• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sevgili butturfly burayı takip ediyorum.Yazdıkların çok güzel .Benimde bir çözülmeye ihtiyacı olan problemim var. İnsulin direnci var.Şekerle ilgili.İnsulin direnci düşüyor ama belirtiler aynı.Nasıl olumlama yapabilirim.

Güneş Tan ın tekniğini tuhaf bir korkum için uyguladım,aynı zamanda takıntı diyelim. Bu sefer alnımın ortasında hissettim,tuhaf bir titreşim.Yine açtım oradan bir süslü kapı.Çıkmasını bekledim,önce aklıma yaşadığım anılarım geldi.Kalıp kalıp şeffaf buz gibi kristaller şeklinde çıktılar uzun süre, bazen küçüldüler bazen büyüdüler.O sırada ıyur pozisyonda olduğum için uyudum,sabah uyandım aklıma geldi.Devam etsem olur mu dedim ve başladım düşünmeye.Yine kalıplar çıkmaya başladı,sonra o kalıplar yerlerini birbirine bağlı ipler,kablolar şeklinde çıkmaya başladı,onlara dönüştü.Arada inceliyordu biter gibi oluyordu ama geliyordu.En sonunda bir direnç oluştuğunu hissettim.Toplu bir şekilde içeriye yerleşmiş çıktığı yerin şeklini almış koca bir iplik yumağı çıktı ve aklıma küçük çocukkluk yıllarım aklıma geldi .Çıktığı yeri resmen gördüm.Işıl Işıldı,parıl parıldı.Orasının öylece kalması gerekirken bana ait olmayan bir sürü gereksiz şeylerle dolmuş gibi hissettim.İnanılmaz hafifledim.Bilinçaltı temizliği için aldığım malakit taşı ve bu yöntemin aynı döneme gelmesi tesadüf mü peki,asla değil. @gulhilal çok çok çok teşekkür ederim canım,

Sevgili butturfly burayı takip ediyorum.Yazdıkların çok güzel .Benimde bir çözülmeye ihtiyacı olan problemim var. İnsulin direnci var.Şekerle ilgili.İnsulin direnci düşüyor ama belirtiler aynı.Nasıl olumlama yapabilirim.

Bak şimdi canım benim insülin direnci,şeker gibi olayları yaşayan insanları hep incelediğimde geçmişi sürekli anan düşünen insanlar olduğunu farkettim.Çevremde çok şeker hastası var. Diyoruz ki şeker kalıtsal,düşünceler de kalıtsal.Atamız dedelerimiz nasıl yaşıyorsa onlardan gördüklerimizi biz de yapıyoruz.Habire geçmişi indirip kaldırıyoruz.Bunun için geçmişi,yaşadıklarını kabul edemediklerin varsa kabullenmelisin.Kendini suçladığın dönemler varsa o dönemleri yaşarkenki olayların,insanların,izlediğin filmlerin,hatta hormon dengenin bile farklı olduğunu bilmelisin.Enerjiler o zamana göreydi.sen de o enerjilerle onları yaşadın.En iyisinin onlar olduğunu kabul etmelisin.Evet şimdi değiştirmek istiyorsun ama o zamana dönsen aynı enerjilerle yine aynısı olacağına inanmalı ve suçladığın her şeyi affetmelisin.Tabi bunlar benim düşüncelerim,tavsiye ederim.Bu sürede Ya Afüvv Ya Tevvab Ya Şafi sürelerini okuyabilirsin.

Teşekkür ederim.Yeni keşfettim burayı.Olumlama cok güzel.Benim farkına varmamm yeni oldu.3 sene önce biliyordum ama o zaman demekki hazır değilmisimki farkındalığım anca yeni.

O zamandan bu yana çok şey değişti,hayatıma giren insanlar ve titreşimlerim özellikle.İlahi zaman hızla geliyor hissediyorum :KK200::halay:

Ilahi zaman nedir kizlar . bilgim yok henuz :)

Birde arkadaşlar bir yakınıniz hasta .Peki sen onu düşününce için üzülüyor.Kendimizde hastalığı çekmemek icin nasıl olumlama yapmalıyız yada kendimizi nasıl motive etmeliyiz.Yani kendimiz olmadığı icin hamdmı şükürmü etmeliyiz nasil düşünmeliyiz.

