Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlarrr slmlarrrr yazacaktım size ama biraz zmn geçsin öyle yazayım dedim 🙈🙈 son yaptığım olumlama ve duaların meyvelerini topluyorum şuan... akşam detaylı yazacağım, herşey sizin ne istediğinize bağlı öpüyorum kocaman

Kızlarrr slmlarrrr yazacaktım size ama biraz zmn geçsin öyle yazayım dedim 🙈🙈 son yaptığım olumlama ve duaların meyvelerini topluyorum şuan... akşam detaylı yazacağım, herşey sizin ne istediğinize bağlı öpüyorum kocaman
yine müthiş bir eşzamanlıkık, yukarda arkadaş yazmış ve sen gelmişsin, süpersin canım.

Herkese 300. Sayfadan merhaba:) bir aydır bu topiği okuyorum. Kafam okadar karışıkki neye olumlama yapıym neye imajinasyon yapıym hangi çakramı açıym hangi esmayı okıym açık kapalı günler derken :)) artık dayanamadım 1000 li sayfalara baktım 200. Sayfalardayken @buttrfly ın doğum heycanını stresini yaşıyordum sağlıkla doğum yaptı ve şimdi bakıyorum herşey yolunda bebeğini büyütmüş istekleri teker teker oluyor pofu pofu nun sıkıntıları vardı hatta çok katılamıyodu bi dönem konuşmalara şimdi oda herşey yoluna girmiş görünce duygulanıp yazmak istedim bende hayatımda çözmelk istediğim şeyler için olumlamalar yapıyorum inşallah sizler gibi olabilirim buna inanıyorum ve biliyorum:)
ilk başta affetme çalışmasıyla başlamını öneririm. kendini affetme videoları var internette. bulamazsan yardımcı okuruz.

14. Gün🤗
kisiselgelisim.farkindalik
Bugün “14 Günlük Değişim Çalışma”mızın son günü.
Bugün, her gün yapılması gereken temel uygulamaları ve “Suyla Arınma Çalışması”nı yapacağız. ‭Duş alırken, suyun, vücudumuzdaki tüm olumsuzlukları, negatif enerjileri alıp götürdüğünü imgeleyeceğiz.‬ ‭Bunu sadece bugün değil, her duş aldığınızda uygulayabilirsiniz.‬
‭Ve bunu sadece negatif enerjilere karşı değil, hastalık ve korkular için de uygulayabilirsiniz.‬
Her duş aldığınızda hastalığınızın/ korkunuzun suyun arındırıcı gücüyle vücudunuzdan akıp gittiğini hayal edin... ‭Duşun sonunda üzüm sirkesini suyla inceltip başınızdan aşağıya dökmeniz (ardından durulanmamanız) bu etkiyi arttıracaktır.‬
(Bir litreye bir tatlı kaşığı üzüm sirkesi yeterli.) Bugünki program:
▪️sabah kalkar kalkmaz iki bardak su içiyoruz. (2 litre suyu gün içerisinde tamamlıyoruz.) ▪️10 dakika yürüyüş, imkanı olmayanlar egzersiz de yapabilir. ▪️Günün (rahatsız edilmeyeceğiniz) her hangi bir saatinde “Sufi Nefesi” egzersizini yapıyoruz. ▪️Müzik dinlerken yine seçici davranıyoruz :) ▪️Uyumadan hemen öncesinde “Şükür Defteri”mize yazıp uyuyoruz. ‭▪️Duş alırken, suyun vücudumuzdaki tüm olumsuzlukları, negatif enerjileri alıp götürdüğünü imgelemek.‬ 🦋🦋🦋

merhabaa kızlar

hemen uzatmadan konuya giriyorum
ben kasım sonu gibi sebepsiz işimden oldum ( iftira sonucu)
o günden itibaren iş aramaya başladım ( tam 7 ay sürdü bu süreç ve çok sancılıydı)
bi ara bi arkadaşıma beyaz bi ofis ortamı görüyorum bak göreceksin öyle bi yerde işe başlıycam demiştim ( durugörü yapabiliyorum bilenler biliyor bunu)

