Ben de gizli gizli takip ediyor ve seviyorum bu sayfayı. Benim de dilek/istek sipariş ajandam var

bebeğim var ve hamileyim o yüzden çok olumlama ve diğer egzersizlere zaman bulamıyorum ama ben de siparişlerimi yazıyor ve unutuyorum sonra ara ara açıp teslimatlara tik koyuyorum.
Gün içinde aklıma ne gelirse madde madde yazıyorum.
İçlerinde maddi değeri yüksek şeyler de var, manevi değeri yüksek şeyler de var. Gerçekleştikçe şükrediyor ve çok şaşırıyorum kimi zaman.
Aylar önce penguenlere çok düşkün kızım için penguen oyuncak istemiştim. Aynı hafta içinde bir avmde yürüyen 2 metre boyunda bir sürü penguen maskotlarını görmek

onlara dokunan, onlarla eğlenen kızımın mutluluğu

...
Bir kahveciden kahve içip ayaklarımı uzatsam dediğimin ertesi günü kahveci önünde bebek etkinliğinin denk gelmesi, kızımı oturtturup kahvemi alıp keyifle izlemem
Sırf denemek için bu hafta 250 lira kazandım yazıp uzun zamandır satışta olan ve benim unuttuğum bir kaç parça eşyamın satılıp hesabıma 255 lira geçmesi
Yeni çıkan bir telefona sahibim, çok mutluyum vs yazmam ve maddi olarak elimizin bol olmadığı bir zamanda eşimin sürpriz olarak o ay bana o telefonu alması...
Gibi gibi...
Gün içinde kalkar kalkmaz genelde sahip olduklarımı aklımdan geçirip şükrediyorum, dua ediyorum, bu mutlulukla güne başlıyorum. Kahve içerken de şu şu olsa ne mutlu olurum ya da kızım/ eşim/ dostum ne mutlu olur diye hayal ediyorum, o mutluluğu hissedip bunları not ediyorum. Sonra da ara ara eski maddelere bakıp gerçekleşenler için şükredip yeni maddeler ekleyerek pozitif düşünmeye ve şükretmeye devam ediyorum.