• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kizlarcim tum yazilara ayri ayri yazasim var ama simdilik bir sey yazacam,bugun ulke saatiyle 13.13 civarinda cok guclu enerjili oldugu soylenen dolunay gerceklesti.Hepimiz de bir durgunluk vardi ya,iste o durgunlugun sebebi bu guclu dolunaymis,-onceyi cok etkiliyor.Sabah gune bomba gibi uyandim,kac gindur yapamadigim imajinasyonumu,bilincaltimi da temizledim.Sonra buraya bir girdim,woooww enerji patlamasi :) Hepimize yansimis dolunayin tutulmus olmasi :KK66:
hoş geldin kuzummm :))
aaahh bende diyorum neden sürekli herşeye gülüyorum
içim bi rahat :D

Bilinçaltının gücünü bitirince zorlada olsa eşime de okutturacağım. Malum erkekler pek meraklı olmuyorlar bu tür konulara. Ama etrafımızdaki insanların da en az bizim kadar pozitif düşüncenin gücüne inanıp ona göre hareket etmeleri gerekiyor ki müşterek dileklerimize daha çabuk ulaşalım:KK66:

O kadar cabaladigim insanlar oldu guzel dusunsun guzel yasasin diye,sonra baktim kendimi yoruyorum.Olmayinca olmuyor,biraz da fitrat meselesi,icinde olacak insanin.Sonralarda okudum bir yerde ama;siz kendiniz icin yapin etrafiniza zaten bulasacaktir,ya siz gibi olacak ya da o kisilerden kopacaksiniz ayni enerjiye sahip olamayacaginizdan diyordu.Her zaman da oyle oldu :)

aynen ya
bende haberleri falan izleyemiyorum..
kendimi komedi dizilerine verdim

benim sosyal medya ile işim yok Allahtan
sevmiyorum zaten
bazıları nispet derdinde gibi geliyor nedense
kendin olmak
kendini huzurlu kılmak herşeyden daha önemli

sorma bugün sabah markete gidiyordum,bi komşuyu gördüm,kadının gözünün içinebaktım sırf sadece ''günaydın ''diyebilmek için...
herkes de sorun
herkes de sıkıntı
valla düşünmek istemiyorum
sonuçta biz de sorunsuz değiliz ama biz mücadele ediyoruz
hiç yoktan ayakta durup kahkaha atabiliyoruz
onlarda bunu başarabilirler nitekim

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

doğrudur canım
seni ne huzurlu mutlu yapacaksa bilinçaltını onunla doldurman gerek
sadece yaparken doğru yapman ve dikkatli olman şart

felsefede bi düşünüştür :KK58::KK58::KK58:
Bu kuantum,bilincalti,enerji olayini bilincalti kabul ettigi zaman artik hayatimizdaki hersey enerjiyle calisiyor hale geliyor iyi ya da kotu :) Bilincaltinin iyisi kotusu yok ama biz soyle kodlayabiliriZ enerjim dusse bile ben koruma altindayim,cok sansliyim filan diye :) Kotu bir sey okuyayim,duyayim aninda etkilenebilme potansiyelim var. Daha once cok konusuldu, o siralarda yazip enerjiyi dusurmek istemedim.Ne zaman ikizlere hamileyim yazilarini okudum ikizlerime hamile kaldim kendiligimden,sonra ustune bebegimi kaybettim kismini okudum resmen o ruh haline burundum bebeklerimin kalbi durdu.Sonra kimyasal gebelik yasadim.Kizim dogmadan once erken doguma takildim kk da ne isim vardi ki anlamiyorum kizimi kucucukken dogurdum.Sonra 2 ay once takip ettigim hamilelik grubunda tutturmuslardi suram agriyor,buram agriyor sanci gibi hemen takibi biraktim;ama etkilendim iste 2 gun sonra sancilarim basladi cektim yine yani.Ama simdi cozumu hic takip etmemekte buldum cok rahatim;cunku cok fena empati kurabiliyorum,direk o moda giriyorum.Kimisi hic etkilenmez mesela, boyle mistik olaylara da ilgisi de yoktur zaten :) Diyorum ya fitratta da olacak.

Bu kuantum,bilincalti,enerji olayini bilincalti kabul ettigi zaman artik hayatimizdaki hersey enerjiyle calisiyor hale geliyor iyi ya da kotu :) Bilincaltinin iyisi kotusu yok ama biz soyle kodlayabiliriZ enerjim dusse bile ben koruma altindayim,cok sansliyim filan diye :) Kotu bir sey okuyayim,duyayim aninda etkilenebilme potansiyelim var. Daha once cok konusuldu, o siralarda yazip enerjiyi dusurmek istemedim.Ne zaman ikizlere hamileyim yazilarini okudum ikizlerime hamile kaldim kendiligimden,sonra ustune bebegimi kaybettim kismini okudum resmen o ruh haline burundum bebeklerimin kalbi durdu.Sonra kimyasal gebelik yasadim.Kizim dogmadan once erken doguma takildim kk da ne isim vardi ki anlamiyorum kizimi kucucukken dogurdum.Sonra 2 ay once takip ettigim hamilelik grubunda tutturmuslardi suram agriyor,buram agriyor sanci gibi hemen takibi biraktim;ama etkilendim iste 2 gun sonra sancilarim basladi cektim yine yani.Ama simdi cozumu hic takip etmemekte buldum cok rahatim;cunku cok fena empati kurabiliyorum,direk o moda giriyorum.Kimisi hic etkilenmez mesela, boyle mistik olaylara da ilgisi de yoktur zaten :) Diyorum ya fitratta da olacak.
bende hemen etkileniyorum
onun için düşüncesi bile geldiği an ayy bi defol diyorum :D
zaten görmezden geliyorum duymak istemiyorum
kendimi başka yönlere verdim onlarla ilgiliyim
insan gerçekten ister istemez etki altına girebiliyor

