

Gelelim Hz. Mevlana nın özlü sözlerine...kendimizi bulalım az..

Başkalarından üstün olmamız önemli degildir.Asıl önemli olan şey dünki halimizden üstün olmamızdır...

Cehennem, insanın yüregindeki sevginin bittigi yerdedir...

Birine egri bakınca o kişi egrilmez. Bil ki senin işin dogru gitmez...

Her yol kapalı olsa da, kapısından ayrılma. O sana kimsenin bilmedigi gizli kapıyı açar....

Ey Gönül...İstedikçe vermedi deme. İstemeyi bilmedin, bari yalan söyleme...

Kalbinizle yaptıgınız her şey, size geri dönecektir...

Üzülme; çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar. Unutma; yagmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çıkar...

Kötü söyleme, kötü düşünme, kötü teşvik ve telkinde bulunma; Ancak o zaman dünyadaki kötülüklerin sana gelmesinden kurtulursun...
Kizlar aklima cok ilginc cok guzel bir animiz geldi burda,hep benim su kalibimdan ileri gelir; ne zaman sıkıssam Rabbim bir kapi acar :)

Ilk buraya geldik,evi daha tutmamisiz.Ev hazir sayilir ama.Esya bakacaz,sagolsun kimse yardimci olmuyor.Bindik uber e taksi bir nevi.Ikea ya gittik,en uygun orda diye.Belli limitimiz var,ikinci el istemiyoruz.Ikea ya geldik,rezalet...Ucuz olanlar ki digerlerine gore ucuz..Sungerden koltuklar,suntadan masalar filan.Bir de sadece ikea biliyoruz en uygunu.Neyse tekrar bindik uber e,ermeni bir soforu var.Dedik biz mobilyaci ariyoruz ama uygun olacak,once baska magazalar soyledi.Sonra birden esinlenmis gibi annemin alisveris yaptigi bir yer var hem de turk dedi.Biz agzimiz acik esimle birbirimize bakiyoruz nasil ya diye.Aradi hemen sofor,sizinle gorusmek isteyen turk arkadaslar var dedi;disariya sesi verdi.Adam basladi turkce konusmaya,o kadar yabancidan sonra turk bir de mobilyaci ruya gibiydi.Neyse yerine gittik Kuzey hollwood da : )) Iceriye girdik,agzimiz kulaklarda,los angeles ta istikbalci : )) Sagolsun fiyatlarda da yardimci oldu,kargoyuda yapti.Burda yillardir yasayan insanlara soyledigimizde sasiriyorlar hic bilmiyoruz diye :)
Iste Rabbimin mucizesi,guzelligi.Einstein ne demisss; Hayati yasamanin iki yolu var;
1-Ya her sey mucize degil gibi yasayacaksin
2-Hersey mucize gibi yasayacaksin

Kizlar aklima cok ilginc cok guzel bir animiz geldi burda,hep benim su kalibimdan ileri gelir; ne zaman sıkıssam Rabbim bir kapi acar :)

Ilk buraya geldik,evi daha tutmamisiz.Ev hazir sayilir ama.Esya bakacaz,sagolsun kimse yardimci olmuyor.Bindik uber e taksi bir nevi.Ikea ya gittik,en uygun orda diye.Belli limitimiz var,ikinci el istemiyoruz.Ikea ya geldik,rezalet...Ucuz olanlar ki digerlerine gore ucuz..Sungerden koltuklar,suntadan masalar filan.Bir de sadece ikea biliyoruz en uygunu.Neyse tekrar bindik uber e,ermeni bir soforu var.Dedik biz mobilyaci ariyoruz ama uygun olacak,once baska magazalar soyledi.Sonra birden esinlenmis gibi annemin alisveris yaptigi bir yer var hem de turk dedi.Biz agzimiz acik esimle birbirimize bakiyoruz nasil ya diye.Aradi hemen sofor,sizinle gorusmek isteyen turk arkadaslar var dedi;disariya sesi verdi.Adam basladi turkce konusmaya,o kadar yabancidan sonra turk bir de mobilyaci ruya gibiydi.Neyse yerine gittik Kuzey hollwood da : )) Iceriye girdik,agzimiz kulaklarda,los angeles ta istikbalci : )) Sagolsun fiyatlarda da yardimci oldu,kargoyuda yapti.Burda yillardir yasayan insanlara soyledigimizde sasiriyorlar hic bilmiyoruz diye :)
Iste Rabbimin mucizesi,guzelligi.Einstein ne demisss; Hayati yasamanin iki yolu var;
1-Ya her sey mucize degil gibi yasayacaksin
2-Hersey mucize gibi yasayacaksin

Kelebekcigimmm sen hep gel birşeyler yaz.Enerjin çok güzel...

