• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu başlığı zaman zaman takip ediyorum hep aktif olur inşallah çok faydalı.pofuyla başlamış buttrfly paylasimlarin çok faydalı.bende pozitif düşüncenin faydasını gördüm.hamilelik sürecinde olanlar ve çocuk sahibi olmak isteyenler olumlu düşünmeli bu çok önemli

Teşekkür ederim inşallah evet hep aktif oluruz.Kesinlikle katılıyorum hamilelikte olumlu düşünme,rahat olmak çok önemli özellikle sorun yaşayan kişilerde.Hamilelik demek hormonlar demek,hormonlar demek enerjiler demek.

Lütfen kendi değerinizi bilin,değerinizi bilirseniz zaaflarınızdan faydalanmak isteyen-egolarınız üzerinizden tatmin etmek isteyen insanlar hayatınıza giremeyecek.Çünkü öyle insanlar çok ciddi enerji vampirleridir. Sizden enerjinizi çalar,durduk yere zihninizi oyalar.İster aşk ilişkisi ister aile ya da arkadaşlık ilişkisi olsun.Eğer kendinizi severseniz,değerinizi kabul ederseniz böyle insanlar yanınıza yaklaşamaz hem enerji anlamında hem de fiziksel anlamda nacizane.Veeee en önemlisi hayatınıza girecek insanlar da sizi seven,size enerji veren insanlar olacak.Aklınızdan geçtiğinde bırakın şüphenin varlığını düşündüğünde huzur duyacaksınız başka da bir şey olmayacak,egonun sesinden eser olmayacak.Ego nun sesi şöyledir ; neden aramadı, niye sormadı,acaba vaz mı geçti,bunu mu demek istedi, neden böyle yaptı ki belirsiz tuhaf sorular ve yorumlar olmayacak.Saf ve tertemiz olacak.Eğer bunlar varsa örün duvarlarınızı En Büyük KK

Lütfen kendi değerinizi bilin,değerinizi bilirseniz zaaflarınızdan faydalanmak isteyen-egolarınız üzerinizden tatmin etmek isteyen insanlar hayatınıza giremeyecek.Çünkü öyle insanlar çok ciddi enerji vampirleridir. Sizden enerjinizi çalar,durduk yere zihninizi oyalar.İster aşk ilişkisi ister aile ya da arkadaşlık ilişkisi olsun.Eğer kendinizi severseniz,değerinizi kabul ederseniz böyle insanlar yanınıza yaklaşamaz hem enerji anlamında hem de fiziksel anlamda nacizane.Veeee en önemlisi hayatınıza girecek insanlar da sizi seven,size enerji veren insanlar olacak.Aklınızdan geçtiğinde bırakın şüphenin varlığını düşündüğünde huzur duyacaksınız başka da bir şey olmayacak,egonun sesinden eser olmayacak.Ego nun sesi şöyledir ; neden aramadı, niye sormadı,acaba vaz mı geçti,bunu mu demek istedi, neden böyle yaptı ki belirsiz tuhaf sorular ve yorumlar olmayacak.Saf ve tertemiz olacak.Eğer bunlar varsa örün duvarlarınızı En Büyük KK
Tam da bunlar vardi. Simdi dikkat ediyorum. Demek oyle gerekti deyip geciyorum.

Kendi degerimi bilememe gibi sorunum vardi:) Aslinda cevrem de genistir. Cok arkadasim hatta dostum, derdimi, sevincimi paylasacagim arkadaslarim vardir. Hep kendimi sansli hissederim ve soylerim. Yine de bi degersizlik hissi olmuyor.degildi. ben bunu ask hayatimin yolunda olmamasina bagliyordum:)) Cumlelerin zamanlarinda olan degisiklik olumlu cumleler kurmaya calismamla alakali:)) olumsuzluklar gecmiste kaldiiiii.

