• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydinn kizlar :) havaaaa en sevdigimden heryer bembeyaz :) şükredicek bir suru guzellige uyandik yine,2015 hem ogretici hemde guzel bir yil oldu benim icin hele son evresinde gercekten kendimi buldum diyebildim bunun icin bile allaha binlerce kez sukrediyorum :) D dilbaz dedigini yapicam bir kagida yazip yirtip hepsinden kurtulucam :) veeeee 2016 biliyorum cok guzelsin, ve herseyin en guzelini bize getiriceksin sinyallerini simdiden vermeye basladin bile :) basta pofu pofu olmak uzere bakis acimi degistirdiginiz icin hepinize binlerce kez tesekkur ederimm:) Grey_ Grey_ im buttrfly buttrfly LaraPars LaraPars D dilbaz summit34 summit34 The Black The Black ve unuttugum diğerleri bu yil bizim yilimiz olucak :) hepimiz birbirmize birseyler ogretmeye devam edicez,sukurler olsun buna sebeb olan butun nimetlere :) Grey_ Grey_ im ayricaa olumlamamiz bitti yenisine basliycaz haberler ne durumda aklimdasin :))))
Günaydınn fıstığımmm.. Ben maşallah diyelim kuzum iyiyim. Olumlamalar çok iyi etki etti. Birde kenzülarş okuyorum arada oda çok iyi geldi. Yeni olumlamara hazırım:)

Bu arada kizlar bu yılın hepinize sağlık mutluluk huzur getirmesini diliyorum Allahtan.. Seviyorum sizleri
xenforo-smilies-kk36.gif

:confused:
Uzağımda olan çok sevdiğim insanlar vardır. Hatta kocam hariç en sevdiklerim hep uzak şehirlerde. Onlar için hep uzaktaki yakınım derim. Sizler de öylesiniz.

A audrey_24 neşelendim mesajınla. Öğrenmek, bilmek, yenilenmek, gelişmek çok çok çok güzel. Çok mutlu olacağız çünkü biz buna layığız. Muazzam güzellikte bir sene bizleri bekliyor.
Çabuk kaptın bakıyorum.:KK37::KK200:
Canım olumlama değil ama bir kaç öneride bulunayım, istersen bunları uygulayabilirsin. Tüm negatif enerjilerden kurtulmak için evindeki kırık çalışmayan kullanmadığın herşeyi atmalısın, bütün evi sirke damlatılmış su ile silip adaçayı tütsüsü yapmalısın. Bunları yaparkende bedenli, bedensiz bütün negatif enerjilerin gittiğini, yerine bolluk bereket, sevgi enerjisnin geldiğini hissedebilirsin. Birde ben birkaç gün önce yaptım ama bugünde yapabilirsin sen, cam bir bardağın içine 2 kaşık himalaya yada kaya tuzu koyup üzerine su doldur yatak odana koy. Tuz eriyip üste çıktıkça sendeki tüm negatif enerjilerde tuz gibi çıkıp gidecek:)

Bir de kızlar kök çakramızın rengi kırmızı olduğu için yılbaşında kırmızı giymek gerekiyorum. Batıl inanç diye baktığımız olayın aslı buymuş Çorap, elbise, iç çamaşırı ne olursa olsun üzerimizde kırmızı bir şey olması gerekiyormuş. Benden hatırlatması:))
Olumlu olumsuz şeyleri nesneden oldu/olacak bilinince şirke düşme olabilir. Ne gelirse Allahtan. Sirke, tuz, kırmızı çamaşır yok uğur getirir, yok temizlik getirir diye düşünürsek yani şifayı bu nesnelerden beklemiş olursak Allah korusun şirk olur. Onun yerine fatiha süresi okuyalım kuzular, birden aklıma gönlüme geldi.

Fatiha Suresi Müddesir suresinde sonra 7 ayetten oluşarak Mekke’de inmiştir. Tam olarak inen ilk suredir.

Kuran’ın ilk suresi olduğu için açan manasına gelen Fatiha adı verilmiştir. Halk arasında yaygın olarak El-Hamdülillah suresi olarak da bilinmektedir. Bu sureye ana kitap anlamına gelen isimler de verilmiştir. Hz Muhammed bu sure için ‘Fatihayı okumayanın namazı olmaz’ şeklinde buyurmuştur.