Eki Görüntüle 1727554 Gunaydinnnn dunyalar guzeli kizlarimmmm :) :KK200::KK200: olumlamada son gunlerim :) o kadar guzel ruyalar goruyorum ki onceden hatirlamazdim ruyalarimi ama simdi hatirliyorum ve buna cok sasiriyorum :) hele dun sabah o kadar guzeldi ki aklima geldikce guluyorum sabah 6 bucukta kalkiyorum ve bazen cok yorgun hissederim kendimi ama dun acayip enerjiktim ve istanbul tirafiginde gozlerimi kapattim hic bir sesi duymadim resmen o kadar guzel hayaller kurdum ki hic bir sesi duymamisim gozumu actigimda is yerine gelmistik bile :) içime bakmami sagladiginiz icin once pofu pofu ya sonrada o birbirinden guzel mesajlari ve enerjisi icin buttrfly buttrfly 'ya tesekkur ediyorum :) @Grey_ ime vede LaraPars LaraPars 'a da,bu topicteki herkeseeee herkeseeeee :KK66: allah sizden razi olsun :nazar:

Canimm cok sevindim mutlu olmanaaaa bende tesekkur ederim :KK200:

ahh ahh bende aynısını yaşadım işte :( bebeğimi kaybettim kısmına bakmıyorum artık... ikizlere hamileyim yazılarını okuyayım bari :)

ahh ahh bende aynısını yaşadım işte :KK43: bebeğimi kaybettim kısmına bakmıyorum artık... ikizlere hamileyim yazılarını okuyayım bari :)
Cagiriyoruz canim kendimiz bizzat iste,pozitif düşünecegiz,pozitif hikayeleri okuyacagiz,pozitif insanlarla konusacagiz.Sonuc tabiki Allahin izniyle pozitif olacak :) Aklima gelen basima geldi,korktugum oldu gibi cümleleri yasamayacaz :) Hamilelik,dogum demek hormonlar demek,hormonlarimiz duygu ve dusunceden direk etkileniyor zaten;bildigin enerjiyle calisiyor canim;Allahin esmalarini,mucizelerini,guzelliklerini hissedip enerjimizi yükselttigimizde hormonlara doping yapmis oluyoruz mesela :)

Cagiriyoruz canim kendimiz bizzat iste,pozitif düşünecegiz,pozitif hikayeleri okuyacagiz,pozitif insanlarla konusacagiz.Sonuc tabiki Allahin izniyle pozitif olacak :) Aklima gelen basima geldi,korktugum oldu gibi cümleleri yasamayacaz :) Hamilelik,dogum demek hormonlar demek,hormonlarimiz duygu ve dusunceden direk etkileniyor zaten;bildigin enerjiyle calisiyor canim;Allahin esmalarini,mucizelerini,guzelliklerini hissedip enerjimizi yükselttigimizde hormonlara doping yapmis oluyoruz mesela :)
evet çok haklısın.. artık pozitif düşünüyorum ama yılların alışkanlığı işte bi anda olumsuz bişey geliyor aklıma hemen başka seyler düşünmeye çalışıyorum :) birde içimde ki korkular var. onları yenmeye çalışıyorum bu ara...

ek olarak;o an o var..onu yaşadığınızda ki duygular..canlandırma..hepsini yapıyorum..sonrada kutuma atıyorum..kısacası uçup gitsin ve bana dileklerimi getirsin diye serbest bırakıyorum :)
Canım çok teşekkür ederim.
Yanii bende doğru yapıyorum o zaman sevindim :KK66: :KK66:

Nefs Nefs kuzum yazarken o anı yaşıyor gibiyim..
mesela bi arabam var..diyorum arkasına çok güzel minik koyu lacivert bi arabam var..çok seviyorum bunu..falan diyorum

pofu pofu canım alintilarken karıştı.
Tekrar Teşekkürler

Son düzenleme:
Allah bu güzel enerjini daim etsin. Seni okuyunca dahi bişeyler hissedebiliyorsak çevrendekilerin enerjilerine etkilerini düşünemiyorum :)
Sagol tatlim o gercekten senin de enerjinin guzelliginden :) Eger pozitifse,kendiyle barisiksa cevremdeki insan acayip gaz veriyorum,enerji doluyor.Ama hem negatif hem de egosu yuksek takintiliysa enerjim resmen küfür etkisi yapiyor : ))))

Back
X