• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yasadigin hissi kelimelerinle bile hissettirdin canim bana,seni tanimasam da senin adina mutlu olmanin degisik hazzini hissediyorum.Ve bu tuhaf duyguyla Rabbime şükrediyorum, tüm deneyimlediklerim icin :))) Ama takildigim maddiyatin az olmasinda israr etmen,maddi manevi bolluk dileyebilirsin.Elde edecegin maddi bollukla manevi bollugu katlayabilirsin,insanlara araci olmak daha iyi kisisel gelisim ... icin kisitlama yani kendini.Allah cömerttir,boldur;sana verirken baskasindab kismaz.Bilincaltinda maddi bollukla ilgili biraz kitlik sezdim tatlim,ondan ustune gittim :)

Çok teşekkür ederim. Hiç tanımadığın bir insanın mutluluğuna, heyecanına mutlu olmak gerçekten farklı ama çok güzel bir deneyim. Çok yaşar ve çok hissederim.

Ben biraz birikimciyimdir. Birikim yapmayı severim. Son aylarda buna çok yoğunlaştım. Hiç sıkışmadan çok güzel birikimler yapabildiğimi gördüm, bin şükür.
Tespitinde haklısındır belki, o amaçla yazmadım ama farkında olmadan öyle düşünüyor bile olabilirim. Uyandırdığın için teşekkürler :)

Aslında kastettiğim maddi birikime verdiğim enerjinin belki biraz fazlasını kendime geliştirmeye vereceğimdi. Ama çok haklısın vermekle azalmaz ki onun nimetleri. Hem ilmi hem maddi çok bereketler yağsın üzerimize o halde. :)

Merhaba arkadaşlar... hepinize şimdiden iyi yıllar diliyorum.
2016 herkesin istediği her şeye kavuştuğu bereketli bir yıl..
Hepimiz buradan sevinçlerimizi ve geçekleşen hayallerimizi paylaşıyoruz...
Mucizelere her geçen gün daha çok inanıyoruz :)

Herkese mutlu yıllaaaaaaaar!!!!!!

Alintilayacak yorum yapmak istedigim cok yazi var ama bu konuyu hiiic konusmadik o yuzden hemen heyecanla yaziyorum :) Tabiki deee gurlestirebilirseniz.9. ayima girmek üzereyim daha yeni yeni hamile olduguma inaniorlar misal : ))) cunku ben her zaman telkinledim.Benim muazzam bedenim bebegimi saglikla büyütürken ben nerdeyse ayni kaliyorum dedim.Buna inandim,etrafinda aynen boyle dedigini dusundm,imajinize ettim;sonuc tesaduf olmadi.Sükürler olsun bebegimin gelisimi onde bile gidiyor,ama ben hala eski kiyafetlerimin hepsini olmasa da giyebiliyorum : ) Tabi artik son donemlere yaklasiyoruz,hormonlarin etkisi bana da el atmaya basladi ama geciciii :) Yani demem o ki saclariniza guvenin(cam terebentin yagi da kullanin) bol bol olumlama yap,sacim her gecen gun parliyor gurlesiyor isil isil oluyor deyin.Imajine edin,etrafin sesini duyun onlar da desinler aaa ne guzel dolgun saclarin var filan...Ooo neler yapabiliriz bedenimize.Bedenimizi sevelim,öpelim :)
Biraz geç cevaplayabildim kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim etrafımdaki insanlar umudumu kırıyordu hep bu saç konusunda. Böyle olumlu bir düşünceye gerçekten çok ihtiyacım vardı. Bugün başlıyorum :)