Bu yüzden beş vakit namazın her rekâtından bu süreyi okumak vacip sayılmaktadır. Kuran’ın baş tarafına konmak üzere vahiy edilmiş ve yine Kıran’ın mukaddimesi ve özeti gibidir. Her rekâtta Allah ile konuşurcasına okunması ve bu nedenler Allaha yaklaşması murad edilir.

Fatiha Türkçe Suresi Okunuşu

Elhamdu lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budu ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel mustakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

Fatiha Suresi Anlamı

Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

Fatiha Suresi Arapça Okunuşu

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ

١﴾ اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ رَبِّ الْعَالَم۪ينَۙ ﴿٢﴾ اَلرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِۙ ﴿٣﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدّ۪ينِۜ﴿٤﴾ اِيَّاكَ نَعْبُدُ وَاِيَّاكَ نَسْتَع۪ينُۜ ﴿٥﴾ اِهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَق۪يمَۙ ﴿٦﴾ صِرَاطَ الَّذ۪ينَ اَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْۙ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّٓالّ۪ينَ ﴿٧

Fatiha suresinin Faziletleri

Geçim sıkıntısı çekenler her gün 41 defa Fatiha suresini ve ardından da şu duayı okusun.”Ve terzukü men teşaü bi-gayri hisab.Allahümmerzukni rızkan vasian helalen sehlen.Amin.”ardından gönlünce dua edersen murad hasıl olur.

Bir bardak suya 40 defa Fatiha suresi okunup hastaya içirilirse Allahü Teal’nın izniyle şifa bulur.hastanında suyu içmeden şu duayı okuması iyi olur.” Allahümmeşfi ente’ş-Şafi,Allahümmekfi ente’l-Kafi,Allahümme afi ente’l-Muafi.”

Evine girerken Fatiha ve İhlas suresini okuyanın evinde hayır ve bereket artar.

Yatmadan önce Fatiha,İhlas,Felak ve Nas sürelerini okuyup, avucuna üfledikten sonra vücuduna sıvazlayan sabaha kadar ölümden başka herşeyden korunur.

Bir tehilike anında 19 defa Fatiha suresini okuyan korunmuş olur.

Bir badrak yağmur suyuna 40 defa Fatiha okuyup da ,içi sıkılan kimseye içirilirse Allah’ın ziniyle şifa bulur.

2 rekat namaz kılınır;her rekatında 7 Fatiha ve 3 ihlas okunur.Sonra gönlünce dua edilir.Bu dua kabul olur.

Her gün 100 defa fatiha okuyan kişi kötü huylarından kurtulur.

Her gün 100 defa fatiha okuyanın duaları kabul olur.Malı-Mülkü artar.

Fatiha suresi her derde devadır.Tüm istekleriniz için bu sureyi okuyabilirsiniz.

Hasta olan bir bardak suya 40 Fatiha okuyup da içerse şifa bulur.

2 rekat namaz kılınır;her rekatında 7 Fatiha ve 3 ihlas okunur.Sonra gönlünce dua edip Allah’tan dilenir ve duan inşallah kabul olur.

Her gün 100 tane Fatiha okumaya devam eden,bütün kötü huylardan kurtulur,duaları kabul olur.

Bir tehlike anında 19 defa Fatiha okuyan korunmuş olur.

Her gün sabah namazından sonara (101) defaFatiha okuyup ardından da 101 defa “Ya Kâfi,Ya Gani,Ya Muğni,Ya Fettah,Ya Rezzak”okuyup ardında da;“Ya kafi,Ya Muğni ağnina ,ya fettah iftah lena bâbe rahmetike,ya Rezzak urzukna bi lutfike ve keremike ve bicahi sahibi’l-vesileti seyyidina Muhammedin aleyhi’s-salatü ve’s-selam.” diye 3 defa okuyup dua ummadığı derecede mal mülk sahibi olur.

Evine girmeden Fatiha ve İhlas suresini okuyan evinde bereket ve hayır hasıl olur.

Yatmadan önce Fatiha,İhlas,Felak ve Nas surelerini okuyup avucuna üfledikten sonra vücuduna sıvazlayan sabaha kadar ölümden başka her şeyden korunur.

Olumlu olumsuz şeyleri nesneden oldu/olacak bilinince şirke düşme olabilir. Ne gelirse Allahtan. Sirke, tuz, kırmızı çamaşır yok uğur getirir, yok temizlik getirir diye düşünürsek yani şifayı bu nesnelerden beklemiş olursak Allah korusun şirk olur. Onun yerine fatiha süresi okuyalım kuzular, birden aklıma gönlüme geldi.