Ama burasi gercekten iyi geldi. Zamanini ayiran herkese tesekkurler. Bugun aklillarinda hic olmayan bir surprizle karsilassinlar insallah :)

Ben de gizli gizli takip ediyor ve seviyorum bu sayfayı. Benim de dilek/istek sipariş ajandam var:KK45:bebeğim var ve hamileyim o yüzden çok olumlama ve diğer egzersizlere zaman bulamıyorum ama ben de siparişlerimi yazıyor ve unutuyorum sonra ara ara açıp teslimatlara tik koyuyorum.:KK45:

Gün içinde aklıma ne gelirse madde madde yazıyorum.
İçlerinde maddi değeri yüksek şeyler de var, manevi değeri yüksek şeyler de var. Gerçekleştikçe şükrediyor ve çok şaşırıyorum kimi zaman.

Aylar önce penguenlere çok düşkün kızım için penguen oyuncak istemiştim. Aynı hafta içinde bir avmde yürüyen 2 metre boyunda bir sürü penguen maskotlarını görmek:KK24:onlara dokunan, onlarla eğlenen kızımın mutluluğu:KK71:...
Bir kahveciden kahve içip ayaklarımı uzatsam dediğimin ertesi günü kahveci önünde bebek etkinliğinin denk gelmesi, kızımı oturtturup kahvemi alıp keyifle izlemem :KK69:

Sırf denemek için bu hafta 250 lira kazandım yazıp uzun zamandır satışta olan ve benim unuttuğum bir kaç parça eşyamın satılıp hesabıma 255 lira geçmesi :KK31:

Yeni çıkan bir telefona sahibim, çok mutluyum vs yazmam ve maddi olarak elimizin bol olmadığı bir zamanda eşimin sürpriz olarak o ay bana o telefonu alması...

Gibi gibi...

Gün içinde kalkar kalkmaz genelde sahip olduklarımı aklımdan geçirip şükrediyorum, dua ediyorum, bu mutlulukla güne başlıyorum. Kahve içerken de şu şu olsa ne mutlu olurum ya da kızım/ eşim/ dostum ne mutlu olur diye hayal ediyorum, o mutluluğu hissedip bunları not ediyorum. Sonra da ara ara eski maddelere bakıp gerçekleşenler için şükredip yeni maddeler ekleyerek pozitif düşünmeye ve şükretmeye devam ediyorum.

Mrb kızlar ben de sızi bir haftadır takip edıyorum okumaya çalışıyorum paylaşımları..ben de olumlama yapıyorum sicret kitabını ve belgeselini okudum evet düşündüğümü hep çektim hayatıma genelde olumsuz şeyleri çektim Ama hayal ettigim iyi şeyler de hep olmuştur

Ben de gizli gizli takip ediyor ve seviyorum bu sayfayı. Benim de dilek/istek sipariş ajandam var:KK45:bebeğim var ve hamileyim o yüzden çok olumlama ve diğer egzersizlere zaman bulamıyorum ama ben de siparişlerimi yazıyor ve unutuyorum sonra ara ara açıp teslimatlara tik koyuyorum.:KK45:

İçlerinde maddi değeri yüksek şeyler de var, manevi değeri yüksek şeyler de var. Gerçekleştikçe şükrediyor ve çok şaşırıyorum kimi zaman.

Aylar önce penguenlere çok düşkün kızım için penguen oyuncak istemiştim. Aynı hafta içinde bir avmde yürüyen 2 metre boyunda bir sürü penguen maskotlarını görmek:KK24:onlara dokunan, onlarla eğlenen kızımın mutluluğu:KK71:...
Bir kahveciden kahve içip ayaklarımı uzatsam dediğimin ertesi günü kahveci önünde bebek etkinliğinin denk gelmesi, kızımı oturtturup kahvemi alıp keyifle izlemem :KK69:

Sırf denemek için bu hafta 250 lira kazandım yazıp uzun zamandır satışta olan ve benim unuttuğum bir kaç parça eşyamın satılıp hesabıma 255 lira geçmesi :KK31:

Yeni çıkan bir telefona sahibim, çok mutluyum vs yazmam ve maddi olarak elimizin bol olmadığı bir zamanda eşimin sürpriz olarak o ay bana o telefonu alması...