2 ci şıkkı seçiyorum

Günaydınnnnmm

Çabuk kalkınnn

Açın perdeleriniziii

Rızıklarınızı içeri alınnn

Sabah rızıklarımızın dagıtıldıgı vakittt

Bol rızıklı günler dilerim..Hayırlı cumalar olsun hepimizeee

sabah 7 de uyandm :)
açtım bütün kapıları pencereleri :)
o güzel enerjiyi içeriye alayım diye :)

image.webp
Gunaydinnnn dunyalar guzeli kizlarimmmm :) :KK200::KK200: olumlamada son gunlerim :) o kadar guzel ruyalar goruyorum ki onceden hatirlamazdim ruyalarimi ama simdi hatirliyorum ve buna cok sasiriyorum :) hele dun sabah o kadar guzeldi ki aklima geldikce guluyorum sabah 6 bucukta kalkiyorum ve bazen cok yorgun hissederim kendimi ama dun acayip enerjiktim ve istanbul tirafiginde gozlerimi kapattim hic bir sesi duymadim resmen o kadar guzel hayaller kurdum ki hic bir sesi duymamisim gozumu actigimda is yerine gelmistik bile :) içime bakmami sagladiginiz icin once pofu pofu ya sonrada o birbirinden guzel mesajlari ve enerjisi icin buttrfly buttrfly 'ya tesekkur ediyorum :) Grey_ Grey_ ime vede @Requiemm 'a da,bu topicteki herkeseeee herkeseeeee ;) allah sizden razi olsun :nazar:

Hem kendi üzerimde hem de baskasi üzerinde uygularim canim ben de,hemencik etkisini gorurum.Ama iste pozitif zamanda ve olacagina emin,rahatsam.Gecen gun 1 gun boyunca midem fenaydi,salgin varmis.Her gecen dakika cok iyi oluyorum,midemin cok rahat olmasina sükrediyorum;o huzuru hissediyorum dedim vee cok kisa sure sonra gecti.Kizimin gecen gun atesi vardi,3.5 yasinda su ana kadar hic atesi kendiliginden gecmemistir.Dedim ki bu sefer cok rahatim; kizimin atesi var cunku onun harika bagisiklik sistemi devrede.O huzurla uyuduk.Sabah kalktik hic birseyi yoktu cok sukur.Anneme de yaptim, aynen Josephin kitabinda anlattigi gibi o da tuttu.Isin sirri rahatlikta ve emin olmaktan geciyor.
Kendim icin,bebegim icin uygulamaya calistigim bir durum var ama ben su an o pozitifligi yakalayamadigimdan harekete bile gecemiyorum,o ani yakaliyorum simdi : )))
Allah bu güzel enerjini daim etsin. Seni okuyunca dahi bişeyler hissedebiliyorsak çevrendekilerin enerjilerine etkilerini düşünemiyorum :)

Eki Görüntüle 1727554 Gunaydinnnn dunyalar guzeli kizlarimmmm :) :KK200::KK200: olumlamada son gunlerim :) o kadar guzel ruyalar goruyorum ki onceden hatirlamazdim ruyalarimi ama simdi hatirliyorum ve buna cok sasiriyorum :) hele dun sabah o kadar guzeldi ki aklima geldikce guluyorum sabah 6 bucukta kalkiyorum ve bazen cok yorgun hissederim kendimi ama dun acayip enerjiktim ve istanbul tirafiginde gozlerimi kapattim hic bir sesi duymadim resmen o kadar guzel hayaller kurdum ki hic bir sesi duymamisim gozumu actigimda is yerine gelmistik bile :) içime bakmami sagladiginiz icin once pofu pofu ya sonrada o birbirinden guzel mesajlari ve enerjisi icin buttrfly buttrfly 'ya tesekkur ediyorum :) Grey_ Grey_ ime vede @Requiemm 'a da,bu topicteki herkeseeee herkeseeeee :KK66: allah sizden razi olsun :nazar:
ayy kuzzuummm benim yerim senii :KK68::KK68::KK68:

ne güzel üzerinde olumlu etkiler yaratması

benimde son 2 günüm :)
biraz ara verip yeni çalışmalara adım atacağız :D
o zaman daha da güzelleşecek herşey :)
bu arada yazı da çok anlamlı :)