Merhaba kizlar gecenin bir vakti uyaniverdim birden..disarida kar yagiyor malum bembeyaz manzaranin guzelligini seyrediyorum.. :KK51:biraz gec geldim ama surekli takip etmeye calisiyorum burayi..Çok degerli canim arkadasim A audrey_24 un tavsiyesiyle tabiki..:KK36:Bende fali biraktim çok şukur..Kaygilarimiz bizi asiri derecede fal bakmaya tesvik ediyordu..Bu iş boyle gitmez kendime yeni bir ben lazim dedim ve daha olumlu daha pozitif yasamak icin elimden geleni yapmaya koyuldum..Simdi daha mutlu daha huzurluyum sukurler olsun mutluluklar yasiyorum..Elbette kederlerimde oluyor ama kendimi dizginlemeye calisiyorum..Eminimki bi zaman sonra elle tutulur cinsten sevincler de yaşayacagiz ben inaniyorum..
Yeni bir yila giriyoruz hepinizin yeni yilini simdiden kutlarimm..2016 hepimize bol bol mutlulukk huzurr mucizeleerr yaşatsin.. simdikinden dahada guzel olaylarla karsilasacagiz bence.. :)Rabbim saglik versin hepimize hem bedenen hem ruhen..
Yakin zamanda yasadigim benim icin cok onemli olan basta beni yıkan ama sonunda toparlayan guzel bir haberi mujdelemek isterim size.. erkek arkadasim birden kalbinden rahatsizlandi nasil uzuldugumu tahmin edebiliyosunuzdur.. Doktor ameliyata karar verdi..cok degisik duygulara burundum varla yok gibiydim agliyordum 2dk sonra konustugumuzda uzuldugumu belli etmeden dalga geciyordum sirf onu guldurmek icin ama kiziyordu tabi:) Bu surecte yaninda oldum destek oldum hep.Dualara sigindim Ya Şafi esmasini dilimden dusurmedim.. Rabbime binlerce kez hamd olsunki basarili gecti ameliyati..Bu defa sevincten agladim..Dua etmek inanmak sevmek gercekten cok onemli..Tum derdi olanlara derman tum hastalara şifa versin Allahım.. Tabiki gonul isterdiki hic boyle bi problemle karsilasmamak ama malesef hayatta hersey oluyo mecbur yasadik bunu Rabbim beterlerinden korusun dermani olmayan dert vermesin kimseye..Sizleri tanimasamda seviyorum ve destekliyorum kizlar boyle tam gaz devam...:)

Günaydın kızlar.

Senenin son günü, yaşadığımız tüm olumsuzluklar bir daha açılmayacak paketler halinde çooook uzaklara gönderildi bile.
Muazzam bir soğuk var, hissedebildiğim için şükrederek yeni bir güne daha başladım. Geve itibariyle başlayacak olan yeni yıl hepimiz için muhteşem güzelliklere gebe :) Kucak açtık bekliyoruz. :)

summit34 summit34 çok geçmiş olsun, geçmiş bile. :)

2016 yılında hepimiz daha sağlıklı ve güvendeyiz.

Hepinize içten , dopdolu sevgiler gönderiyorum.

Biz mükemmeliz. :)

Günaydınlarrr,
Bugün 2015'in son günü istemediğimiz bizi rahatsız eden bütün herşeyi bir kağıda yazıp yırtıp atıyoruz hepsini 2015 ile birlikte gönderiyoruz. Gecede tüm samimiyetmizle inancımızla dileklerimize yoğunlaşıyoruz defterimize olmuş gibi yazıyoruz.

Herşeyin başı sağlık, Allah'ım evvela hepimize ve sevdiklerimize sağlık, sıhhat, afiyet, sonrasında maddi manevi zenginlikler, harika dostlar, neşeli sofralar versin, inancımızı kuvvetlendirsin, ilmimizi artırsın, harika, muhteşem, mükemmel bir yıl olsun ve öylede oldu:KK68::KK68::KK68:

Merhaba kizlar gecenin bir vakti uyaniverdim birden..disarida kar yagiyor malum bembeyaz manzaranin guzelligini seyrediyorum.. :KK51:biraz gec geldim ama surekli takip etmeye calisiyorum burayi..Çok degerli canim arkadasim A audrey_24 un tavsiyesiyle tabiki..:KK36:Bende fali biraktim çok şukur..Kaygilarimiz bizi asiri derecede fal bakmaya tesvik ediyordu..Bu iş boyle gitmez kendime yeni bir ben lazim dedim ve daha olumlu daha pozitif yasamak icin elimden geleni yapmaya koyuldum..Simdi daha mutlu daha huzurluyum sukurler olsun mutluluklar yasiyorum..Elbette kederlerimde oluyor ama kendimi dizginlemeye calisiyorum..Eminimki bi zaman sonra elle tutulur cinsten sevincler de yaşayacagiz ben inaniyorum..
Yeni bir yila giriyoruz hepinizin yeni yilini simdiden kutlarimm..2016 hepimize bol bol mutlulukk huzurr mucizeleerr yaşatsin.. simdikinden dahada guzel olaylarla karsilasacagiz bence.. :)Rabbim saglik versin hepimize hem bedenen hem ruhen..
Yakin zamanda yasadigim benim icin cok onemli olan basta beni yıkan ama sonunda toparlayan guzel bir haberi mujdelemek isterim size.. erkek arkadasim birden kalbinden rahatsizlandi nasil uzuldugumu tahmin edebiliyosunuzdur.. Doktor ameliyata karar verdi..cok degisik duygulara burundum varla yok gibiydim agliyordum 2dk sonra konustugumuzda uzuldugumu belli etmeden dalga geciyordum sirf onu guldurmek icin ama kiziyordu tabi:) Bu surecte yaninda oldum destek oldum hep.Dualara sigindim Ya Şafi esmasini dilimden dusurmedim.. Rabbime binlerce kez hamd olsunki basarili gecti ameliyati..Bu defa sevincten agladim..Dua etmek inanmak sevmek gercekten cok onemli..Tum derdi olanlara derman tum hastalara şifa versin Allahım.. Tabiki gonul isterdiki hic boyle bi problemle karsilasmamak ama malesef hayatta hersey oluyo mecbur yasadik bunu Rabbim beterlerinden korusun dermani olmayan dert vermesin kimseye..Sizleri tanimasamda seviyorum ve destekliyorum kizlar boyle tam gaz devam...:)
Canimm benimm bilmiyordum bu durumu :( coook coookk gecmis olsun ama bak sonunda ne kadar guzel haberler almissiniz Allah bir daha yasatmasin. Bu sene bize mutluluk,sağlik,huzur,bereket,aşk :)) nasip etsin butun dilediklerimize kavustugumuz bir yil olsun aslinda cok sey ogrendik bu yil bizim icin dolu doluydu dusunuyorumda kendimi bir ara ne kadarda cok bosvermisim simdi dualarla kendi icimize bakip ne kadarda mutlu olmayi biliyoruz :) en azindan sukrediyoruz herseyden sikayetci olmuyoruz,herseyin en guzelini yasiycaz 2016 da inaniyorumm :)

Günaydınlarrr,
Bugün 2015'in son günü istemediğimiz bizi rahatsız eden bütün herşeyi bir kağıda yazıp yırtıp atıyoruz hepsini 2015 ile birlikte gönderiyoruz. Gecede tüm samimiyetmizle inancımızla dileklerimize yoğunlaşıyoruz defterimize olmuş gibi yazıyoruz.

Herşeyin başı sağlık, Allah'ım evvela hepimize ve sevdiklerimize sağlık, sıhhat, afiyet, sonrasında maddi manevi zenginlikler, harika dostlar, neşeli sofralar versin, inancımızı kuvvetlendirsin, ilmimizi artırsın, harika, muhteşem, mükemmel bir yıl olsun ve öylede oldu:KK68::KK68::KK68:

İçim açıldı.

