Canim ben kendi hikayemden biraz örnek vereyim.
Bebek için hamileyim, hamile kalabiliyorum, anneyim vs ... gibi olumlama hiç yapmadım hiii 3-4 yıl önce çok takmıştım yapıyordum tedaviler falan cok stresliydim birde sanki o cümleler daha çok geriyordu beni ve direnç gösteriyordu vücudum, eşimde ayni sekilde, sağlık para iş aileler ile ilgili başka sorunlar cikiyordu bizim kafa rahat değildi yani...
Sonra ben bıraktım herşeyi bebekten önce yapmak istediklerimizi yapalim dedim kişisel gelişim anlamında, güvence, iş, sağlık yapmak istediğimiz küçük büyük hayaller gibi...
Yani ben önce kendimi, bedenimi sevmeye başlayarak hayatı sevmeye başlayarak başladım yola
Örnek 19- 20 syf once bayram boyunca ;

Bu olumlamayi yapmışım kızlarla birlikte
" Hiçbirşey yapmasam bile sadece kendim gibi kalarak dünyaya hatta evrene güzellik ve ışık saçıyorum.
Biliyorum ki bende o mükemmel puzzle in bir parçasıyım "
*** Kendimi Seviyorum ve Kendimi Olduğum Gibi Kabul Ediyorum ***
Ve Öyledir Amin

7 kere okuyacagiz.
Aksam aksam unutmayalim

...
Bayramdan sonrada hoponopoya geçmişim tekrar topicle beraber yapmisiz yine..
Demek istediğim bir otur sor kalbine iyice düşün " ben neden çocuk istiyorum " yıllar önce cesaret edip sorduğumda zihnimden şu cevaplar geldi ;
!!** yaşım geldi, aileler çevre soruyor, benden sonra evlenenlerin bile oldu .. uuhufuvv bir sürü ego kaynakli bahane yani baktım cevaplarda hiç saf sevgi enerjisi yok sonrasında bununla yüzleşmem uzun sürdü ..bundan dolayı bırakmıştım hamilelik olumlamalarini..herkesin hayat hikayesi farkli olduğu için kendimize göre bir yol belirleyip başlamak önemli naçizane..
Üfff ne cok uzun yazmışım

sıkmadım umarım kimseyi ifade edebilmisimdir demek istediklerimi

Kısacası yine söylemeden gecemicem bu topicten cok şey öğrendim