Çok şükür buradaki herkes herşeyin Allah'tan geldiğini biliyor ve buna tereddütsüz inanıyor, öyle olmasa olumlamalarımızı, imgelemelerimizi dualarla, esmalarla süslemeyiz zaten. Biz ne istiyorsak Allah'tan istiyoruz, yöntemimiz sizinkinden farklı diye şirke düşmüş olmayız.

Peygamber Efendimiz (sas) birkaç hadîs-i şeriflerinde sirke hakkında (üzüm veya elma ayrımı yapmadan) oldukça iltifatkâr ifadelerde bulunarak, sirkeye dikkatleri çekmiş ve; "Sirke ne güzel katıktır. Allahım! Sirkeyi bereketlendir. Çünkü sirke benden önceki peygamberlerin katığı idi. İçinde sirke bulunan ev fakirleşmez." buyurmuşlardır. Nitekim daha sonra gelişen İslâm tıbbına dev eserler veren başta İbn-i Sînâ olmak üzere, birçok ilim adamı sirkenin özelliklerinden bahsederler. Alıntı

Görüldüğü gibi Peygamber Efendimiz sizin dalga geçtiğiniz sirkeyi methetmiş ve evimizden eksik etmememiz gerektiğini söylemiştir. Sirke olan evin bereketli olacağını söylemiştir. Şimdi biz bu niyetle evimize sirke aldığımızda ve evimiz bereketlendiğinde yaşasın evimi sirke bereketlendirdi demeyiz, sirkenin aracı olduğu bunu yapanın Yüce Rabbim olduğunu biliriz.

Çok şükür buradaki herkes herşeyin Allah'tan geldiğini biliyor ve buna tereddütsüz inanıyor, öyle olmasa olumlamalarımızı, imgelemelerimizi dualarla, esmalarla süslemeyiz zaten. Biz ne istiyorsak Allah'tan istiyoruz, yöntemimiz sizinkinden farklı diye şirke düşmüş olmayız.

Peygamber Efendimiz (sas) birkaç hadîs-i şeriflerinde sirke hakkında (üzüm veya elma ayrımı yapmadan) oldukça iltifatkâr ifadelerde bulunarak, sirkeye dikkatleri çekmiş ve; "Sirke ne güzel katıktır. Allahım! Sirkeyi bereketlendir. Çünkü sirke benden önceki peygamberlerin katığı idi. İçinde sirke bulunan ev fakirleşmez." buyurmuşlardır. Nitekim daha sonra gelişen İslâm tıbbına dev eserler veren başta İbn-i Sînâ olmak üzere, birçok ilim adamı sirkenin özelliklerinden bahsederler. Alıntı

Görüldüğü gibi Peygamber Efendimiz sizin dalga geçtiğiniz sirkeyi methetmiş ve evimizden eksik etmememiz gerektiğini söylemiştir. Sirke olan evin bereketli olacağını söylemiştir. Şimdi biz bu niyetle evimize sirke aldığımızda ve evimiz bereketlendiğinde yaşasın evimi sirke bereketlendirdi demeyiz, sirkenin aracı olduğu bunu yapanın Yüce Rabbim olduğunu biliriz.
Dalga geçtiğimi nerden çıkardınız. Bende sirkeyi kullanırım devamlı. Bulaşık makinamda da çamaşır makinamda bile kullanırım. Yeşillikleri mutlaka en az 20 dakika sirkeli suda bekletirim.
Yukardaki yazınızı tekrar okursanız, direkt nesnelere anlam yüklediğiniz bolluk ve bereketin Yaratıcıdan geldiği belirtmediğiniz anlaşılıyor. Son yazdığınız gibi düşünüp yapıyorsanız bir sıkıntı yok.
Kaldı ki herkesin Allah inancı da olmayabilir. Ben yargılamak ya da eleştirmek için değil, Allah inancı olanların yanlışa düşebileceğini düşünerek uyarmak için yazdım.

