• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kehribar cok yakin arkadasimin tasidigi tas:)
Taslarin oldugu dukkanda denemistim avucumun icine ama bana iyi gelmedi,bilmiyorum belkide taslarla ilgili olurmu olmazmi kaygilarimdan dolayi hissedemedim...
Ben şap tasiyorum evimde ve uzerimde nazara karsi gercekten etkili bir koruma ve tabiki dualarla destekleyerek yapiyorum con sukur faydasini goruyorum:)
Defne yapragi yakip dolasiyorum evin heryerini,ada cayini duydum onuda alip yapicam insallah..bide evdeki fazla esyalardan,kullanmadigim giysilerden,catlak yada kirik tabak canaktan kurtuldum ama oylee rahatladimki ya anlatamam hafifledim yahu:-)
Bunlarin hepsi yayilan negatif enerjiler evin icine,tembellik yapar agirlik surrekli uyku hali,halsizlik hatta bas agrisi,eklem agrilari gogsunuzde bir agirlik ve nefes alamama hissi,amannn yarabbi berbat depresif bir ruh hali yani okuyanlarin eminim iclerinde bir iki maddesi bende de var dedigini duyar gibi oluyorum.mesela:))
Benimde cenem acildi seni buldum ya canim dokuluyorum:KK70:
Hakkini helal et:KK68:

Aynen okurken aaa ben de dedim:)))

Farkimizi buldum. Ben cabuk sinirlenirdim ve cabuk da sonerdim. Artik sinirlenmiyorum:KK200: bunun icin sukrediyorum.
Cok sukur aynen,iste burda sabir devreye giriyor sabirliyimdir cok sukur hemen tepki vermem dusunurum beklerim ama bazen bu huyum bazi kisiler tarafindan" ayy ne kadar rahatsin" gibi igneleyici sozlere maruz kalabiliyorum ama hicc umrumda degil:)sinir insani tuketir,yorar ne gerek var yani degermi kalp kirmaya, amaan bosver insan kendi dogrulariyla yasadikca insandir...

vee kızlarrr gelir gelmez hemen sizlere yazıyorruummm :)
beklediğim telefonlardan biri geldiii :)
kabul edildim :KK71::KK71::KK71: tabi benim gidip önce şartları konuşmam gerek ama her ne olursa olsun şuanda herşey ok :KK73::KK73:

diğer bi konu daha var;dün yazmıştım,olmuyor diye bırakmıştım peşini,salı günü ucunu kanatan bi olay oldu ardından bugün sonuca götürcek yani bütünüyle tamamlayıcı bişey daha oldu ve yarından sonra tam netlik kazanacak :KK73:
bugün gerçekten benim için güzel bi gün üzerimden yük kalktı :KK37::KK37:
Masallah masallah:))

bu arada :) işle ilgili yeni bi şey daha oldu
bu diğerinden farklı
yeni bi iş ve + olucak sadece :) kesinlikle olumsuz düşünmeyin,eğer bişeyler bi yerde hatalı ise onu düzeltmek sizin inanışınızda,kendi benliğinizde,yeterki içten olun kızlar :)

bugün başladığım olumlama ''zayıflama-fit görünme ve sağlıklı olma '' adına
bilen bilir beni yazdan beridir kilo vermeye ve spor yapmaya çalışıyorum
bi yere kadar güzel geldim şuan -10 kilodayım ama vermem gereken daha çok kilo var ve ben bazen sapıtıyorum :KK70: kendimi tutamıyorum yani şöyle sabah ve öğlen gayet ii iken akşam coşuyorum :KK70:
bunu engellemem lazım ve bugün sabah itibari ile esma ile olumlama çalışmama başladım
ilerleyen günlerde sizleri de haberdar edicem
işe yarıycana inanıyorum ve kendime güveniyorum :)

Boyle guzel yazilari okudukca umudum daha da artiyor:)

İçimize doğan, bizi rahatsız eden şeytânî düşünceler, hayâller, vesveseler kalbimize batan, görünmez dikenlerdir. Bu dikenler, bir kişiden değil, binlerce kişiden gelip kalbimize batmaktadır."

Aslinda bugun yine bir vesvese geldi icime. Asli astari olmayan. Cok guzel hersey sukur. Dusunurken burden aklima geldi ve icim kotu oldu. Ne yapmam lazim bu sacma dusunceler aklima geldiginde. Olumlama yaptim. Bilincalti iptal sacmalama dedim. Esma okumadim. Acaba hangi esma okunur boyle bir durumda?

Zamanınızın büyük bölümünde neyi düşünürseniz, başınıza gelecek olan da odur. Ne düşünüyorsanız o olacağınıza göre, bırakın düş gücünüz aşağıları değil yukarıları seyretsin. Bakın Mevlana herkesi nasıl büyük düşünmeye çağırıyor:"Eğer bir karınca Hz. Süleyman'ın derecesine ulaşmaya çalışırsa, şaşma; onun isteğini hor görme! Sen ondaki himmete, gayrete, cesarete imrenerek bak! Elinde, zenginlik ve yetenek olarak ne varsa, isteyerek, düşünerek elde etmedin mi?

Mukemmel:KK200: Ne dusunursek oyuz:)

pofu pofu öncelikle bana bu sayfayı öğrettiğin için teşekkürler.. hepsini sayfaların teker tekr okuyacağım.. ve belki de sizlerden sorunumu genel olarak anlatıp tavsiye rica edeceğim..
ama öncesinde yaptığım ve inandığım bişeyi size yazmak istedim belki uygularsınz...