iş süreci uzadıkça benim başka olaylarım gecikmeye girdi..
bu da beni strese soktu haliyle..
sonra netten dualara bakmaya karar verdim (bi anlık oldu bu :) )
bi dua buldum olumlama ile onu her gün okumaya başladım..
son zamanlarda avuç içlerimin ısındığına ve sebepsiz gözlerimden yaşlar geldiğine şahit oldum
olucak dedim ama beklemem lazım
gireceğim yerde biri var o çıkacak ben gireceğim o sebepten bekliyorum dedim
iş olursa diğer olaylar gelimeye başlayacak çünkü..
hepsi farkındalık içinde oldu
ve hiç beklemediğim bi gün bi telefon geldi
aylar öncesi başvurduğum , öncesinde hiç tecrübem olmayan bi dalda teklif aldım..
yerin yakınlığı, maaş, ortam ve çalışanlar, ve tabiki iş beni çekti
görüşmeye gittim 2-2.5 saat kaldım , herşey konuşuldu ama çıkınca dedim aramazlar beni
vee ertesi gün öğlen aradılar, pazartesi sizinle başlamak istiyoruz diye :KK70:
şok oldum!!!

nasıl başvurduğuma gelince, sonradan hatırladım, aralık -ocak gibi sırf yeri yakın diye başvurmuştum ama sıfır tecrübe, ve gerçekten bi erkek çalışan varmış, o çıkmış, akabinde beni aldılar :))) tecrübe şartı yok, işi iş yerinde öğreniyorum.. şu ana kadar çalıştığım yerlerden daha farklı

eklemem gerekirse, ofis, beyaz duvarlar :) tam gördüğüm noktaya bakıyorum masamdan :)

dua etmeyi bırakmayın asla!!!
ben bazen pes ettim olmuyor diye
ama tam 7 ay sürdü buranın karşıma çıkması!!!
hem de beklemediğim yerden beklemedğim bi anda

bu iş öncesi ben bana çookk uzak bi yerden cvp bekliyordum
olsaydı oraya gidecektim
nedense adam bi türlü dönemedi
şimdi diyorum iyiki dönemedi :))))

ve bi dipnot daha, inşallah seneye evleniyorum :) bunun kararını da aldık :D inanın herşey muazzam ilerliyor

ilk başta affetme çalışmasıyla başlamını öneririm. kendini affetme videoları var internette. bulamazsan yardımcı okuruz.
Çok teşekkürler bakıcam hepsine theta healing çalışmalarından başladım aslında çünkü kök inançlarınızı değiştiremezseniz olumlamalardan sonuç alamazsınız deniliyor. Ama dediğim gibi kafam çok karışık nasıl bir şekilde doğru ilerlerim bilemiyorum. İnşallah bende kendi yolumu bulacağım inanıyorum.🙏🏻

merhabaa kızlar

o günden itibaren iş aramaya başladım ( tam 7 ay sürdü bu süreç ve çok sancılıydı)
bi ara bi arkadaşıma beyaz bi ofis ortamı görüyorum bak göreceksin öyle bi yerde işe başlıycam demiştim ( durugörü yapabiliyorum bilenler biliyor bunu)

son zamanlarda avuç içlerimin ısındığına ve sebepsiz gözlerimden yaşlar geldiğine şahit oldum
aylar öncesi başvurduğum , öncesinde hiç tecrübem olmayan bi dalda teklif aldım..
görüşmeye gittim 2-2.5 saat kaldım , herşey konuşuldu ama çıkınca dedim aramazlar beni
şok oldum!!!

