• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cok sukur aynen,iste burda sabir devreye giriyor sabirliyimdir cok sukur hemen tepki vermem dusunurum beklerim ama bazen bu huyum bazi kisiler tarafindan" ayy ne kadar rahatsin" gibi igneleyici sozlere maruz kalabiliyorum ama hicc umrumda degil:)sinir insani tuketir,yorar ne gerek var yani degermi kalp kirmaya, amaan bosver insan kendi dogrulariyla yasadikca insandir...

Rahatlık her şeyi çözer, benim mottolarımdandır.Gerçekten de çözüyor,rahat ol kim ne derse desin.

İşte müthiş zamanlama.Şu iki gündür ben de öyleyim,hatta ilk defa ne oluyor leeen bana dedim.Ama hemen işaretleri aldım : ))) 12 ağustos da merkür retro yapmaya başlamış.Bundan dolayı umutsuzluklar illüzyon etkisiymiş, bu dönemde umutsuzluk hissedersek hadi be ordan,sen illüzyonsun diyerek iptal ediyoruz.Hatta daha biraz önce öyle oldum ve daha önceki enerjilerimle yaptığım imajinasyonlarımı mor balonlarla gökyüzüne bıraktım.Güvendesiniz hadi bakim hızlanın diyerek : ))) Böylece onları olumsuz inanışlarımdan uzak tutmuş oldum.Tavsiye ederim tatlım.
Bunu bilmek bana da iyi geldi çünkü ben de dün pek iyi değildim ve maalesef yansımaları bugüne de sirayet ediyor. Uykusuz bir gece, saçma sapan bir beslenme... neyse ne yaptığıma gelirsem, ben bu durumun "geçici" olduğuna odaklanmaya çalışıyorum. Bunun normal olduğunu söylüyorum kendime. Neticede insanız; yorgunluk, vakit darlığı, iş stresi, yoğun trafik vs gibi sebepler insanın enerjisini sömürebiliyor. Şu anda böylesin ama geçecek diyorum. Bir de böyle anlar aslında kendimi pozitif hissettiğim zamanların kıymetini anlamamı sağlıyor diye düşünüyorum.
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu hangi Esma iyi geliyor bilmiyorum ama inşirah, salavat ve tevhid okumak/çekmek benim yöntemlerim arasında.
Mutlu günler herkese...

Aaa bağırsaklar ikinci beyinimiz, beyinden daha fazla sinirlere sahip.Derler ki depresyon beyinden değil bağırsaklardan kaynaklanır. Hemen bize tepki verir.Ben mesela keyfimin iyi olduğunu,poizitif olduğumu bağırsaklarımdan anlıyorum : )Çok önemli bir konu gerçekten.

Bagirsak benim icin de cok onemli bir konu:)))

İşte müthiş zamanlama.Şu iki gündür ben de öyleyim,hatta ilk defa ne oluyor leeen bana dedim.Ama hemen işaretleri aldım : ))) 12 ağustos da merkür retro yapmaya başlamış.Bundan dolayı umutsuzluklar illüzyon etkisiymiş, bu dönemde umutsuzluk hissedersek hadi be ordan,sen illüzyonsun diyerek iptal ediyoruz.Hatta daha biraz önce öyle oldum ve daha önceki enerjilerimle yaptığım imajinasyonlarımı mor balonlarla gökyüzüne bıraktım.Güvendesiniz hadi bakim hızlanın diyerek : ))) Böylece onları olumsuz inanışlarımdan uzak tutmuş oldum.Tavsiye ederim tatlım.

Cok tesekkur ederim:KK200:

Bunu bilmek bana da iyi geldi çünkü ben de dün pek iyi değildim ve maalesef yansımaları bugüne de sirayet ediyor. Uykusuz bir gece, saçma sapan bir beslenme... neyse ne yaptığıma gelirsem, ben bu durumun "geçici" olduğuna odaklanmaya çalışıyorum. Bunun normal olduğunu söylüyorum kendime. Neticede insanız; yorgunluk, vakit darlığı, iş stresi, yoğun trafik vs gibi sebepler insanın enerjisini sömürebiliyor. Şu anda böylesin ama geçecek diyorum. Bir de böyle anlar aslında kendimi pozitif hissettiğim zamanların kıymetini anlamamı sağlıyor diye düşünüyorum.
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu hangi Esma iyi geliyor bilmiyorum ama inşirah, salavat ve tevhid okumak/çekmek benim yöntemlerim arasında.
Mutlu günler herkese...

Cok tesekkur ederim:KK200:
Bunlarin hepsi gecici:)

Ya inan ben de emin olamadım, internetten alıcam ama dediğin gibi güvenemiyor da insan. N11 ve gittigidiyor sitesinde çok araştırdım ama karar veremedim.
canım bende oralara baktım ama güvenemedim. ne biliyim böyle kendim elleyip bakmadan alamam gbi. ama burdada taş satan yer hiç bilmiyorum. körfeze doğru gidicem öbür hafta tatil yerlerinde satarlar umarm bulurum.

canım bende oralara baktım ama güvenemedim. ne biliyim böyle kendim elleyip bakmadan alamam gbi. ama burdada taş satan yer hiç bilmiyorum. körfeze doğru gidicem öbür hafta tatil yerlerinde satarlar umarm bulurum.
Ben de antalya dayım da, sıcakla çıkıp araştırmak işkence, neyse birgün bunu da hallederiz inşallah. Dediğin gibi tatil yerlerinde bulunur herhalde.

Gunaydinn gunaydinnn kizlarr :))) gunumuz bize mucizeler ve tum guzellikleri getirsin insallah :) icimde bugun sebepsiz yere bir mutluluk var dolup tasan.. sizLere de yazayim paylasayim dediimm :KK68::KK68:

Ne guzeeel. Pozitif mesajlar gormek:KK200:
Amiiin. Cok guzel bir gune uyandik. Gun sonunda da mutluluk haberlerimizi paylasalim insallah.

Bir de olumlama yapiyorum bir konuyla ilgili. Hatirlarsiniz baslarda olumlama yapiyorum diye niyet ediyormusum:KK70: onu fark etmistim. Soyle bir sorum olacak. Olumlamaya basladigim ilk gunlerde kagittan okuyordum. Sonralaru biraktim. Ezberden soylemeye basladim. Haliyle ayni cumleler olmuyor:) acaba etkisi degisir mi?

Aslinda degismedigi icin sukrediyorum:KK200:

Niyeyse aklima tuz golu geldi. Oralarda tas gordum demek. Ben de bakacagim. Ama sey dediniz ya eline koyunca hissedersin. Cok ilgimi cekti. Acaba nasil bir his?
Maalesef benim hiçbir fikrim yok. Alırsnız buraya da yazın kızlar, birbirimize fikir olur.
Olumlama konusund ezberden okumanda hiçbir sakınca olmaz canım, sonuçta niyetin aynı, cümleler de yakındır yani, 1-2 kelime çok olsa değişir. Ben de ezbeeden yapıyorum.

Gunaydinn tunaydinn arkadaslar:KK68:ne kadar guzeell bir gun masallah derinn derinn nefes aliyoruz ve bir kez daha sukrediyoruz:KK68:
Benimde icimde tarifsiz bir mutluluk var icimi icimi kipir kipir eden muhtesem bir duyguu,gelecek mutlu haberlerin ve huzurlu gunlerin habercisi:KK75:

Back
X