- 29 Nisan 2011
- 2.769
- 12.780
- 408
Son gunlerde yasadigim olaylari tam olarak anlatmis. Demek ben de kendimi affetmmisim ve ayni kisiyle ayni olay dongusune girmisim
TesekkurlerSahra- hatirlamam iyi oldu.
Eğer gerekirse bunu günde bin defa hatırlayın: Siz sevilmeye değersiniz. Bunu bilincinize mühürleyin. İçinize derinlere dalın ve tüm yaralı parçalarınıza anlatın, “Seni seviyorum. Sen sevilmeye layıksın.” Ve sonra da cesur bir bağışlama eylemiyle kendinizi geçmişten özgürleştirin.
“Geçmişimdeki davranış ve tavırlarına geleceğimde güç vermiyorum. Benim bu acıyla işim bitti. Şimdi ve sonsuza dek onu arkamda bırakıyorum.”
Hadi inşallah![]()
An' ıma eşlik eden negatif insanlara özellikle yeni giren insanlara ya da olaylara çok anlam yüklemiyorum artık; onlardan ve davranışlarından çok kendi geçmişime,kalıplarıma dönüyorum mesela. Bu olayın,bu insanın bana anlatmak istediği bir şeyler var.Geçmişte bırakamadığım,affedemediğim kişi ve olaylara yüklediğim anlamlardan dolayı aynı enerjiler temizlenmek üzere hayatıma giriyor diye düşünüyorum ben. Kaynağındaki enerjiye tüm olgunluğumla kalbimin merkezinden gelen derin sevgimi gönderiyorum veee gerçek kaynağına gönderiyorum diyorum. Üzerine de aşağıdaki imajinasyonumu uyguluyorum. Şiddetle tavsiye ederim

Ormanlık-bol ağaçlı,çiçekli bir alanda açık ve kıvrımlı bir yolda ilerliyorum.Yolun sonunda etraftaki tüm ağaçlardan daha büyük, çınar ağacı var. Ağacın tam önüne gelip ağacı biraz izledikten sonra gözlerimi kapatıyorum, açıyorum veee ağacın kendisi olmuş oluyorum. Dallarım, yapraklarım, köklerim...ağaca ait her şey benim oluyor.Ben ağaç oluyorum. Dallarımda gezen kuşlar,sincaplar, diğer hayvanlar...Her biri huzur içinde,gündelik yaşamda. Güneş her zaman ki gibi üretimim için beni destekliyor, ürettiklerimden hayvanlar,insanlar faydalanıyor.Köklerimden ihtiyacım olan her şey fazlasıyla, çabalamadan doğal şekilde karşılanıyor. Ve en güzeli insan olarak da negatif hislerim,enerjilerim köklerimden su gibi akıyor,toprakta tertemiz oluyor. Güneşle birlikte pozitif enerjilerim harika besin kaynaklarına dönüşüyor, tüm doğaya şifa gibi ulaşıyor. Endişelerim,kaygılarım,bırakmam gerekenler kurumuş yapraklar gibi oluyor ve benden akıp gidiyor sadece bir rüzgar değmesiyle ya da bir kuşun dala konmasıyla. Bunların hepsi kolayca,zevkle,huzurla gerçekleşiyor; bana sadece şükretmek, anı yaşamak kalıyor