Gibi gibi...

Gün içinde kalkar kalkmaz genelde sahip olduklarımı aklımdan geçirip şükrediyorum, dua ediyorum, bu mutlulukla güne başlıyorum. Kahve içerken de şu şu olsa ne mutlu olurum ya da kızım/ eşim/ dostum ne mutlu olur diye hayal ediyorum, o mutluluğu hissedip bunları not ediyorum. Sonra da ara ara eski maddelere bakıp gerçekleşenler için şükredip yeni maddeler ekleyerek pozitif düşünmeye ve şükretmeye devam ediyorum.
Cok guzelmis :) ben de uygulayayim. Not alma isi. Hem kalici da olur.

Bu arada benim de bu kadar yogun yazdigim tek site burasidir:) Genelde okur olurdum.

Gercekten de kalp sadece Allahi anmakla huzur buluyor,esmalar da en guzel anma bicimi.O muhtesem enerjisini hücrelerimizdr hissettiriyor.Sevap kapisidir eminim Allahin katinda,en guzel iltifat bicimi :) Benim esmalarim Ya Vehhab,Ya Latif,Er Rafi,Es Sekur,Ya Berr bunlar duzenli olan.Ama digerlerini de estikce okurum canim.
Akliniza gekdikce mi esma okuyorsunuz?
Mesela is yaparken, araba kullanirken...
Dun bir yerde okumustum her zaman, her sartta okunmaz gunah olur diye. Bana biraz garip geliyir. Sonucta Allan in adini zikrediyorsun.(Elbette her sartta okunmayacagini biliyoruz da:))) Gece yatmadan once ve sabah uyandigimda okumanin haricinde aklima geldikce Es Sekur Ya Latif diyorum.

buttrfly buttrfly
Sözleri üzerine ben de şu an önümde açık olan kitaptan bi kuple bişeyler yazayım da kulağımıza sallanan küpe olsun::KK54:
Mutlu olmayı içtenlikle arzulamalısınız. Siz istemezseniz hiç bir şey olmaz. Arzu,kanatlarında inanç ve hayal gücü olan bir dilektir. Arzu'nuzun gerçekleştiğini hayal eder,gerçekliğini hissederseniz gerçek olur. Mutluluk da dileğiniz gerçekleştiğinde gelir.
Her gün bir kaç kez sahip olduğunuz nimetlere şükür edin. Mutluluk şükürle gelir ve şükretmeyi alışkanlık haline getirirseniz mutluluğu her gün çağırmış olursunuz. Mutluluğun önünde engel yoktur. Dış unsurlar mutsuzluk nedeni değil sadece etkidir. :KK200:

Cok guzeldi:KK200:

Duygusal açıdan olgunlaşın ve diğer insanların sizden farklı olmasına izin verin. Onların sizinle aynı fikirdeyim olmamaya Hakkı var. Sizin de onlarla aynı fikirdeyim olmama özgürlüğünüz var. Hıysuzlaşmadan,aynı fikirde olmadığınızı gösterebilirsiniz.
Sizin düşünce ve duygularınızı temsil eden sessiz iç konuşmanız,başkalarının size yönelik konuşmalarında kendini gösterir.

Buna da bayildim :))

Gibi gibi...

Maşallahh maşallahh harikasınız Rabbim bu güzel enerjinizi çoğaltarak ve de katlayarak döndersin size ve ailenize.Emin olun bebeğiniz içeride kanatlanıyordur,o muhteşem enerjilerle.Burdaki ilk paylaşımımda hamile olduğumu bile bilmiyordum :) Hamileyken hep pozitiftim çok şükür.Diyordum bakalım ne çıkacak : )))) Çok mutlu bir çocuk çıktı,çok şükür.Hayvanları doğayı şimdiden çok seven, başka çocuklara durduk yere gidip sarılan bir çocuk oldu : ))). Ben hep hamileyken ki bana bağlıyorum bunları :KK200:

Dun bir yerde okumustum her zaman, her sartta okunmaz gunah olur diye. Bana biraz garip geliyir. Sonucta Allan in adini zikrediyorsun.(Elbette her sartta okunmayacagini biliyoruz da:))) Gece yatmadan once ve sabah uyandigimda okumanin haricinde aklima geldikce Es Sekur Ya Latif diyorum.

