- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113
Tebrikler canım süpersin ☺sıralaman çok güzelHayallerimGercekOldu da yazmış sağolsun ona katılıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım süpersin ☺sıralaman çok güzelHayallerimGercekOldu da yazmış sağolsun ona katılıyorum
![]()
Bilinç altı temizliği yaparken ufaktan olumlama niyet cümlelerine başlayabilirsin eski alışkanlıklar devrilip giderken zihne güzel tohumlar bırakırsın...Sahra- o bir sıralama değil işte sadece üç adet yol sıralamaya koyamadım zaten. Ama sanırım önce bilinçaltı temizliğine yöneleceğim....
Evet mantıklı boşluk kalmasın. Peki louise hay hakkında bi fikrin var mı 21 günlük ayna çalışması. İçinde kendini sevme meditasyon günlük yazı yazma affetme çalışmaları var. Hiç debnk geldimi sana. Sen iyi bir okuyucusun.Bilinç altı temizliği yaparken ufaktan olumlama niyet cümlelerine başlayabilirsin eski alışkanlıklar devrilip giderken zihne güzel tohumlar bırakırsın...
Louise Hay in Pozitif Gücün Büyüsü ve Düşünce Gücü ile Tedavi ve ikincisini okumuştum. Ayna tekniğini hatırlıyorum bir yerden ama yapmadım canim inan, ben gözümün gördüğü her yere postit not kagitlarina olumlamalar ve güzel sözler yapistirmistim hala durur bir kaçıEvet mantıklı boşluk kalmasın. Peki louise hay hakkında bi fikrin var mı 21 günlük ayna çalışması. İçinde kendini sevme meditasyon günlük yazı yazma affetme çalışmaları var. Hiç debnk geldimi sana. Sen iyi bir okuyucusun.
Sende annene esmalari zikretmesini tavsiye et canım. Gerçekten kendimde gözlemlediğim olumsuz yönlerimi törpüledim diyebilirim. Çok şükür Allah’ıma. Böylelikle annende daha çok olumlu ve güzel düşünür ve buda konuşmalarına yansır.bende yapıyorum ama başımda sürekli olumsuz konuşan negatif yüklü bir anam var. Bende işe yaramaz heralde![]()
Amin amin canım şifa olsun inşallah teşekkürlerUyumadan yapmayi unutmayalim
Dileğim duam................ budur. Benim ve bütünün en yüksek hayrına olması niyeti ile gerçekleşsin o halde
- Seni seviyorum
- Özür dilerim
- Lütfen beni affet
- Teşekkür ederim.![]()
Şifa olsun hepimize inşallah![]()
Ben yaptim bile
Dileğim duam................ budur. Benim ve bütünün en yüksek hayrına olması niyeti ile gerçekleşsin o halde
- Seni seviyorum
- Özür dilerim
- Lütfen beni affet
- Teşekkür ederim.![]()
Şifa olsun hepimize inşallah![]()
Bu sayfanin adi ne acaba cok guzel yorumlamis
Bu sayfanin adi ne acaba cok guzel yorumlamis
Harikasınız kızlar iyi geldi paylaşımlarınız çooookk teşekkür ederimSelammm kızlar
Herkese mutlu ve huzurlu bir hafta sonu dilerim.
Bütüüüün güzellikler ve yolunuzu aydinlatan güzel insanlar sizinle olsun. ♥♥♥
Bugünede sağlıklı bir şekilde uyandık şükürler olsun♥ Bir şans daha verildi hayatımızı düzeltmek için, belkide yeniden başlamak için.
Öyleyse her anın tadını çıkarın ve size belki şerr görünen zorluğun arkasında ki hayrı arayın.
Güzel düşünün, güzel olsun.
Vee bugün 5.günümdeyim![]()