nasıl başvurduğuma gelince, sonradan hatırladım, aralık -ocak gibi sırf yeri yakın diye başvurmuştum ama sıfır tecrübe, ve gerçekten bi erkek çalışan varmış, o çıkmış, akabinde beni aldılar :))) tecrübe şartı yok, işi iş yerinde öğreniyorum.. şu ana kadar çalıştığım yerlerden daha farklı

eklemem gerekirse, ofis, beyaz duvarlar :) tam gördüğüm noktaya bakıyorum masamdan :)

olsaydı oraya gidecektim

ve bi dipnot daha, inşallah seneye evleniyorum :) bunun kararını da aldık :KK70: inanın herşey muazzam ilerliyor
Ne kadar güzel, umut veren bir haber😍
Senin adina, bunu okuyanlarin adina ve kendi adima çok sevindim🤗 boyle yasanmis ornekler daha da iyi geliyor hepimize😊
Inanmak lazim, istemek lazim ama yeterince inanmak ve yeterince istemek😉
Durugorumuz nasil acilir acep?😁 onu da merak etmedim degil😊

Ne kadar güzel, umut veren bir haber😍
Senin adina, bunu okuyanlarin adina ve kendi adima çok sevindim🤗 boyle yasanmis ornekler daha da iyi geliyor hepimize😊
Inanmak lazim, istemek lazim ama yeterince inanmak ve yeterince istemek😉
Durugorumuz nasil acilir acep?😁 onu da merak etmedim degil😊
tşk ederim cnm :) üzerimden nasıl yük kalktı anlatamam :)

onun için 3. gözü açman lazım ama çok tehlikeli, benim kendiliğinden olan bi durum sadece bi ara dua ile 3. göz üzerinde çalıştım ama fena şeyler oldu :D o yüzden bıraktım... çok fazla bu durumlara bulaşmayın aksi takdirde bilinçsiz yapılanlar kötü sonuçlara sebep olabiliyor...

tşk ederim cnm :) üzerimden nasıl yük kalktı anlatamam :)

onun için 3. gözü açman lazım ama çok tehlikeli, benim kendiliğinden olan bi durum sadece bi ara dua ile 3. göz üzerinde çalıştım ama fena şeyler oldu :KK70: o yüzden bıraktım... çok fazla bu durumlara bulaşmayın aksi takdirde bilinçsiz yapılanlar kötü sonuçlara sebep olabiliyor...
Aslinda ben sabit imajinasyon yapmak istiyorum😂 her gun degistirmek degil de😁

merhabaa kızlar

şok oldum!!!

olsaydı oraya gidecektim

ve bi dipnot daha, inşallah seneye evleniyorum :) bunun kararını da aldık :KK70: inanın herşey muazzam ilerliyor
Canimm yeni işin hayırlı olsun sondaki yazıyı okuyinca soknoldum hayırlı olsun inşallah çok da sevindim💖💖 hangi duayı okudn ¿Hatırlıyor musun😌

Canimm yeni işin hayırlı olsun sondaki yazıyı okuyinca soknoldum hayırlı olsun inşallah çok da sevindim💖💖 hangi duayı okudn ¿Hatırlıyor musun😌
Tşk ederm tatlım
Evet hala duruyo telefonumda

Eklentide ki dua :)

Eklentiler

• C0C405AD-4651-429D-9B61-5564C3556ACB.webp
    C0C405AD-4651-429D-9B61-5564C3556ACB.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 76
Çok teşekkürler bakıcam hepsine theta healing çalışmalarından başladım aslında çünkü kök inançlarınızı değiştiremezseniz olumlamalardan sonuç alamazsınız deniliyor. Ama dediğim gibi kafam çok karışık nasıl bir şekilde doğru ilerlerim bilemiyorum. İnşallah bende kendi yolumu bulacağım inanıyorum.🙏🏻
bu konuda çok fazla bilgi kirliliği de oluşmaya başladı, amailk sayfalardaki gibi sözlerine dikkat edersen, olumsuz cümleleri hayatından çıkarırsan ve dediğim gibi geçmişini affedebilirsen inanıyorum ki yakın zamanda hayatında birçok güzelliklere sayfa açarsın. bol bol şükür bir de, en basit şeylere, mesela sabah kalkabildiğin için, gören gözlerin, duyan kulakların olduğu için...... böyle böyle hergün sabah ve akşam şükür listesi oluturup tekrar etmeni tavsiye ederim.

Back
X