Dalga geçtiğimi nerden çıkardınız. Bende sirkeyi kullanırım devamlı. Bulaşık makinamda da çamaşır makinamda bile kullanırım. Yeşillikleri mutlaka en az 20 dakika sirkeli suda bekletirim.
Yukardaki yazınızı tekrar okursanız, direkt nesnelere anlam yüklediğiniz bolluk ve bereketin Yaratıcıdan geldiği belirtmediğiniz anlaşılıyor. Son yazdığınız gibi düşünüp yapıyorsanız bir sıkıntı yok.
Kaldı ki herkesin Allah inancı da olmayabilir. Ben yargılamak ya da eleştirmek için değil, Allah inancı olanların yanlışa düşebileceğini düşünerek uyarmak için yazdım.

İşte insanları sadece bir sözüne yada bir davranışına göre değerlendirirsek bu yanılgıya düşeriz. Genel olarak mesajlarımı okuyanlar nasıl bir inanca sahip olduğumu bilirler. Biraz üslubunuzdan kaynaklı yanlış anlama oldu, yukarıdaki gibi düşünüyorsanız zaten sıkıntı yok demektir. Mutlu yıllar diliyorum:)

İşte insanları sadece bir sözüne yada bir davranışına göre değerlendirirsek bu yanılgıya düşeriz. Genel olarak mesajlarımı okuyanlar nasıl bir inanca sahip olduğumu bilirler. Biraz üslubunuzdan kaynaklı yanlış anlama oldu, yukarıdaki gibi düşünüyorsanız zaten sıkıntı yok demektir. Mutlu yıllar diliyorum:)
Üslubum biraz sert kaçmış olabilir. Kusura bakmayın. Evet tam net duygular ifade edilemiyor yazılanlardan, o konuda haklısınız.
Bir kaç yıldır hep düşündüğüm bir konudur. Millet olarak tevhit inancımız da sıkıntılar olabiliyor. Sizi yukarıdaki yazınızı okuyunca nedense fatiha süresini düşündüm hep. çoğu zaman direkt yaratıcıdan değil de aradaki aracılardan medet umar olduk. Örneğin nazar için bir çok kişi nazar boncuğu kullanır. Bilimsel olarak insanın gözünden çıkan olumsuz enerjiler ( haset içeren ya da çok beğeni içeren) bocuğa kaydığı, enerjinin dikkat dağıtıp bertaraf ettiği söyleniyor. Fakat ötü enerjiyi, nazarı bu boncuk çekiyor o zaman kişiyi boncuk korur diye düşünürsek, şirk oluyor. Arka planda herşeyin Allahtan olduğunu biliyoruz ama bakıyorsun, korusun diye nazar boncuğu, cevşen, şap gibi şeyler takılıyor. Bu korur deniliyor! Sonradan sanki Rab unutuluyor koruyan gözeten boncuk yada yazı yazılmış kağıt parçası olarak orta da kalıyor.
Bilmiyorum anlatabildim mi.

off off yalnız benden yardım isteyin diyor ya fatihada Yaradan, biz anneden , eşten, çocuktan, patrondan müdürden, arkadaştan... hep birilerinden bir şeyden ister olduk. Bdv de yazıyor yazıyorlar, yardım edin bana diyorlar. Yaradan da sadece benden isteyin diyor. bunu anlasak, uygulasak, olmayacak diye tereddüt ve şüphemiz olmasa.
Neyse, bu gün içinde döktüreceklerim var ama boş vereyim....
Olumlu düşünelim, olumlu yazalım, her şey mutlu ve olumlu olsun hayatımızda inşallah. Sırf yeni yıla gireceğimiz için değil aslında, her günün farkına varalım. Her günümüzü farkındalıkla geçirelim, bayram olsun, umut olsun tutku olsun, sağlık tüm güzellikler olsun....

ot;,"fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1451569296"},"insertContent":{"title":"Insert a Photo\/Video","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1451569296"}}}">
Üslubum biraz sert kaçmış olabilir. Kusura bakmayın. Evet tam net duygular ifade edilemiyor yazılanlardan, o konuda haklısınız.
Bir kaç yıldır hep düşündüğüm bir konudur. Millet olarak tevhit inancımız da sıkıntılar olabiliyor. Sizi yukarıdaki yazınızı okuyunca nedense fatiha süresini düşündüm hep. çoğu zaman direkt yaratıcıdan değil de aradaki aracılardan medet umar olduk. Örneğin nazar için bir çok kişi nazar boncuğu kullanır. Bilimsel olarak insanın gözünden çıkan olumsuz enerjiler ( haset içeren ya da çok beğeni içeren) bocuğa kaydığı, enerjinin dikkat dağıtıp bertaraf ettiği söyleniyor. Fakat ötü enerjiyi, nazarı bu boncuk çekiyor o zaman kişiyi boncuk korur diye düşünürsek, şirk oluyor. Arka planda herşeyin Allahtan olduğunu biliyoruz ama bakıyorsun, korusun diye nazar boncuğu, cevşen, şap gibi şeyler takılıyor. Bu korur deniliyor! Sonradan sanki Rab unutuluyor koruyan gözeten boncuk yada yazı yazılmış kağıt parçası olarak orta da kalıyor.
Bilmiyorum anlatabildim mi.

