- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.512
- 158
Yasadigin hissi kelimelerinle bile hissettirdin canim bana,seni tanimasam da senin adina mutlu olmanin degisik hazzini hissediyorum.Ve bu tuhaf duyguyla Rabbime şükrediyorum, tüm deneyimlediklerim icin :))) Ama takildigim maddiyatin az olmasinda israr etmen,maddi manevi bolluk dileyebilirsin.Elde edecegin maddi bollukla manevi bollugu katlayabilirsin,insanlara araci olmak daha iyi kisisel gelisim ... icin kisitlama yani kendini.Allah cömerttir,boldur;sana verirken baskasindab kismaz.Bilincaltinda maddi bollukla ilgili biraz kitlik sezdim tatlim,ondan ustune gittim :)
Çok teşekkür ederim. Hiç tanımadığın bir insanın mutluluğuna, heyecanına mutlu olmak gerçekten farklı ama çok güzel bir deneyim. Çok yaşar ve çok hissederim.
Ben biraz birikimciyimdir. Birikim yapmayı severim. Son aylarda buna çok yoğunlaştım. Hiç sıkışmadan çok güzel birikimler yapabildiğimi gördüm, bin şükür.
Tespitinde haklısındır belki, o amaçla yazmadım ama farkında olmadan öyle düşünüyor bile olabilirim. Uyandırdığın için teşekkürler :)
Aslında kastettiğim maddi birikime verdiğim enerjinin belki biraz fazlasını kendime geliştirmeye vereceğimdi. Ama çok haklısın vermekle azalmaz ki onun nimetleri. Hem ilmi hem maddi çok bereketler yağsın üzerimize o halde. :)