Ilahi zaman nedir kizlar . bilgim yok henuz :)

İlahi zaman için şöyle demek mesela; bir şey dilersin ama o dileğinden eser yoktur şu an.Mesela aklından geçen bir iş olsun.İlahi zaman gelince o işin sana sen o işe tamamen hazır olursun.Belki o iş başka şehirde hatta başka ülkede bile olabilir.Bir kaç olayın gelişmesi gerekir o iş için.O olayların gerçekleştiği zaman süresi işte.Bu 1 2 gün de olur 1 2 yıl da; daha kısa da olabilir daha uzun da.Biz elimizden geleni yapıyoruz "ol" du diyoruz ve karışmıyoruz nasıl nedir ne zaman kısmı bizi ilgilendirmez.Oldu mu olmadı mı demek de yok.Mesela kimşsi 1 yıl bile beklemez olmadı işte der. O kadar saçmadır ki,olmaz tabi sen yeterince inanmamışsın ki olmadı diyebiliyorsun derim,evrenin hem sonsuz ihtimali vardır hem de zaman kavramı çok görecelidir,1 yıl bana göre ne ki dir yani amaçlarıma,hedeflerime göre,Çünkü ben bir kere onu zihnimde yaşadım olmasa ne yani diyebiliyorum,İnanç budur işte :)

Birde arkadaşlar bir yakınıniz hasta .Peki sen onu düşününce için üzülüyor.Kendimizde hastalığı çekmemek icin nasıl olumlama yapmalıyız yada kendimizi nasıl motive etmeliyiz.Yani kendimiz olmadığı icin hamdmı şükürmü etmeliyiz nasil düşünmeliyiz.

Kendinize düşünce kalıbı oluşturmalısınız.Mesela hastalık sahiplerinin belirli dna kalıpları,belirli psikolojik yapıları,bilinçaltı kalıpları,beslenme tarzı vardır.Hastalıkların kişiye özgü olduğuna emin olup sizin her açınızdan o kişilerden farklı ve olumlu olduğunuzu düşünebilirsiniz.Bağışıklık sisteminiz muhteşem bir dengeyle kusursuzlukla çalıştığını düşünüp olumlama yapabilirsiniz.

İlahi zaman için şöyle demek mesela; bir şey dilersin ama o dileğinden eser yoktur şu an.Mesela aklından geçen bir iş olsun.İlahi zaman gelince o işin sana sen o işe tamamen hazır olursun.Belki o iş başka şehirde hatta başka ülkede bile olabilir.Bir kaç olayın gelişmesi gerekir o iş için.O olayların gerçekleştiği zaman süresi işte.Bu 1 2 gün de olur 1 2 yıl da; daha kısa da olabilir daha uzun da.Biz elimizden geleni yapıyoruz "ol" du diyoruz ve karışmıyoruz nasıl nedir ne zaman kısmı bizi ilgilendirmez.Oldu mu olmadı mı demek de yok.Mesela kimşsi 1 yıl bile beklemez olmadı işte der. O kadar saçmadır ki,olmaz tabi sen yeterince inanmamışsın ki olmadı diyebiliyorsun derim,evrenin hem sonsuz ihtimali vardır hem de zaman kavramı çok görecelidir,1 yıl bana göre ne ki dir yani amaçlarıma,hedeflerime göre,Çünkü ben bir kere onu zihnimde yaşadım olmasa ne yani diyebiliyorum,İnanç budur işte :)

Cok tesekkur ederimm :))

Merhaba arkadaslar uzuuunn zaman oldu hic yazmadim ama surekli takipteyim:KK68:

O kadar derin ve guzel paylasimlarda bulunuyorsunuzki hepsi hazine degerinde:)

Mutlu,huzurlu,neseli gunlerimiz olsun:KK24:
Inanin burayi her okudugumda icim kipir kipir oluyor ya :KK22:hele yazarken simdi asiri heyecan yaptim:KK48:
Simdi buraya sizinde izniniz olursa bir uyeyi etiketlemek istiyorum,bdv de gordum konusunu ve inanilmaz bir sekilde buranin ona coook iyi gelecegini hissettim (aslinda hepimize cok iyi geliyor)
Kendime engel olamadim ozelden yazdim bu uyeye burdan bahsettim ama link atmayi beceremedim :KK51:
Ne dersiniz etiket yapayimmiHoppa