Canım ben seni çok iyi anlıyorum dediğinde de haklısın herkes çok bilinçli değil bu konularda, işte mübarek gün ve gecelerde türbelere gidip oradaki mübarek zatlardan istemek gibi, oysa insanların en yücesi olan Peygamber Efendimizin hürmetine der yine Yüce Allah'tan isteriz. Rabbim hepimize doğru yolu göstersin yaptığımız yanlış varsa da karşımıza çıkarıp o yolden çevirsin inşaallah.

uzun zaman oldu yazmayalı...hepinize Merhabalar

daha önce kötü bir şekilde kalbini kırdıgım bir insan vardı. karşılaştık bugün. özür diledim af diledim. hakkını helal etmesini istedim. kabul etti cok şükür. daha iyiyim.üzerimden bir yük kalktı diyebilirim. bu orada olayı fazladan tırmandıran bendim. ne gerek varsa artık.

yeni yıla daha huzurlu girecegim bu kesin.

Tatlim topigimiz sevgi enerjisiyle,olumlulukla calisiyor.Buraya yazan pozitif düsünceli müslüman olmayan biri de olabilir hani en uctan dusunursek.Hele hele din zaten,cok hassas bir konudur...Ki bir insani kirmak incitmek kul hakki olur zaten dinimizde,cok dikkat etmek lazim soylediklerimize. Herkes kendine özgu yaptiklarini yapar tavsiye eder,gerisi bize kalmis Yapmak ya da yapmamak.Hepimiz akli basinda mantikli insanlariZ,cuzi irademizi kullaniyoruz.

Günaydinn kizlar :) havaaaa en sevdigimden heryer bembeyaz :) şükredicek bir suru guzellige uyandik yine,2015 hem ogretici hemde guzel bir yil oldu benim icin hele son evresinde gercekten kendimi buldum diyebildim bunun icin bile allaha binlerce kez sukrediyorum :) D dilbaz dedigini yapicam bir kagida yazip yirtip hepsinden kurtulucam :) veeeee 2016 biliyorum cok guzelsin, ve herseyin en guzelini bize getiriceksin sinyallerini simdiden vermeye basladin bile :) basta pofu pofu olmak uzere bakis acimi degistirdiginiz icin hepinize binlerce kez tesekkur ederimm:) Grey_ Grey_ im buttrfly buttrfly LaraPars LaraPars D dilbaz summit34 summit34 The Black The Black ve unuttugum diğerleri bu yil bizim yilimiz olucak :) hepimiz birbirmize birseyler ogretmeye devam edicez,sukurler olsun buna sebeb olan butun nimetlere :) Grey_ Grey_ im ayricaa olumlamamiz bitti yenisine basliycaz haberler ne durumda aklimdasin :))))

Eveett bu yil asiri mutluu huzurlu dileklerimize ulasmis bir yil yasicaaz enerjimiz tavan bi sekilde yeni yila girelimmmm. Bende burada bilgilerini paylasan destek olan herkese tesekkurleer ediyorum kocamaaann :KK200::KK60:

Canım ben seni çok iyi anlıyorum dediğinde de haklısın herkes çok bilinçli değil bu konularda, işte mübarek gün ve gecelerde türbelere gidip oradaki mübarek zatlardan istemek gibi, oysa insanların en yücesi olan Peygamber Efendimizin hürmetine der yine Yüce Allah'tan isteriz. Rabbim hepimize doğru yolu göstersin yaptığımız yanlış varsa da karşımıza çıkarıp o yolden çevirsin inşaallah.
Aynen öyle. Amin.
Tatlim topigimiz sevgi enerjisiyle,olumlulukla calisiyor.Buraya yazan pozitif düsünceli müslüman olmayan biri de olabilir hani en uctan dusunursek.Hele hele din zaten,cok hassas bir konudur...Ki bir insani kirmak incitmek kul hakki olur zaten dinimizde,cok dikkat etmek lazim soylediklerimize. Herkes kendine özgu yaptiklarini yapar tavsiye eder,gerisi bize kalmis Yapmak ya da yapmamak.Hepimiz akli basinda mantikli insanlariZ,cuzi irademizi kullaniyoruz.
Evet. Niyetim: Emr-i bil maruf ve nehy-i anil münker

bağ kesme :) buyrun bakalım

Güzel ve doğru konuşmuş. Çok büyük haksızlığı olan bir iki hocam oldu üniversite de. Ne kadar affetsem de kalbim tam mutmain olmuyor. 50 kere affediyorum. Yine aklıma geliyor. Geleceğim ertelendi çünkü onların yüzüne. Rabbim yine yolumdan beni çevirmedi ama ben haksızlığı kaldıramadım uzun bir süre.
Ben affetsem annem affedemiyor. Affediyorum etrafım hatırlatıyor. Video ya bakınca yine hatırladım:63:.
Güzel Allah'ım karşı konulamaz başarıların devamını versin hepimize. Gülüp eğleneceğimiz, aman geçti gitti diyeceğimiz bir geçmişimiz olsun.:KK33:

Evimi tutsuledim, beni uzen seyleri kagida yazip adacayi tutsusuyle yakicam ve 'doganin guzel iyilestirici enerjisiyle bu anilarimi iyilestir ve guzelleri olarak havaya karistrip bana yagdir allahim' diye dua edicem :) sonra da olumlamalarimi yazicam yilbasi ozel :))
Hahahahah yilbasi ozel :) bende evde kitap okuyorum hatta okudugum kitapta esmalardan bahsediyor paylasicam kizlar :)

The Black The Black Gecti gitti canim cok sukur. cok tesekkur ederim :)
A audrey_24 Cok sagol bitanem Allah razi olsun.birdaha yasamamayi umit ediyorum bende. Kesinlikle cok sey ogretti bize bu yil. gucluyuz ve daha cok mutlu olmayi biliyoruz.. Gercekten kendimizi cok ihmal etmistik, birbirimize destekle kurtulduk o bosvermislikten simdi farkindaligimiz artti.. Mutlulugumuz çoğaliyor her gecen gun bende inaniyorum 2016 daha guzel olacak :))

Tütsüler,dilekler havada uçuşmuş ne güzel,ben de çekirdek ailemle güzel bir yemek,arkasından koca bir dilim pastayla tatlı ve sakin girdim yeni yıla:kk77:
Muhteşem,her günüyle,her anısıyla mükemmel,şahane haberlerle gelen bir yıl olsun inşallah,enerjimiz hiç düşmesin,pilimiz hep %50 den yukarı olsun...:KK36:

A audrey_24 tatlım paylaşımları bekliyorum :)

evettt fıstıklarr
koca bi seneyi iyisi ile kötüsü ile arkada bıraktık
şimdi güzellll bi koca yıl bizi bekliyor
bugün akşam itibari ile yeni uygulamama başlıyorum
bi esma ile :) bu sefer daha fazla imgeleme ve yoğunlaşma uyguluycam

dün bişey oldu onu da anlatmadan geçemiycem
bu boğaza takılan atkı türü bişeyler var bilirsiniz
bundan 1 hafta önce bi marketin afişinde görmüştüm
ay alayım ya bana da lazım boğazımı sıcak tutar diye içimden geçirdim hatta baya bi baktım
sonra aklımdan uçtu gitti:))
neyse dün hediye aldım,paketi bi açtım :D ben şok!!o gördüğüm şey (daha güzel bi rengi ile ) elimde duruyor...şaşırmadımm!!!tamamenn onu istememden kaynaklı
okuduğum kitapta aynen şu geçiyor ''bi elma canınız çeker ama dolabınızda yoktur..ben size imgeleyip elmayı yaratın demiyorum,onu o kadar çok istersiniz ki,ya bi arkadaşınız size elma getirir,ya komşunuzun fazla elması vardır'' bu cümle tam bana cuk oturdu :D

herşey gönlümüze göre olsun demiş atalarımız :) boşa dememişler :)

Back
X