İnandığınız şey doğru veya yanlış da olsa sonuç elde edersiniz. Bilinciniz zihninizdeki düşünceye yanıt verir. Zihninizdeki düşünceyi bir inanç olarak kabul edin,bu kadarı bile yeterli olacaktır.
Bilinçaltınızı yeniden tasarlayarak kendinizi yeniden yaratabileceğinizden emin olabilirdiniz. JM

ayy kuzzuummm benim yerim senii :KK68::KK68::KK68:

ne güzel üzerinde olumlu etkiler yaratması
benimde son 2 günüm :)
biraz ara verip yeni çalışmalara adım atacağız :KK70:
o zaman daha da güzelleşecek herşey :)
bu arada yazı da çok anlamlı :)
Kuzum biz ayni anda baslamistik 28 sabahi biticek iste :) ne kadar ara vermek lazim peki bir hafta yeterlimidir yoksa 10 gun mu ? :) anamm heycanlandim bileeee:)

Kuzum biz ayni anda baslamistik 28 sabahi biticek iste :) ne kadar ara vermek lazim peki bir hafta yeterlimidir yoksa 10 gun mu ? :) anamm heycanlandim bileeee:)
evet tatlım :) 28 sabah :D
1hafta ara vermek yeterli
sonra gelsinn diğer çalışmalar hahahayyy :D
karar veremiyorum ne üzerine çalışsam acepp :D

İnandığınız şey doğru veya yanlış da olsa sonuç elde edersiniz. Bilinciniz zihninizdeki düşünceye yanıt verir. Zihninizdeki düşünceyi bir inanç olarak kabul edin,bu kadarı bile yeterli olacaktır.
Bilinçaltınızı yeniden tasarlayarak kendinizi yeniden yaratabileceğinizden emin olabilirdiniz. JM
Senin paylasimlarinada bayiliyorummm femme :) kitabi okumaya devam :) aslinda bilinc altimiz bizim duamiz ben eskiden bunu fark ederdim ama anlamdiramazdim dua ediyordum ve kabul oluyordu sonra ne kadar yanlis seyler dilemisim diyordum bu benim agzimdan cikti bunu ben istedim diyordum ki bunu cok kucuktum dusundugumde gercektende oyle istemeyi duzgun istemeyi ve icimizi okumayi oğreniyoruz.
evet tatlım :) 28 sabah :KK70:
1hafta ara vermek yeterli
sonra gelsinn diğer çalışmalar hahahayyy :KK70:
karar veremiyorum ne üzerine çalışsam acepp :KK70:
benimkii hazir bilee :)

Eki Görüntüle 1727554 Gunaydinnnn dunyalar guzeli kizlarimmmm :) :KK200::KK200: olumlamada son gunlerim :) o kadar guzel ruyalar goruyorum ki onceden hatirlamazdim ruyalarimi ama simdi hatirliyorum ve buna cok sasiriyorum :) hele dun sabah o kadar guzeldi ki aklima geldikce guluyorum sabah 6 bucukta kalkiyorum ve bazen cok yorgun hissederim kendimi ama dun acayip enerjiktim ve istanbul tirafiginde gozlerimi kapattim hic bir sesi duymadim resmen o kadar guzel hayaller kurdum ki hic bir sesi duymamisim gozumu actigimda is yerine gelmistik bile :) içime bakmami sagladiginiz icin once pofu pofu ya sonrada o birbirinden guzel mesajlari ve enerjisi icin buttrfly buttrfly 'ya tesekkur ediyorum :) Grey_ Grey_ ime vede @Requiemm 'a da,bu topicteki herkeseeee herkeseeeee ;) allah sizden razi olsun :nazar:

hani bir laf vardır "güne nasıl başlarsan gün öyle biter" diye...daim olsun. ne mutlu size.

Back
X