Esma bana iyi gelmedi dediğin tevvab-afüvv ve şafi çektim- dünden beri içimde korku oluştu butterfly neden olabilir.
buttrfly buttrfly sizi daha dogru bir sekilde yonlendirecektir mutlaka,yanliz okudugumda icimden gecti nacizane paylasayim dedim..
Bu esmalari biraz daha okumaya devam etseniz ve bu olusan korkuyu sanki bir yere topluyormus gibi imajine ederek,yani farzedelim bir ip yumagi yapiyormus gibi olusan o korkuyu toplayip icinizden,zihninizden bedeninizden attiginizi dusunseniz?
Sanki ise yarar gibi geliyor bilmiyorum ama yinede dedigim gibi,burdaki bilgili birikimleri olan arkadaslarda yardimci olacaktir :)

Kizlaar mesajlar ve begenilerime bakiin. :oha: . 331 - 133 bu evrenin bir mesaji olabilir mii :KK49:

Resmide koydum :) ay daha bu konuyla ilgilenmeye baslarken bi isaret olmasii :)

Eklentiler

• 2017-08-07 22.39.25.webp
    2017-08-07 22.39.25.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 58
Şimdi okuduğum güzel bir sözü paylaşmak istiyorum; herhangi bir şey yada olan bir şeyin daha fazlasını istemek bencillik değildir. İnsan olmanın doğasıdır.İstemeyi reddetmek insanlığa ise insanlığı reddir.

Teşekkür ederim butturfly .Beden değişimdeki- gece uyku tutmadı beni.Kafayı fazla yordum galiba☺

Kimi insanlar hassas olur bu konularda,spirütüel ruhsal konular sonuçta.Her birimizde kafamızda canlandırmamız,yorumlamamız farklı oluyor çünkü.Mesela kimisi hayaletli,doğa üstü canlılarla ilgili konuşmaya bayılır hiç etkilenmez.Kimisi de kafasında kurar da kurar ve normal günlük yaşamı bozulur.Yani siz kendinizi en iyi bilirsiniz, isterseniz şu sürede sadece bilgi edinmek için okuyun,içselleştirmeyin.Kendinizi hazır hissederseniz tek tek esmalarla devam edersiniz.Tabi bu benim önerim.

Kizlaar mesajlar ve begenilerime bakiin. :oha: . 331 - 133 bu evrenin bir mesaji olabilir mii :KK49:

Resmide koydum :) ay daha bu konuyla ilgilenmeye baslarken bi isaret olmasii :)

Hiçbir şey tesadüf değildir :) Ben hep böyle simetrik sayılar görüyorum özellikle mart ayından sonra.Mart ayından evrenin enerjilerinde bir şeyler olduğuna inanıyorum,çok hızlandı her şey.Düşündüğüm ne varsa,aradığım ne varsa ayan beyan çıkıyor karşıma :)

Merhaba arkadaslar uzuuunn zaman oldu hic yazmadim ama surekli takipteyim:KK68:

O kadar derin ve guzel paylasimlarda bulunuyorsunuzki hepsi hazine degerinde:)

Mutlu,huzurlu,neseli gunlerimiz olsun:KK24:
Inanin burayi her okudugumda icim kipir kipir oluyor ya :KK22:hele yazarken simdi asiri heyecan yaptim:KK48:
Simdi buraya sizinde izniniz olursa bir uyeyi etiketlemek istiyorum,bdv de gordum konusunu ve inanilmaz bir sekilde buranin ona coook iyi gelecegini hissettim (aslinda hepimize cok iyi geliyor)
Kendime engel olamadim ozelden yazdim bu uyeye burdan bahsettim ama link atmayi beceremedim :KK51:
Ne dersiniz etiket yapayimmiHoppa

Ne güzel negüzel bol bol pozitif enerjili bir topik olsun,herkes kendi kıymeti değerini bilsin ve değerini bilen olaylar,insanlar çıksın karşılarına.Özellikle bdv dekiler için diyorum:KK200: Tabiki etiketleyebilirsin canım.

Hiçbir şey tesadüf değildir :) Ben hep böyle simetrik sayılar görüyorum özellikle mart ayından sonra.Mart ayından evrenin enerjilerinde bir şeyler olduğuna inanıyorum,çok hızlandı her şey.Düşündüğüm ne varsa,aradığım ne varsa ayan beyan çıkıyor karşıma :)

Cok tesekkur ederim yorumun icin canimm :) heycan kattin bana :21:

Back
X