Genelde sakin bir şekilde dururken yani her zaman değil.Şahsen ben regl döneminde de okuyorum, her şartta da okurum açıkcası.

Tulelutçum, bu Esma konusu biraz karışık:) bu konuda farklı düşünceler var. Bazısı her zaman her koşulda insan rabbini dilediği gibi zikredebilir görüşünde. Bazısı da (genelde ehli tasavvuf) bu esmaların çok tesirli birer ilaç hükmünde olup nasıl ki bir ilacı doktor kontrolü olmadan kafana göre alamazsın bu zikirleri de öyle kafana göre çekemezsin görüşünde. Sanırım bize düşen kalbimiz hangisinde mutmainse onu uygulamak. Zaten aksi mümkün değil, aklına ve kalbine yatmayan bir şeyi kim ne derse desin samimi olarak uygulayamazsın.

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu bir de pofu sana gezegen saatleri kafanı karıştırır demişti buna ben de katılıyorum. Bu fikri aklına ben getirdiğim için bu konuda da açıklama yapma gereği duydum. Birincisi evet kafan karışabilir çünkü her gün gezegen saatleri değişiyor hep aynı saat olmuyor, bir de ay takvimimde gece gündüzden önce geldiği için hesaplamada kafa karışıyor bu iki husus bir süre sonra gezegen saatleriyle kafayı bozduruyor insana:)) ikincisi ise yine yukarıda söylediğim ehli tasavvufun görüşü, bu ilimler gizli ilim olarak anıldığı için bir insanın icazet almadan kendi kafasına göre gezegen saatlerini belirleyip esma çekmesinin zararlı olabileceği yönünde.

Tulelutçum, bu Esma konusu biraz karışık:) bu konuda farklı düşünceler var. Bazısı her zaman her koşulda insan rabbini dilediği gibi zikredebilir görüşünde. Bazısı da (genelde ehli tasavvuf) bu esmaların çok tesirli birer ilaç hükmünde olup nasıl ki bir ilacı doktor kontrolü olmadan kafana göre alamazsın bu zikirleri de öyle kafana göre çekemezsin görüşünde. Sanırım bize düşen kalbimiz hangisinde mutmainse onu uygulamak. Zaten aksi mümkün değil, aklına ve kalbine yatmayan bir şeyi kim ne derse desin samimi olarak uygulayamazsın.

Aynen katiliyorum. Bir zamani olacagini dusunmuyorum. Elbette bu benim gorusum:)) Cok derin bilgilere sahip degilim ama zorlastirmayan, kolaylastiran bir dinimiz oldugunu biliyorum:)

Aslinda ben bilgilendirme yapmak icin yazmistim o mesaji:)) tesekkur ederim sizlere...
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu bir de pofu sana gezegen saatleri kafanı karıştırır demişti buna ben de katılıyorum. Bu fikri aklına ben getirdiğim için bu konuda da açıklama yapma gereği duydum. Birincisi evet kafan karışabilir çünkü her gün gezegen saatleri değişiyor hep aynı saat olmuyor, bir de ay takvimimde gece gündüzden önce geldiği için hesaplamada kafa karışıyor bu iki husus bir süre sonra gezegen saatleriyle kafayı bozduruyor insana:)) ikincisi ise yine yukarıda söylediğim ehli tasavvufun görüşü, bu ilimler gizli ilim olarak anıldığı için bir insanın icazet almadan kendi kafasına göre gezegen saatlerini belirleyip esma çekmesinin zararlı olabileceği yönünde.

Back
X