Neşeli sofralar ne güzel bir tabir. :)

herkese günaydıınnn
ayy her yer bembeyaz olmuş yaaa
ne kadar tatlı bi görüntüüü :))
2015 in son günü ve yarın bizim için yeni bir sayfa yeni bir dönem başlıyor
herkese mutluluk huzur ve sağlık getirsin
bol bol gülücüklerin olduğu günler versin :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Günaydinn kizlar :) havaaaa en sevdigimden heryer bembeyaz :) şükredicek bir suru guzellige uyandik yine,2015 hem ogretici hemde guzel bir yil oldu benim icin hele son evresinde gercekten kendimi buldum diyebildim bunun icin bile allaha binlerce kez sukrediyorum :) D dilbaz dedigini yapicam bir kagida yazip yirtip hepsinden kurtulucam :) veeeee 2016 biliyorum cok guzelsin, ve herseyin en guzelini bize getiriceksin sinyallerini simdiden vermeye basladin bile :) basta pofu pofu olmak uzere bakis acimi degistirdiginiz icin hepinize binlerce kez tesekkur ederimm:) Grey_ Grey_ im buttrfly buttrfly LaraPars LaraPars D dilbaz summit34 summit34 The Black The Black ve unuttugum diğerleri bu yil bizim yilimiz olucak :) hepimiz birbirmize birseyler ogretmeye devam edicez,sukurler olsun buna sebeb olan butun nimetlere :) Grey_ Grey_ im ayricaa olumlamamiz bitti yenisine basliycaz haberler ne durumda aklimdasin :))))

Günaydinn kizlar :) havaaaa en sevdigimden heryer bembeyaz :) şükredicek bir suru guzellige uyandik yine,2015 hem ogretici hemde guzel bir yil oldu benim icin hele son evresinde gercekten kendimi buldum diyebildim bunun icin bile allaha binlerce kez sukrediyorum :) D dilbaz dedigini yapicam bir kagida yazip yirtip hepsinden kurtulucam :) veeeee 2016 biliyorum cok guzelsin, ve herseyin en guzelini bize getiriceksin sinyallerini simdiden vermeye basladin bile :) basta pofu pofu olmak uzere bakis acimi degistirdiginiz icin hepinize binlerce kez tesekkur ederimm:) Grey_ Grey_ im buttrfly buttrfly LaraPars LaraPars D dilbaz summit34 summit34 The Black The Black ve unuttugum diğerleri bu yil bizim yilimiz olucak :) hepimiz birbirmize birseyler ogretmeye devam edicez,sukurler olsun buna sebeb olan butun nimetlere :) Grey_ Grey_ im ayricaa olumlamamiz bitti yenisine basliycaz haberler ne durumda aklimdasin :))))
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Uzağımda olan çok sevdiğim insanlar vardır. Hatta kocam hariç en sevdiklerim hep uzak şehirlerde. Onlar için hep uzaktaki yakınım derim. Sizler de öylesiniz.

A audrey_24 neşelendim mesajınla. Öğrenmek, bilmek, yenilenmek, gelişmek çok çok çok güzel. Çok mutlu olacağız çünkü biz buna layığız. Muazzam güzellikte bir sene bizleri bekliyor.
:confused:

Bugun icin bir meditasyon veya olumlama olarak ne yapiyorsunuz...senenin butun kirini akitmak icin...:)

Canım olumlama değil ama bir kaç öneride bulunayım, istersen bunları uygulayabilirsin. Tüm negatif enerjilerden kurtulmak için evindeki kırık çalışmayan kullanmadığın herşeyi atmalısın, bütün evi sirke damlatılmış su ile silip adaçayı tütsüsü yapmalısın. Bunları yaparkende bedenli, bedensiz bütün negatif enerjilerin gittiğini, yerine bolluk bereket, sevgi enerjisnin geldiğini hissedebilirsin. Birde ben birkaç gün önce yaptım ama bugünde yapabilirsin sen, cam bir bardağın içine 2 kaşık himalaya yada kaya tuzu koyup üzerine su doldur yatak odana koy. Tuz eriyip üste çıktıkça sendeki tüm negatif enerjilerde tuz gibi çıkıp gidecek:)

Bir de kızlar kök çakramızın rengi kırmızı olduğu için yılbaşında kırmızı giymek gerekiyorum. Batıl inanç diye baktığımız olayın aslı buymuş Çorap, elbise, iç çamaşırı ne olursa olsun üzerimizde kırmızı bir şey olması gerekiyormuş. Benden hatırlatması:))

Back
X