Bundan öncelikle kimseye bahsetmiyoruz dileğimiz olana kadar :)
sabah kalkıyoruz, sağlıklı uyandığımız için şükrediyoruz..(kimseyle konuşmadan yapıyoruz bunları)
sonra ne ise dileğimiz, kazasız belasız, hayırla gerçekleşmesi için allahtan diliyoruz
dileğimizi hep iyi anıyoruz, iyi düşünüyoruz..
en son şu cümle ile bitiriyoruz; yarabbi verirsen lütfundur, vermezsen sınavımdır.senden gelen herşeye elhamdülillah..

ben çok darda kaldığımda gönülden ne zaman yaptıysam karşılık buldum.sizlerle de paylaşmak istedim

Tesekkurler:)

Bence olumlama cümlelerini kalbinize danışın, o size doğru cümleleri verecektir.Esma hususunda da 131 defa ya Selam,336 defa ya Musavvir ve son olarak ya Müyessir (sayısını bilmiyorum) çekebilirsiniz.Ayrıca şu anki durumunuzdan en güzel hayırla çıkabilmek ve mutlu bir sonuca ulaşmak için niyetlenerek, "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" tesbihini çekebilirsiniz.

Bir de gün içerisinde de ya Selam esmasını güneş saatinde, ya Vedud ve ya Musavvir esmasını da ay saatinde çekerseniz ekstra fayda görürsünüz.

Mutluluklar dilerim size:)

Masalkah gulhilal gulhilal cok bilgilisin:)

Ya Vedud âşk esmasıdır.Ay saatinde 400 adet çekebilirsiniz. Ya Musavvir güzelleşme ve evlilik esmasıdır.Bu esma sayesinde güzelliğiniz artar ve evlilik için taliplileriniz çoğalır .Bu esmayı da ay saatinde 336 defa çekebilirsiniz.Ayrıca jüpiter saatinde ya Cami ya Vedud esmasını 1000 defa çekebilirsiniz.Çok etkili olduğunu okumuştum.

Son olarak esma terkibine açık günlerde başlarsanız ve bırakmadan devam ederseniz çok kısa sürede etkisini görürsünüz.Bugün açık gün mesela,isterseniz hemen niyetinizi yapıp esma terkibine başlayın.

Ben bir ara ilgilenenler için açık günleri yazacağım inşallah.

O ara geldi mi merak ettim:)))

İlgilenenler için açık günleri yazıyorum arkadaşlar:)

Ekim
1-2-3-8-9-10-11-12-13-15-18-19-20-21-22-23-27-28-29-30-31

Kasım
1-2-4-7-8-9-11-12-14-15-17-18-19-21-22-26-27-28-29-30

Aralık
1-2-6-7-8-9-11-12-14-17-18-19-20-21-22-26-27-28 (okuma yapılmıyor) 29

Bu her ekim kasim aralik icin mi gecerli yoksa 2016 icin mi gecerliydi?

Hayatımın her alanında uygulamaya çalışıyorum bu konuyu çok seviyorummm.
Ramazanda ilk 10 gün hiç tuvalete çıkamadım bağırsaklarım taş gibiydi çok afedersiniz.
Sonra bir arkadaşım bana bunu hatırlattı olumsuz cümleler kurma dedi -bildiğim bir şey ama demek ki hatırlamak gerekli arada-
Bağırsaklarım çok güzel çalışıyor diye diye her gün tuvalete çıktım istisnasız. Hala daha tıkır tıkır maşallah :)
Basit komik bir örnek ama benim için çok önemli bir konuydu :)

Aaa bağırsaklar ikinci beyinimiz, beyinden daha fazla sinirlere sahip.Derler ki depresyon beyinden değil bağırsaklardan kaynaklanır. Hemen bize tepki verir.Ben mesela keyfimin iyi olduğunu,poizitif olduğumu bağırsaklarımdan anlıyorum : )Çok önemli bir konu gerçekten.

Farkimizi buldum. Ben cabuk sinirlenirdim ve cabuk da sonerdim. Artik sinirlenmiyorum:KK200: bunun icin sukrediyorum.

Ben de çok çabuk sinirlenirdim cidden,şimdi artık önce içime dönüyorum.Dışardan kendime bakıyorum aslında,bak bakim bu sinirlenecek bir durum mu diyorum : ))))

Aslinda bugun yine bir vesvese geldi icime. Asli astari olmayan. Cok guzel hersey sukur. Dusunurken burden aklima geldi ve icim kotu oldu. Ne yapmam lazim bu sacma dusunceler aklima geldiginde. Olumlama yaptim. Bilincalti iptal sacmalama dedim. Esma okumadim. Acaba hangi esma okunur boyle bir durumda?

İşte müthiş zamanlama.Şu iki gündür ben de öyleyim,hatta ilk defa ne oluyor leeen bana dedim.Ama hemen işaretleri aldım : ))) 12 ağustos da merkür retro yapmaya başlamış.Bundan dolayı umutsuzluklar illüzyon etkisiymiş, bu dönemde umutsuzluk hissedersek hadi be ordan,sen illüzyonsun diyerek iptal ediyoruz.Hatta daha biraz önce öyle oldum ve daha önceki enerjilerimle yaptığım imajinasyonlarımı mor balonlarla gökyüzüne bıraktım.Güvendesiniz hadi bakim hızlanın diyerek : ))) Böylece onları olumsuz inanışlarımdan uzak tutmuş oldum.Tavsiye ederim tatlım.

Back
X